Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

LA MULTI ANI PITICUTILOR SA FITI SANATOSI CUMINTI SA ASCULTATI DE MAMI SI DE TATI SA CRESTETI MARI SI SA ADUCETI NUMAIBUCURII IN JURUL VOSTRU.

Alexandru - DIANAD (o sa-ti raspund la PM)

Alesia Ioana - BITAB

Ana Alexia - Lady Hawk (mi-e dor de tine mey lady, pe unde tot umbli?)

Matei-Calin - MP (ce face Vladut? da' tati lui? le-a trecut febra? sper ca ardeiasu e bine, da?)

Anne Bianca - NOE (pupam racitura mica. sa stii ca lu Biutza mea i-a desfundat foarte bine nasul Humex spray nazal)

Stefan- ROROSU

Bianca Alexandra Iris -Tania2 (ce face gatutul? e mai bine? mai faceti fizio?)

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Catrinel normal ca ii mai zic si bamboocica, dar are atatea alintatzeli ca nici io nu le mai stiu pe toate

io ii mai zic si asa, in functie de situatzie: Rica murdarica, Rica alintatzica, Rica mofturica, Rica plangacica etc.

sau io ii mai zic ca e fericirea mea, zambarelu meu si tac'su ii zice stralucirea si io sunt mama ei mercedesa, ca a fost pe aici o stire la TV cu o tzigancusha pe care o chema Stralucirea si care a fost rapita de iubitu ei. si pe mama ei o chema mercedesa si evident ca acu ma striga si pe mine asa si pe fiica o striga stralucirea.

oricum mneaei e comoara mea cea mai de pret, cea mai iubita si cea mai frumoasa fetitza din lume si ca ea nu mai iezista.

zicea cioara ce-si lauda puiul. si ma'sa o modesta domle n-ai vazut.

_
Anamaria mami lu'

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI FERICITI SI MUUUUUULTA IUBIRE SI SANATATE !!!!

14:
martie: Matei-Calin - - MP
martie: Anne Bianca - - NOE
aprilie: Stefan- - ROROSU
aprilie: fetita- - Chichina
15:
aprilie: Bianca Alexandra Iris -- Tania2

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

KIM / draguta mea, eu am conectare permanenta acum, si cand trec pe langa calculator, parca ma mananca mana sa scriu ceva ...
In plus, Maia doarme destul de mult, asa ca am destul de mult timp ... si cand se trezeste, sta cumntica in patut si se joaca cu manutele, le baga in gura, le priveste ... nu plange niciodata, cu exceptia diminetii, cand, pe buna dreptate, plange de fomica ...
Cam asa am eu timp ...

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutariiiiiiiiiii mamicilooooooooooooorrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

Am inviat si noi...sau mai bine zis a inviat si netu' nostru!!!!

Va mai aduceti aminte de mine??? Nuuuuu????!!! Sunt tot eu...sau eu cu vreo 4 kile in plus...am refuzat sa mai citesc din urma cand am vazut ce retete se vehiculeaza...am zis ca nu mai ies din casa ca sa nu mai apara ispite...

Vad ca sunteti toate bine si bebei la fel...chiar daca vad ca unii mai sunt si un pic raciti pupe mama ca sa treaca bolnavioru'...
Si succes exaministelor ...., adica celor care au examene...

Noi am facut vaccinul de 4 luni la 4 luni si juma, ca ne gandiram sa plecam o sapt la mare taman acum....si ce bine a fost...am plecat cam cu 3 sferturi din casa, din care 90% erau pt fata. O sa vina si pozele, de mare arta

In rest suntem aproape bine, batem in lemn, avem 6 kile si vreo 700 la 4 luni juma si vreo 64 de cm, am inceput deja sa mai scapam si altceva pe guritza in afara de laptic....din pacate ne place doar suculetele de morcov si mar care a facut minuni cu constipiciul nostru...

fetele care au bebi mai mari, i-a ziceti si la dezorientata asta de mamica...puiu meu roade tot ce ii pica in gura, cand ma prinde imi musca barbia de am senzatia ca imi face gaura, uneori ii frige caputul, maraie intr-una, iar in somn suspina de mi se frange sufletu' ....asta e = dintii sunt pe drum????
De vreo 2 saptamani am trecut-o pe Bebelac, credeti ca asta poate sa fie un motiv??? mai ales ca inainte manca Milumil, de cele mai multe ori cam 200 de ml / masa si mai cerea dupa 4 ore cel putin...acum manaca max 170 / masa si la 3 ore deja cere o alta runda...a mai patit careva asa?
si cam cat ceai dati voi pe zi?

Revin....

poze mumoase - ultimele noutati

varsta Mariucului

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Brava Tinutzo...succes la "covrig"....si sa ne spui pe unde ai sa circuli ca sa ocolim zona...

Bai fetele, fi-mea asta a mea m-a disperat cu statu' pe burta...face ce face si tup pe burta fie ca e treaza fie ca doarme...iar de cand am auzit de copilasul ala care a murit dormind pe burta deja am gargaunii in cap cat un elefant....voi ce ziceti???? imi fac griji degeaba?

varsta Mariucului

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Bai fetelor m-ati disperat cu martipane si pandispane....voua chiar n u va e mila de mine????? piei ispita...ca deja ma alinta sotul cuva de inox, Indesit...si pt cele care nu isi mai aduc aminte bancul:
Sotul ii spune sotiei ca a facut fundul mare cat o masina de spalat...seara cand lu' sotu' i se face de , nevasta ii zice: Nu bad eu masina de spalat in functiune pt o rufa atat de mica

varsta Mariucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by catrinutza

Bai fetelor m-ati disperat cu martipane si pandispane....voua chiar n u va e mila de mine????? piei ispita...ca deja ma alinta sotul cuva de inox, Indesit...si pt cele care nu isi mai aduc aminte bancul:
Sotul ii spune sotiei ca a facut fundul mare cat o masina de spalat...seara cand lu' sotu' i se face de , nevasta ii zice: Nu bad eu masina de spalat in functiune pt o rufa atat de mica

varsta Mariucului

multumim pt urarile de pe yahoo si ..astept poze!!!!!!!!!!!!!

Noe si Anne-Bianca

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Monica, am vizualizat felicitarea!ZUUUPERRRRRR!

Noe si Anne-Bianca

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

catrinutzo pup io fetili astea frumoase, ia zisi mie ca si io plec la mare maine si probabil tot cu toata casa dupe noi pen cea mica. zi si mie ati stat pe plaja? pana la ce ora? ai tinut-o numa sub umbrela pe Mariuca nu? ia mai varsa si mia neshte sfaturi ca cam am emotii cu cupilu. zi si mia ce sa fac ce sa nu fac. tu ai luat si vanitza dupe tine? i-ai facut baitza acolo? hai zi... zi tot... auzi? tot...

da v-ati bronzat? cu ce ai uns-o pe Mariuca?

hai zi ca acu m-am blocat deemotie si nu stiu ce sa te mai intreb.

ma duc camai am de calcat vreo 2 rufe si apoi sa vad ce pun in bagaje.

aoleeeeooooooooooo cata treaba am
_
Anamaria mami lu'

Pispirica's album

Mergi la inceput