Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
Catrinel_17 spune:
La multi ani Maria28!! Multa sanatate si fericire!!!!
NSHIRO, eu nu ii dau cereale inca... alea de care zici tu sunt cereale pt copii, cu aroma de cioco si capsuni?
MIHASER, si oana l-a facut pe ala si nu a facut febra. A fost agitata si a papat mai putin o saptamana.
Si acuma papa putin de tot. Sper ca e de la caldura. azi dimineata a bagat numai 100 ml. ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
LA MULTI ANI!!!!
ebruarie: Rudy - - DELIA21
februarie: Adrian Mark - - MAMAARIADNA
martie: Cristian - - MIHASER
sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
Mihaser,ei doctorita noastra de familie,ne-a spus ca ar calca stramb cu un picior si ca ar trebuii sa-l pune,m in ghips,alt doctor mi-a spus sa o mai lasam ca inca nu ainceput sa mearga si am vazut noi ca duce piciorul aiurea,ca r fii ceva-ceva dar poate se rezolva cu masaj,acum vreau sa ma duc si la un cabinet particular sa vad ce-mi zice acolo!
eu face destul de bine,cu bilanturile am terminat in sfarsit mai am de facut niste rapoarte de gestiune,da sunt cam ocupata si pitin de ce sa nu recunosc stresata,ca vrem sa ne mutam la trei camere,acum il vindem pe asta cu doua,deja facem actele cu persoana care il cumpara,si facem credit la banca ptr diferenta,si ma gandesc ca e pe 30 de ani si cine stie ce o mai fii in viitor!!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Salutare! Eu iar nu am timp nici macar de citit din urma, de scris nici atat... Am intrat numai sa va salut si sa va multumesc pentru aprecieri celor care ne-ati vazut pozele si sa va rog sa ma luminati si pe mine cu cerealele astea care le dati voi la bebei. Pe aici prin magazine m-am uitat si nu sunt decat fulgi de porum cu diverse arome (cioco, capsuni etc) sau musli cu fructe uscate prin ele. Cerealele care le dati voi cum arata? Imi puteti arata si mie niste poze? Plizzzz!
Pupici la mamici si bebici!
rocsana si bebe maria
fata alea sunt cereale ptr copii mari sau ptr noi,astea sunt ptr bebei si se gasesc in magazine specealizate ptr bebelusi sau in farmacii,de la HUMANA,MILUPA,ETC stai sa vad daca pot sa pun un link
poze Iulian la munte
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPIIPOZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mihaser spune:
Salut!
Am venit de la vaccin...i-a facut Pentaxim nu Infarix. Ma gandesc ca nu e prea mare diferenta. Voi ce stiti? Nu a plans aproape deloc! I-am bagat un supozitor si s-a culcat.
Cristina doctorii astia ne si alarmeaza aiurea. Eu sper sa nu aiba nimik la piciorus. O radiografie nu-i pot face? Si noi ne-am mutat la 3 camere insa inainte de bebe. Am facut credit pe 25 de ani la Bancpost cu 9% dobanda(in euro 25000). Nu e foarte avantajos, insa Bcr nu a vrut sa ne dea ca mai aveam un credit la ei de 6000 de euro. Asa ca avem 2 credite si 2 apartamente. Oricum va doresc sa gasiti ceva fain care sa-si merite banii. Noi am dat 39000 plus actele 1000 si mai avem de bagat. E cam alergatura, insa cu 2 copii trebuie sa aveti 3 camere. V-ati gandit bine!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
adar spune:
Hello ...
Kim - minunat cupil, minunata rochita roz ... doamne, ce ma fascineaza pe mine rochitele ... pupam alisuca pe nasuc 
catrinel - asta da super pozitie de somnic
. E mortala!!!!![]()

tcelen - mersi de sfaturi, de vineri incepem si noi, si am emotii mari de tot...
mihaser - hihihi ... asa facem si noi, si deja caruselul nu mai prezinta interes ...
nshiro - UNDE-S POZELE CU MARIA SAN ???? Oare in albumul comun??? Stai sa vad...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari
nshiro spune:
Catrinel si Tcelen cerealele de care va spuneam sunt in super marketurile obisnuite. La magazinele de bebei gasesti orice alta minune numai cereale nu... iar firmele Humana, Milupa nu sunt cunoscute aici. Am intrebat mai demult ce fel de cereale dati voi bebeilor si cred ca Mariana mi-a spus ca cereale obisnuite, luate din magazin caci poate vedea exact ce contin si de atunci tot mi se lungeste gatul dupa cutii de cereale si nu am gasit decat ce va spuneam, sub forma de fulgi de porumb si de musli. Intr-adevar m-am uitat pe cutii si contin un complex foarte mare de vitamine dar nu cred ca sunt recomandate bebelusilor de asta am intrebat si voiam sa vad poze....
Adar pozele cu Maria sunt in albumul comun. Si noi v-am admirat, tare frumusele mai sunteti!
rocsana si bebe maria
adar spune:
nshiro - iarta-ma, dar eu m-am indragostit de fiica-ta irevocabil, am trimis linkul de poze tuturor prietenelor mele, care la randul lor au trimis ... toata lumea ma intreaba "Cine-i chinezoaica asata mica si dulce?"
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, ca ai un copil SUPER REUSIT!!!!!!!
Daca faci si un baiat asa reusit, renunt la David si ma inscriu pe lista la petit.
hai ca fug la maiuta ca se maraie ...
Pupici,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
adar spune:
ah, era sa uit: fetelor care vreti sa slabiti, luati-va pantalonii de la Biomed, ii gasiti pe naturaplant.ro si Animal Cuts de la Redis, ca fac super treaba. Eu am dat deja 4 kg jos cu ele. SUPER!!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
tcelen spune:
NSHIRO,uite eu fac acum o poza si o pun pe site,mai sunt si de la NESTLE SI NUTRIBEN,dar uu zic asa da-i pe google sa da sa caute cereale bebelusi si ai sa vezi ca gasesti o multime situri care vand cereale ptr bebelusi,poti sa cumperi de ele sau pur si simplu sa vezi cum arata si ce marci sunt
Mihaser,eu fac la OTP,e o banca relativ noua in Romania si are o oferta acum pana pe 31 august dobanda 4.99%, primii doi ani,fara ale comisione ascunse,doar comisioanele de la inceput cand iti faci dosarul,apoi dobanda de 5.5+libor pe trei luni,libor fiind inca 1.28%,cam atat este acum la franci elvetieni,caci creditul e in franci,cica creditul in franci ,care abia a intrat acum pe piata noastra este unul din cele mai avantajoase,am citi pe net ,ca m-am documentat inainte,voi puteti sa faceti o refinantare la unul din creditele vechi!!
poze Iulian la munte
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
NSHIRO,uite pozele cu ce-i dau acum,ca eu le cam schim,ca sa nu-i dau mereu celasi lucru cereale
cereale2sicereale3
poze Iulian la munte
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998