Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
adar spune:
Mai dragelor,
am tot citit eu despre diversificarea asta, dar nu prea am priceput
CU CE TRE SA INCEP FRATILOR?????
adar si MAIA
(30 martie 2006)
maia - minunea cu ochi mari
adar spune:
suc de morcovel i-am mai dat. dar am renuntat, de mar i-a facut rau ...
ufff, greu si cu diversificarea...
TINA - daca nu-mi dai adresa sa stii ca eu nu pot trimite nimic puiule ...GRABESTE-TE!!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA - minunea cu ochi mari
adar spune:
iote ce ma joc....![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA - minunea cu ochi mari
kim spune:
Am promis ca revin...
Noe, misto bebeul dansator, dar eu credeam ca e vorba de Biencuta ta, next time, ok?
Catrinel, i-am luat centru de activitate in speranta sa o obisnuiesc sa mai stea si culcata cand se joaca, parca are o fobie ca o culc, sare ca arsa daca o tin in pozitia culcat, chiar si in brate.
Micalsa, am pus poze cu jucariile smechere in albumul de la semnatura sau aici - ultimele poze. Albinuta stie sa faca o multime de chestii: culege polenul de pe floare, zumzaie, foscaie, are multe motive si culori, etc. Carabusul canta cand il atingi si ii lumineaza ochii.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Catrinel_17 spune:
KIM, vazut jucariile jmekere. Foarte misto, imi place centrul de activitate, fain ca se poate face si tunel!! Alicia e o frumusetze. m-am tot uitat la pozele ei. 
ADAR, vazut in sfirsit pozele, ca tot nu gaseam albumu', ma uitam unde nu trebuia... sa-ti traiasca minunea, e simpatica foc! Io am scris cam acum o saptamana ce mi-a zis moasa despre diversificare, si o sa incepem cu morcov fiert... am neshte emotii... incercam cu linguritza!!
Juma de linguritza in prima zi...
ANDREEA, nu mai tin minte ce ai zis tu despre diversificare... cu ce incepeti voi si cind?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
ADAR,esti o dulce ca deobicei,pupici
cat depre diversificare,eu nu am inceput-o cu suc de morcovi sai mar,eu am inceput cu cateva lingurite de faina de orez in laptele de seara,apoi si in cel de dimineata,o jumatate de mar ras,la masa de pranz.............dupa ce le accepta pe astea poti sa-i faci supita de le gume la pranz,apoi eu i-am facut laptele de seara mai gros.la 120 ml de lapte ii puneam cam 4-5 lingurite de faina de orez ca sa doarma mai bine,poti sa mai incerci si cu suculet de portocale,dupa ce treci de toate astea restul e mai usor si vine de la sine,banana,branzica de vaci,un mar intrec cu cereala,sau cu piersica si banana,alte cereale cu fructe ca sunt o gramada de feluri pe piata,chiar daca sunt unele ptr copii care au o luna -doua mai mult,ii pui mai putin in lapte decat scrie pe cutie
verzi ca pe toate cutiile de3 cereale scrie ca sunt ptr piureuri,dar eu i le-am dat cu lapte
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
La multi ani RUDY, ADRIAN si CRISTIAN!!!!!!
sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si norocosi!!
Mamaariadna ce mai face, oare....
am pus 2 poze noi, una cu ultima pozitie de somn si alta, numai asa, ca era dragutza
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
BitaB spune:
Buna dimineata fetelor
Am intrat repede sa vad ce mai faceti pina nu se trezeste Alesia! Am reusit sa o adorm si am fugit repede la voi si pe urma sa strang repede prin casa, sa pun biberoanele la sterilizat etc
Andreea nu am retinut de unde cumperi tu produsele de masaj? Eu fac masaj si degeaba..sau ma rog nu se vede niciun rezultat, poate produsele mele nu sunt bune
Mai am de dat jos 6 kg si m-am poticnit aici. Incerc tot felul de chestii dar nimic. Poate o sa ma apuc de regim avand in vedere ca de cand nu am mai gasit galactogil laptele a scazut f. mult...aproape deloc
Eu tot timpul am fost obsedata de kg. Ganditi-va cm am reactionat cand am vazut-o in spital pe MP! Fetele care au vazut-o stiu de ce! Avea o camasuta de noapte scurta si arata trasnet! I-am povestit toata ziua barbatului meu de ea si cand am gasit-o aici l-am chemat repede sa vada si el minunea. Noi doua am fost fetele dr. T.
Si totusi nu se plimba nimeni prin Herastrau?
Va pup,

Alina
mihaser spune:
Ceau natiune!
Maria28, Rudy si Adrian Mark
Catrinel multumim de urari! ii fac infarix-ul...ma costa 1.5 mil dar nu vreau sa-l intep de 2 ori si nici febra nu vreau sa faca! e mortala Oana! cam asa ii place si lui Cristian insa isi tine o mana sub el.
Adar esti tare draguta...jucaria i-am luat-o de la un magazin Varuna`s din Mall, insa s-a cam plictisit de ea ca i-o tot bag pe gat sa mai apuc si eu sa fac ceva
Cristina dar ce a patit la piciorus? Tu ce mai faci, ai scapat de bilanturi?
Alinasuper stati la kg! mai poti sa-l duci in brate? ce fain ca vrea ceai! al meu nu vrea...decat laptic de la mami...si mie mi s-a cam luat sa tot sar cu tzitzi...si asta se intoarce de numa...l-am gasit de cateva ori la limita...pune-i perne, ca poate nu o trece peste. Distractie placuta la mare!
Va pupam!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
nshiro spune:
Salutare! Eu iar nu am timp nici macar de citit din urma
, de scris nici atat... Am intrat numai sa va salut si sa va multumesc pentru aprecieri celor care ne-ati vazut pozele si sa va rog sa ma luminati si pe mine cu cerealele astea care le dati voi la bebei. Pe aici prin magazine m-am uitat si nu sunt decat fulgi de porum cu diverse arome (cioco, capsuni etc) sau musli cu fructe uscate prin ele. Cerealele care le dati voi cum arata? Imi puteti arata si mie niste poze? Plizzzz!
Pupici la mamici si bebici!
rocsana si bebe maria