Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaser spune:
ceau mamicilor
dragilor Traian si Eduard! Sa cresteti mari!
Tania imi pare tare rau ca treci prin asa o situatie urata. Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, insa vreau sa te rog sa nu mai plangi ptr ca o afecteaza pe Bia si ea a avut si asa destule problemute. Ai incredere in D-zeu si gandeste-te bine inainte de a lua o decizie. Eu cred ca trebuie sa ai incredere in tine si o sa reusesti sa mergi mai departe. Imi pare tare rau ca ti se intampla asta tocmai acum cand teoretic ar trebui sa radiati de fericire ptr binecuvantarea pe care ati primit-o. Ca si Andreea eu cred ca unde dragoste nu e, nimic nu e si spre deosebire de Adar eu am avut un tata vitreg minunat...nu am cuvinte sa vorbesc despre cum s-a purtat si cat de mult tine la mine. Totusi sper din toata inima ca totul sa treaca si lucrurile sa fie iar bune in casnicia voastra. Sunt convinsa ca si tati o iubeste pe Bia, indiferent de ce se intampla in relatia voastra. Mult curaj!
Catrinel si Andreea G ma bucur ca va place de tzumpininu meu, asa porcusor cum e el. Mi-a spus sa le transmit multi pupici fetitelor voastre si abia asteapta sa le cunoasca!
Noe eu o sa-i fac analizele si apoi ii dau fier daca e nevoie. Nici al meu nu a luat mult in greutate, insa nu cred ca e anemic...Cat despre faptul ca e mai alba decat voi...poate seamana cu bunicii, nu cu parinti...Care e problema?
Bitab bine ati revenit!
Cristina/Galati ce mai face Anusca?
ADAR e minunata fetita ta! Imi place rochita cu bulinute!
Va pupam! Noi maine mergem la vaccin si sunt moarta de frica ptr ca sotul e in Germania. sper sa fie totul bine ca si la precedentul!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Catrinel_17 spune:
NOE, ce ciuda mi-e ca nu pot sa vad pe bebe dansator... mi-a crapat computeru iar ca huzband a instalat nu-sh ce timpenie de update si s-a dus totu in nirvana. da am intrat pe blogu cu cartile ![]()
ANDREEA, foarte foarte frumoase pozele, si voi sunteti superbe!!!
ADAR, mai ai poze noi cu Maia?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
Mihaela, tocmai, ca si noi suntem albinosi..Ubermensch, ce sa mai zis
asa ca fata seamana cu noi, da' daca pediatra o vede PREA alba???
Catrinel, blogu cu cartile e blogu lu hazband, singura chestie pe care mai am timp sa o citesc
in afara de Cosmo si Desprecopii
ma duc la somn!pupez!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
mihaser spune:
Noe atunci recomanda-i un oftalmolog!![]()
Catrinel eu l-am vazut pe bebe ala...e mortal. m-a frapat cainele ala care sta nemiscat si se uita pe fereastra. o fi adevarat?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Catrinel_17 spune:
NOE, iubermensh bwahaha, buna de tot!!!
MIHASER, sa vezi ca o sa fie bine cu vaccinul!! pe care il faci?
tcelen spune:
BUNA FETELE INCA NU AM DISPARUT,DAR REALMENTE NU AM AVUT TIMP SA SCRIU
promit ca maine incerc sa recuperez din urma!
am citit ce ascris Tania si imi pare foarte foarte rau,e tragic ca un copil sa treaca prin asa ceva,dar nici nu sunt deacord ca mama sa sufere toata viata,doar ptr a avea copilul un tata tot timpul acasa,tata este si dupa divort daca isi iubeste copilul,asa cum este si mama,mai rau e, ca un copil sa traiasca intr-un mediu in care exista numai certuri,in mod sigur nu va invata nimic bun de acolo,dar poate mai incercati,vb fetelor stati un timp despartiti mai stati de vb,vedeti de ce s-a ajuns aici,poate totusi,undeva acolo mai este iubire!eu iti urez succes in a lua hotararea cea mai buna ptr voi!!si suntem alaturi de tine
Mihaser,multumim de intrebare,face foarte bine,cu piciorusul tre sa mai ajungem la un alt treilea dct sa mai vedem,dar in rest face bine,avanseaza,vrea tontoroiul tot timpul,sa vada ea totul,trage tot ce apuca,vrea sa pipaie totul,sa bage in gura,of,of,pupici ptr tine si bebel!
pupici la tooate fetele si bebei
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
MARIANA, tu ce mai faci?
BitaB, te-am rezolvat ![]()
adar spune:
Catrinel - tocmai am pus o ... caruta de pozici ... nu ajung??????
mihaser - pupici lu tzumpininu de 3 luni pletos si mumos manca-l-ar mama pe el. Si ce jucarie mumulina are ... de unde ai luat-o ca tare-mi place...
tcelen - pupam piciorusul bolnavior si sa vezi tu, daca toate mamicile pupa piciorusul anei, va trece ca prin minune...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
adar spune:
Pozicile noi sunt la minune album "3 luni".
Pupici tuturor,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
alinaalex spune:

Revenim si noi dupa o pauza destul de lunga...nu prea mai am timp...abia dupa cateva zile am deschis calculatoru', ca niciodata...
Noi suntem bine. In afara de faptul ca afara e cumplit de cald, asa pe la 36 grade, totul e ok. Marc a crescut mult, are acum aproape 8 kg, la apeoape 4 luni, pe care le va implini pe 28
, in continuare papa exclusiv san si pt. ca sta f. bine la capitolul kg , inca nu am inceput sa-i diversific meniul (in afara de suculetze, cu care am inceput de pe la 2 luni) + ceiutz. Apropo, e mare bautor de ceai, trage si cate 500 ml/zi si i-ar mai trebui daca i-as mai da, n-o fi cam mult???
Si acum de cand e asa cald, ce sa va povestesc! Ceai, ceai si iar ceai! De papat laptic, papa f. bine, ca de obicei.
Programul e acelasi: 5 mese/zi, somnica dupa-masa, plimbarica dimineatza si seara. Ceas. Iar intre ele, tre sa ne jucam non stop
Avem noutatzi:
Sambata trecuta am experimentat prima intoarcere pe burtica!!! Care s-a incheiat cu un plonjon din pat fix pe jos. Deci am experimentat si prima cazatura din pat! Nu s-a intamplat nimic, nici o zgaraietura, doar o sperietura zdravana. De atunci nu-l mai las singur decat in patutz. Si chestia asta s-a intamplat in somn, adormise pe patul cel mare din dormitor, nu am vrut sa-l trezesc ca sa-l pun in patutz, nu m-am gandit nici o secunda ca ar putea cadea...
In rest, tumbe, intoarceri pe burtica si viceversa, gangureli, deja rade in hohote cand il mangai pe burtica![]()
![]()
, ce mai , o veselie! Caldura asta il mai deranjeaza, de fapt ne deranjeaza pe toti, se mai trezeste sa bea ceiutz noaptea.
Joi la amiaza vine dr. sa ne faca vaccinul de 4 luni.
Iar sambata, plecam in concediu. Cica la mare. Acuma om vedea cum se va comporta baiatu' in locuri noi, in principiu vom face drumul pana acolo cam in 2 zile, ne oprim pe traseu, ca e mult de mers. In masina ii place, n-are treaba, dar nu a dormit niciodata in alta parte. Am emotii . Om vedea. Va dati seama ca va trebui sa ducem juma' de casa dupa noi....![]()
N-am apucat sa citesc prea multe din urma. Citesc si revin.