Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
Qamar spune:
hihih bebe dansator www.youtube.com/watch?v=6LtU3jd7hxI" target="_blank">AICI
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
BitaB, sorry, incerc sa repar azi!!! Pupici la bebe spirt!!!
NOE, fierul constipa, intr-adevar! ai grija...Mie mi.au zis sa ii dau mai multe fluide daca e constipata, dar la chestia cu fierul cre' ca trebe ceva mai mult... Stai, ca io acuma am citit, cum naiba i-a dat OCHIOMETRIC??? Numa' asa, sa fie??? Poate nici nu-i trebe fetei, si daca are prea mult fier in organsim, iar nu-i bine... Pupici!!
KIM, am si io centru de activitate, trebe sa-l aduc sus, e in boxa
poate asa o mai tin pe spate, ca de cind se intoarce, numai pe burta ii place.
ANDREEA, e OK cu 4 mese, as face si eu asta.... la ce ora papa Thea? si papa 200 la fiecare masa? wow, asta e super! Oana papa cam 150 de 4 ori (evident citeodata sub, citeodata peste...) plus o masa de san dimineata cind habar n-am cit bea... Suna bine chestia cu masajul.... cind am facut eu anul trecut, inainte sa raman gravida, plateam 50 de euro/ora si inca era bine, venea acasa... cara masa de masaj si aducea CD-uri cu muzica. Era tare fain. Nu stiu de ce nu ma mobilizez sa o sun sa mai facem... Mi-ar prinde bine. Tipa respectiva organizeaza si baby swimming, pt bebei de la 3 luni, dar... io stiu... sa ma duc?? Oana nu-i deloc entuziasmata de baitza, cum o face oare in bazin??
TANIA, ce mai faci? da-ne un semn.... 
Multumim fetelor pentru urari!!! 
Azi Oana a ras tare la mine, si face niste mutritze de ma topeste... daca ii suflu in freza sa o racoresc, casca niste ochi si o gura, e asa de socata... Husband zice ca ii place,... nu stiu ce sa cred. Si da tare-tare si marunt din manutze, e o figura!!! azi a dat gata mamicile din parc - freza ei atrage ca un magnet, jur. Daca stam la o cafea afara, undeva, toata lumea ride la ea, vin la noi si ne intreaba despre ea...azi am facut cunostinta cu un bebe super simpatic, parca e cambodgian! zic si io asa, ca seamana cu Maddox a lu Angelica Jolie. Frumusel foc!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
mamica de Oana motzata, da, ochiometric, ca cica e cam alba (iar noi doi suntem mulatri nu alta
) , ca nu ia bine in greutate (hmm aici cam are dreptate..stagnam la 6200g de vreo 2 saptamani) si ca la 4 luni se poate instala nu stiu ce anemie si e bine sa fie prevenita...
mi-a zis sa ii dau zilnic...o sa ii dau la 2 zile, sa vedem cum evolueaza....
si eu ma gandesc sa o duc pe Bia la inot si scufundari de bebei, insa dupa 6 luni...sper sa ii placa![]()
ma duc sa mai iau o caramea
Ce mai citim noi
Qamar spune:
aaa, inca ceva: si Bia daca ii suflu in freza face niste ochi mari si scoate un fel de Hiiiiii!!!!!!! de mirare, zic eu, ca nu stie de unde vine briza..oricum, sunt tare simpatici cu mutritele lor cu tot
P.S. de Aida mai stiti ceva????
Ce mai citim noi
adar spune:
Tania - e greu de dat sfaturi intr-o situatie ca asta, insa, pentru ca stiu ce inseamna o depresie te sfatuiesc sa nu te dai batuta. De fapt, cred ca cel mai bine ar fi sa ne dai ceva detalii, sa stim cam despre ce ar fi vorba ... stii cum e, daca nu cunosti datele problemei e greu sa te pronunti. Iti spun doar ca eu stiu cum e sa crsti fara ambii parinti alaturi, si nu e bine deloc. Si, pentru ca suntem prietene, iti mai spun ca si eu am avut pitici de genul asta, dar mi-au trecut repede la gandul ca Maia ar putea suferi din cauza asta ... ce sa zic, daca esti sigura ca nu ai nici o vina, ca ai dreptate totala in ceea ce gandesti, daca simti ca nu mai e loc pentru amandoi ... fa pasul, DAR, daca totusi s-ar putea sa gresesti, sa fie doar o depresie de-a ta (ca trebuie sa recunoastem, misiunea de mamica poate duce la astfele de stari!!!), daca simti ca totusi ai mai putea salva ceva ... INCEARCA ! Incearca de dragul ei, de dragul lui, dar mai ales, de dragul tau si al FAMILIEI! Eu am crescut cu mama vitrega si stiu cel mai bine ca, orice ar fi pe lumea asta, nimeni nu poate inlocui MAMA si TATAL. Divortul e ultima solutie. Eu n-as putea sa-i fac Maiei asta decat daca nu s-ar mai putea sub nici o forma altfel.
Astept ceva detalii, cat de cat ...
Te pup si sper ca Dumnezeu sa va dea gandul cel bun!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Qamar spune:
acu am citit postul Taniei
Tania, orice decizie ai lua, sa stii ca noi suntem alaturi de tine!
Adar, ce mai face puiuta?
Ce mai citim noi
adar spune:
Andreea / nu gasesc toate produsele de care imi povestesti tu. De exemplu, pe site, nu gasesc crema termoactiva ... imi poti spune exact cum se numeste ?
Despre pescuit, ce sa zic ... e o pasiune, iar pasiunile trebuiesc respectate, nu ??? Iar el e al meu, si, daca ii place, nu pot decat sas ma inclin in fata betelor si sa il sustin (ii pregatesc ceva de papa, cafeluta, le pun in rucsac, si daca ma simt OK ma duc cu el, daca nu, il ajut la pregatit mamaliga
).Cred ca e o pasiune frumoasa, chiar daca niciunul dintre noi nu mananca pestele prins
. Si, in orice caz, la ce pasiuni au alti barbati, asta e cea mai frumoasa din lume ...
Pupici pentru printesa fotogenica
si mamica ei si uite, ne dam si noi mari cu poze cat de cat noi, la minunea cu ochi mari ![]()
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
adar spune:
Noe - multumim de intrebare, e bine ... moare de cald saracuta ... of, daca e frig nu e bine, daca e cald nu e bine ...
Da-mi o adresa de messenger, mai povestim...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
adar spune:
LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR SARBATORITILOR !!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea