Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare

pentru ca atatea luni ne-am spus si bucuriile si necazurile, pentru ca de fiecare data ati fost sincere, am nevoie de parerile voastre.
Sunt pe cale sa divortez. As vrea ca Bianca sa nu creasca fara tata dar nici tensiunea din casa nu cred ca-i prinde bine. Eu plang aproape in fiecare seara si am o stare foarte proasta.
Nu stiu ce sa fac.
O iubesc prea mult.

pa

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Of Tania... Nu-mi vine sa cred ce citesc!! saracele de voi... banuiesc ca ai incercat tot ce se putea incerca... Nu ai putea temporar sa te muti altundeva macar ca sa poti sa-ti revii putzin? Poate ca dupa aia ai putea sa te gindesti mai clar ce ai putea face. Of, nu poate fi adevarat! Asta e o alegere tare, tare grea...

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Catrinel, Alisuca mea e ok, dar deranjata si ea de caldura, transpira mult, face cate 2 bai pe zi. Mananca laptic mai mult si mai rar si ii mai dau apa de sete si de fun (se amuza). Ceaiul nu-i place, o sa mai incerc. Azi am fost la cumparaturi pt ea: i-am luat un centru de activitate Fisher Price care deocamdata n-o intereseaza si niste jucarii super simpatice de care e indragostita (au tinut-o ocupata toata seara -cu mami prin preajma bineinteles). Am iesit si la iarba verde si a fost cuminte - la umbra off course.

Olgutta, imi cer scuze pt fetita, am fost indusa in eroare de titlul albumului Mihaita si cum n-ai pus multe poze... plus ca intri mai rar pe aici... stii cum e cu neuronii nostri...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Tania, ufff... e greu de dat sfaturi, grea decizie divortul, totusi parerea mea e ca ar fi bine sa va mai dati o sansa, tocmai de dragul fetei. Eu cred ca situatia e mai tensionata si pt ca ea v-a schimbat viata si e normal, fiecare reactioneaza diferit, trebuie sa discutati despre asta si despre problemele pe care le intampinati, sper sa gasiti o rezolvare. Nu stiu ce motive aveti si detalii, dar orice ar fi, trebuie sa incerci. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta tocmai acum. D-zeu ocroteste mamicile si copiii, iubeste familiile, si iti va da putere sa vezi lucrurile altfel si sa iei decizia buna asa incat sa nu sufere nimeni.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Multumim fetelor care ne-au felicitat pentru cele 4 luni implinite ieri si spunem si noi la prichindeii:
Mia Ecaterina, Oana si Sara Iulia
Ne scuzati de intarziere dar ieri am sarbatorit putin pishcoata, am stat toata ziua-n curte ca a fost soare si frumos si am avut o groaza de musafiri.
Si noi suferim de caldura dar ce ma termina pe mine e faptul ca pitica mea nu vrea sa-mi mai bea ceiucul. De sete i-e sete, dar cand vede sticluta cu ceai o apuca toate istericalele. Asa ca trebuie sa sar cu tzitzi . Si zau ca parca asa m-am saturat ... eu mai mult is cu in vant decat in sutien. Nu stiu cum sa fac sa-mi mai bea cate-un pic de ceai. Si acuma a inceput sa mi se trezeasca si noaptea mai des pentru ca-i e sete.
Asaaa ... alta treaba: vreau sa incep sa-i fac camera Iuliei, pana acum ea a stat cu noi in dormitor. Am nevoie fetelor de idei, daca stiti site-uri cu chestii pentru decorarea camerei ... eu stau cam prost la capitolul asta . Am vazut la unele dintre voi ceva borduri ce se lipesc pe perete cu diferite personaje de desene animate ... so, de unde le iau eu pe alea ca-mi plac la nebunie. Asa ca pliiiizzzz.

Andreea Georgiana, sa stii ca am facut ieri praji ta cu visine si a avut un succes nebun, am impartit reteta la toata lumea.
Tania , imi pare tare rau sa aud de problemele voastre, sfaturi multe n-as putea sa-ti dau pentru ca tu stii mai bine cat de grave-s problemele voastre si daca exista vreo cale de impacare. Dar sincer, daca nu exista o armonie in casa voastra si tu plangi tot timpul si esti necajita, asta nu-i face bine nici fetitei voastre. Toata lumea spune ca un copil trebuie sa creasca si cu mama si cu tata, dar atata timp cat sunt certuri si neintelegeri nu stiu cum lucrul asta i-ar face bine. Bianca cum e? Nu-i agitata? Iulia mea, cand se intampla sa mai ridic tonul la unii altii si ea e prin preajma, n-o mai pot opri din plans si toata ziua e maraita. Decat asa ... In fine, asta cred eu, de felul meu sunt mai taioasa si nu prea iertatoare ... tu fa cum crezi ca e mai bine pentru puiul tau.
kim, nu ne pui ceva poze cu jucarioarele si cu centrul de activitate? Si eu caut jucarii care sa-i atraga atentia si s-o solicite mai mult ca are o energieeee.

v-am pupacit, iara sar cu

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

OANA de Catrinel, LA MULTE LUNI SI NUMAI BINE LANGA MAMICA TA!!!!!

revin, sa citesc din urma

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI FERICITI,PLINI DE LUMINA SI DE BUCURII,URMATORILOR COPILUTI:MIA ECATERINA,OANA CARINA,IULIA,SARA IULIA,TRAIAN,EDUARD!

Mihaser,Cristian este adorabil.Chiar si plin de laptic.de la Thea,pe care nu o deranjeaza porcusorii,ea fiind la fel.

Micaalsa,ma bucur tare mult ca ti-a iesit prajiturica si mai ales,ca a avut succes.Este cea mai pufoasa praji cu visine,nu-i asa?

tania,imi pare rau sa aud ca aveti probleme.Nu sunt in masura sa dau sfaturi,mai ales ca nu am toate datele problemei.Daca mai exista o urma de dragoste,luati o pauza de locuit impreuna si analizati la rece relatia si contributia fiecaruia la situatia creata.Daca nu mai exista dragoste si doar copilul va mai leaga,imi pare rau dar nu-i faceti decat rau ramanand impreuna.Este bine pt. un copil sa-i aiba alaturi pe ambii parinti,doar in cazul in care acestia se iubesc si se respecta,fara scene de violenta fizica ori verbala.Daca tatal ramane in familie doar de complezenta sau din cauza incapatanarii cu care-l tine mama aproape,mai bine il feresti pe copil de o asemenea figura.

Adar,ce bine ca-ti intelegi sotul in ceea ce priveste pasiunea pt. pescuit.Ai gasit produsele?maseuza imi ia 500.000/2 ore,in care intra si reflexoterapie.Ma maseaza mai intai cu crema termoactiva,apoi cu cea modelatoare,pe piciare ma da si cu ulei de tonifiere,iar la reflexoterapie foloseste uleiul pt. drenaj limfatic.Iar eu ma dau aproape in fiecare seara cu gelul termoactiv si apoi cu cel anticelulitic.Doar pe picioare si fese si cu mare atentie,intrucat sunt f. puternice si greu ies din piele mainilor.Dar sunt super-eficiente,vei vedea.

Catrinel,caldura asta ne chinuie si pe noi si pe bebei.Bine macar ca Onuta accepta apa si ceai,la noi e mai greu.Thea a mancat destul de bine si cred ca ii voi micsora nr. de mese la 4,pt. ca am observat ca ii place sa pape 200 de ml la 6 ore.Nu cere de papa mai des si daca ii dau eu,din proprie initiativa,mai tare se mozoleste si nu papa mare lucru.

Cat,sper sa ne vedem in Bucuresti.

Delia tu cand ajungi,pana la urma?

Adibal
Si eu stiu data conceperii puiutei:9 iulie.Am si sarbatorit-o,desi nu cum as fi vrut.

N-am mai fost la pescuit sambata,din motive de caldura si de...lene.A baietilor.Am fost insa la Corbeanca la gratare si berici+ o barfa,doua si o chitaiala intre pitici.Ieri am lenevit si ne-am uitat la filme,cu tot cu Thea,intrucat la etaj mergea AC sa racorim atmosfera.Oricum Thea,ca si alti copii,se anunta a fi o mare cinefila,intrucat ar sta doar cu ochii in ecran.Si cum plasma noastra are o diagonala mai mult decat infricosatoare nu ma prea bucur.
Am pus poze noi,de la un botez de acum 2-3 sapt si de sambata.Incepand de aici http://community.webshots.com/photo/551555210/2751737040079410238YvunUu

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BitaB spune:

Buna fetelor!

Dupa un secol am aparut si noi ....netul asta ne omoara. Am reusit intr-un final sa ne conectam la un provider care s-a milostivit si de strada noastra (locuim la casa in zona Domenii - Casin).
M-am cam chinuit sa va citesc din urma dar mai greu cu bb al meu. Se pare ca am cel mai spirt bb de pe aici. Nu pot sa fac nimic fara ea.Este ceva de speriat. Doar dimineata mai doarme si atunci ma alerg sa fac repede treaba de prin casa ca daca se trezeste s-a terminat.
M-am uitat pe listuta de la inceput si am vazut ca suntem mai mici cu 1 luna Alesia s-a nascut pe 13 martie!
Mai revin ca a latrat cainele si s-a sculat copilul......

Va pup pe toate

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, unde sunteti? chiar acu cand au iesit Dragos si Bia la plimbari si am ramas singura acasa, ati disparut...si eu care vroiam sa facem

P.S. fierul ii constipa pe bebei?ca ne-a dat pediatra (OCHIOMETRIC, nu ca ar avea Bia ceva) Fier, Vit B6 si acid folic..iar eu , cuminte, i le-am dat...si azi a facut un kk asa de tare..cred ca o mai raresc cu fieru+ ca are un gust infect...yak

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Hoho... iar persoane importante de felicitat, fiecare zi e sarbatoare pe aici. Deci la multe multe lunisoare fericite cu sanatate sarbatoritelor:
Mia Ecaterina - - DEA0277
Iulia - - MICAALSA
Oana Carina - - CATRINEL17
Sara Iulia - - Andan
si sarbatoritilor:
Traian - - CEELA
Eduard - - ERIKA24
Am vazut poze frumoase cu Thea si familia fericita. Mare iubire si rasfat acolo, parca cunosc sentimentul...
Fata mea doarme - in leagan bineninteles.
Azi a avut succes si centrul de activitate. Greu mai apuc sa fac ceva prin casa, noroc ca ne ajuta tati azi. Ce sa zic sunt tare ocupata cand nu doarme - tot mereu trebuie sa vorbesc cu ea si sa ma joc, sa-i cant, ba mai "citim" si cate o carticica, ii fac masaj (stimuleaza hormonul cresterii si dezvoltarii bebeilor - am invatat tehnci de masaj pt bb la CLSC). Termin curatenia si revin cu pozele cu jucarii.

photos

Mergi la inceput