Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
Catrinel_17 spune:
Alorea, esti pe listutza. Sper sa te vedem des pe la noi!! 
ELVIE - Infanrix este contra: diphteria - hemophilus influenzae B - pertussis (asta e whooping cough) - polio - tetanus - hepatita B
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
elvie spune:
Irina si Catrinel ca ma-ti luminat si pe mine despre infarix, deci si in Ro se fac cam accelasi vaccin-uri ca si aici ,Irina ,fetita mea nu a avut reactii adversee nici la vaccinul de la nastere nici la cel de la doua luni sau patru si nici nu a plans cred ca nici nu a simtit acul care era super subtire,Bafta la urmatorul vaccin si puitul tau mic sa reactioneze mai bine decat la cele anterioare.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
elvie spune:
Ma uita-i sa pun multumesc inainte-a lui ' ca ma-ti luminat',asa ca am postat din nou sa ma fac inteleasa,multi
si un weekend placut sau ce a mai ramas din el.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
kim spune:
Hehe lume noua lume veche... apar si reapar mamici... nu-i rau...
Olgutta, eu o cantaresc pe bebelina la CLSC, fara rendez-vous, martea e o intalnire de mamici si bebei, de fiecare data e si prezentare pe o anumita tema. Dar nu merg eu chiar saptamanal, numai cand am chef. Suna la CLSC cel mai aproape si intereseaza-te cum e la voi. Unde te-ai mutat? Acum am vazut pozele voastre noi, pai e mare Mihaita al tau, flacau serios! da' te-ai cam zgarcit la poze... lasa ca faci tu ordine si pe acolo prin calculator...
Eu chiar azi mi-am pus pozele si filmuletele pe Cd-uri ca nu mai incapeam de ele - low disk space ( si vai cate avem!), plus ca nu vreau sa le pierd dintr-o surpriza computericeasca. Apropo, nu-mi mai merge yahoo messenger, cred ca calculiciul meu e de vina... s-a saturat de cat stam calare pe el...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Cat spune:
Salutare mamici si bebici frumosi!
Am intrat scurt sa va salut si sa-mi fac mea culpa ca n-am reusit sa scriu de foarte mult timp. Am avut socrii in vizita, si-au facut concediul aici si am avut parte de foarte mult stres iar calculatorul a fost ocupat non-stop de socrul meu.
Acum va scriu iar pe fuga ca sunt in pregatiri mari, dupa-amiaza avem avionul spre Bucuresti. Da, in sfarsit pelcam acasa, doar eu cu fetele tura asta, tati va veni peste 3 saptamani. Avem si botezul programat pe 19 august, cred ca Anna va fi cea mai mare la botez dintre toti puii din grupul nostru.
Anna a crescut, avem deja 5 luni! Multumesc mult fetelor care ne-au felicitat! Am terminat cu vaccinurile pana la 1 an, am scapat si de aparatul pentru soldulete, suntem refacute complet si mami e tare bucuroasa!Acum am inceput cu diversificarea si ne luptam...
Mariana , n-am apucat pana acum sa te felicit pentru burtica! Sa fie intr-un ceas bun si poate da Doamne, Doamne si e fetita sa reechilibrati balanta in familie! Numai bine si ai grija de tine !
Catrinel17, pupam fetele, am vazut ca ai intrebat de noi, multumesc mult!
Scuze ca nu scriu mai mult fiecareia dar sunt intr-o mare graba acum cu pregatirile!
Va pup pe toate si urez multe luni fericite inainte tutror bebeilor!
Deci de maine suntem in Bucuresti si vom sta pana in septembrie, asa ca fetele, sper sa ne intalnim si noi! Va pup!
Am pus si cateva poze cu ciocarlia mica incepand de aici:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/detail?.dir=dff9&.dnm=76cfre2.jpg&.src=ph
Sa ne vedeti ce mari ne-am facut si...inca avem ochii albastri ca doua peruzele!
Va pup inca o data pe toate si aveti grija de voi si de puiuti!
Nu stiu daca apuc sa va scriu si din Ro, n-am internet acasa.
Irina71 spune:
Olgutta, sa-ti traiasca fetita ! (daca ti-ai botezat albumul "Mihaitza", iar din poze nu se vede clar ca e fetita, am crezut - ca si kim
ca ai baiat). Noroc ca am vazut la semnatura "Mihaela", si nu mi-a venit sa cred, m-am dus si m-am uitat pe prima pagina, sa ma conving. ![]()
Fetele, mie mi-a traznit o idee - sa-mi spuneti daca gresesc : ce-ar fi sa cumpar o saltea de pat, de dimensiuni, sa zicem, 120 cm x 190 cm, sa o pun jos, pe covor, si sa dorm cu bebe pe ea ? Ca si asa doarme mai mult cu mine decat in patut. Asa as scapa de frica sa nu cada din pat, l-as lasa sa se joace pe saltea in timpul zilei linistita, etc.
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Delia21 spune:
Irina,o parere de parerista in legatura cu dormitul in acelasi pat cu bebe:NU.In primul rand ca nu e tocmai sigur pentru bebe,eu de exemplu dorm....tun,si cand avea Rudy 2 luni am adormit cu el in brate,din comoditatel-am pus in pat langa mine.....si m-am trezit dimineata cu bebe pe la picioarele mele,sub plapuma.Am tras o spaima de zile mari ,mi-a stat inima pana am vazut ca respira si e in regula.PLus ca o prietena de-a mamei ,cu anii in urma,a adormit langa bebelina eisi a sufocat-o,si mie mi-a ramas chestia asta pe creeri caci o cunosteam.Bine,poate tu nu ai somnul profund,dar tot va trebui sa dormi cu grija,deci....nu te-ai prea odihnii.Si inca un motiv:o inveti asa pe bebelina si nu v-a mai vrea sa doarma fara tine.Maica-mea ,de exemplu a dormit cu mine.....si nu a mai scapat de mine noaptea pana prin clasa a 10-a
,deci.....ma gandesc ca la divortul lor a participat sigur si chestia asta.Bine,faci tot cum vrei tu,dar asta e parerea mea.
Irina71 spune:
Ah, pai si asa eu n-am mai dormit o noapte intreaga de cand am nascut .... si ma trezesc noaptea de nu stiu cate ori sa-i dau sa suga ... caci as muri de lene sa ma scol sa-i fac formula. Da' asa ... cu tzitzi in gura si dorm mai departe ...si el se intoarce stanga-dreapta-stanga-dreapta pana ma trezesc cu el pe la genunchi ... il ridic de subsori .... si tot asa pana la 7 dimineata cand se trezeste de tot.
Si ziua doarme 2 reprize a cate o juma de ora ... asa ca va dati seama cum stau cu somnul ... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
mihaser spune:
Salutare!
Guguluff, Mia Ecaterina, Alice Miruna, Iulia, Oana Carina si Sara Iulia
Catrinel Da e cald de mori aici! Pe 4 august iar plecam! Abia astept!Special ptr cumpleanios al vostru va facem cadou niste poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/album?.dir=/2493&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Irina eu dorm cu bebe in pat...insa Delia are dreptate dintr-un pat de 160 cm nu stiu daca dorm pe 20. Se tot suceste, insa o sa-l pun in patut cat de curand!
Cat drum bun in Romania! Nu conteaza ca Anna e mare...important e ca o botezati! Distractie placuta!
Adibal si noi ne sarbatorim pe 25...dubla sarbatoare are Cristian 4 luni si noi 2 ani de la casatoria religioasa!
Va pupam!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Catrinel_17 spune:
MIHASER, ce draguuutz e tzumpininu!! Si ce par lung si des - super!
Io aici imi dau duhu' de cald, si oana rezista din ce in ce mai greu. Bea lapte mai putzin, ii dau ceai des, sa nu se deshidrateze... doarme mult, cind se trezeste e scurt timp bine dispusa, dupa aia incepe sa se scartaie... nu stiu ce sa mai fac... M-am gandit ca ii ies poate dintii, dar nu e rosie gingia... Uofff...si va fi cald si sapt viitoare, 34 de grade.
IRINA, zic si io ca si Delia, e bine daca-l obisnuiesti in patutz, e mai bine si pt tine si pt el.
KIM, ce mai face Alicia?
La multi ani
Mia, Alice Miruna, Iulia si Sara Iulia
!!! si bineinteles La Multi Ani Oana mea!!!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)