Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele noastre,

in primul rand LA MULTI ANI si muuuuulta sanatate, fericire si iubire tuturor bebeilor si mamicilor care si-au mai sarbatorit intre timp ziua de nastere. Iertare, noi suntem tare ocupati, pe langa faptul ca am incercat sa mai facem unele amenajari prin casa, care ar fi trebuit sa fie DOAR parchet in sufragerie (de fapt s-au trensformat in santier de drept!!!), incercam sa ne bucuram din plin de vremea frumoasa si sa ne plimbacim cat se poate de mult, mai si gatim, mai facem si curatenie ... deci, pentru alte activitati chiar nu mai ramane timp .
Am intrat scurt si am vazut ca s-a intors pescarita noastra si am ras ca si al meu barbatel tocmai si-a terminat ritualul de pregatire a betelor pentru maine dimineata (la ora 4) ... inteleg perfect pasiunea asta
Andreea, spune-mi te rog, cat e la tine sedinta de masaj, ca am inceput si eu si eram curioasa daca dau mult sau putin , si inca ceva, cu care dintre cremele de pe site te maseaza tanti maseuza?

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Andreea, tocmai mi-am spalat ochii cu pozele tale din Moldova, Delta... si parca am zburat si eu pe acolo pentru cateva clipe...
Catrinel, Alicia uda scutecele, deocamdata e ok. imi vine si mie sa mai ies in toiul zilei la plimbare dar ma astampar repede cand deschid geamul si simt ce sauna e.
Ciuf, pup bubulina cu cercelusi.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pfuai era sa uit sa felicit asa persoane serioase...
Pup sarbatoritii zilei si le doresc multa sanatate si toate cele bune:

Bianca - NICOLLE27
Isabella Maria - ZUZILICI
Eva Maria - Ciuf
Mihaela - Olgutta
Tudor-Andrei - CORINAG

Sa ma iertati de intarziere (desi la mine e tot data de 21) ca m-am nevrozat zilele astea de la o mica infectie la degetul de la picior, si dai si dai soro cu zeci de leacuri babesti, da' azi nu m-am mai rabdat si m-am dus la medic de mi-a dat sa iau antibiotic, io tot sper sa nu ajung la cutit ca mi-i frica acu' si de un varf de ac.

Tot am vrut sa-i fac o primire calduroasa noii mamici Alorea care si-a rezumat asa de frumos povestea... Bun venit in gasca! si sanatate voinicului!

...ei acu' am fugit sa-i fac baie printesei... de cand asteapta momentul... mai ales ca am dat-o putin peste cap cu programul cu mersul meu la medic si toata istoria.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ALOREA, as avea nevoie si de data exacta a nasterii, daca ai scris-o pe undeva, nu am gasit-o, scuze! Frumoasa povestea ta!

TCELEN, ai de lucru, nu gluma!

MIHASER, cind ai timp, pune si niste poze! Tu nu iesi deloc zilele astea? E cald tare si la voi, am auzit.

IRINA, dar daca bebe nu are febra si tot restul de simptome... cred ca e bine! Avea tot timpul sa ia raceala/pneumonia de la tine! Stai linistita! Acusi trece si il pupi pe bebe!! sanatate multa!

ADAR, spor la santier! Numai de asa ceva nu as avea chef acuma! Si la voi e cald? Eu cu caldura asta nu am chef de absolut nimica... si saraca Oana e pleostita...

KIM, sanatate si sa treaca repede infectia aia!

La multi ani!!!! Bianca Alexandra, Isabella Maria, Eva Maria, Mihaela si Tudor Andrei

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

Pupici! Am ajuns la oras si am si timp sa va salut. Noi suntem bine, am crescut, ne este foarte bine la tara, dintr-o data am luat in inaltime. Avem 6 kg(ne-am nascut la 8 luni) si 66 cm.
Mi-a fost dor de voi si daca acum am timp sa va scriu, asta nu inseamna ca nu v-am mai citit. Eu in fiecare vineri sunt la Craiova si sambata plec inapoi la tara. Asa ca va vad!!! Si bebelusii vostri au crescut si sunt minunati.
Botezul a fost supeeer! A iesit totul asa cum mi-am dorit. Si nu au fost bagate cu capul sub apa ci li s-a pua apa pe cap. Am scapat de cea mai mare grija! Am avut cor, s-a cantat Ave Maria, au fost toti invitatii de la restaurant si la biserica, ceea ce pentru mine era esential, caci acolo e botezul, nu? Au fost asa mari emotiile, chiar si din partea protului incat uitase sa impartaseasca fetele. Ne-am intors de afara sa bem lingurita de vin si sa ne inchinam la icoane, dupa ce i-am atras atentia parintelui ca uitase. Preotul e prof universitar, nu e un novice, dar era primul lui botez de gemeni in 33 ani de cariera. Si cand a vazut ca s-a umplut biserica de oameni pt. botez...
Gata, fug sa vad cununia religioasa a lui Iri si Monica, imi plac foarte mult. Va pup, pe vinerea viitoare. Cand va trimit si ceva poze, din punctul asta de vedere sunt ff lenesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

Ah, era sa uit, azi sarbatorim un an de cand s-au format bebelusele si pe 25 un an de cand suntem impreuna toate 3. Asa ca fiti si voi alaturi de noi, caci am avut ani intregi de chin, sperante, lacrimi, rugaciuni si deziluzii ca sa ajungem aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Buna mamici,nu am mai scris de mult pt. ca am fost tare ocupata + ca a venit si sotul acasa si a trebuit sa recuperam ,Printesa mea mica creste frumos ultima data am cantarit-o la 3 luni si trei saptamani si avea 7 kg si 68 cm o palugana ce mai ..am rarit-o cu alaptatul ca ma cam saturasem sa tot alaptez din 3 in 3 ore asa ca am introdus formula si ma limitez la numai doua alaptari pe zi ,am iceput sa-i dau si piuree de pere ,mere si orez in formula si merge foarte bine + vad si cat papa puiul meu mic ,in sfarsit pot incepe sa tin cura de slabire sa pot intra si eu hainele dinainte de sarcina (am refuzat sa-mi cumpar altele noi asa ca alta alternativa nu am ).
Plec in Romania peste doua saptamani si atunci am o botez pe Lara (saraca fetita o sa aiba 5 luni pe atunci dar, niciodata nu e prea tarziu ).
Lara pe la 3 luni a inceput sa se intoarca pe burtica (cred ca sa intors asa repede pt. ca inca din prima zi am pus-o pe burtica in fiecare zi cam jumate de ora ) apoi la 3 luni jumate a devenit constienta ca are picioruse si sincer nu cred ca are nevoie de alta jucarie momentan aaa si mai e interesata de tanti din televizor care anunta stirile ,ai intoarce zambetul si incepe sa-i gangureasca or sa-i cante ,cred ca cantareata o sa ajunga pana la urma ce mai..

Multumesc mamicilor care ne-a urat la multi ani pt. cele 4 lunisoare si va anuntam ca am facut vaccin-urile de 4 luni si nu am observat reactii adverse,appropo de vaccin am vazut ca in Ro bebelusi fac infarix sau cam asa ceva ,spuneti-mi si mie ce vaccin-uri sunt incluse in accest infarix sau cum io zice ,Aici la 4 luni se fac vaccin-urile : diphtheria tetanus whooping cough ,hepatita B,polio,si pneumococcal ,nu stu cum le spune pe romaneste ca nu ma pricep la termeni medicali .

La Multi Ani sarbatoritilor de astazi ,sa creasca mari frumosi si sanatosi.

Elvie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Adibal, la multi ani, si felicitari !!
Dar cum se face ca stii datele exacte, de fapt nu stiu ce ai vrut sa spui, ca pe 22 s-au conceput fetele, si pe 25 ... ce ?? nu ma duce capul ...
Si eu stiu data conceptiei lui Andrei, am umblat mult pe la aspirante, mi-am luat temperatura bazala in fiecare dimineata si mi-am facut graficul ovulatiei ...

elevie, aici se face la 4 luni vaccin : antipolio - VPO, antidifterica, antitetanica si antipertussis - DTP - daca il faci pe cel gratuit, de la stat. Dar Infarix-ul se cumpara de la farmacii si e mai complex, nu stiu ce mai contine (la mine scrie in carnetul de vaccinari, la "Alte vaccinari: Infarix (HIV)" ?? nu stiu ce-o vrea sa spuna, ca doar nu o fi anti-HIV, dar oricum se cunoaste ca e un vaccin mai bun, Andrei nu a plans decat putin cand a bagat acul si atat, e vioi (ieri am facut vaccinul) si nu a facut febra deloc. Pai la 2 luni, cand l-am facut pe ala gratuit, a plans saracul (a facut in ambele picioruse), plus ca a zacut cu febra 3 zile, de nu stiam ce sa-i mai fac.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna fetele!
Galusca mea mi-a dat o perioada de respiro si am intrat imediat.
Pentru catrinel_17 data exacta a nasterii lui Cristian este 20.04.2006 , iar a mea 16.08.1981.
Azi a zis de 2 ori ma-ma , nu credeti ca e prea mic pentru asa ceva?
Ai vostri zic?
As vrea sa pun si poze dar nu stiu cum.Ghidati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

Buna mamici,
Multumim celor care ne-au felicitat de 3 luni, ce mai, suntem mari deja.

N-am intrat demult fiindca ne-am mutat in alt oras. Nu-si da seama omul cate lucruri are adunate pana nu trebuie sa le puna toate in cutii. Si apoi la noul loc nu ne-a mers internetul 20 de zile, dar bine ca s-a rezolvat in sfarsit. In schimb avem un parc chiar la coltul blocului si tare ne place sa dormim in carut fiind plimbata prin parc.

Ultima data va ziceam ca buricutul nostru nu era inca vindecat la aproape 2 luni. Am fost la 4 medici, si fiecare cu parere diferita. Unul ne-a prescis un antibiotic local, l-am folosit 1 saptamana(asa era scris pe prospect) si nici un rezultat, alt medic ne-a zis sa asteptam sa se vindece singur, si un al 3-lea medic ni l-a ars cu azot lichid. Dupa ce ne-am mutat ne-a mai vazut un pedoatru si ni l-a prelucrat cu betisor cu azot. Si iata acum la 3 luni inca e negru buricutul nostru de la azot, dar pare vindecat, a ramas sa cada stratul inegrit de piele si vom avea si noi buricut frumos. Am scris asta pentru mamici cu bebei mai mici care mai citesc pe la subiectul nostru, daca v-a mai avea cineva o astfel de problema sa nu sa se alarmeze prea tare(daca nu pare infectat) si sa stie ca se mai intampla si asa.

In rest noi crestem binisor, la 2 luni si 3 sapt aveam 5500 g si 61 cm. Primele 2 luni am pus cate un kg, dar a 3-a luna am incetinit, poate si fiindca eram eu putin stresata din cauza mutatului. De vre-o saptamana radem cu hohote(drept ca nu prea des). A inceput sa se impinga cu piciorusele parca parca ar vrea sa se intoarca, dar inca nu ne reuseste manevra.

alorea16, Mihaitza pe la 2 luni a zis ma-ma, de 2 ori si ambele in moment cand era jalea mare, printre plans. Credeam ca mi s-a parut mie, dar a auzit-o si sotul, dar de atunci nu a mai repetat.

NOE, Spor la invatat si succese mari la licenta! Si eu din septembrie ma reintorc la studii, se termina vacantza mea.

M-am uitat la poze, Doublemom, ai niste adevarate domnisoare, frumoase foc;

Kim, Alicia parca ar fi fotomodel si tot face prezentare la rochite. Tu unde o cataresti atat de des? Mi-e medicul mi-a zis urmatoarea vizita sa fie la 9 luni, si ma gandesc unde o cantaresc pana atunci.

Rocsana, Maria arata super la 100 de zile, am tot admirat si admirat pozele.
Mariana, markus e un scumpic.

Ce mai, doar super bebei pe aici.

Am pus si ceva poze cu noi aici: Poze noi

Mergi la inceput