Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
honeypuma spune:
La multe lunutze tuturor sarbatoritilor, si de ieri, si de azi!!! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si papaciosi!!!

Qamar spune:
fetele , multumesc pentru incurajari de licenta
, pacat ca nu prea am eu chef de invatat..as sta nonstop bot in bot
cu trutzulina...
ieri...am ajuns la Pucioasa..langa targovsiste, unde stiam noi o terasa faina..a dormit bb tot drumu si la terasa a fost in mare forma; maine zburam pana la Rm Valcea la socrii (*wish me luck
) asa ca o sa lipsim din spatiul virtual...
revin imediat cu raspunsuri!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
BebeBlog-Cooking for my Baby
Catrinel_17 spune:
NOE, good luck cu socrii!!!
Bafta la licentaaaa! Spor la invatat! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alorea16 spune:
Povestea noastra incepe anul trecut de ziua mea pe 16 august cand eram la mare.Visul meu era sa aflu chiar de ziua mea ca asteptam un
Si asa a si fost Va dati seama ce bucurie pe noi desi era asteptat de ceva timp. Ne-am intors de la mare cu cateva zile mai devreme si ne-am dus la control .Surpriza bebe avea 5 saptamani.Ce sa zic sarcina a fost una cu probleme "amenintare de avort " de la 2 luni , col scurtat si vreo 2 internari in spital Toata sarcina stat in pat.Cum ma ridicam sa fac ceva mi se intarea burta. Si uite asa s-au dus toate cele 9 luni gandindu-ma la cum va fi momentul x. Dar nu a fost cum imi inchipuiam . Exact cand am facut 40 de saptamani in joia pastelui doctorul meu Pana Dorin de la spitalul Giulesti care era de garda ma cheama sa-mi faca provocare deoarece lu bebe incepuse sa-i placa in piscina si nu dadea nici un semn caar vrea sa vina Asa ca zis si facut la 9 eram la internari la 12 imi face injectia cu calciu la14:45 contractii din 2in 2 min iar la 17:30 doctorul imi spune"felicitari mamic-o sa-ti traiasca ai un superb baiat.Cristian
incepuse sa tipe cat il tinea gura dar asa a primit primul lui 10. Cand l-am primit in brate nu-mi venea sa cred ce comoara am .Apoi am aflat ca s-a nascut cu 37ookg si 56 cm Acum la 3 luni ma uit la el si nu-mi vine sa cred ce baiat mare am.(6700kg si cred vreo 62 63 cm)
tcelen spune:
fetelor sunt super ocupata,si tare imi pare rau ca nu mai pot scrie ca inainte,va pupacesc pe tooooate si bebelusii!!!!!!!!!!
pe langa bilanturile care le fac acum ptr firmele la care lucrez,acum facem actele si ptr vanzarea apartamentului,am terminat de umblat pe la banci si ne-am oprit la OTP,care este o banca noua cel putin in Galati si are o dobanda mai mica,adica mult mai mica decat celelalte banci,si ne acorda si cea mai mare suma pe 30 de ani cu o rata mult mai mica ,acum suntem in lucru la dosar
deci facem acte sa-l vandem pe asta ,lucram la dosar ptr banca,cautam alt apartament cu trei camere pe care il vreau mare si fara nici o inbunatatire ca sa facem noi de la 0 tot!adica avem o gramada de treaba ,si mai caut si garsoniera ptr bunica mea,sa-i cumpar,la un etaj cat mai jos,exclus partier,curata cu conditii mai bune,deci am de cautat si de munca,mai am si contabilitatea,sotul e la Constanta,eu singura cu doi copii,cu Ana de vreo 5 zile nu ma mai inteleg sub nici o forma,azi vad ca a fost cat de cat mai intelegatoare si a mai stat in patut,vrea tontoroiu toooata ziua
ANDREEA,BCR,acum are niste dobanzi si comisioane de te doare capul!
LA MULTI ANI BEBEILOR,SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI FRUMOSI
20:
martie: Andreea Giulia - - LUIZAX
martie: Ioana Timeea - - VAL77
martie: Mihai Dan - - Batentian Dana
martie: Markus Erik -- Diana Forisch
21:
ianuarie: Bianca-, - NICOLLE27
aprilie: Isabella Maria -- ZUZILICI
aprilie: Eva Maria - - Ciuf
aprilie: Mihaela - - Olgutta
aprilie: - Tudor-Andrei - - CORINAG
LA MULTI ANI!!!!!! Guguluff
AM UITAT SA VA SPUN CA IERI FATA MEA CEA MICA SI FRUMOASA A PAPAT PTR PRIMA DATA GALBENUS DE OU FIERT CU PIURE DE CARTOFI,SI I-A PLACUT SI NU I-A FACUT NICI RAU!!
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
alorea16 BINE AI VENIT PRINTRE NOI SI SA-TI TRAIASCA BAIETELUL FRUMOS!PUPICI
poze Iulian la munte
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
mai fetelor na-ti mai scris nimic la subiectul Ce au mai facut bebeii nostrii???!!!!na-u mai facut nimic bebeii ????vroiam sa vad si eu ce au mai invatat bebeii de la noi,sau ce au mai mancat nou
poze Iulian la munte
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mihaser spune:
salutare!
Andreea G mersi ptr incurajari...vad ca si Kim se streseaza cu greutatea Aliciei care l-a luat detasat pe Cristian, desi e mai micuta...S-or ingrasa ei mai tarziu!
Ce fain ca ati fost in Delta...eu nu am ajuns niciodata, insa tare mult imi doresc...poate la anu`
Cameliada eu cred ca ei se deranjeaza la stomac si de la caldura asta nesuferita. Nici noi nu prea iesim afara...e super nasol!
Bianca Alexandra, Isabella Maria, Eva Maria, Mihaela si Tudor Andrei
Fetele tzumpininu se intoarce pe toate partile si desi avem paturi super mari mi-e teama sa-l las singur...A inceput sa se ridice in fundulet ajutat un pic...si chiar in picioare...stie sa faca si pasi...asa ca ma asteapta zile grele...e cam dependent de mine si eu de el...o sa punem si noi poze cat de curand!
Va pupam si va dorim week-end placut!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
mihaser spune:
Alorea16 bine ai venit printre noi! Salutari tizului Cristian!
Alinaa bine ai venit si tu!
NOE iti tinem pumnii BAFTAAAAAAAAA!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Irina71 spune:
Azi am facut vaccinul de 4 luni ... Infanrix.
Pana acum, nici o reactie adversa ... dar cand am ajuns acasa i-am bagat in fund un supozitor Paracetamol. Asa, preventiv.
Cu toate ca d-na dr. l-a controlat inainte si a zis ca e "bun de intepat", eu morrrrrrr de frica : cred ca NU mi-a trecut pneumonia, caci tot mai tusesc, mai ales dimineata .... 
Am terminat tratamentul cu antibiotic (Zinnat) marti, si o sa ma duc iar martea viitoare ... la control, cica ... o sa-i cer sa-mi dea alt tratament ... si eu alaptez inca .... 
Toata ziua stau cu masca pe fatza .... nu am pupat pe bebe de nu stiu cand ... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine