Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noki, Steff nu mai regurgiteaza ci ragaie ca un porcusor.
Nu este bine sa-l lasi pe gresie, poate raci si bineineles se umple de reumatism.
anda, n-are nimic daca pui fierul in lapte.Importat e sa ajunga in organism.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hildegard, vezi ca sub bebe de la semnatura nu e nimic, adica ma trimite catre o pagina de yahoo, de introducere a contului.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

http://www.formula-as.ro/reviste_72044mircea-ciuhrii.html

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!

Mei, suparari vor fi intotdeauna, intr-o gasca mare e imposibil sa multumesti pe toti!
Pupici pt incurajari, multumim mult. Asta noapte a fost liniste, s-a trezit "doar" de 3 ori si pana nu i-am bagat tzitzi in gura nu a tacut. Cred ca ii era foame ca halea bine de fiecare data. Febra nu a facut deloc ieri si nici azi pana la ora asta ,oricum, ca o mama inconstienta ce sunt, deja am trimis-o la plimbare cu unchiu-meu vreo ora, ca nu iesise de trei zile si iaca, acum doarme de doua ore. Na, tocmai s-a trezit.
Dar e bine, face ture de pat ca in zilele ei bune, trancaneste, rade, n-are o treaba. Nasul ne mai da de furca, dar il reparam noi.
Diseara cred ca ii fac baie, ca nu i-am facut ultimele doua seri.

Dordia, lasa, ca o sa fie bine cutu, nu se poate cu amandoi pt moment. Mai ales ca la tine e si spatiu mic.
Leea, lasa ca or veni si zile mai bune, na, astea rele ne fac sa constientizam cat de bine ne este in cele cu evenimente frumoase.

Hai ca ma duc sa pregatesc piureul de pranz la Mariei.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor,

eu n-am ajuns sa va cunosc foarte bine - necazul meu, ca nu aveam vreme nici pe vremea gravizeniei, vorba lui Noki , ca aveam servici full, acasa imi lua lia tot timpul, noaptea ce mai apucam sa vin sa va citesc si scriu. ce sa mai zic de acuma, cind iara am servici full de pe cind maya era mica si mormoloaca, iar acasa am acuma doua cucuiete pe care trebe sa le satisfac. plus casa, care singura nu se curata, mincarea care singura nu se gateste .... tot tacimul, ce mai. de aia chiar uneori, daca apuc sa mai citesc cite ceva de la voi, ma bucur cind e cite o povestioara nostima cu bebelucii vostri, iar cind e cite-o intrebare, pina ajung eu sa citesc, e deja raspunsa si rezolvata. ma simt cam in plus sa mai zic ceva. asa ca tac. dar de indragit si gindit la voi ca si voi treceti prin grijile mele de zi cu zi, n-am incetat niciodata. imi sinteti suratele de suflet cu copiluti de-o masura. va multumesc pentru onestitatea cu care va deschdeti inimile. si doresc tuturor, mari si mici, o lume de vis pentru fiecare zi, in fiecare zi.

uite ca apuc sa scriu de la servici, ce ma bucur.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor am uitat sa va impartasesc un aspect important din viatza mea. Dupa ce am facut tratament pt durerile mele de glezna si genunchi s-a ajuns la concluzia ca nu au ce sa imi faca, ca e reumatic si nu are leac. In concluzie: fac fizioterapie la greu de vineri asa ca sper ca ma vor lasa durerile!!!

Noki nici al meu nu mai regurciteaza aproape de loc. de fapt e un accident cand se intampla. Ragaie ca un porcusor si e asa simpatic...!

Felicia interesant articol!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Deci: mie-mi place forumul, daca am vreo problema intreb, daca fii-mea face ceva nou povestesc si io inca va consider pe toate gasca mea, fara nici o diferentza fara de perioada de gravizenie. Imi place sa povestesc cu voi si o sa o fac atata timp cat exista acest topic de bebelaci de nov-dec. Si la fel de mult imi place sa citesc ORICE postare, orice povestioara a voastra despre bebelacii vostri.Ca daca nu m-ar interesa, nu as mai intra aicea, la fel si daca as vrea discutii elevate sau filozofice sau daca as vrea sa ma destind cu lecturi de Cioran sau Patapievici.
Si cu asta am incheiat discutia, sper.

Noki, Subscriu.

Noi suntem in greva ...diversificarii.Citeam pe aici de intarcat...noi ne-am intors de unde am plecat!E jaleeeeeeee!Se trezeste tot mai des noaptea si maraie sau se joaca.O data a cazut si din pat in timp ce eu dormeam,noroc ca aveam perne langa pat.

Felicia, esti ca o cu listuta!

Dordia, bine ai revenit ca imi era dor de tine!

monet,

Ioana, mulia sanatate lui bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Monet tare frumos ai scris. SI eu consider forumul un loc unde ma simt bine sa imi pot impartasi gandurile. Eu nu ma pot lipi deloc de gastile de mame din parcuri, nu stiu de ce, nu ma atrage. EU sunt o persoana sociabila, dar pur si simplu nu-mi vine sa ma duc sa leg prietenii in parc cu mamici, cel putin nu pt moment. Poate fiindca nici nu am vazut vreo figura care sa ma inspire pana acum.
Asa ca voi sunteti prietenele mele, nu pot judeca pe nimeni, fiecare are dreptul la parerile lui, nu stiu de ce se supara unii, dar, asa cum am mai spus, suntem firi diferite si greu de impacat la unison.

Mei, eu vreau sa ne deschidem o firma si sunt destul de stresata daca ne vom descurca, va spun ce vom face cand ne apucam de amenajat spatiul. Musai trebuie sa facem ceva, eu nu ma mai intorc la vechiul meu servici, cu locurile de munca bine platite e naspa in Iasi, cea mai buna solutie e sa facem ceva al nostru.

Va pup

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uraaa..s-a revenit la sentimente mai bune vad!!!!
Monet
Noki si Miruna regurgiteaza, nu asa des, de obicei dupa mesele de laptic, asta ptr ca e ca un viermisor si nu sta locului o clipa, se suceste pe burta se taraste si invariabil ajunge sa regurgiteze nitel. Daca sta cuminte insa, nu da afara.

Ioana sa aveti parte de noroc in afacerea pe care vreti s-o incepeti. Stiu cum e, si mie mi-a fost tare frica acum 3 ani cand am inceput cu firma, eu lucram si lucram bine, dar parca e altceva cand lucrezi ptr tine. Satisfactiile sunt mult mai mari, mai ales daca faci ce-ti place, si parca ai si mai mult spor cand stii ca muncesti ptr tine.
Eu tare sunt bucuroasa ca ne-a dat D-zeu noroc si rabdare si am cam reusit tot ce ne-am propus

Noi azi o sa papam doar 4 mese ptr ca pitica a binevoit sa se trezeasca la 10, deci nu mai aveam unde sa-i inghesui 5 mese nici cu lingura de pantofi. Deci am papat la 10 laptic, la 14 fructe, la 18 legumele si la 22 iar laptic. Sa vedem daca ne iese faza pana la sfrasit.

Porofit de ocazie ca Miruna doarme si ma duc sa fac niste clatite, mi-e o pofta de mor, nu mi-a mai fost asa pofta de cand eram gravi. Va trimit si voua cate o clatita virtuala, s-o savurati cu drag.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Va rasp mai detaliat mai incolo cand am timp.
Acu:
Gandacel eu ii dau 2 mese integral san, in rest ii dau san mereu peste zi, la cerere.
Daca vrei sa-l intarci - n-ai ce face, astepti sa scada, eventual mulgi putin cand nu mai poti. Daca vrei sa prelungesti alaptatul, gaseste alte momente intre mese cand vrea poate vrea sa suga si da-i atunci.

Anda NU-I DA FIERUL CU LAPTE!!! Calciul din lapte scade absorbtia fierului in organism. Fe se absoarbe mai bine in prezenta vit C asa ca cel mai bine e sa i-l dai la masa de fructe. Asa mi-a recomandat si mie pediatra, de altfel.

Va mai raspund eu mai incolo.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput