Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor, ca-mi adusei aminte, ce mai stiti de Mirela Anca, Lordra, Mirabilis, Alinush, Corap, Silvia, Ela, ca parca n-au ma scris in ultimul timp?. Si or mai fi si altele dar mie astea mi-au venit in minte acu'. Sper ca sunt bine si ele si bb-ii si le trimit cate un si o

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki nu la Kirkegaard m-am referit eu si Gandacel nici la sfaturi "grele" ci la faptul ca cresterea copiilor e un subiect f complex si se poate discuta la mai multe niveluri despre asta. De exemplu putem analiza DE CE e bine sau nu e bine ceva, si vine fiecare cu argumente reale, se aduna o idee de ici, una de dincolo si ne lamurim. Cum a fost de exemplu cu branzica de casa si cazeinatul de calciu. Si altele, ca am aflat destule de aici.

Si parca s-a diluat mult umorul si buna dispozitie.

Adica putem discuta si serios, aproape stiintific despre copilasi, ce e bine si ce nu si de ce, si ne putem si amuza de diverse. Si bineinteles ca e placut si sa ne povestim micile lor performante.

Va dau un si la amandoua!

---------------------

Acum mai citii si din urma un pic:
Tania tu ai fost la Bucuresti? Asa e, in Bucuresti ca sa rezolvi 3-4 chestii in oras trebuie sa ti le organizezi din timp pe zone si tot cheltui o gramada de timp plimbandu-te de la un obektiv la altul, indiferent cu ce te-ai deplasa. In Timisoara, mergeam in centru si pe-acolo erau toate.

Parcul Carol imi place si mie, plus ca ajung pe jos in el.

Anda, Nataliei i-au placut f mult borcanasele cu legume, cu sau fara carne. Si Silviei, la vremea ei.

Noki Nati a regurgitat la greu pana acu vreo 2-3 saptamani cand s-a mai potolit, i se intampla f rar mai nou, o data la cateva zile. Rar fata de cum era inainte. Maturizarea tubului digestiv, ata ete.

La postari de tipul: ia sa va uimesc, nu dati cu rosii, etc, al meu a mancat **** ("nerecomandat minorilor") eu nu mai raspund, mai ales daca mamica pare perfect constienta de ceea ce face.

In alta ordine de idei am fost azi la pediatra cu amandoua. Am iesit f incantata de ea, ca de obicei. Ma bucur mult ca am gasit-o.

Silvia ma bazaie, nu ma mai lasa sa scriu si are dreptate.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am papat dovlecel umplut cu putina smantana.....uraaaaaa!!!!!!
Fug la clatite, revin pe seara, cand termin plecam in parc.
Poop

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi am papat mamaliguta cu branza si smantana
anda, vezi acum pozele ca merge....

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau
si io-s pe-aici, doar ca n-am timp nici sa citesc, nici sa scriu.
andrei misuna toata ziua, si cand doarme el ma culc si eu... asa ca....
in plus ii tot gatesc si el nu vrea sa manance. nu mai mananca nici borcanele, nici gatit (ma refer la legume si carne, ou), de vreo luna. asa ca noi suntem exclusiv pe lapte, fructe, iaurt si cereale de orez.
da creste si pare ok, are 11 kg si 81 de cm.
va pup pe toate si pe toti piticii
cu drag, mami de ardeiash
sper ca o sa mai intru ... da nu se stie niciodata
c & andrei-ardei

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!!!!

Mergi la inceput