Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia multumim! Un si din partea Ilincutzului!
Stiam eu ca te gandesti la noi
Leea nu mai trecem datele de la nastere in noul tabel. Acum suntem mari Deci: tu esti din Satu Mare sau Baia Mare? Ca asa trecem acum, orasul unde locuieste bebe.
Eu imi aduc aminte ca esti din Baia Mare.

PS: in facultate am cunoscut un tip care imi spunea dezgustat ca multi bucuresteni habar n-au ca Satu Mare nu e in Maramures. Hi, hi, nici eu nu aveam habar. Stiam doar ca e departe rau!
La anul speram sa ajungem in zona

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai fetelor, in alta ordine de idei....eu plec Sambata la Munte din nou, la Bv la sor'mea cu catzel si cu purcel. Imi duc catzelul la sor'mea la curte si sunt un pachet de nervi, tristetze, usurare si frica in acelasi timp. Dar....asta e nu am ce face ca nu ma pot descurca cu amandoi. CAinele e mare si lasa muuult par, fi'miu vrea pe jos si nu mai pot sa-l stapanesc si...deci...cainele tb sa mearga la sor'mea la curte. sper sa fie ok si sa se simta minunat ca altfel....o sa fiu suuuupertrista!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna dimineatza!
Mai, io zau daca pricep ce-i cu eternele ingrijorari la adresa forumului, la cum a decazut, la ce se abereaza....
Io nu-s de acord. Mi se pare normal ca acuma, cu plod mic si diversificare garla pe cap lumea sa nu mai aiba timp de povestit orice mic junghi si orice mica sangerare, cum era in timpul gravizeniei. Plus ca acuma suntem in marea majoritate acasa si pe langa partea de copil trebe sa mai facem si cateva prin casa. Cel putin io asa fac ca doar nu pot sa-i zic lui Adila: "Stii, pe mine ma plateste statul cu 8 mil ca sa stau exclusiv cu copilul, asa ca daca vrei ciorba sau curatenie, fa-ti-le singur!"
Deci: mie-mi place forumul, daca am vreo problema intreb, daca fii-mea face ceva nou povestesc si io inca va consider pe toate gasca mea, fara nici o diferentza fara de perioada de gravizenie. Imi place sa povestesc cu voi si o sa o fac atata timp cat exista acest topic de bebelaci de nov-dec. Si la fel de mult imi place sa citesc ORICE postare, orice povestioara a voastra despre bebelacii vostri.Ca daca nu m-ar interesa, nu as mai intra aicea, la fel si daca as vrea discutii elevate sau filozofice sau daca as vrea sa ma destind cu lecturi de Cioran sau Patapievici.
Si cu asta am incheiat discutia, sper.

Ioana77- noi cand am fost racite, luna trecuta - tot virus pescuit din aer, dar fara temperatura mare, slava cerului, am iesit afara zilnic, asta cu acordul doctorului, evident. La fel si baitza. Sanatate muuulta micutei!

Lavi- multumesc de raspunsuri cu legumele. Ai dreptate, numa ca imi trebuia organizare asa frumoasa a legumelor cum ai facut tu!Fug sa citesc despre Bulgaria.

Gandacel- mie mi-ar parea rau sa nu mai intri. Io citesc tot ce scrii si desi recunosc ca la inceput nu prea-mi erai la inima, acuma mi-am revizuit parerea despre tine! Asta asa, ca mostra vie de sinceritate! Pupici si tie si lui Bogdanel!

CristinaMH- ai dreptate cu vegetarienii. Si daca zici ca ai incredere in doctoritza ta, atuncea stii tu ce zici si iacata incurajari!

Leea- mai, asa-mi plac mesajele tale! Mooor de ras, nu alta, cu blagosloveniile la adresa alora de la dezinsectie. Hi hi hi, am avut dreptate atuncea sa ma indoiesc de eficacitatea lor. Imi pare rau ca a cazut domnul T. Dar nu te invinovati prea mult. E normal la varsta asta. Cu timpul pericolul va trece, cand o s-o ia de-a busilea il pui mai mult pe jos si n-ai treaba. Io asa fac si e safe, cu mentiunea ca trebe sa scanez tot in jur sa nu pota ajunge la ceva sa-si traga in cap, cand se ridica in picioare dupa obiectul respectiv. Ehehe...alta etapa, alte griji.

Dordia- poti fii convinsa ca pentru catel e cea mai buna varianta. Ce poate cere mai mult decat o curte unde sa zburde? Un apartament stramt de bloc?

Si acuma 2 intrebari:

1. Voua va mai regurciteaza bebelacii? Mie fff rar, mai ales dupa masa de iaurt de la 18.30. In rest nu prea, dar acuma, ca exceptie, tocmai mi-a regurcitat putin, asa ca in acest mod mi-a venit intrebarea.

2. E voie sa-i lasam pe gresie? Adica e adevarat ca pot face reumatism de mici? Nu radeti, pleeease. Dar mama ma super-streseaza sa nu o las, ca e rece, bla-bla. Per ansamblu nici nu o las, dar cateodata nu am ce face cu ea, pur si simplu ajunge din camera ei in bucatarie - desi e in partea cealalata a casei repede de tot si nu am cum sa impiedic acest lucru.

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Leea m-am mai uitat pe mesajul tau: e Baia Mare. Modific imediat.
Ionaina tu esti din Cluj, da?
Si mai sunt cateva localitati lipsa.
Plus ca lavinus nu ne-a zis nici macar numele bebeului. O mai activa pe forum? Din pacate, cautarea nu functioneaza.

Mergi la inceput

Dordia subscriu la ce-a zis Noki: gandeste-te ca e cel mai bine ptr catelusa, aur curat curtea si mediul de acolo. E un moment greu, dar va trece.
De aceea nu mai vreau eu animale, ca ma atasez de ele. Am suferit cand a murit papagalul, cand am decis sa nu mai primesc in casa motanul... destul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, bine ai revenit din conced. da, m-am intalnit cu ina, a fost super. ma bucur ca-mi spui ca la munte i-a mers bine nataliei. o sa vad in we cum sta poetul mamii la cantar. mama zice ca e rosu in obraji deja (cred ca exagereaza) si doarme neintors. doar primele 2 nopti s-a marait (in we), ca nu era camera lui, cu decorul lui etc.

cristinamh, ma gindisem si eu sa-i dau in caz de urgenta undeva doar borcanele de fructe ca p-alea le linge si ma gandeam sa nu fiu denaturata, naibii, poate n-o fi bine. poate nu-i tin de foame alea, dar daca ai mai dat si tu, acuma, o zi, n-o fi foc, daca o sa-mi trebuiasca aceasta solutie.
vad ca nici un copil nu prea inghite borcanase cu legume si alte carnite. ar trebui sa schimbe astia retetele ca nu prea au succes la legume.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

dordia, din pacate, desi catelul se va bucura de curte, va simti lipsa vechilor stapani. nu vreau sa te intristez, dar e cam sigur asta.
mama di tutti si felicia[cheers], imi stateau de mult pe limba ambele puncte de vedere. sau o combinatie a celor doua:))
noki, n-o lasa pe gresie! nu e o suprafata indicata pentru copii, din mai multe motive, nu doar acela al racelii.

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

eu pun cele 7 pic de fier in bibe de dimineata, imi e mai simplu. oare fac rau, credeti ca se pierde vreo calitate, ceva?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda sunt constienta ca va suferi enorm dar...nu am incotro decat sa sper cama va uita rpd desi...eu cred ca va muri fara mine. Parca nimeni nu va fi in stare sa o ingrijeasca ca mine si....va suferi in mod sigur. D-aia ma duc si eu sa ma asigur ca e ok si ca se va intzelege si cu ceilalti caini ai lu' sor'mea. Oricum...imi va fi foaaarte greu fara ea!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dordia, as incerca sa te incurajez, dar nu prea am cuvinte.nu stiu cum stau cainii cu memocria, dar poate curtea ajuta...

anda, cand a mai crescut andrei, si plecam asa, daca mi se parea ca nu-i ajunge borcanasul, faceam si 2-3 masuri de cereale, amestecam cu borcanasul si-i dadeam. iris inca nu se omoara sa pape un borcan intreg, de-ala de 180, asa ca la ea nu e cazul.

noi azi am avut putina treaba in titan si-am ajuns in ior... am stat eu ca mangusta pe patura la castani, da' nu vazui pe nimeni cunoscut...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput