Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 27
leea_cv spune:
Sa ma mai pling un pic...
Azi am rezistat cu greu tentatiei de a arunca lap topul pe geam.Atiii t de proste merge ca cred ca i-oi da foc.
Mai tineti minte dezinsectia aia de 650 de mii cu care ma laudam acu vreo luna jumate? Frectie la piciorul de lemn.Am cohorte de tintari.Musca-l-ar toti pe patronul firmei aleai de unde stiu eu si avea-o-ar mina prea scurta sa nu ajunga sa se scarpine.Asa ca pastila e la ordinea zilei (sau noptii).
Bine ca si stau linga un riu curaaat ca Ozana cea limpede si frumos curgatoare ii fix pix.Are apa o culoare de kk lui Tudor e incolor pe linga ea.
Maine imi vin bumicii din Buzau.Vor sa isi vada stranepotul inainte de a muri- spun ei.Asa ca iaaar o sa dispar din peisaj citeva zile la mama la tara.
Sper sa reusesc sa mai intru totusi maine pina pe seara.Noapte buna tuturor si
Cristineimh.
Leea si Tudor (19.12.2005)
madau spune:
Iaca am aparut si noi de prin parcuri. Ne-am intalnit cu ADDYA care a venit de la mare, piticul era cam marait si n-a stat prea mult, dar a promis ca maine pune si niscai poze, si cu DORDIA, care e bine, doar ca n-a avut net.
Noi azi la pranz am papat conopida cu branzica si oushor, si cum n-am avut iaurt si lui mami ii era tare lene sa coboare sa ia, am sunat-o pe doc care a zis ca pot sa-i dau linistita smantana, o linguritza, doua pe budincutze sau sufleuri. Deci i-am pus smantana si a papat fata mea 300 gr de piure , m-a dat gata 

Maine avem in program dovlecel umplut, cu iaurtel, i-am facut azi ca tot am facut ptr noi, si era pacat sa nu savureze si ea unul.
Tot azi am papat putina clatita cu gem de caise (sa nu dati cu rosii, dar se uita la mine cand mancam si mi-a fost mila). Taare ne-a mai placut![]()
![]()
Ioana eu stiu ca daca nu afce febra sau nu se simte nasol e ok sa o scoti afara, chiar si cu mucusori. Numai sa nu seta in curent si sa fie imbracata ca lumea.
Pup fetele dragi si noapte buna, noi fugim la balaceala

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
cristinamh spune:
quote:
Sper sa reusesc sa mai intru totusi maine pina pe seara.Noapte buna tuturor siCristineimh.
Leea si Tudor (19.12.2005)
ah, sa inteleg ca ai rezolvat problema cu pc & poze?? ca altfel nu stiu ce-am facut sa merit asa pupic cu dedicatie
lavi, de acord cu "cuscrele"... hai mei, ziceti pe nume... sa pricepem si noi despre cine e vorba
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
roxisialexia spune:
Azi am fost in parc si am incercat calutul si leaganul .
A fost foarte fericita de ce a vazut, e prima data cand o pun in jucarelele astea, parca si mie imi placea sa ma invart prin nisip dupa fii-mea.
Sora-mea ( nasa Alexiei) a spus ca o face motociclista, ca ea : mami zice ca nu
Seara buna!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Azi mi-a venit net-ul si mie ca de vineri suntem fara net si taaare nasol a fost. Vad ca in afara de Catutza numi-a dus nimeni dorul asa ca....voi fi scurta!!!
Glumeam bineintzeles.
In primul rand:::

Un maaaaaaaaaaaaaare
si un
pt Ilincutza, sa fie sanatoasa si devreme acasa pt ca noi ne-am gandit tot timpul la ea.

de la Stefan pt Ilincutza frumoasa si iubita!!!
In al 2 lea rand uram un maaare LMA tuturor copiilor ce au mai adaugat o luna la palmares si sa ne ierte ca nu am avut de unde intra!
Acum sa va spun ultimele progrese ale fiului meu: ne ridicam singurel in fund, apoi ne putem ridica si in genunchi si chiar in picioruse. Pasim si noi timid iar in premergator merge in spate.Rade mai des in hohote si cam atat.
Acum va pup si Noapte buna!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Lavi , e normal ca acum forumul sufera de o decadere...fiecare e din ce in ce mai ocupata , nu mai avem timp ca atunci cand erau mici.
Ma bucur ca lui Nati ia facut bine marea , abia astept sa ajung si eu sa vad cum reactioneaza . Cred ca-i va placea mult.
Nici eu nu-mi fac griji de mancare, ea si asa nu se omoara dupa legume asa ca voi lua iaurtele, fructe si ii voi face eu piureute si odata pe zi ii voi da si peste sau ciorbita de la mine-ii scot 2-3 leg si i le pasez cu o lingura de zeama si gata !
O saptamana nu are nimic daca mananca asa. Eu deja ii pasez legumele cu furculta, nu i le mai bag la robot , ea are dinti si mi se pare normal sa inceapa sa-i foloseasca.
Dordia , bine ai revenit , am crezut ca esti la Brasov.
Leea , pupici lui T , ca sa nu mai planga de la cazatura , pe noi inca ne-a ferit Dumnezeu de asa ceva si sper sa ne fereasca in continuare ca eu tare panicoasa sunt si nu vreau sa ma gandesc ce voi face.
Ioana , numai bine Mariei sa se fac bine si sa-i treaca mucisorii.
Noki , distractie placuta la mare si spor la facut bagaje !
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
Gandacel spune:
Buna dimineata!
Cred ca nu mai aburesc nici eu forumul asta cu mesaje care intereseaza numai o parte din "public". Am mai zis eu mai demult, daca am o problema, se rezolva oricum la Parinti... Sau nu. Aici speram sa ma pot lauda din cand in cand cu progresele lui Bogdan, sa ne comparam puiutii. Dar informatiile de genul asta nu cred ca sunt considerate dintre cele utile... Asa ca ma laud prin alte parti! Ce sa va mai zic de premergator, sau de ridicatul direct in picioare, ori cum ne iubim si ne jucam noi, ori cati dinti mai are, cum mananca, mesteca, bea apa, cum se intarca, cum trecem la cana, unde placam in concediu, cum se comporta in casa noua, daca am gasit bona si cum este... Toate astea probabil sunt lipsite de interes si curata palavrageala.
Lavi02, stiu ca pe vremea de care zici tu era forumul plin de info utile si citate, insa acum fiecare face mai mult cum ii dicteaza instinctul si personalitatea copilului. In perioada aia a murit mama mea, nu imi amintesc ce altceva atat de nasol s-a intamplat sau de ce s-a stricat grupul. Te gandesti la Pisi?! Eu n-am inteles si nici acum nu pricep de ce s-a intrat in conflict cu ea. Dar e problema mea. Acum in dorinta de a se evita conflictele, nimeni nu mai da sfaturi "grele" nimanui, de asta s-a diluat informatia. Din politete!
Eu am o ultima intrebare pentru tine, mi-ar fi util un raspuns, pentru care iti multumesc de pe acum: cum reusesc sa fac fata la o scadere atat de brusca a cererii de lapte? Bogdan al meu a trecut abrupt de la 5 mese de san pe zi la 3, iar ieri la 2!!! Imi plesnesc sanii pur si simplu, ieri ca sa ma pot culca i-am dat din ambii sani cate putin, ca sa mai eliberez din tensiune. Insa de la 5 mese, dupa numai 6 zile sa trec la doua... e dificil. Sa cred ca se va regla cat de curand oferta? Si daca mai vrea iar la san mai des?! Te intreb asta ca vad ca tu deja ai trecut la doua mese. Ii mai dai lapte la vreo alta masa? Cu biberonul, cana? Ce sa prefer la masa 4? Iaurt (pe care il mananca pe nerasuflate, sau san? Stiu ca sunt multe intrebari, dar se invartesc in aceeasi zona. Merci!
Va pupic pe toate si cred ca nici macar la saptamana n-am sa mai intru, cum spusesem initial. Si uite ca nu plec din cauza unei discutii, nici din cauza unui mesaj plin de rautati, ci din cauza unuia de bun simt.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
dordia2000 spune:
Buna dimineatza!!!
Sau nu!!! Ca vad ca...iar sunt oareshce probleme pe aici asa ca....mai bine...un cantec vesel sa cantam!!!
Eu o sa continui sa intru pe aici chiar daca cu postarile mele deranjez pe careva. Daca e asa....asta e! E un forum public si atata timp cat nu jicnesc pe nimeni....nu vad care e problema.
Despre hrana puiului meu o sa va uimesc iar ca si pana acum ca acum 2 zile a mancat ardei umplut facut pentru noi, deci cu delicat si condimente. I-am pus si un pic de smantana si i-a placut fooooarte mult.
Mamaligutza cu branza si smantana i-am mai dat o data si s-au batut turcii la gura lui.
Copilul e supersanatos, se simte bine, e cumintzel si...e comoara mea. Dr. ne-a zis ca ne facem un lungan desi la masuratoare a iesit mai putzin decat ne-a iesit noua in ultima luna. Deci la 8 luni noi aven 9.860 gr si 75 cm. Probabil ca la 7 luni a gresit la masuratoare.
Cat despre concediu....eu merg la o vila care e toata a noastra si am acces la bucatarie si ii voi gati baiatului sau...cand mergem sa mancam nu vad nici o problema daca ii dau si lui niste cartofi nature cu peste sau...alte mancaruri mai usoare. Noi borcanele nu am folosit decat o data dar...un borcanel este mult prea insuficient pt cat mancam noi asa ca....nu ma incanta sa ii dau borcanel atata timp cat pot sa ii prepar eu din fructe si legume proaspete.
Gata ca m-am placintzit!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Neata!!!!
Iar suparare 

, ce aveti mai fetelor, ca in ritmul asta o sa bata vantul pe aici!!!!!
Gandacel nu deranjezi pe nimeni povestind de Bogdanel, toate suntem incantate de progresele micutilor, chiar daca in ochii mamicilor care au puiuti mai mari pot parea aberatii, pe mine personal ( si cred ca pe toate) ma incanta si ma bucura orice grimasa a Mirunei, si orice lucru pe care il face, chiar daca e o prostioara, chiar daca e un lucru bun. Si-mi place sa ma laud cu asta, nu ca sa fac sange rau altor mame, ci doar asa, ptr ca mi-ar placea sa ne bucuram impreuna.
Deci din punctul asta de vedere, cred ca toate aburim forumul, dar nu asta era ideea?
Suntem mamici si e normal sa ne bucuram de puiuti, sa ne spunem ce ma papa, cand au o problema, sa ne dam sfaturi. E mult mai usor sa primesti sfaturi si sa fii inteleasa de cineva care e in aceeasi situatie, de multe ori doctorii sunt prea ocupati, sau blazati si nu inteleg toate frustrarile noastre. Exact ca pe vremea cand era gravi. Nu-l puteam suna pe Tutunaru sa-i spun toate junghiurile si chestiile care ma ingrijorau la fiecare minut, ar fi crezut ca-s nebuna. Dar vi le spuneam voua si cand vedeam ca nu-s singura in situatia asta, totul parea mai usor.
Deci, hai vb Dordiei, un cantec vesel sa cantam, si sa continuam sa aberam pe tema data, ca mie imi place ![]()
![]()
. Si hai sa nu ne mai suparam asa din orice, aici doar se dau sfaturi, nu e obligatoriu sa le si aplicam. 
la toate si haide sa redevenim un
!!!
Revenind in sfera aburelii
, azi pitica mea a facut primii pasi prin patut tinandu-se cu manutele de margine

. Ii cam tremurau "gladiolele" si era asa haioasa, dar ea se chinuia din greu. Incapatanata lu' mama, oare cu cine o semana?![]()
![]()
Va pup ca tre sa plec, cand ma intorc sper sa va gasesc muult mai bine dispuse

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
felicia74 spune:
Ei, eterna problema a "diluarii" forumului
Pai asta nu se intampla numai la noi ci si la suratele noastre - sept-oct20905 si ian-febr2006 (ma rog, aici a fost un adevarat macel, soldat cu pierderea multor membre vechi). Plus ca fete "fondatoare" ale scutecului nu mai scriu (din lipsa de timp sau chef) au venit altele noi pe care abia le cunoastem.
Lasa ca va creste calitatea postarilor cand ne vom intoarce la serviciu si vom scrie din an in Pasti. Ia aruncati un ochi peste scutecele fratilor mai mari.
Pana atunci, asta e viata noastra de acum, poate avem prea mult timp liber?![]()
Copii au crescut, eu una nici nu prea mai am ce sa intreb. Scriu cand am chef - cum a fost sambata, din motive pe care le-am povestit, cand nu, ma ocup de ale mele.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)