Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 25
melku spune:
Salutare
Am fost si noi uichendul trecut la munte, la Busteni. A fost frumos. Dariuta mea numai mancare si somn vroia. Ce inseamna aerul de munte...Nasol de mine ca am dormit cu ea in pat si n-am inchis un ochi toata noaptea ca se pravalea peste mine
si mi-a fost teama sa n-o lovesc daca adorm.

. Nasol fara patut pliant. Tre sa ne achizitionam neaparat!
Mai greu cu drumul, am facut 3 ore pana acolo si 3 ore si la intoarcere de zici c-am fost cine stie unde la jdemii de km. Aglomeratie si trafic blocat din cauza de reparatii.
Fetele care vreti sa plecati, nu va bazati pe borcanele de legume...daca n-au mai mancat piticii pana acum. Incercati intai de acasa.
Io a trebuit sa fac mancare (bine, niste piure rapid de cartofi+dovlecel) pentru ca buburuzei mele nu-i place mancarea din borcane. Stiam de acasa acest lucru pentru ca i-am dat doua feluri de doua ori si nici unul nu i-a placut.
Dar am tot sperat pana acolo ca poate un al treilea fel i-o placea. Ioc...nimic...se stramba saracuta cand dadea de gust.
Asa ca bobineaza mami la bucatarie repede un piureut cu galbenus in timp ce ceilalti (am fost un grup de vreo 10 persoane) stateau pe terasa si priveau Caraimanul la o bere rece.
Asta e treaba cu pitica mea. Si n-am stat decat doua zile...Da' cand ne-om duce la mare, unde vrem sa stam mai mult. Plus ca tre sa alegem un loc de cazare cu bucatarie, aragaz...vai de capul lui mami...din acest punct de vedere sunt foarte dezamagita. O sa am un concediu...la bucatarie.
Voi cum ati procedat cu mancarea bbilor la mare, la munte care cum ati fost?
Daca va mananca din borcanele, sunteti norocoase!
Dar noi vrem sa plecam si la un picnic prelungit, de dimineata pana seara, in afara Bucurestiului. Ce fac io cu mancarea copilului? Ca nu pot sa-i dau gratar, nu? Tre sa iau o butelie de voiaj.
Oare pot sa congelez supa acasa si acolo numai s-o incalzesc? Ce parere si solutii aveti voi?
Lavi, bine ai revenit! Asteptam sa ne spui cum a fost la mare in Bulgaria. Ca numai povesti am auzit de bulgaria.
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
Varsta Daria
roxisialexia spune:
Madau nnu se poate deschide.
Ca mi-am adus aminte, despre remuneratia bonei eu cred ca e mult 600-700 ron, rezonabil mi se pare 550. Stiu ca e sensibila problema alegerii bonei, eu cercetez de foarte mult timp piata, insa corect ar fi sa dau o asemenea suma ( 600-700) unor persoane calificate, in cresterea si educatia copiilor.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
cristinamh spune:
io nu dau borcanele de legume... pur si simplu mi se par scarboase la gust, nu le-as inghiti nici eu. asa ca si la andrei, si acum la iris, cand plecam luam borcanele de fructe. pe-alea le mananca sigur.
nu moare nimeni daca nu mananca zilnic carnita sau o leguma. si fructele tot vegetale sunt.
alte alternative erau iaurt cu biscuiti, cereale instant, ca sunt o sumedenie de variante... si orice fructe care se puteau "rezolva" rapid... o banana, un mar...
cel putin mie varianta de concediu la cratita nu-mi surade absolut deloc.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
melku spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
io nu dau borcanele de legume... pur si simplu mi se par scarboase la gust, nu le-as inghiti nici eu. asa ca si la andrei, si acum la iris, cand plecam luam borcanele de fructe. pe-alea le mananca sigur.
nu moare nimeni daca nu mananca zilnic carnita sau o leguma. si fructele tot vegetale sunt.
alte alternative erau iaurt cu biscuiti, cereale instant, ca sunt o sumedenie de variante... si orice fructe care se puteau "rezolva" rapid... o banana, un mar...
cel putin mie varianta de concediu la cratita nu-mi surade absolut deloc.
CristinaAndrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
fructe cu cereale sau biscuiti mananca la 10/11, iaurt cu biscuiti sau fructe sau cereale la 17/18 si astea sunt considerate gustari.
masa principala la ea e masa de 13/14, supa sau piure cu sau fara carne.
nu pot sa dau copilului 5 zile (sau cat oi sta la mare) numai iaurt si fructe. trebuie si mancare calumea.
hai sa zicem ca o zi ar merge dar cu mare strangere de inima din partea mea gandindu-ma ca n-a mancat bine.
nici mie nu-mi convine deloc, da' deloc, un concediu la bucatarie, dar solutia ta nu e buna pt mine pe termen mai lung de o zi.
Ioana77, cred c-a racit daca zici ca-i curge nasucul. Ai grija cu febra si io zic sa va indreptati spre un doctor. cine stie de unde o fi tras un curent ceva pitica...
Sanatate maxima!
melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
Varsta Daria
madau spune:
Mi se pare si normal sa nu vedeti pozele, daca-s proasta si am facut albumul privat.

. Acum merge![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
ilenutza spune:
Noki, cred ca ai dreptate cu "saraca" Lordra!![]()
Am dat o raita prin statiuni, pustiu de tot!mamaia ce e mai animata dar au niste scoruri de pici pe spate.Olimp, Neptun la fel, preturi mari, nimik renovat, super naspa.Recomand Venus, arata mai bine statiunea si au preturi super rezonabile( la mancare , cazare nu stiu)- comentariu pentru FELICIA, stiu ca ea vrea sa mearga la Olimp!
Melku, iti recomand patut tip tarc la mana a doua!ai sanse sa gasesti super bun pe aici la mica publicitate si la jumatate de pret.Ti-ailuat carucior?
Ref. borcanase, eu i-am dat numai fructe de cumparat, supa de legume o fac numai in casa si ii place lui Vic la nebunie,abia prididesc sa ii duc la gura.
Eu am gasit de la milumil niste biscuiti cu lapte gata faramitati si sunt f. buni peste fructe!am vazut si din cei de la nestle, dar sunt intregi si sunt pentru 8 luni!
Noi mergem de-a busilea prin toata casa,poate ma mobilizez sa il filmez ca e asa de haios!In consecinta tre' sa sterg zilnic pe jos!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
madau spune:
Melku io nu stiu ce solutii sa-ti dau, Miruna mea mananca borcanase (in afara de cel cu spanac). Eu acum la mare i-am luat borcanase cu legume si carnitza, insa nu i-am dat decat o zi, a doua si a treia zi am rugat la restaurant sa ne fiarba un cartofior, putin broccoli, morcov, etc, si le-am amestecat cu brnzica de casa (din aia de la Covalact) sau cu iaurt, sau cu oushor fiert si a mancat pitica fara probleme. La capitolul fructe n-avem probleme, eu iau blenderul cu mine si ii pasez orice gasim, plus cereale, gata masa.
Acuma...cu iesitul la picnic, eu zic ca-i poti da doar masa de freucte si cea cu iaurt, iar in loc de masa de supa sa-i dai laptic, nu e o problema.
Madau si
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
madau spune:
Ilenutza ca acuma vazui si postarea ta..ai dreptate cu marea, la Mamaia preturi nu jucarie, noi am fost in we ca ne facuse nasa rezervare si a platit tot ea, si a costat 10 mil cazarea + demipensiune. E adevarat ca la hotel de 4 stele dar oricum e enorm.
In rest, eu am facut rezervare prin cei de la Eurolines, tot ptr Mamaia, la 3 stele, 8 zile - 12 mil. Fara masa, doar mic dejun, dar eu zic ca e super ca pret. Mai ales ca sunasem la hotel inainte si ne-au zis ca e 3 mil pe noapte, dar astia de la agentie ne-au facut reducere ptr ca mergem cu copil mic ( care e ideea nu stiu, cert e ca avem reducere 600 mii pe zi ptr copil 
- asa scrie in contract)
Eu in alta statiune nu merg, asa ca variantele sunt limitate.
Referitor la biscuitii de la Nestle, am vb cu pediatra vineri si i-am spus ca i-am luat si ii dau Mirunei desi n-are 8 luni, a zis ca-s ok, si ca-s mult mai buni decat cei populari sau alti biscuiti, ptr ca astia de la Nestle sunt facuti in asa fel incat chiar daca musca mai mult, in combinatie cu saliva se topesc foarte repede si nu se ineaca, ceilalti se fac guguloi si se poate ineca cu ei. Deci ptr siguranta, merita chiar daca-s mai scumpi, doar nu mananca 3 pachete pe zi.
Madau si
pozici la 7 luni
ilenutza spune:
eu biscuiti nu ii dau intregi ci numai pasati, dupa 8 luni o sa ii dau asa.atunci o sa iau de la nestle, ca mi se par mai sanatosi.astia de la miluml sunt f buni pt ce imi trebuie mie!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
lumi6 spune:
Buna, multumesc pentru raspuns dar nu reusesc sa atasez nici o poza, am incercat sa mi fac si album si la fel nu reusesc, nu ma lasa, nu stiu care e treaba.
Si puiutul tau e nascut tot pe 15 noiembrie din cate am vazut. Sa creasca mare si frumoasa.