Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna dimineata!
O zi frumoasa tuturor!

Eu am avut probleme cu reteaua, nu am avut acces vreo 5zile( tare grea e dependenta de net!).

Frumos evolueaza bebelusii nostrii, e o perioada foarte frumoasa, felicitari pentru cei care deja pasesc.
Eu mai am un pic si reincep serviciul, sper sa o pot face, mi-e draga alexia de nu mai pot.Aseara am lasat-o cu buni pentru o ora si am simtit ca ma doare ceva in mine.
Anda te inteleg ca e foarte greu.
Noki pupicei pentru Sara
Gandacel felicitari pentru primii pasi
Madau nu cred ca problema e bibele, nu are rost sa le tot schimbi.E posibil sa nu ii fie foame( si fii-mea face la fel seara, imi da peste mana)sau sa ii fie cald, sau sa aiba chef de joaca.Ce am observat eu, daca are chef de joaca... nu mai mananca si oricat de obosita ar fi nu vrea sa doarma.Daca starea ei este ok, nu te ingrijora, isi revine.Si inca ceva, vezi sa nu fie de la dintisori.

La 9 luni Alexia are 8.600kg si 74 cm, am ajuns mai devreme la control datorita unei mici alergii provocate de ???( doctorita spune pepene galben, acum...!!!), si vad ca nu trece deloc si au trecut 4 zile.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Gandacel , eu vin la intalnire, dar nu am masina ( am gasit-o cu toate rotile taiate....am chemat politia, pe cei de la asigurare...si mai dureaza putin pina le inlocuim).
Daca intalnirea va fi in IOR ( sau pe aproape) ca sa pot ajunge pe jos, vin cu mare placere.

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Iar pied intilnirea ,o sa fiu plecata la mare ,ma gindeam ca poate va vad si eu anu' asta !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE IULIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Merci fetele, si eu tind sa cred ca e doar moft, sau nu ii e foame, daca nu-i placea laptele nu bea deloc, ori ea bea, dar se si joaca in acelasi timp.

Eu am fost la dentist ieri, m-am ales cu un nerv scos si cu o masea in tratament, ma doare de mor, imi vine sa ma dau cu capu' de pereti.

Si eu vin la intalnire, daca e azi cam greu ca tati e la fotbal si de adus are cine sa ma aduca, dar de intors acasa......el termina de jucat la 10 seara. Poate doar sa ne vedem in IOR. Daca e in alta zi..cu mare placere.
Anuntati-ma si pe mine cu un SMS daca va hotarati azi, eu n-am platit inca netul si e posibil sa-l taie astia pana dupa amiaza cand vine Marius

Cuscra acum pun si poze. Poate ne vedem pana joi cand pleci tu, ce zici?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacel eu dupa amiaza pot sa ma intalnesc numai in locuri accesibile cu metroul. Plus ca sunt cu ambele fete.

Cu alaptatul/intarcatul, eu cred ca pe masura ce creste copilul importanta laptelui de mama scade. Eu una intentionez sa o alaptez pana la 1 an (daca pot) si dupa aceea, la un mom dat sa ma apuc de intarcare treptata, dar nu stiu care va fi acel moment dat. Mai vad atunci.

Anda nu o lua asa in tragic cu Nichita la munte. In primul rand, pt el e f f bine acolo, la aerul ala, ti-am zis ce bine i-a mers Nataliei la munte. In plus e in siguranta, pe maini bune, bunica + bona. Si tu il vezi in we. Am mai citit din urma dar nu am prins unde ziceai cat sta acolo.

Salariul bonei mi se pare f rezonabil 550-600 RON, si e justificat 100 RON in plus daca sta toata ziua cu el. In mod normal cate ore pe zi sta?

Te-ai intalnit cu Ina pana la urma?
---------------------------------------------------------------
(Scuze, eu am mai citit din urma, dar mai pe sarite).

Ca sa vedeti cat de bine i-a mers Nataliei la munte comparativ cu la mare:
Inainte sa plecam la mare avea 8170.
La intoarcere, dupa 10 zile: 8100.
Dupa inca 2 saptamani din care 8 zile la munte, 8640. (cantarita aseara).

Aseara era cu burta cam plinuta asa ca o ma cantaresc si seara asta de control, mai ales ca maine mergem la drita.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Ati vazut ca s-a deschis magazinul Buburuza?

http://www.buburuza.com/Scripts/default.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata, am pus poze daca vreti sa ne vedeti. Jos la semnatura.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 7 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

SUnt cheauna, trezita de la 1.30 asta noapte. A fost prima data cand Maria a plans noaptea si s-a agitat. V-am spus ieri ca incepuse sa-i curga nasul, asta noapte a facut febra, 39, domea cate o ora, se trezea plangand de mama focului, abia reuseam sa o linistesc. DImineata s-a dus George sa ia ceva pt temperatura, a vomat Nurofenul, i-am bagat un supozitor in fundulet si i-a trecut. E vioaie, dar cu ochii rosii de plans, vad ca doarme tot cate o ora dupa care se trezeste si maraie. Se poate ca o noapte mai racoroasa in casa sa dea toate simptomele astea? Ea nu e asa de sensibila la frig, ba e cea mai dezbracata de pe-afara cand iesim. M-am uitat la gingie si nu se vede nimic.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cuscra ,nu pot vedea pozele ...
Nu cred ca ne putem intilni pina joi ,ca am multa treaba ,cumparaturi ,coafor ,epilat ...dar cind ma intorc cu siguranta ,abia astept !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE IULIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neata !

Mada , la mine nu se deschid pozele...

Lavi , vad ca Nati a luat bine in greutate la munte, dar lasa ca marea i-a facut bine la organism soarele si aerul ala sarat de mare.

Noi la intanlire nu ajungem din motive de ...lipsa carut , e in porbagajul masinii...iar masina e cu tati la munci ...asa ca va pupam pe toate si distractie placuta si sa va intanliti cat mai multe.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput