Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 23
mara95 spune:
Salutare!
N-am citit nimic din urma, dar va dau link sa vedeti ce scaunel de masa, din lemn, am luat noi baby care.A costat 176 RON.
Trebuie sa rulati toate pozele.
cristinamh spune:
multumim pt urari!!
nici nu-mi vine sa cred ca acum 8 luni ii dadeam mesaje lu madau, c-am nascut... hehe, ce vremuri!!
fuseram la "toctoc" , adica doctor in traducerea lu' andrei, sa-i faca lu iris "tic-tac", adica, (
traducem, s-o asculte cu stetoscopul, cum face inima tic-tac)
asadar, surpriza, vitelusha lu mama de tzatza are 7700g, +440g... nesperat de bine, dupa cele 200g de luna trecuta. si-am ajuns la 70 cm... asa ca am decretat, in cea de-a 7-a luna a anului, avem 7700 si 70 cm! frumos, nu?
am anuntat politicos ca plecam la tara, apoi la mare... fara sa pomenim nimic de vaccin... asa ca-l mai amanam
. adica daca ma suna... sunt "provinciala" si nu ma prezint. si uite asa facem 9 luni... macar ajungem la varsta la care se facea odinioara.
cu mancatul... ramanem in continuare pe san. cu mini-masa de fructe, ca nu strica... dar mi-a zis ca gata, din septembrie s-a dus huzureala, se mai racoreste si incepem si noi cu supica.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
leea_cv spune:
MARA - frumos scaunelul de masa si complex.Vad ca are mai multe variante.
CRIS - vitelusha ii spui tu? A crescut bine.Si in principiu numai de la sinul tau?
FELI - imi place si mie tabelashul tau la care ai depus ceva munci.Insa pt conformitate, la mine ar trebui oarece modificari gen: 55 cm la nastere,loc Baia Mare nu Satu Mare si completari : spit judetean de urgenta si cezariana.Sarumina.
Noi mai avem 2 zile pina la 7 luni dar nu cred ca va mai creste semnificativ,deci anunt ca Tudor are 10000 si 80 de cm.Ma uitam in listuta si ma minunam ca bb lui CORA avea 10 kg la 6 luni.
De asemenea lipsesc datele lui Tudor de la 6 luni,asa ca le redau acu:
9500 gr si 78 cm
Daca esti pe faza,CRIS te rog sa le treci,daca nu o sa le trimit pe mail,da nu acu ca lenea e maaaaare.

Leea si Tudor (19.12.2005)
cristinamh spune:
leea, da, avem doar o masa de fructe, asta daca ne prinde ora 11 prin casa si nu pe-afara... in rest, apa plata si laptic de la mami.
si ca tot pomenesti de date...poate mai primesc cateva, sa fac azi-maine modificari si pe net...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
catutza spune:
Buna seara fetele !
Uram si nli clasicul La multi ani sarbatoritilor de azi (sau mai bine zis de ieri ca e trecut de miezul noptii !) Iris, Amalia, Rianna si Stefan , sa cresteti mari , sanatosi si frumosi !
Dordia , pe unde umblii ca nu te-am citit deloc zilele astea , esti plecata din buc sau ai problme cu netul ?
Felicia , arata bine listuta asa , se vede ca am mai crescut si noi , suntem in schimbare.
Anda , te cred ca plangi dupa poet , nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau ! El cum a stat fara voi la bran?
Despre noi...mai nimic nou , nu stiu daca v-am spus dar Biencuta are 6 dintisori , cand ne jucam si rade i se vad dintisorii si tare mandra sunt de ea !
In rest toata ziua vorbeste : mama , tata , ade (aide-la plimbare,zice mai ales cand e langa usa de la intrare) , a zis intr-o zi haam la un catel din fata blocului , anea (ana e fetita nasilor si o striga) si ne canta toata ziua noua sau la jucariile ei na-na-na-na. Mie nu-mi vine sa cred ce fata vorbareata avem !
De mers nu prea vrea , face cativa pasi tinuta de manute,dar ii e teama si nici eu nu am pus-o in picioare prea mult ca sa mearga.In rest se "melcuie" toata ziua de pe fata pe spate, de pe spate pe burta, in fund se ridica singura cum se trezeste de te si sperii de ea ca se ridica brusc,cum se trezeste,nu se foieste si ea putin in pat. Si incearca sa se ridice in picioare dar e fundul greu si nu prea ii iese !
.
Cam atat pentru seara asta ca m-am cam intins.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
P.S - scuzati si voi greselile de ortografie dar am ochii impaienjeniti de somn si nu mai am nici chef sa editez.
Catutza si Bianca-Maria
madau spune:
Buna dimineata!!!
Fetelor am si eu o problema cu Miruna. Sambata seara n-a vrut sa bea lapte din bibe de la Avent care era preferatul ei. Am zis ca e un moft, l-am schimbat cu unul de la Nuk si a papat. Insa de ieri dimineata cand vede bibe cu lapte se tot stramba, comenteaza, se joaca in timp ce mananca, se ridica in fund, intr-un cuvant numai de mancat nu-i arde. Iar seara e tragedie pana mancam, se foieste si tipa pana can oboseste probabil, schimbam bibe dupa bibe, si intr-un final papa.
Dati-mi si mie o idee cam ce ar putea fi. Nu-i mai place lapticul, dar asa brusc? Sau e la varsta de toane, mofturi, rasfaturi, si atunci s-o las in pace?
Va pup si fug ca s-a trezit, revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Gandacel spune:
'Neata!, fetelor!
Propun sa ne vedem la iarba verde, intr-o dupa-amiaza cu soare. Ca cea de azi... Aveti chef?
Ioana (si Lavi) eu am avut 5 mese de san pe zi pana acum 3 zile. La aprox. 15 minute de masa diversificata. Singurel a inceput sa refuze ba o masa, ba alta, daca era satul dupa o masa copioasa. De trei zile am trecut la 3 mese de san pe zi, pentru ca cel mai bine mananca la masa de fructe (dimineata) si iaurtul de seara. Asa ca nu i-am mai oferit sanul. Poate daca i-l mai ofeream inca, ar mai fi molfait putin din el, cateodata da, cateodata nu. Am considerat ca nu mai e cazul. Nu ii lipseste. Deci i-am mentinut sanul de dupa masa de legume, deocamdata. Cand va incepe el sa faca figuri si la asta (acum nu da semne, mananca tot!) o sa trec la 2, dimineata si la culcare. NU am mai insistat sa-i mentin 5 mese (care erau cand 3, cand 4, cand 5) ca mi se pare intelept sa il intarc treptat, cand da el semne ca vrea. mai tarziu, s-ar putea sa nu mai vrea. Daca suge, se tot produce lapte si n-are rost... cred ca a fost suficient.
Iar apa este un element de importanta imensa pentru sanatatea lui, asa ca prefer sa-i dau apa de sete, nu san.
Bineinteles, e decizia mea.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Madutza10 spune:
Neatza'
Vad ca toti puiutii au evoluat ,merg deja ,ce copii mari avem ...,al meu se ridica tinut de patut ,cind nu-i reuseste ramane in genunchi si bantuit tot patutu' asa ,a inceput sa-i placa in premergator si nu mai sta o clipa ,se tine dupa mine ,deja a inceput sa traga tot ce prinde ,inca e marait ,cred ca-i dau si dintii de sus ,jale mare pina ies ,nu mai pot ,sint dusa cu nervii ,noroc ca joi plecam la mare ,mai scap de stres!
Cuscra ,felicitari pentru puiuta vorbareata si eu am simtit la fel cind a zis Orlando ma-ma dar nu m-am putut bucura prea mult ,acu' nu mai zice deloc ,a inceput sa cinte vad ,toata ziua zice li-li ,ghi-ghi-ga ,da-da ..sicam atit !Cu refuzul laptelui nu stiu ce sa zic ,al meu e dispe dupa el ,mincare nu prea mai vrea de cind cu dintii ,sint sigura ca d'aia imi refuza ,nu de tot ,doar ca papa mai putin ,vezi sa nu fie si la normea de la dintisori ,tu ai zis ca nici gingia nu e umflata sau rosie dar nu este o regula ,nici la noi nu era ,eu nici nu stiam ca-i dau dintii ,asteptam doar ca avea 7 luni deja si-l controlam zilnic ,pina l-am simtit la pipait intr-o zi!
Pune si tu poze de la mare !!Pupici lu' normea!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE IULIE