Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 22
Noki_Lara spune:
Mai, ce activitate slaba.....
Alooooooooooooooooooo, unde sunteti toate? In concediu?![]()

Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
pitic-03 spune:
mamici!!!
Noi scriem din 2 in 2 pt ca asa ne da net(ne dau in rate!!
)
In primul rind:SA TRAIASCA FERICITI
SI SA CREASCA MARI, MARI TOTI BB NASCUTI IN ZILE DE 14, 15, 16 SI AZI 17!!
FELICIA e super listutza noua, tare mult apreciez efortul tau

LAVI02bine v-ati intors sanatosi!!!cu lapticul cum esti?mai vrea NATI?
Felicitari pt primul MAMA, MADAU!!!!
Noi suntem bine(mai putin mami care sufera cu bilutza=capul), am facut un ex. coproparazitologic care a iesit negativ pe linie la toate "gargaritele" posibile ,am inceput sa papam laptic mai mult(180ml)si cu bibe, fugim prin casa cu premergatorul de-i zapacim mochetutzele lu` mamaie(care umbla dupa el si le aseaza).Tot ce era pina la inaltimea de 1m (bibelouri, mileuri, cosuete si alti draci) le-am urcat mai sus.
Zice intr-una TA-TA!!cind il vede pe tac`su, eu sunt in plus!!!s-o fi plictisit atit timp cu mine!!..
Tare mult as vrea sa intru mai des ,dar nu am cum
...voi cum reusiti??
Bai da chiar, fetele astea sper ca n-au vorbit serios:RIPLEY iti tai nasul!!hai incoa!Nu-mi place despre tine!!
te-ai suparat pe unul(las ca-ti trece!), nu vorbii cu ala, da noi ce ti-am facut?Si SIMINA la fel!!!
Am incercat sa-i introduc iaurt mai gras (3,5%) si mi-a varsat
Cine stie(sau da sa pape) cind se poate da la bb ceapa si usturoi crud ??
Cine da la bb struguri, a observat vreo cufureala ceva???
LEEA, CRISTINA NEGARA unde sunteti????
si mai venim!!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
ioana_77 spune:
Cred ca e lumea lenoasa de la vreme.
Mai, io nu stiu ce sa ma fac cu diversificarea asta, adica mai precis cu inlocuirea meselor treptat cu mancare normala. Ca io oricat i-as da sa pape daca nu mai serveste niste tzitzi la desert degeaba. Si-i dau si apa, asa ca sete prea mare nu prea e, zic io.
Lavi, tu cum procedezi? Ca stiu ca esti avansata tare la capitolul asta.
Azi la pranz la 13 i-am dat vreo 200 ml piept de pui cu legume si apa si tzitzi dupa, nu f mult, asa drept capac. Si la 15.30 dupa ce s-a trezit a inceput sa planga de mama focului, nu stiam ce-i cu ea. I-am bagat o tzitzi sub nas si a mancat de parca suferise de foame toata ziua. Facuse si kk intre timp, i s-o fi golit burtica asa de tare incat sa-i dea senzatia de foame?
Bei, io nu am scos-o pe Maria de doua zile din casa, cu vremea asta. Adica l anoi ploua de ieri de la ora 10 dimineata. Plus ca am lasat geamul la balcon deschis asta noapte si s-a cam mucoshit, asa ca stam cumintele, sa vad cum se comporta.
LMA sarbatoritilor zilei!!!!!!!
pupi de la Iesi
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Noki_Lara spune:
Pitic- ce bine ca ai mai intrat sa ne mai zici de voi! Io i-am dat struguri, dar erau de import si erau super dulci. Ea nu se omoara dupa chestiile mega-dulci - spre deosebire de ma-sa
- si nu i-am mai dat. Dar cand a papat nu a avut nimik. usturoi ii pun in mancarea de fasole verde si i-l pasez, dar numai fiert. No way sa ma risc cu el nefiert.
De fapt, buna intrebare: DE CAND SE POT DA LA PLOZI LEGUME NEFIERTE?????
Ioana77- io zic ca-i rasfat si dragul de supt, nu foamete. La mine in parc - asta ca MIimmyDummy vad ca nu mai intra si MihaelutzaT la fel, deci voi monopoliza parcul
- deci, revenind, la mine in parc era mai demult un baietel rotofei rau si care papa tot-tot. Dar fara suplimente de tatze de la mami sau mese in sine de la mami nu se putea. Si la vremea respectiva a vea 8 luni jumate. Amu nu mai stiu nimik de el, ca aplecat la Timisoara. Si mai e un baietel care tot asa, indiferent daca papa mancarea clasica sau nu, tot taza e de baza. Asa fac copilasii alptati. io zic ca e super-normal. Doar de-aia si sug, ca le place, nu?![]()
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Multam de urarile de bun venit. 
Citind cateva pagini in urma am vazut ca Bic a propus sa ne mai intalnim pana pleaca ea, pe 24. Mie mi-ar face mare placere. Propuneri?
Silvia a venit azi la mine cu 2 papusi bebe si mi-a dat-o pe una zicand ca ala e bebele meu si celalat al ei. Zice: hai sa ne intalnim. Apoi vine la mine cu bebele ei in carucior si incepe: ce mai face bb-le tau, etc. Apoi: hai sa le dam sa suga.
Vorba Corei, Silvia e traumatizata deja de intalnirile cu voi.
Din pacate n-am prea facut poze la munte pt ca mi s-au terminat acumulatorii si am uitat incarcatorul acasa. ![]()
pitic multumesc de intrebare, da mai am laptic si Nati suge, n-are nici o treaba. Mi-a fost tare usor cu lapticul propriu ca nu a trebuit sa fierb biberoane, etc, pe unde am fost.
Ioana ii dau sa suga dupa fiecare masa. Daca nu-i dau imediat dupa ce mananca, ii dau mai tarziu cand o culc. Asa ca tot suge de cel putin 5 ori pe zi. Dar nu mai am atata lapte ca pe vremuri, normal. 250 ml de papa e f bine. Eu apa nu-i dau decat cand e canicula, in rest interesul meu e sa suga cat mai mult ca sa-mi mentina laptele.
Vestea proasta/buna mi-a venit si mie CM alaltaieri. Proasta ca s-a terminat cumva o etapa si buna ca ma mai echilibrez si eu hormonal.
progrese (daca intereseaza pe cineva): si Natalia se ridica din sezut in picioare tinandu-se de barele patutului, se deplaseaza singura prin patut stanga-dreapta tinandu-se de marginea lui si merge dusa de maini. Sovaienic, dar merge. Nu merge de-a busilea in schimb, dar ****ceste. Si din sezut trece in pozitia de-a busilea dar de acolo nu mai stie ce sa faca.
Trebuie sa-mi recuperez tarcul ca e dat imprumut si acum chiar am nevoie de el. Zilele astea o sa-l primesc inapoi.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
felicia74 spune:
Lumi n-am inteles unde vrei sa pui pozele, la sfarsit?
Daca da, pui linkul la semnatura.
Daca vrei ca linkul sa se ascunda sub un nume, da un quote la mesajul meu si scrie asta: cuvant
Sper sa intelegi ceva din ce am explicat![]()
PS: deoarece esti nou venit mesajele tale sunt moderate si apar cu intarziere. De aceea nu le vede multa lume care citeste doar ultimele mesaje.
Baga si tu 10 mesaje si scapi de moderare. La cate intrebari sunt pe forum, gasesti tu ceva sa scrii![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
La multi ani pentru Irisuca, Amalia, Rianna si Stefanel

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dienutagraviduta spune:
salut lavi !
hai ca abea astept sa ne vedem, sa facem ceva schim de experienta dupa vacanta cu copil la tatza.
am rugamintea la voi, fetelor, ca in cazul unei intalniri sa ne dati si noua un mesaj, fiindca noi intram taaaare intermitent. multumesc.
leea_cv spune:
PITIC sarumina de intrebare, tocmai azi am sosit din peregrinarile prin si pe linga frumoasa Romanie.Mama dracului de treaba ca nush ce saracie am gresit in vreo viata anterioara de ma facu mama pi ici sha.
Ati scris munti de mesaje,iar io credeam ca sinteti plecate in concedii si vacante.O sa ma scuzati va rog, ca nu am reusit a citesc decit vreo 3 pagini,insa Tudor imi solicita tot timpul.
Prunculetele meu - ca noutati- are 2 dintisori,sta in poponel dar nu merge,zice ta ta ta ta (da' mama nici sa-l tai),se intoarce pe burta si acolo ramine - adoarme sau urla.Maine om face vaccinul de 6 luni caci caprele alea de la cabinet au stat cu deshtele in nas pina acu si nu au adus dozele decit cu o luna intirziere.Cu constipatia e mai bine.Ma fericeste tot la 2 zile.De papat papa cam orice,mai putin spanacul de la Hipp,care i-ar face taare bine la kk.Parca nu imi mai place sa ii dau borcanase.Prepar eu totul.
Laptic destul de putin si numai seara si dimineata.
I-am luat premergator pina la urma.De la Baby Care, taaaare dragut.Si ii place f mult in el ....15 minute ca dupa aia face un tambalau de numai.Dar jucariile le-a zapacit deja.
Am o intrebare "sondanta" sau "sondoasa": Mamicile care nu mai alaptati,mai aveti lapte?
Leea si Tudor (19.12.2005)