Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
madau spune:
Buna sa va fie inima!!!!!
Iaca ne-am intors si noi din pribegie, de fapt aseara, dar abia acum am reusit sa scap de muntii de bagaje, hainutze, blendere, etc 

Ne-am simit super, Miruna a fost foarte cuminte, am stat la plaja (cam putin ce-i drept ca ba a plouat ba era soare), a papat super, a dormit foarte bine, deci per total a fost un succes.
Ne-am perfectionat ridicatul in picioruse, acum am inceput sa si pasim nitel, fete mari ce mai

Si marele eveniment ...in ziua in care a implinit 7 luni a zis ptr prima data "mama"

. Ne plimbam prin statiune, ea era in carut si eu stateam de vb cu tati, cand o vad ca se intoarce, se uita spre mine si zice ma-ma, ma-ma si rade. Am simtit cum mi se inmoaie picioarele, va dati seama, ma uitam la tati si el la mine, nu stiam daca am auzit bine sau nu. Mi-au dat lacrimile de fericire 
Am facut filmuletze si pozici, le descarc si le pun sa le vedeti.
Sa nu uit...raportul lunar : la 7 luni - 8.700 gr si 72 cm. A luat 500 gr luna asta ceea ce mi se pare super bine.
Gata, mai fug la trebi, dupa amiaza plec la dentist
, asa ca revin mai pe seara 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
dienutagraviduta spune:
si fiindca lucarinul face nani, eu ma film(m u i e s c) de zor :
www.dropshots.com/day.php?userid=120941&cdate=20060717" target="_blank">http://www.dropshots.com/day.php?userid=120941&cdate=20060717 luca papa homar
Noki_Lara spune:
Mneata si de la noi, dupa ce abia am terminat curatenia clasica, de luni dimineatza!![]()
Noi suntem bine, ne laudam cu ca de obicei cu multe potlogarii si miscareli gramada si mai nou:www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060715&ctime=134306" target="_blank">Mergem singurele, tinandu-ne de canapea. Filmuletul er muult mai lung, dar din pacate, mi l-au taiat astia de la DropShots, ca era peste 3 minute.
Buluci- of, mai, ce de belele! Dar faza cu carutza e chiar naspa! Si era si nou! Bine mcar ca ati ajuns intregi, pana la urma asta conteaza!![]()
Catutza- felicitari pentru dintosi! Si pentru Bienutz cea cuminte care bea ceiutz!
Lavi- bine ai revenit pe taramurile capitalei!
Felicitari si voua pentru dintosi - hi hi hi, 2 dintr-o lovitura, ca-n poveste!@
Mai zi-ne cum a fost si invredniceste-te si la ceva poze!![]()
Noi am luat suuuper bine in greutate, inca sunt in stare de transa- cred ca schimbarea i se trage de la trecerea la iaurt, la ora 18, in loc de laptic. Adica sigur de la aia, ca de atuncea am inceput sa ne rotofeim. Am luat in 2 sapt 400 de grame, mami e in delir! 
Poze cu mami si Sarah 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
dienutagraviduta spune:
mai noki, pai zici ca de la iaurt v-ati rotofeit ? si eu bag iaurt in mine ca sparta, am impresia ca ma tine in forma ... si chiar ma tine, da' in aia balonata ...
felicitari pentru chestia cu canapeaua; da' tehnic, doar stati in picioare, eu ma asteptam sa vad cum dati ture in sus si in jos ... lasa ca vine si momentul ala ... :)) si noi mergem tinuti de manute, ati vazut ?
Noki_Lara spune:
Dienutza- faza cu mancatul nasului chiar are legatura cu viermisorii, asta stiu de la soacra-mea.Cica e una dintre semnele clare. dar nu vad de ce l-ar suspercta de asa ceva doctoritza voastra pe Lucutza. O fi doar batuta in cap!
Cu canapeaua, tocmai am zis ca nu e tot filumuletul, din pacate. Iar cu mersul in picioare, ehehe, e un filmulet de acum 2 sapt cu noi, alergand catelul.
Asa ca deja ma gandesc sami aiu ceva de durere de spate...

Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
dienutagraviduta spune:
da, asta mi-a zis si cumnata-mea, cu scarpinatul la nas; posibil sa-l suspecteze fiindca noaptea are oaresce crize de trezeala in care vrea leganat si vrea sa-i cant, spre oroarea lui dan. nu de alta, dar cand mi se usuca gatul, preia el lalaiala, si nu stie cuvintele, improvizeaza numai tampenii si obscenitati.
noi ne raportam la voi, ca suntem cu 3 saptamani mai mici; asta cu mersul tinut o facem cam de 1 saptamana.
Noki_Lara spune:
Nu are legatura trezitul noaptea cu viermisorii. Motivul de ingrijorare nr. 1 la ei e daca papa si nu ia in greutatem daca il doare burta si mai sunt si altele, dar nu cred ca e cazul la voi...
Cu trezitul io una cred ca e chestie de obisnuntza, mai ale sca ziceai ca l-ati culcat cu voi in pat. Sfatul meu e sa-l evacuezi in alta camera. Si sarah se trezea noptile ami demult si papa, in jur de 4 noaptea, dar cu leganat si cantat no way, noaptea.
Numai daca nu or fi cumva ceva dinti care se chinuie sa iasa. Mie Sarah imi face scandal noaptea in perioada cand ii cresc dintii, dar face la fel si ziua, deci noaptea doar e o continuare.
Dar cu apa si suzi trece repede. Adica tot fara leganat si tra-lala.
naspa oricum cu programul de noapte.![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Am uitat sa urez 

sarbatoritilor zilei!
Iris si Amalia- sa va faceti fetitze mari, frumoase si sanatoase! Si cuminti, ca sa nu le suparati pe mamicutzele voastre!![]()
Stefanutz- tu sa te faci barbatush voinicush, cumintel si frumusel si sanatosel!![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Gandacel spune:
A inceput concursul de pasit?
Ca noi nu avem poze si nici filmulete, dar cu toate astea pasim! Trebuie remediata situatia de urgenta! Insa nu vreau sa ma inscriu in concurs, ca am depasit faza... Sunt incantata doar in familie. Sper sa ne faca tati ceva poze azi! Daca vine pe lumina!
Nu mi-a zis nimeni: MAI STITI CEVA DE JOY?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)