Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by dayssy
Apropo de incest, acum ceva vreme am vazut la tv o chestie care m-a lasat masca. O familie mediocra, cu un copil de 7 ani, pe langa alti nspe, copilul a supt la mama tzitzi si apoi si-a aprins o tigare, asa ca sa va mai inveselesc....
Multi pupuci
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
Super!!! Ca dupa o partida de sex! Vezi, daca a fost alaptat la san, cat de precoce este?

Pentru cine o s-o ia altfel, declar de la inceput ca a fost o gluma!'Neata!
O sa intru in "schimburi" pe DC, rondul de dimineata! Piticul meu a fost cu noi ieri la mai multe vizite, la tara. CUm e pe la tara, daca am fost in zona, am mers si la ala, si la celalalt... S-a comportat exemplar! I-am montata prima oara scaunul de masina si a stat cu fata la mine, a chiuit, a tipat, s-a jucat... a dormit. Apoi la una din vizite, i-a venit cheful deodata sa se duca la tati. A intins bratele spre el, care era in partea cealalta a bucatariei gazdelor, a trebuit sa-l pun pe jos in picioruse si a facut piticul pasi unul dupa altul repede, pana l-a luat pe tati cu manutele de pantaloni! Mortal a fost! Apoi a topait o gramada, iar a mers... Asa ca mami intra pe DC dimineata, cat doarme piticul dupa prima masa, apoi se ocupa de scumpete.
Dienutza, din cauza ca imi place subiectul Lordei, cel cu alaptatul pana la un an, am vazut ce ai scris si ti-as da un sfat, ca stiu ca tu nu te superi: incepi sa ii dai lapte din canuta, cate putin, nu din biberon, ca asta e varsta la care sunt gata sa renunte si la biberon si nu sunt incapatanati cand le dai canuta.
Felicia, ce idee mareata mi-ai dat cu Pavilionul H!!!!

Fetele, in legatura cu borcanasele: noi am icnercat pana acum exact 4 feluri. Nu a vrut nici unul. I-am amestecat ieri (ca doar am umblat toata ziua si am fost nevoita sa-i dau borcans) cu preferatul lui, iaurtul! Nici asa nu a vrut. Asa ca al meu a mancat in loc de legume ieri, iaurt! Daca as fi avut fructe, probabil ca ii dadeam fructe. Deci, Felicia, nu cred ca singura varianta la indemana in cazuri din astea e laptele, mai merg si altele...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Tot Feli, ca tu ai deschis cele mai multe discutii: alocatia va fi de 2 milioane si se va da separat fata de indemnizatie, care va fi 6 milioane, deci tot 8 milioane in total. Asta de 240.000 nu stiu ce va deveni... Ma interesez si revin cu raspuns.
Am uitat sa va zic ce am citit pe prima pagin, pe DC.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=LUNI9
Asta pentru cei care au implinit 8 luni, Pentru restul... gasiti si celelalte luni tot acolo. Enjoy!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
anda77 spune:
'neata
am lasat poetul la bran, am bocit 2 ore, nu neaparat in ordinea asta ci intermitent:). sper sa fie totul bine. am o obsesie cu gresia de pe jos, dar azi mi-o voi scoate din cap, D. imi protejeaza baietelul! zic si io aici, ca nu pot sa ma plang acasa, ta-su e iritat de bocetele mele ca nu intelege de ce sunt panicoasa si isterica. dar gata, azi ma linistesc.
noki si felicia, multumesc pentru comentariile din albumul cu filmulete.
n-am mai facut film nou la bran ca imi era mintea la altceva. we urmator sigur il filmez pe poet in mijlocul naturii. nene, era un frig acolo la bran, cred ca il fac suedez.
cristina, tu ai intrebat de vremea la mare? cel mai bun site de vreme: www.accuwheather.com In primul rand iti arata pt. orice satuc din lume, inclusiv din romania:), in al doilea rand reda foarte fidel situatia (pe verificate), in al treilea rand iti da din 3 in 3 ore, adica nu doar generic pe toata ziua. deci poti afla de la ce ora la ce ora o sa ploua. e adevarat, in ziua respectiva, peste 15 zile nu-ti spune chiar din 3 in 3 ore.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Fete dragi,
Aseara am plonjat in Bucuresti si acuma printre munti de bagaje si treaba de facut hop-tup la voi, ca mi-a fost tare dor de voi, m-am tot gandit la voi.
A fost duper la munte, am stat o saptamana intreaga, fetelor le-a mers tare bine, a avut Nati o pofta de mancare...
. Care i s-a domolit dupa ce ne-am intors la Alba dar asta e. Dupa parerea mea i-a mers mult mai bine la munte decat la mare. Dar cred ca si marea i-a priit la bronsita pe care a avut-o cand am plecat.
I-au iesit 2 dintisori, ambii deodata. 
De acuma vreo luna stau in linii mari in Bucuresti asa ca ma intorc la voi
.
Pupici,
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
ioana_77 spune:
Hello,
Mai, dar la voi nu ploua, ce e cu linistea asta pe forum?
Npi stam in casa si ne uitam pe geam cum curge apa siroaie, bine, macar, ca s-a racorit si s epoat erespira si in casa.
In rest, cuminti, asa cum v-am obisnuit.![]()
pupi
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
felicia74 spune:
ei, asa mai merge, mai are omul ce citi. Putin, dar bun.
gandacel n-am mai fost in H ca lui Doru i-a fost tare rau.
Plus ca a fost un weekend tare plictisitor, am fost doar ieri in Poli, Doru statea la 3 metri distantza
Abia astept sa se faca bine, ca am de colindat...
Anda dar nu poti pune un pc la Bran? Ca o legatura de net (macar dial-up), ca sa-l vezi pe webcam. Sa-ti mai treaca dorul de el.
Sambata i-am dat si Ilincai primul borcanas de legume - "orez cu legume". Mama, ce gust oribil are![]()
![]()
A mancat saraca, dar se uita la mine tare mirata. Peste cateva zile incerc si legume cu vitel, sper sa aiba un gust mai uman.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
ioana la Bucuresti a plouat in weekend si azi e racoare. 
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Lavi, bine-ai revenit de pe taramuri montane!!!
Moama, m-am uitat la pozele din Mexic si m-a luat asa un doooooor de mare. Oricum nu se compara peisajul cu litoralul romanesc.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
dienutagraviduta spune:
salut.
uite cum merge luca tinut de maini (deja am probleme cu coloana) :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=120941&cdate=20000101
Gandacel - luca deja bea din cana de vreo luna si jumate. dar cu biberonul e mai comod, iar seara cand ii e somn, preferam sa nu ne laptim in tot patul.
azi am fost la dr; de cate ori mergem la dr, nu incetez sa ma minunez; m-a intrebat daca il mananca nasucul si se scarpina, ca poate are viermisori (???!!!); am intrebat daca in nas, si mi-a raspuns foarte mirata : "eeei, in nas, in fund, normal !" nu mi se pare normal ...