Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Fetelorrr multumim de urari...aceleasi si de la noi
Acum am si eu timp sa stau la pc si voi nu santeti in zona
MAI 3 saptamai si plecam yupiii de abia astept.Altfel toate bune,VANEssa papa lfl de putin.
va puuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Salutare la mamici si bebelaci!
Binenteles ca n-am citit nimic din urma,abia am ajuns acasa ieri noapte , dupa multe peripetii: pe 12 am pierdut avionul din cauza nemernicilor de la frontiera ca n-am avut viza ptr Simon, in mod normal viza se lua pe aeroportul din Azerbaijan, dar ...cum nici ei nu stiau bine legea s-au gindit ca-i mai bine sa mai astept, plus ca masa de companie aeriana turkish airlines mi-au distrus caruciorul nou noutz, miine ma duc la ei sa vad de pot recupera ceva!Sunt toata un sac de nervi!

Oricum, bine ca am ajuns cu bine!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

FELICIA, e adevarat ca de la 1 ian 2006 alocatia copiilor intre 0 si 2 ani va fi de 2 milioane, DAR indemnizatia va fi de numai 6 MILIOANE, nu de 8 ca acum . asadar mamele pierd 240.000, atat cat e alocatia in prezent.statul nu pierde!
pupici la mamici si bebei!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

bianca am priceput!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare !
Revenim si noi dupa o absenta de o saptamana din motive de net fitos , asa e ca v-am lipsit? (sau nici nu a-ti observat? ). Nu am timp sa va citesc din urma ca a-ti scris enorm de mult asa ca nu stiu care mai sunt subiectele de discutie .
Sper ca fetele suparate au revenit pe la noi...daca nu inseamna ca sunt rau de tot suparate pe noi.
Bianca e bine, are 6 dinti acum , toata ziua nu sta o clipa locului, se invarte , incearca sa se ridice si tot ce vede la noi in mana vrea si ea.
Face in continuare fite la mancare - la supa mai ales , dar accepta foarte bine fructele si iauturile si branzica.
Am reusit si in ultima saptamana i-mi bea 100ml de ceiut ceea ce pentru ea e enorm!Ca pana acum nici nu vroia sa-l vada.
Am si eu o rugaminte la Camelia , te rog nu-mi mai trimite mailuri ca acum cand am deschis yahoo-ul cred ca aveam peste 20 de mailuri de la tine si sincer nu le citesc si-mi incarca degeaba spatiul (nu te supara pe mine !)

CristinaB , e inadmisibli sa-ti distruga carutul, astia nu au grija deloc de lucrurile pasagerilor!Prietena mea cand a venit din Elvetia acum a avut si ea probleme tot cu ,,caruciorul in aeroport ,l-au analizat si l-au demontat aia...ca cica poate ascunde droguri in el

Va pup acum ca plecam in parc, sper sa avem vreme buna ca sa stam cat mai mult
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

ce ziceti de noua lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

felicia, mie imi place. mai ales ca ma misc usor pe ea, sa vad care cine pe unde e in lista... aia extinsa poate ramane, nu?? pt cine e curios...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Dar de asta stiti ceva: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=847 ?

Mergi la inceput

pardon. e felicia, am uitat sa ma deloghez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

quote:

Dar de asta stiti ceva: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=847 ?

ma feli, stiam de proiect, nu stiam ca s-a aprobat...
dar daca nu e obligatoriu... sa fim seriosi, la tati la servici nu se dau nici tichete de masa, dar minte' tichete de cresa...
da' cine stie...
poate daca vad pana la urma salariul bonus de la ei o sa vad si tichetele de cresa

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput