Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!!!

LA MUUULTE LUNI FERICITE, VOIOASE SI SANATOASE BEBELACILORCARE AZI ISI MAI ADAUGA O LUNITZA IN CONT!

Feli- pupici muulti sarbatoritei, sa nu ia boala de la tati si sa treceti repede peste carantina!

Monet- nu se vad pozele! Are buba linkul!

Dayssy- eee, daca era ceva mai maricel, poate baga si un ac in vena, cu ceva droguletz, asa...doar o tigara!

Anda77- ce scump e Nichitutul! Maaare figura!

Ilenutza- de ce "saraca" Lordra? Ca doar ii plac la nebunie actiunea si subiectele controversate. Subiectele pe care le deschide ea ar trebui sa se numeasca initial: "fight zone" si apoi denumirea exacta a subiectului! No offense, Lordra si pupici tie si micutzei! Stii ca nu zic cu rautate!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

problema de dezbatut: cei 2 bebei cu care ne plimbam noi in parc (o fetitza si un baietzel de 10 luni) au refuzat borcanasele dupa ce luni de zile mancase papa facuta de casa. Faza nasoala e ca Andrei (baietzelul) a facut figura chiar la mare asa ca a primit in loc... lapte.
Ati mai auzit de cazuri la fel?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Feli- ce bine ca ai zis! Io nu am mai auzit de asemenea cazuri, dar preventiv, o sa-i dau mandrei borcanas, inainte de a pleca cu o zi. Sa vedem cum reactioneaza. Plus ca noi luam blenderul cu noi si cel putin fructele de dimineatza i le dau facute de mine, nu la borcanas. Iar la pranz cred ca tot asa o sa fac, o sa gatesc...amu, sa vedem cum iese treaba cu organizarea de dinainte de a pleca!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Am uitat: poti da si iaurt - nu numai dupa-amiaza la 18 - ci si de dimineatza. Si in el sa pui cereale sau ceva fructe date pe razatoare. Ca razatoarea de carat nu e mare lucru. La noi n-ar merge clar varianta lapte for ever timp de cateva zile, ca titit e cam satula de el. Papa doar de dim si seara la 22.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

scuze pentru linku' bubat... l-am scos din privacy:). sper ca merge...

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Din moment ce nu ne putem plimba din cauza de potop, iar tati e plecat, citesc un scutec din noiembrie. Mama, ce de probleme ne faceam. Cat a luat in greutate, ce ne facem ca nu nastem (voi ca eu... ), Anda l-a sunat pe Tutunaru, Lavi incerca sa ma convinga ca Giulestiul e un spital decent....
Chiar imi pare rau ca nu am scris mai des, ca aveam ce citi acum

Mergi la inceput

Daca tot ma plictisesc:

Ati auzit ca de la 1 ianuarie s-ar face alocatia 2 milioane? Primesc si bebeii nascuti in 2005 tot atat?

Si revin cu alte postari ca in Militari inca ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetele, eu imi iau ramas bun de la voi pentru aprox. 1 luna de zile - luni dimineata devreme zburam spre Romania. Nu cred ca voi intra din tara, poate rar ca sa mai citesc, dar ma indoiesc ca voi putea si posta. Sper sa ne "auzim" cu bine cand ne intoarcem, sa fiti cuminti si voi si bebeii vostri. Poate ma intalnesc cu ceva fete in tara (cu Miha2006 sigur, poate si cu fetele din Cluj).
Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Fetele, m-am uitat pe raspunsurile date de voi cu privire la noul format al listutzei pe octombrie si situatia e cam asa:
- Negara, Ripley, Ralud, Miha, Lavi02 (si, bineinteles eu) sunt de acord cu ea.
- Madau, Noki prefera vechea forma.
- Dordia si Cata le plac ambele.
In consecinta o modific pe toata (no offence celor 2 opoziste).
Voi pastra varsta. Daca vreti sa trec data nasterii, e ok.

As taia "despre alaptat: cum stim daca bb primeste destul lapte + cum arata kk normal", ca deja nu cred ca mai intereseaza pe cineva.

Insa va rog ceva: daca nu va place ce fac eu aici, va rog sa spuneti fara retinere. Nu sunt eu asa sensibila (cel putin asa vreau sa cred). In definitiv nu e site-ul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

declar ziua cu cea mai slaba activitate de pe forum
am modificat juma' de lista. Restul maine (poate)

PS: Negara modific maine si numele bebelinei

Mergi la inceput