Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hihi, inseamna ca n-am ajuns eu cu cititul la partea "sangerie" din subiectul ala.
pisi, aia cu incestul e conceptie proprie, asa imi suna mie.. mi-as fi dat cu parerea pe-acolo, da' nu o pot face fara sa citesc subiectul.. si cum deocamdata nu am timp... imi dau pe-aici .

monet, adica gata cu 2 bone?? ca stiu ca era mac "chinuitor", fiecare cu a ei...

intrebare.. are cineva idee de prognoza meteo pe sf de iulie, inceput de august, pe litoral?? ca ma bate un gand s-o sterg la mare mai devreme. numa sa nu ploua deloc.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Saraca Lordra, numai de subiecte din astea insangerate are parte!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Camelia, multumim!

Noi in premergator stam bine, ne place, dar ne plictisim repede si vrem in brate.

Noki, sa va traiasca motul si dintisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor,va pup.
Cu scuzele de rigoare ca nu tin minte cine a intrebat si cine a raspuns,despre gauri in urechiuse cu pitolul,vreau sa va spun ca la TITAN NU SE MAI FAC LA BB-I.

Am fost eu astazi sa-i fac Patriciei si nu fac decit la copii mai mari pt ca au avut accidente !
Adica bb-i s-au miscat si...nici nu am vrut sa stiu continuarea...

Cert e ca acolo nu se mai fac.Eu i-am facut la policlinica si acum am maimutica cu cercei !
Cam atit ca n-am avut timp sa citesc ce a-ti mai scris.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,

Eu una sunt libera ca l-a furat Buna pe Dragos.
Anda fii barbata ca o sa fie bine. Cand l-am lasat prima oara la Buna a fost dezastru ca al meu sot a zis la 12 noaptea "mergem si-l luam pe Dragos acasa", apoi m-am linistit si acum imi e chiar bine cu ceva pauza. Dragos chiar in zilele de vineri e mai agitat decat de obicei si abia asteapta sa se duca la ea. Si pana la urma il trimiti cu bona, care vorba fetelor tare imi e ca o sa aiba parte de un concediu pe cinste. Nu ma angajezi pe mine pe post de bona la Bran???. Ar trebui sa te gandesti ca lui o sa-i fie bine si o sa petreaca si ceva vreme cu bunica.
M-am ingrozit de salariile pe care le dati voi la bone. La noi e cam 1mil pe sapt, una super buna, gasesti si mai ieftin. Asa ca e mai bine pt noi.

Apropo de incest, acum ceva vreme am vazut la tv o chestie care m-a lasat masca. O familie mediocra, cu un copil de 7 ani, pe langa alti nspe, copilul a supt la mama tzitzi si apoi si-a aprins o tigare, asa ca sa va mai inveselesc....
Multi pupuci

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

N´seara mamicilor !!!
Nu am mai intrat de multa vreme si asta din cauza caldurii cum mai am spus si mai demult,,,pc-ul este la mansarda si aici nu primesti nici aer dar mai sa stai sa navighezi pe net.
Noi santem bine,asteptam concediul,amai ramas 3 sapt. si parca nu mai am rabdare.Am inceput cumparaturile de hainebucuria mea,mergem la nunta ,santem nasi si trebuie sa aratam benga.
Vanessa e bine,doar ca nu mananca nici acum asa cum trebuie doar cateva linguri si aia daca se poate sa fie dulce.
Va puuuuuuuuuuuup si cum am timp incerc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

maya mea.... la linku' de mai jos.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Daissy misto faza cu suptul si tigarea

Noi serbam cele 8 luni implinite azi in carantina, ca tati e racit raaaau! Se pare ca a luat viroza de la serviciu (nici nu stiam ca mai bantuie prostiile astea si in miez de vara).
Voiam sa mergem in Pavilion H sa facem cumparaturi, dar ca se facem - pas!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani Vanessei, lui Andrei-Stefan si Alexiei Miruna!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei!
ce urat e cand ploua!
vad ca multa lume a citit subiectul LORDREI si parerile sunt clar impartite...
noi parca mancam mai putin bine in ultima vreme, sper sa fie ceva trecator, dar dormim mai bine,asa ca in mare, suntem multumiti...
MONET, super pozele din Mexic...
Sa aveti un we frumos!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput