Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
felicia74 spune:
Multumim de complimente!
Fetelor, voi ati citit ce scrie la "Scoli, gradinitze,..."? Pai fara 8 milioane nici nu discuta!
E adevarat ca nasa mea are o bona care primeste 3 milioane dar a fost super-oferta (cunostinta unei cunostinte). Plus ca tipa s-a cam prins cum e cu "bonaitul" si se pare ca va munci in Spania.
Acum ceva luni, a venit o mamica in Poli sa intrebe bonele care stateau cu bebeii daca stiu pe cineva dispus sa aiba grija de copilul ei pentru 5 milioane. Mai ca nu i-au ras in nas. Au zis ca ele primesc 8-10 milioane.
Eu nu zic - ca nu se gasesc si cu un salariu mai mic, dar raaaaaaaar!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
deci a mea e "ieftina" :))
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
monet spune:
fetelor,
ce bine de voi ca va conversati asa frumos. eu tare greu imi fac timp sa va mai intilnesc.... si pierderea e de partea mea....
citesc de puii vostri, cit is ei de avansati, bravo, bravo!
de maya, sa va mai zic. de vreo patru nopti imi doarme snur de la 9pm pina la 7am, ma bucur de numa'. o fi avind ceva cu faptul ca, in sfirsit, dupa atitea peregrinari de nanici si musafiri pe la noi, am reusit s-o mutam pe maya mica in camera ei. i-o fi placind!
de mincat, maninca orice-i pui sub nas, ba chiar s-ar infrupta si din toate bucatele ce le avem noi, cei mari, pe farfurii la cina. e ca un butuc de tzapana, sta pe picioruse bine de tot; o tin de minutze si face un pas, doi. eu zic ca-i prea devreme.... si n-o las:). in rotomobil fuge de n-ai vazut. fuge dupa lia prin casa, n-are treaba. se loveste, se freaca de chestii, nu zice nici 'pis'. e o bolovanca fata asta! lia o iubeste la nebunie, toata ziua numa' 'maya'-n sus si 'maya'-n jos. toate trebuie relatate la maya. ceea ce ma bucura nespus, cum nu?! fetelor, ma felicit in gind in mai fiecare zi de hotarirea de a o face pe bebita 2 asa aproape de prima. cred ca formeaza astea doua cucuiete o echipa nemaipomenita. doamne, da, sa mai creasca oleaca sa fie si mai usor pentru mine....
acuma avem pe nanny no. 3, una singura pentru amindoua smecherele mele, e aici de doua saptamini si vad ca merge. o platim $1000 pe luna si se ocupa strict de fete. asta ca am vazut ca vorbiti de preturi de dadace. are liber una din zilele de simbata sau duminica, dar in cealalta de fapt vine cu noi sau la plaja, sau la parcuri, sau in excursii de tot felul, deci mare lucru nu face ca io-s acolo prezenta, oricum. doar ca impinge carutzu' cu maya. sau ii aranjeaza un pic palarioara pe cap....na. in rest, noi o hranim, cadorisim, platim asigurare medicala, mama-mama, nu-i ieftin sa ai dadaca la prunci. la un moment dat, cu toate cheltuielile in plus, te gindesti ca mai bine sta unul din parinti acasa, si-i si mai bine pentru copii! (ca sa nu zic ce bine-i pentru parinti:)).
noa, hai ca m-am lungit. trisez de la servici si am intrat pe site, zica astia ce-or vrea:).
am pus un link cu poze din excursia noastra din mexic.... a fost de vis.
o sa mai fac un album cu poze recente cu maya. e mare, grea, lunga, zimbareatza tot timpul, minca-o-ar mama ei 

va pup cu drag si va doresc zile bune si frumoase. incerc sa mai citesc ce-ati mai zis de-un timp incoace....
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
anda77 spune:
cum faceam cand puneam un link sub ceva, adica ascundeam? am uitat cum am facut sa ascund albumul de poze (pe care ar trebui sa-l innoiesc, ca sunt in urma. vreau sa pun link la pagina cu filmulete..
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
gata, stiu cum. mi-am amintit.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
anda77 spune:
cel al lordrei?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
felicia74 spune:
Da. Nu inteleg cum, din pacate, multe dintre intrebarile de pe forum sfarsesc in polemici. Chiar nu mai stim sa respectam parerile celorlalti? Ca e un adevarat macel acolo. De fapt, nu e nimic de ras
a devenit sport national.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
am pus 3 filmulete, dar 2 se vad cam naspa ca am uitat sa aprind lumina
. o sa-i fac si in we, la bran. of, iar mi-am amintit ca-mi las copilul acolo. o sa vad dupa prima saptamana. daca nu mi-au respectat regulile, au schimbat programul copilului, nu e curatenie-luna la el sau a slabit sau altceva, il iau de-acolo!
azi am vorbit cu o prietena la telefon si cand i-am zis ca-l duc la bran, mi s-au incetosat ochii instantaneu. nu stiu ce naiba, parca sunt nebuna. eu stiu ca sunt panicoasa, negativista s.a.m.d., dar ce oi face cand o pleca in vreo tabara?
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
da, e cam plin de sange topicul. nu m-am putu abtine sa le si zic asta,hi,hi.
mami de poet(09.12.2005)
monet spune:
am vazut filmuletele cu nichita. cit ii de shugubatz, puiu' tau, anda, ioi, ce-mi place de el!! pupici multi, multi.
unde-l duci la bran? la castel? intreb si io, ca oarba, ca n-am vreme sa cercetez ce-ai spus tu mi devreme....
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
POZE MEXICO 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA