Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salut fetelor! Uite ca am avut si eu inca o noapte alba din cauza Jasminei De ieri am inceput tratamentul dar vad ca febra nu se da dusa decat cu siropel si apare cand ti-e lumea mai draga ...A papat fata mea aseara un bibe cu lapte dar bucuria nu a tzinut mult , am luat-o cu mine sa strang niste haine gata spalate din camera si am asezat-o taman pe ele sa-i fie moale , nu a durat 2 minute si mi-a vomat saraca tot ce papase inainte , a inceput sa iasa cu jet de m-a umplut si pe mine si toate hainele impachetate ca m-am si speriat cu ce presiune iesea A fost agitata si a marait toata noaptea, desi era clar ca ii era somn dar ceva o deranja ,abia spre dimineatza s-a linistit saracutza Ziua e un copil vioi si nu ai crede ca are ceva in afara faptului ca nu prea poate papa , este groaznic sa te uitzi la ea cum se chinuie sa inghita ceva si stii ca o doare dar nu potzi face nimik
Am citit asa pe sarite si am vazut ca ziceatzi ceva si de pasatul fructelor si al legumelor, eu nu i le mai fac chiar pasta, banana de exemplu o tin eu in mana si ea se chinuie si musca cate o bucatzica , sau ii rup eu cate putzin si ii dau in guritza si papa mai bine asa decat daca i-o pasez, cred ca i se pare mai interesant...
Si ca sa vedetzi cat sunt de cazuta-n cap ieri am mai cazut si din picioare , am pus fata in leagan si cand m-am intors cu spatele am ametzit si am cazut ca secerata ,doar ca in caderea mea am raschetat coltzul peretelui cu fatza si astept sa-mi apara o mare vanataie ,un genunchi e deja negru parca eram din filme cu prosti ca am picat cu capul intre perete si birou
Fug ca ma striga fiimea ca s-a trezit ....
Va

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Tatiana, multumim! Sanatate lui Eduard, saracutul!
Bee, saru'mana pentru informatii, ase ma gandeam si eu, ca nu merita toata vanzoleala de acolo, plus ca habar n-am sa ajung cu masina in Europa......asa ca, pt 500.000 in plus sau in minus tot eu sunt! Vineri dupa-amiaza plecam sper Bucuresti si sambata dupa ce iese nashu de la serviciu mergem la marreeeeee!
Cristina, ba sa crezi! Uite acum de exemplu, i-am dat sa pape, a vomitat o tura si l-am luat de manuta si s-a ridicat in picioare, dupa care a facut "uff" si s-a trantit in fund si dupa ce a stat 10 secunde in fund s-a lasat pe o rana si suge o paturica......deci
Toanca, pupici lui Matei si sa-i treaca "buba"
Giova, multam fain si tie pt informatia cu salteluta
Fug la urlacios ca nu mai are stare!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI EDUARD si ALAIN!

Denisa Si eu cred ca fii-miu va merge destul de repede. Pupici frumoasei Emma.
Oana Ai grija de tine, te rog eu mult, mult. Altfel cum o sa le ajuti pe fete. Hai mai, ca-ti tinem pumnii sa se face Jasmine repede bine.
Tatiana Sanatate lui Eduard! Ce frumos ca se inteleg cei trei!
Astery Bine ca faci kineto. Pupici la nazdravanul puturos.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Oofff..pana ne dau astia casa o sa ma imbolnavesc de nervi Nu mai pot cu biserica astaaaa!!! Doarme Agelos si bat clopotele la fiecare 3 ore si chiar nu inteleg rostul
Denisa am vazut pozele cu nora mea este o grasuna dulce Sa nu imi spui ca Dragos chiar o tinea cu dintii Cred ca are o dantura super rezistenta Pupi la fata si spune de ce nu iti place piscina care ai luat-o?
Toanca si Bombon, imi pare rau pt. bebei, nici nu vreau sa ma gandesc prea mult prin ce treceti Bombon pune mana si mananca draguta, trebuie sa fii tare sa poti avea grija de Jasmine! Toanca, spuneai ca lucrezi la telefonie mobila? Am o nelamurire, am scris in urma cu cateva zile dar ...ignore total
Florinini si Asteraki, vazut filmele cu grasunicii sant adorabili Astery ce aveai la gat cand papa Razva?
hai ca s.a sculat Agelos de la clopote....ma duc la el...revin...

La multi ani pt. Eduard si Alain sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii prin reusitele voastre

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Tatiana- la puiutii tai noi cascam gura minute bune, mai ales ca sotul meu isi tot dorea gemeni, sunt suuuuperbi
Maraki- ziceai ceva de puiul nasilor .....ai mei au o armata de fini mosteniti din mosi-stramosi, asa ca am halit la sarmale si cozonac toata copilaria.normal ca am primit si cadouri muuulte pe la toate cumetriile astea(dar tot o invidiez pe cristina ca se duce la petrecareala).ce am primit? habar nu mai am. un singur lucri tin minte: o papusa blonda care zicea mama. daca il intrebi pe fratele meu ce cadou isi aminteste iti va spune: avionul care zbura, brelocul pestisor sau cutia de jucari cu pesronaje de desene animate lipite pe ea. restul cadourilor.......chiar nu mai imi spun absolut nimic. copilul tot copil- parerea mea de "nas mic cu experienta".;ce ne-om face cand vor incepe sa se insoare aceste rauri-rauri de fini nu stiu, noroc ca sunt si multe fete.
chiar.........am incheiat si noi operatiunea "miss" nasu. pana la urma castigator la punctea iesit tot un alexandre( care atunci cand intreba cristi pe toata lumea ce parerea are de numele pe care vrem sa-l punem la bebe a votat cu : victor), am cumparat si costumatia de botez, urmeaza sa contactam popa si gata ...
Giova-asa concurenta sa tot am. imi place de marco. i-a fost foame ......ce sa mai astepte dupa tine
Bombonico -sper as se afca iute jasmine bine-bine. de cate ori ma intalnesc cu vecinica noastra jasmine imi amintesc de ea si i-am povestit ca eu stiu o alta jasmine in america(ce-o fi priceput nu stiu ca si cea de aici are 8 luni)
Ioana- saracul Razvanel........sper sa asta sa fie ultima complicaciune pe anul asta
bee- ti-am zis eu de mult ca ana cand va prinde viteza.va prinde. am avut gura aurita
ano- tiberica e baietel adevarat.....fortos
Ursulina..........intri, dai buna ziua si .........despre Raisa?

dupa ce alexandre se comporta ca Peter, vad ca acum a lasat-o mai moale cu zbieretele-cred ca a auzit ca l-am parat la voi si vrea sa-si pastreze laurii de copil cuminte, asa ca alasat-o mai moale.....
pana aici mi-a fost.......s-a trezit

pici: la multi ani!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutari!
Am intrat sa le spun la multi ani bebeilor sarbatoriti azi
si sa sa faca bine bebeii bolnaviori!

Ma grabesc ca am de facut conta ,dar tot v-am citit... si pentru ca nu apuc sa va raspund la fiecare, va trimit deocamdata.

Sper sa intru mai incolo sa va arat ceva - acum nu merge.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ei uite ca am reusit!
V-am pus un film de azi cu Diana sa imi ziceti si mie daca mai face vreun bebe in halul asta asta apropo de pozitii...Ca Ghita deja s-a stricat de ras
De trei zile o tine tot asa,doar sunetele le schimba
Mentionez ca noi ne rostogolim de zor,in fund a stat azi singura cateva secunde,dar e sigur ca poate, dar nu vrea, ca se trage ea singura in jos,sa se poata rostogoli in voie.De pasit inca nu e cazul la noi,nu prea am ocazia nici s-o pun,ca rar de tot sta in bratze de exemplu...La noi baza e salteaua...

Si inca ceva,fetele noi (si nu numai) puneti la semnatura data nasterii bebeilor! Asa putem compara mai usor ... si fara complexe
!

O mentiune.. ca tot am uitat sa zic...TATIANA sunt superbi gemenii si fetita la fel,mai ales ce ochi au!

A! si BEE cum de mai trebuie sa mergeti la kineto? Ca vad ca Tea e super ok si miscatoare??? Mi-a scapat ceva?

Acu chiar ca va las!
Ma apuc iar de conta

Dar mai fac eu cate o pauza

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Azi a mancat si pitica mea niste piure de fructe. Asa ca: URAAAAAA !
De-acum trebuie sa perseverez.

Pupam copilasii bolnaviori si le dorim tot binele din lume.

O sa ma apuc si eu de facut filmulete, ca-i tare placvut sa-i vezi cum se misca care mai de care, dragii de ei.

Miri-mik, vrei pe site ??? Adica, pe Bruno cel frumos ?

Roxana mea sta de vreo 2 saptamani bine in fundulet. Tot asa a fost si Oana, deci nu ma mira.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am pus cateva poze noi in albumul comun, cu Roxana stand in fundulet.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, bine ca intre acte si conta si ce mai ai de facut, pui filmulete cu Diana! Dulce rau de tot! Clar ca e sora lui fii-mea. Leganatul asta pe genunchi Ana l-a prestat la mare vreo 2 zile. Si apoi sa te tii, ca nu mai inainteaza cu capul jos sau "prin rostogolire" ci in mare viteza inainte in 4 labe. Ce sa faci, fetele noastre nu-s amatoare de stat in fund. Au lucruri mai interesante de cercetat. Ana in schimb a inceput sa se ridice in fundulet si sta aplecata si sprijinita intr-o mana. O las in legea ei, ca stie ea mai bine. Parca si Dianei i se vad costitele cand ai filmat-o doar in pampers. Mie mi-e si jena s-o filmez pe Ana asa golutza, ca zici ca-i venita din lagar sau e vreun copil din ala african, nemancat. E luuuunga rau si slaba (imbracata nu-ti dai seama). Noi ii zicem "ghilista", ceea ce pe la noi pe la Oradea ar fi un fel de rama.
Dana, superbe pozele. Si Roxanica ta precoce. Foarte bine sta in fundulet. Si pare bucalata bine. N-ai zice ca refuza ceva de mancare.
Bombo, sanatate Jasminei. Sper sa se faca bine repde repede.
Denisa, simpatica foc "mergatoarea". Arata tare bine.
Janina, mi-am amintit ca ai detaliat si tu ieri programul de papa si somn al Carlei.. Foarte fain. Si cu somnul, nu mai spun. Decat ca te invidiez rau de tot.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput