Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Holla!
Maraki, dupa cum Bee a vazut bine, eu am la gat o... bavetica. Fecioru' meu n-are nevoie.
Mai am un fimulet, dar nu stiu unde l-am "bagat". O sa-l gasesc. Voi faceti cu camera sau cu aparatul foto digital? Ca vad ca nu prea am cine stie ce calitate, facute cu aparatul digital care si filmeaza. Mai exersez.
Anyway, multam de aprecieri fetele. Dar io tot spun ca-i puturosel.
Ioana, aveam ocazia sa-ti cumpar scaun de masa ca al nostru. Sotu' meu trece vineri prin Bistrita (ma rog, putin la rugamintea mea). Dar daca plecati la mare... nu stiu, spune tu. Distractie placuta! A, inseamna ca te vezi cu Irina si cu Daniela .

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

'na seara!
BOMBOOOOOOOO,ce-mi aud urechile,pe langa nora mai esti si tu bolnava?du-te fugutza la dr si ai grija de tine.cat despre pitica muuuuuuuulti de la dani si de la mine!
TOANCA,bine ca a trecut si ca e bine mateiasul scump,dar trebuia sa ne spui,sa te incurajam
DANAST,ma bucur ca ai mai dat vesti.lui andrew
DANAENE,CE BINE STA ROXANICA IN FUNDULET.DEJA INCEP SA MA INGRIJOREZ CA DANI NU STA DELOC IN FUND,NU merge in 4labe,doar face intoarceri si ceva aerobic...
GIOVA,no comment pozicile
BEE,lasa ca sunt sora ta de suferintza cu nopti nedormite si sculat la 6.30,ca eu ma scol la 6.15...la pitica
si acu o intrebare de om care-l credeati mai descuiat la neuroni,cu ce filmati cu aparat foto,sau cu camera de filmat.?bey sa nu radeti ca va vad ,sa stiti!!!!!!!!
pupici la restul nenominalizatelor,dar stiti ca eu la ora asta nu prea mai am baterii...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 78

de cu multi !

Mergi la inceput