Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 29
toanca spune:
Giova, Marco are biberon (ratusca) ca al nostru![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
T_Ioana spune:
Fetele, ma puteti ajuta? Aveti idee ce patuturi de voiaj sunt in Selgros, Metro sau Carrfour si la ce preturi? Se pare ca nu vom avea timp sa ajungem in Europa asa ca nu-mi ramane decat sa opresc pe traseu si sa intru la toate magazinele Metro, Selgros etc........
Giova, cat a costat barcuta? Ma tot bate gandul sa cumpar si eu una cu toate ca mama a spus ca a luat piscinuta gonflabila!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Toanca Ma bucur ca e Matei mai bine. Off, prin ce-ati trecut!
Na, si ca sa ma bag si eu in seama iti raspund si eu la intrebarea pe care i-au adresat-o Giovei: fii-miu sta in fundulet singur de la 6 luni fara o sapt.
Ashe, a papat fii-miu branza de vaci din 250 ml lapte, cu juma de borcan de piersici si cu 2 biscuiti.
Iar acum face plonjari! Sta in fund si se arunca ba in fata, ba in laterale! Eu tot ii spun sa se ridice in patru labe sa mearga la destinatia dorita, dar nu ma asculta.
Ioano Habar nu am.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Toanca ma bucur ca e bine acum Mateias. Singur in fundic nu stiu de cand sta, intre 5-6 luni. Asta chiar nu am bagat de seama, ca eu de mult il pun in fundulet.
Ioana a fost 250.000 lei, cred. pana in 300. In Selgros si in Metro sunt patuturi de voiaj, dar sincer nu stiu ce firma si cat costa, caci nu m-au interesat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Bee spune:
Toanca, multam de raspuns. Prin ce-ati trecut si voi! Facea si febra Matei? CA spuneai de Nurofen si Novocalmin. In rest in mare am respectat si noi regimul. Doar ca nu vrea laptele ala de regim. Nu-i place deloc si i-am dat lapte normal cu mucilagiu. Si morcovi la greu.
Ioano, chiar ash vrea sa fiu mai precisa, dar patut gasesti in Metro si Carrfour sigur. Undeva intre 2 si 3 milioane, cele mai accesibile. In Europa si Niro stiu ca se deschide foarte devreme (5 6 dimineata), asa tin minte de cand am fost acolo, inainte sa nasc. DAr preturile nu sunt asa mici incat sa merite toata nebunia de-acolo. Eu am patut de voiaj, super luat de la Barza cu 2 mil 800. Cand va puneti pe drum?
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Denisam spune:
LA MULTZI ANI TUTUROR!
ANAS- eu te intelg cu Tib,ca si a mea merge in picoae tzinuta de manutze, uneori chair si de 1 mian si abia astept sa mearga ca sa nu mai fie blcata in cate o jucarie,cum ar fi premergator sau masinutza, ca se plictiseste tare repede.AI vazut pozele cu fii-mea cum si baga mainile?
GIova- vaut Marcolino- bravo lui!
Ioana si Toanca-sanatate bebeilor!
Moni, Ursu si Cuscra- va pup si sa-mi spuentzi ce parere avetzi de Emma cea umblareatza, caredc o tzin 0 min sa mearga, baga, o sa mearga ca si mine la 7 luni![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
toanca spune:
Bee si Mateias manca foarte greu laptele ala; cu urlete, chiote si asa mai departe.
Da, imi facea si febra 39-40.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
asteryaro spune:
Fac si eu un test de link. Daca apare, e bine. Sa stiti ca n-am facut cine stie ce filmulete, dar asta este abi ainceputul.
Denisa, ma bucur ca esti mai bine.
Toanca, sanatate la prichindel! Of, stiu, este cumplit...
Bee, imi era dor de o pata de ulei... esti datoare cu una (sau mai multe). Si eu fac kinetoterapie. De doua ori pe zi. O data dimineata (ma pune al meu sot fortat) si o data la spital, dupa fizioterapie si masaj.
Ioana, io nu cred ca bebe al tau este mai puturos decat noi... pur si simplu nu pot sa cred.
N-am spus ca pe 19 august suntem si noi nasi.
La multi ani sarbatoritilor din aceste zile, sa fiti sanatosi si papaciosi!
Eu ma gandesc sa-l trec pe Puiu mic la 4 mese, dar trebuie sa vorbesc mai intai cu pediatra, daca este de acord.
Irino, iar ai luat pauza??
Mai vin, cand mai pot.
Pupici tuturor!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
TatianaG spune:
LA MULTI ANI, sarbatoritilor din aceste zile, pitici, mamici si tatici!

IRINA, la multi ani fericiti impreuna! 
PISOI, felicitari pentru noul job!
FLORININI, multumim mult pentru cuvintele frumoase!
pentru voi toti!
DENISA, felicitari pentru cabana! Sa petreceti cat mai multe zile minunate acolo!
DANIELA, nici nu ma gandeam ca se vor juca impreuna asa devreme (sau cel putin isi vor tine de urat). Iar mai nou, Clara se joaca cu ei taaare frumos. Mi-e mai mare dragul sa ma uit la ei, cum stau toti 3 pe jos si se joaca. Iar Clara, ca si o surioara mare, le povesteste si da "indicatii" (nu-i voie sa te joci cu jucaria aceea, esti prea mic - i-am spus sa nu lase la baieti jucariile marunte, gen lego, masinute)
MARAKI, asa stiu si eu ca daca se scarpina la nas e posibil s-aiba viermisori. Dar poate fi si un tic – isi cerceteaza nasul. Intr-o perioada si Clara se scarpina si n-avea viermisori. Baietii papa tot pasat la blender (pasta), mai mult din comoditate pentru mine. Ei inca papa in semisezand, daca mananca stand in fund, jumatate din mancare merge pe babetica.
SILVI, multi
de la baieti!
MIRI, bine-ai venit! Ai un baiat super-dulce, cu niste ochisori maaari!
GIOVA, pai Marco isi face de cap
cand mami lui nu-i atenta. Si e doar inceputul. Ati fost tare frumosi la nunta si sa nu te mai aud ca esti grasa si ai burta
. Ce sa zic eu ... cand sunt doar cu Clara, lumea o intreaba ce-i va aduce barza...
Multe balaciri in barcuta!
IOANA, multi ani fericiti impreuna!!!
OANA, multa sanatate Iasminei! Cum se simte? Antibioticul si-a facut efectul?
TOANCA, ma bucur ca Matei e bine! Cred c-ati avut o perioada foarte grea! 
De trei zile Eduard e cu febra de peste 38. Ii dau antitermice si-i trece pentru un timp, dupa care trebuie sa-i dau iar supozitor. Saracul deja plangea cand il tineam cu picioarele-n sus, asa c-am trecut la nurofen. Banuiala de rubeola mi s-a adeverit - avea ganglionii de la ceafa umflati - azi i-au aparut primele bubite pe burtica si se extind din ora-n ora. Daniel a avut acum o luna si era de asteptat sa faca si Eduard. Altfel e vesel, se joaca, doar ca doarme mai mult ca de obicei.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
album NOU
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
asteryaro spune:
Tatiana, sanatate multa multa micutului Eduard!
Cica femeile sunt sexul slab... pai unde incape atata suferinta pentru bebeii nostri? Si de unde luam puterea sa rezistam pentru ei?
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100