Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pentru Danast - 16 iulie & Florinini - 18 iulie cu intarziere imi cer scuze pt intarziere!

Miri_mic bine ai venit printre noi!
Bebelina mea s-a intors de pe burtica pe spate la 6 luni. Acum fiecare cu materialul lui...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Miri, si Razvan s-a intors pe spate tot in jur de 6 luni, dar vreau sa-ti spun ca si acum are momente cand se intoarce pe burta, isi prinde manuta sub el si nu poate sa se mai intoarca pe spate, asa ca striga pana ma duc la el sa-l intorc......Eu m-am consolat cu ideea ca am un cupil super puturos...e asa de lenes ca si jucaria aia pentru dentitie o roade daca o tin eu, si daca incerc sa-i pun manutele pe sticla seara cand bea laptic incepe sa urle de parca il arde (el are preocuparea lui cand bea laptic, sa se traga de parul din cresetul capului), asa ca fiecare face cum ii trasneste.

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova, am vazut pozicile cu Marcolino dulcicul, mai, acum chiar seamana foarte bine cu tine, doar culoarea ochilor va diferentiaza.....voiam sa te intreb ce e chestia aia in care face Marco baitza, piscinuta(scuze daca ai mai spus)? Daca da, de unde ati luat-o? Si am vazut ca se baga cu urechile sub apa, nu ai avut probleme cu el din cauza asta?

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI tuturor bebeilor si mamicilor care s-au aniversat zilele astea. Multi pupici din partea mea si a Anei.
Ne gandim cu drag la ei si le dormim sa se faca bine, celor ce sunt mici si bolnaviori! La fel si celor agitati de la dinti (om fi si noi in categoria asta? Ca eu imi pierd deja orice speranta de a mai dormi noaptea).
Bine ai venit Miri cu Bruno cel grasalan si frumos. Ana mea s-a intors de pe spate pe burta si de pe burta pe spate cam la 4 luni si ceva. Dar ea e sportiva rau. SI in schimb inca nu sta in fundulet singura.
Maraki, eu ii fac bananele pasate cu furculita. SI uneori si piureul de legume. Ana, n-are nici o treaba. Ea e mofturoasa in general. Si eu ii dau din ce mananc eu, fiindca e foarte pofticioasa. Asta insemnand bucatele de branzica, de paine, mar, etc. E innebunita de placere si nu se inneaca ceea ce ma mira.
Eu sunt cam suparata ca nu prea o rezovam cu kk. Tot cam des face. Si in greutate n-a luat nimic de 10 zile. . Nu mai spun ca noaptea nu doarme si se scoala din ora in ora, ceea ce pe mine m-a terminat, mai ales ca n-a fost RAdu acasa. Aseara a venit si ta-su din deplasari si a dormit fata cu treziri la 1 si la 5. AM inceput din nou kineto, iar drumuri si nervi si urlete in mashina, deci ma distrez copios.
la toate fetele si bebeii!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Uite ca fii-miu nu se intoarce de loc de pe burta pe spate. A facut-o o singura data pe la 5 luni si pauza. Dar pe de alta parte nici nu sta pe burta, ca nu-i place. Nici pe spate nu mai sta. Sta toata ziua in fund, asa ca...de unde atatea intoarceri?! Dar nu disper, ca nu mai se pare asta o problema. De cand l-am nascut am asteptat cu nerabdare sa stea singur in fund. Acum ca o face, de abia astept sa se ridice in picioare. Si uite asa imi petrec eu timpul.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetelor.
Am revenit si noi ca am fost tare bolnaviori..........
V-am mai spus eu ca mi-a facut o reactie "tampita" dupa vaccin, reactie care s-a combinat si cu o enteroviroza post vaccinare.
Nu a mancat mai nimic o saptamana, a facut febra, kk de 10 ori pe zi si tot asa.
Acum suntem bine, slava Domnului, si nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu....
A asa de dureros ca nu stii ce are si ce sa-i mai faci sa fie bine.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Toanca, imi pare rau de MAteias ca a fost bolnavior. DAr acum e bine, nu? Si cu mancarea? Cu enteroviroza s-a rezolvat cu regim sau i-ai mai dat ceva? Ca noi cred ca ne confruntam cu aceeasi problema, dar pediatra noastra spune acelasi lucru de cand avea fata 2 luni: "dintii". E drept ca Ana nu face decat 3-4 scaune pe zi si de mancat mananca acceptabil, asta daca e sa ma gandesc ca ea oricum manca din 2 in 3.
AnooooS! Tie ti s-a urat cu binele! Vrei sa stea Tibi in picioare si tu aplecata sa-l tii de maini sa umble prin casa!LAsa ca macar in fundulet sta locului! Crezi ca a mea e proasta sa stea in fund, cand ea poate sa mearga de-a busilea de colo colo? SI mai nou se si catara pe ce apuca, se pune in genunchi si se urca pe perne puse "bariera", pe marginea patutului. PAsiunea ei cred ca e sa sara cumva cumva in cap din pat (Doamne fereste!).NUmai marginile o fascineaza, asta chiar daca marginile respective sunt bine ascunse sub mormane de perne.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gand la gand cu bucurie. Chiar azi ma gandeam ca ce o fi cu bee si toanca si uite cum apar. Dar imi pare rau de ce aud: Ana nu doarme noaptea si nu face kk, saracuta de ea....iar mateias bolnavior, nu papa si face kk prea des... la bebei sa le treaca.
Bee cum e Ana la kineto? sta cuminte? Caci de drumul pana acolo am inteles, nu te mai intreb.
Ioana piscinuta , de fapt e barcuta, am luat-o din Selgros, e cu Nemo-pestisorul ala cu care a fost si film. Cat despre apa in urechi eu asa l-am invatat de mic, si uite ca nu a patit nimic pana acum. aseara, saracul a luat de 5 ori apa la bord, aluneca din barcuta si eu eram cu mana pe aparat. dar ma bucur ca nu a facut prea urat.
Ana lasa ca e bine cat sta doar in fundic. Eu de cateva ori pe zi e musai sa fac pasi cu el, chiuie de bucurie si in fundic nu vrea, doar daca-l pun cu forta. Asa ca...mai bine il las in pat la rostogoliri.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Bee, cu enteroviroza s-a rezolvat cu mult regim:
1. debridat ( de doua ori pe zi inainte de mese);
2. lapte fara lactoza : Milumil NH 25;
3. fara carne;
4. mult morcov;
5. mult ceai si apa;
6. panadol, nurofen si supozitor cu novocalmina.
Oricum a fost foarte greu ca nu vroia sub nici o forma sa manace;
Daca manca 5 lingurite ERAM FOARTE FERICITI.
Acum si-a revenit cumplet; mananca bine, kk de 2 ori pe zi.
Am uitat sa va spun ca AJUNSESE MITITELU DE FACEA KK CU SANGE

Giova asta era motivul pentru care nu am mai intrat pe forum; la starea in care eram nu-mi ardea nici sa respir

poze

Mergi la inceput

Giova de cand a inceput Marco sa stea singur in fundulet?
Mateias inca nu poate...
Ne-a luat-o Marco inainte

poze

Mergi la inceput