Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 25
diana12 spune:
Salutare mamici,
Am cateva minute libere asa ca o sa incerc sa scriu repede, nu de alta, dar am un mofturici care de vreo doua zile daca am tupeul sa il las din brate plange de ne aude toata cladirea. Si cand te gandesti ca acum cateva luni ne simteam vinovati de ce copil cuminte avem.![]()
Noi am fost in weekend cu cortul. A fost frumos, dar tare obositor. Si a fost o vreme asa capricioasa. Vineri am ajuns cu cateva minute de a se opri ploaia, sambata a fost o caldura infernala, iar duminica ne-a trezit la 6.30 dimineata un vant si o furtuna de credeam ca ne ia cortul pe sus. Am bagat copiii in masina, am mai fost cu inca o familie, iar noi am strans corturile. In fine, drumuri blocate, copaci cazuti, pana de curent, tot tacamul. Intr-un final am ajuns cu bine acasa, dar pe anul asta punem cortul in cui.![]()
La sfarsitul lunii ne pregatim si noi sa plecam la Montreal, pentru botezul lui Peter. Adica noi ne pregatim, nasii se pregatesc, dar uite ca ieri am avut o surpriza de proportii cand ne-am trezit cu pasapoartele inapoi de la consulatul canadian, iar mandra nu avea viza. Ea e trecuta in pasaportul meu si banuiesc ca aia nu au prea multe cazuri d'astea si au uitat sa ii dea viza si mandrei. Am retrimis ieri actele cu o scrisoare catre consul sa vedem ce rezolvam. Nu stiu cum se intampla, dar numai noi putem avea ghinion la acte.
Si acum sa vad daca imi mai amintesc ce am citit pe aici.
In primul rand la multi ani sarbatoritilor zile de azi, de ieri, de alaltaieri si tot asa. Sanatate si noroc sa aveti in viata.
La multi ani si pentru Danast ( e drept cu intarziere) si Florinini. Sa fiti sanatoase doamnelor si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.
Maraki, e un dulce Angelo in piscina. Tare frumos se joaca el acolo.
Legat de mancatul nasucului chiar sunt curioasa ce iti va spune doctorul. Pe vremea cand eram in Belgia, mandra se vaita de burta, nu prea manca cum trebuie, era slaba si il intreb pe nenea doctorul daca nu vrea sa ii faca o analiza ca poate o avea niscai viermisori. Nici nu iti inchipui ce mi-a raspuns. "Doamna, aici suntem in Belgia, nu in Zair." Adica viermisorii aia nu pot trece granita, numai daca vad Belgia o iau la fuga.
Si nu a vrut sub nici o forma sa ii faca analiza, convins fiind ca nu are nimic copilul.
Dana, superb site-ul. Am vazut ca suntem si noi la panoul de onoare, asa ca o sa trimit si eu pozele restante. La multi ani pentru sotul tau si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.
Miri_mik, bine ai venit pe aici. Am vazut si eu baiatul la pozat si filmat. E un scump si are niste ochi...cred ca e la concurenta cu Marco a lui Giova. Dar pe bune ca m-am topit cand l-am vazut.
Si mi-am strambat si capul sa va vad la marea Nordului. Nu era rece apa? In ce statiune ati fost?
Bombonica, sanatate multa lui Jasmine, sa se faca repede bine.
Am vazut si poze cu printesa mica si cu piscinuta aia asa frumoasa, parca m-as fi scaldat si eu in ea. De unde ati cumparat-o?
Mirela ai grija de tine. Poate ar fi bine daca ai renunta la job pana te faci bine...Stiu ca suna aiurea, dar pe bune ca prea mult dureaza toata povestea asta.
Janina, eu cred ca pitica ta papa bine. Mie mi se pare putin cam des, dar eu zic ca e bine, mai ales ca noaptea nu ii dai nimic.
Denisa, unde ai poze cu Emma? Abia astept sa vad printesa cu tortuletul. Tu cum mai esti?
Cred ca asta mi-a fost pauza. La restul fetelor pupicei.
poze
monica70 spune:
Hello gagici!
Si eu urez la multi ani la toti sarbatoritii!
MIRI MI si eu l-am vazut pe Bruno si intradevar are niste ochi...super frumosi!
DIANA tu cand ai de gand sa ne pui un film cu PETER??? 
![]()
ANASEBE ai promis ca il filmezi pe TIBI in premergator 
![]()
MIRELUS ...nici cu Dani n-am vazut filme! 

Va las ca am evadat destul de la conta 
Pupici la restul trupei!!!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:
din oras!!!
Iar suntem singurei, tati face 3 schimburi
.
Miri l-am vazut pe grasunul de Bruno, tare dulce e!!! Trimite-mi te rog datele voastre sa le trec in lista. Un PM daca se poate, plizzzz!!!
Oana imi pare rau pt/. Jasmine, poate va da dr. ceva sa nu mai faca febra. asteptam vesti!!!
Maraki imediat ma uit la pozele cu Angelo, ca uite cum am uitat.
Ana de France eu ma bucur ca ai intrat. citesc cu mare drag postarile tale, dar acum ai o concurenta, pe Miri
.
frumosului.
Diana bine ati revenit din vacanta.Doamne ajuta sa se rezolve repede cu actele, cum naiba au uitat sa puna vixa la fata? nu au vazut-o in pasaport? bai ce idioti sunt si pe acolo.
Am uitat sa va zic: m-a sunat mama, ca Marco a castigat nu stiu ce jucarie la o tombola, unde l-a inscris ea. azi i-a luat catelusul, care latra, intra si iasa din cusca. Ba ce copil norocos avem!!
. noi n-am castigat nimic, niciodata. de acum stim a cui nume il punem la loto.![]()
merg sa ne pregatim de baita si revin dupa ce-mi indeplinesc misinuea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Bombonicaaaa spune:
Salut ! Am intrat doar sa va zic ca am fost la dr. si asa cum am presupus este de la gat, infectie in gat si foarte rosu si iritat
de unde si febra aia nenorocita . Ne-a dat sa luam antibiotic Amoxicilina care e pe baza de penicilina
si sirop pentru febra .Fug sa incerc sa-i dau sa pape ceva ca nu vrea sa inghita nimik in afara de ceva lapte si trebuie sa o hidratez la greu mai ales cu febra si caldurile astea ...
Va
si sper sa mai intru in curand .
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
mirela10 spune:
LA MULTI ANI PT BEBENACII SARBATORITI DE AZI,MULTA SANATATE SI MULTE JUCARII SA PRIMITI PUILOR!
LA MULTI ANI FLORININI,SA FII FERICITA SI IUBITA1
BOMBO
LA NORA de la mine si dani,sa se faca fata bine,ca tare rau e sa fie bonlavioara.si tie multa sanantate si putere sa treci peste asta
DIANA,n-ai inceput munca?nu prea ai zis nik despre peter...cand plecati in romania?
MONI,daca te induri sa explici si la inapoiatii in tehnologie cum e treaba cu filmuletel,asa pas cu pas ca la incuiati
,please...sau cine are timp si dispozitie,ca de cand vreau sa va rog...
ANDIAROO,N-AM pierdut postarea cu sfaturi,sar'mana,dar deja avem imprumutul,mai raman cateva chitibusuri de rezolvat.dar e bine de stiut ca avem pe cineva care se pricepe la chestii birocratice bancare,ca noi tare ne mai prindem urechile..
DENISA,pana la urma ce ti-a iesit la analize,esti mai bineż
ANAM,ce face clarita,sper ca sunteti bine?
va pupicesc fetelor,URSOAICA,GIOVA,ANAS,JG,TEOLINDA,IRINATUNTZA,MIRI,ALI,MARAKI,IOANA,MARCH,ETEC,ETC

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
miri_mik spune:
fetelor recunosc, sunt coplesita:) eu stiu ca bubu e un dulce, ca doar e al meu:))) da nu ma asteptam sa va placa atat de mult:)
am mai pus si filmulete cu el la baitsa, acolo e ca un pestisor in vanita lui.
bombonico... tin pumnii sa treaca repede rosheata din gat. ai un ingerash de fetita, si in plus, tocmai ce-am furat ideea cu piczo:)) sper ca nu te superi pe mine.
monica70 e grozava dulcica ta. ce mai rontsaie ea animalutsele in pat:))
giova, m-am executat am trimis pm
si fetelor, aveti rabdare cu mine, pana va invat si percutez cine ce:)) ca deocamdata sunt aiurila, in plus imi pare ca va cunoasteti de cand lumea, si scrieeeeeti, mult si frumos, dar trebuie sa tin pasul cu voi:) am sa ma stradui, promit:)
pupici:)
miri_mik, fericit mamik
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
maraki spune:
Mirela, filmuletul in pui la fel ca si pozele, in primul rand te inscrii la dropshot dupa care te duci la upload si bagi filmulet de 2 minute si poze fara nr. 
Miri imi place la nebunie grasunelul Bruno
Grupul nostru este din prima luna de sarcina impreuna
Am trecut prin multe impreuna, si necazuri si bucurii....
fetelor incerc sa il culc pe Angelo singur in patutul lui, vad ca incepe sa se maraie....in weekend tare rau a fost pt. Giorgos ca nu avea loc in pat cu noi si l-am culcat pe jos pe plapuma...el nu este obisnuit si cica il dureau toate oasele
Eu nu am probleme ca in Ro cand era cald rau de tot in casa, dormeam pe jos
Trebuie neaparat sa incep din nou sa il culc singur pe Agelos, imi convenea cu mine in pat ca dimineata pe la 7.30 bea juma de canita de apa dupa care somn de voie pana pe la 9.30
Astazi Dixi i-a furat biscuitele iar Agelos mai devreme il muscase de coada!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
monica70 spune:
MIRELA intra aici
www.dropshots.com
iti creezi un cont
si dupa ce dai setup ar trebui sa iti apara o fereastra in dreapta ecranului,jos ... tragi filmul cu mouseul deasupra ei si gata
Daca n-ai priceput nimci cere...si iti expica altcineva mai coerent ca eu 

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:
Maraki am vazut filmul si pozele
. ce piscina super, iar Angelo..no comment.
Miri imediat veti fi pe listuta.
Mirela
.
Oana insanatosire grabnica Jasminei.
Bey fete...hormonica si-a facut rochia de mireasa la Tm, am vazut si eu rochita din acelasi material, nu chiar modelul asta si nici nu am bagat-o in seama.
merg sa prajesc dovleceii pane.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
maraki spune:
L-am culcat pe Agelos tot la mine in pat
Fetele cu bebeii mai maricei,cum le dati sa pape, tot pasat la blender ca o crema? Am citit la mamici de noi-dec ca doar le farama legumele ca sa li se dezvolte bebilor masticatia.Sant bebelusi mai mari decat Agelos cu 10 zile si citesc cum papa ei din ce mananca mamicile( de pofta doar sa guste ) Eu daca-i dau la al meu fara sa fie crema, pai se stramba si isi face greata singur! Imi este din ce in ce mai greu sa il schimb de pampers, se intoarce mereu pe burtica, voi fetelor cum va descurcati?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki