Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 24
andiaroro spune:
Iata-ne si pe noi la 5 +…multumim de urari ! asemenea !..a sarbatorit tinandu-si singurel biberonul si secandu-l, fara sa respire, in 3 minute. Ca actiunea se petrece in biroul consilierei de la banca e alta treaba…….. cu atata furie l-a prins ca ne-a lasat femeia sa ne facem mendrele linistiti acolo.
miri_mik- salutari vecino ! atata timp cat bebe nu are manifestari violente nu trebuie sa-ti faci griji…..inca…si eu am avut o minipana de genul asta, pe care am depasit-o cu rabdare si bere fara alcool. Nici pana acum nu am ajuns sa cumpar galactogyl-ul indicat de dr. Mie mi se tragea de la agitatia si oboseala unui examen…atunci am suplimentat cu « inghetatu » de la frigider….apoi am revenit fara probleme la rauri-rauri si suntem in continuare la « integral mamica ». Din studiile aprofundate facute « la subiect » cica accidente din astea pot aparea pe parcurs, dar sunt depasite fara pb …..curaj sa avem.
Ca tot vb de « hrana », alexandre a inceput sa atenteze la canile si farfuriile noastresi ale mosafirilor( o sa pun probe). se pare ca a studiat cu maaare atentie procesul tehnologic ca sare drept la manere cu manuta……..asa ca am o vaga senzatie ca atunci cand vom trece la testat mancare « la propriu » trecem direct la canutza.
Cu mainile……..iaca el e alapat la san( nu punem la socoteala biberonul cu laptele meu pe care i-l dau in deplasari) si tot numai cu degete, pumni (ale lui, ale noastre) e in gurita……si dai si roade…… si bale pana la buric……..si……..asta-i varsta…e o etapa perfect normala…..sa ne bucuram ca fac asa…….oricum, nu ajung mailie trec la picioare si uitea asa fac si ei cunostinta cu propriul corp , cum bine le zicea Janina!alina -stai sa-i creasca intai dintisorii printesinei si apoi grijile.
As personaliza nu mai stiu exact ce si cum ca ieri am citit tot si pana azi am cam….uitat, asa ca cine nu se regaseste « la pomelnic » primeste pupici, restul…..mesaje-glumesc
La Daniela aveam o datorie.nu pierdusei nimic, soro. ……. aia cu statuia era o aberatie a mea. Scrisesem in mesajul anterior la toata lumea in afara de tine si ca sa nu te superi ziceam ca te premiez direct, fara sa mai trec prin procedura nominalizarilor si uitea asa ajunsesem la Oscar, apoi la Venus din Milo………..ma rog, galop pe campiile imaginatiei.tu te vezi cu toata lumea…….. fericitoo !
la Ioana-barosana(figura de stil
)
mirela- iti scrisem un mesaj despre banci pe la incep cap. sper ca l-ai vazut…..ai grija de tine !si de dani!
giova-casuta nu era a noastra, ci a sarbatoritului. Asa ne distram noi la petrecere-tragand la agioase. Vorba vine, alea au fost cele 10 min in care a dormit si el. in rest, ce... daca era cel mai mic insemna ca tr sa doarma. frumos loc de nunta ti-ai ales.ce face cavalerul marco-va avea si el cocarda lui?
felicitari noilor membrii in clubul dintosilor : Emma, Tiberica- acum chiar nu mai are nici o frica
la mamica lui
dana- ma tin curand de cuvant si trimit datele.....superba sansana-de oana nici nu mai zic nimic, ca-s fan vechi
maraki- mi-era dor de tine si de angelito
silvi-te asteptam cu alain(rasfatelul bunilor presupun)
stop…………ziceam ca am cupil cuminte !de 2 zile ne inscriem si noi in corul urlatorilor. dar sa stiti ca suntem candidati seriosi la un rol principal. Cum nu es mai joaca nimeni cu noi, cum exersam. Eu ma invatasem altfel, dar ce……..eu decid.
Florininini-La multi ani !
ana si alexandre (17.02.2006)
miri_mik spune:
si se facu lumina! fara sa blasfemiem, pe la 5 dimineata se facu lumina:)) am adormit cu stres, cu crize de vinovatie, am chinuit copilu, sunt o sadica, cum doarme el cu burtica goala, vai saracu, vai ce mama nebuna are. p-orma am trecut la capitolul: eh, nu e nici primul, nici ultimul, el m-a ales a stiut ce nebuna d emama isi ia, nu-i stric o noapte neindopat:))) asta pana am adormit si pe la unu jumate mi-a tipat din camera lui ca e caul sa trecem la recuperari:))) drept pt care am prestat servicii de vava personala de doua ori - stiam ca asa va fi, stiam ca o sa am ochii umflati dimineata, dar mi-m spalat pacatele:)))
si ca sa fiu io in clar cu alea alea, am dat telefon la medic. concediu. am sunat la moasa mea de nadejde. pas de panique! adica sa shed locului pe fundul meu ca e cald si topilu lu mama e agitat si ii e mai mult sete decat foame. sa-l var la cufundari in vanita, suplimentar pt relaxare si cata vreme nu urla ca n-are ce manca sa nu ma roada grija de burtica lui. zice el cand are o pb. daca febra nu, diaree nu, suntem in plan. cica e fix normal sa scada laptele pt ca nu mai are el chef de supt. ideea e sa ma hidratez si cam atat:)) iar cu diversificarea... era sa-mi aud un panegiric de sfinti aliniati in ordine alfabetica, ca fin'ca asa ne fusese itnelegerea ca rezistam stoic pana la 6 luni. deci morcovul ramane in dulap, si amestecatura de fructe la borcan pana cand topilu face fix 6 luni:))) pana una sa-l las sa se intoarca pe burta, sa-si bage 5 degete in gura deodata, sa-si faca greata pana se gadila pe dinauntru la buric cu degetelele, ca daca el are chef de toate astea io nu-l pot impiedica si chiar e dragut.:)))e distractiv pt el:)
a, ca va faceati griji pt suzeta:) totul e sa nu devina "patologica". in rest sug si ei ce apuca, o suzeta, un degetel, o carpitsa, fiecare in functie de ce are? ce voi nu va roadeti unghiile? e varianta evoluata a suptului. sau n-aveti un tic? eu si acu scarpin coltul pernei cu degetele de cand eram pitic si nu sugeam de la mama da nici din biberon, asa mai refulam si eu oleaca:))) si-am ramas cu refulatu:)))
si-acu sa facem ce se facea la inceput:la multi ani bebicilor! mare aniversare 5 luni! asteptam si noi inca o saptamana si un pic:))) sa cresteti mari si dodolotsi si scumpi foc!
p-orma continui cu multumiri pt aprecieri pt bruno. manca-l-ar mama de ursulets dodolots:))) cum se mai streseaza mami sa nu se subtieze sunculitsele lui:))))
imi pare tare rau ca inca nu pot sa asociez decat vreo doua nume de aici cu copiii, da m-am amuzat sa ma uit la filmulete, dia si marco parca, si la poze, cam pe la cate am gasit poze postate si doamne dulci pot fi mogaldetele astea cu inceput de personalitate:))) iaca, chitsaie tsipizaurul lui mama:))) merg sa ii pun 50eaca pe masa:)) de fapt sub bot:))) la pariu ca e pe burta si nus e poate intoarce?:))))
muuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
maraki spune:
La multi ani pt. sarbatoritii de astazi
Mario, Stefanel, Davina si Vladutzu
Mamicutelor sa va creasca bebelasii sanatosi, sa fie norocosi in viata si sa va aduca numai bucurii
![]()
Tocmai i-am dat fructele lui Angelo, dimineata a papat lapte cu biscuiti( de fapt sant cereale de la Nestle ) iar acum i-am dat mar, capsuni si afine cred...a mancat jumatate dintr-un borcan de 250 gr. Dupa ce imi termin cafeaua ma apuc sa-i fac pt. prima data ciorbita acrita cu lamaie, pana acum i-am dat numai supica
si ma gandesc sa-i pun si niste orez in ciorbitza ca sa nu fie nevoie de painica.Vad ca de 3 zile are ca o spuza in jurul gurii,nu pot sa-i dau cu nimic pt. ca isi baga manutele in gurita si mi-e frica
Poate dupa-masa dam o fuga la dr. sa vedem ce ne spune.In rest totul e bine, se joaca si nu mai pot sa il las deloc nesupravegheat, se rostogoleste si ajunge direct pe covor unde se poate lovi cand se intoarce pe spate( ieri s-a lovit la cap in felul asta ) Dau o fuga pe balcon sa imi termin cafeaua, acum cat este bebu cumintel
Revin dupa ce pun la fiert toate cele pt. ciorbitza
Pup toate mamicutele, mi-a fost dor de voi chiar daca spuneam eu candva ca este totul virtual si nu trebuie sa punem suflet prea mult
Pupicei la prichindei, sa fie cuminti si sa pape bine 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
maraki spune:
Ana de Spania ??? Ce faceti? Nu ai mai postat de cateva zile, este bine bebelina?
Mirela bine ca ai intrat iar pe tratament,
sa treaca repede infectia si sa te pui bine pe picioare
Intru acum sa vad pozele cu Dani ca am ramas restanta ![]()
Teolinda mai da-ne idei ce menu sa facem la bebei, stiu ca tu il ai destul de variat pt. Nicolas ![]()
Monica
Bombonicaaaa spune:
Saluteare fetelor! Eu sunt rupta de oboseala ca nu am inchis un ochi azi noapte si am intrat doar sa va salut si sa zic LA MULTI ANI ! BEBEILOR SARBATORITZI AZI SI IN ZILELE CE AU TRECUT 
Acum sa va zic de noi , Jasmine mi-a facut febra de ieri dimineatza , 38.5 pana spre 39
si banuiesc ca e un rosu in gat dar mergem peste o ora la dr. sa vedem ce e
I-am facut impachetari , frectie cu otzet diluat dar nu merge , asa ca i-am dat Motrin suspensie pt. stari febrile care are efect doar cate 3-4 ore dupa care din nou te frigi de ea . Sunt tare suparata din cauza asta si nedormita dar asta nu conteaza atata timp cat ea se face bine .
Sunt cam ametzita de cap si nu stiu ce sa mai scriu , va pup si revin cu vesti dupa ce aflam ce si cum la doctor 

Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Denisam spune:
BOMBO-sanatate multa la Jasmine si d-mi un semn pe mess duap ce afli ce zice medicul!Tzin pumnii sa fie bien totul.
MONI-pupicei dulci la Di si tzie numai biencu maseele,eu sunt mai binisor decand pap mai bien si e tata aici.
Mirelus si ADi-pupciei dulci.
HAPPY BIRTHDAY la toata lumea de azi si tzie NINA -un calduros si pupacios LA MULTZI ANI!
Cuscra-a zi merg sa ii iau piscina norei tale sa se balaceasca copii nostri virtual!
MErg sa gatesc si mai incolo pun poze de ieri cu tortul si emma!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Oana Ma bucur sincer ca ai intrat. Imi pare rau insa ca ne dai vesti proaste. Iti tin pumnii sa nu aiba Jasmine ceva nasol! Te asteptam cu vesti.
Maraki A papat Angelo ciorbita acra?!
Vad ca fii-miu iese din greva. Azi a papat 125 gr de dovleac cu cartof de la Hipp (buuuuun), si mai pe la 4 a papat 120 gr mar cu afine si 2 biscuiti. Deci suntem pe drumul cel bun.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
andiaroro spune:
ano
numai de oana te bucuri ca ai intrat.de mine nu
glumesc, nu ma lua in seama.sunt in pauza de mutat mobila prin casa(noroc ca nu e multa)......sper sa nu se lase cu "shoc" negativ diseara....
oana- sper sa-i treaca repede lui Jasmine ca daor e curajoasa noastra
denisa- ai grija de tine ca daca te prind la valcea te provoc la un duel cu bere si atunci trebuie sa ai stomac serios ca eu ma antrenez serios cu din aia fara alcool
ma duc la muncit muschii. care? om vedea la final
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Bombon sanatate pt. Jasminuta
Insanatosire grabnica, sa nu mai avanseze boala
Invata-ma si pe mine cum se fac impachetarile, asa pt. stiinta mea, Doamne fereste sa am nevoie vreodata!
Anasebe,a mancat Agelos foarte bine ciorbita acrita cu lamaie
A mai stat putin, a dormit 30 min. si l-am bagat la piscina se se oboseasca un pic, este foarte cald aici....acum se maraie la el in patut, sper sa doarma macar o ora dupa care urmeaza iaurtul cu fructe si branzica.Seara mananca cereale de la Nestle.Vad ca si Tiberica mananca bine 
Cuscra sa-i faci filmulet norei in piscina,cred ca o sa-i placa sa se balaceasca
Florinus,tocmai eu te uitam
La multi ani, sa fii iubita, fericita, numai impliniri in viata si bucurii de la David

Ce scriam adineauri ca va dormi Agelos
tocmai l-am adus in sufragerie ca nu are chef de somn
Afara nu putem iesi ca este foarte, foarte cald.
Giova si eu sant stresata rau de tot cu botezul
Nasii au un baietel de 5 ani si nu am idee ce sa-i cumparam
Am adunat o gramada de reviste cu surprize pt. varsta lui,Giorgos lucreaza cu toate revistele din Germania
Hai ca tocmai l-am mutat pe Angelo ca era in capatul opus al sufrageriei fata de locul unde l-am lasat
Era tocmai in coltul unde se sterge Dixi la gura dupa ce mananca ![]()
Monica
miri_mik spune:
hello mamicutelor, iaca, m-am adaptat cuceririlor tehnicii si l-am varat si eu pe bruno in ecran:)))
inca un pic si-l facem star de cinema:)))
pupici
miri_mik, fericit mamik
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik