Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali pai nu te-am trecut pe lista. la cat mai multe luni Iarina, sa cresti mare si cuminte !!!
Da-mi te rog un Pm cu toate datele voastre, asa cum sunt pe lista de pe prima pag. si maine sunteti pe lista.
Anasebe tin minte, cum sa nu? Si a avut dreptate o pritena si am nascut chiar de ziua ei. Il va vedea si ea pe marco, ca ne vom intalni in lunile de miere in Antalya.
Maraki am facut poza la tort, caci aceeasi tipa mi-l face si mie, e frumos dar nu mi-a placut prea mult. si ii arat ca sa nu repete greseala.
Miri ai lasat copilul flamand? sper sa treceti cu bine peste noapte. ce frumos si grasun e Bruno. Maine va trec si pe voi pe lista.
Mirela eu te inteleg, fugi la nani sa te odihnesti.
Moni am vazut filmuletele.

Va merg la un dus si in pat, poate maine am mai multa energie.
somn usor si o noapte linistita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va scriu si eu (tot pe fuga) sa va spun ca am mai completat cu poze la mamicile care le-au trimis pe mail.

Liliana a venit cu o idee care-mi place si mie: alaturi de pozele de la botez sa trecem data la care a avut loc, dar si locatia (uitati-va www.copilasi2006.3x.ro/BOTEZUL.HTM" target="_blank">AICI)

Deci, daca vreti si voi, astept sa-mi transmiteti datele.

Sa va spun si despre Roxanica cateva vorbe.
Am inceput si eu de-o saptamana sa ma chinui cu diversificarea.
Nu prea merge, dar eu sunt perseverenta.
N-a tinut nici cu suc de mere, nici de morcovei, nici in amestec.
Azi i-am facut o supica bunaaaaaa, dar degeaba. S-a strambat de ziceai ca-i dau cine stie ce nenorocire sa pape.
(Noroc c-o am pe Oana, care i-a baut tot sucul Roxanei si acum i-a papat si supitza )

In rest sunt super ocupata cu cele doua mandre.
Pe langa ele, am inceput sa ma ocup cate-un pic-pic-pic si de treburile cu nasitul, fiindca se apropie evenimentul si mai am destule de facut, iar timpul e cam scurt.

Oricum, abia astept s-o vad pe Giova mireasa !

Va pup !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara ladies,

Felicitari pentru dintisori Emma si Tiberica! Si noi astaptam cu interes, desi nici un semn in afara de nervisori!
Ali si Irinatunta nu stiu de ce va stresati asa cu degetelul, pe vremea cand aveam timp sa studiez carti de pediatrie am citit in cateva ca suptul degetelului e un lucru bun, Dr Spock de pilda sfatuieste mamele sa ajute bebeii sa-si descopere degetul. Asta calmeaza bebeii, ii ajuta sa adoarma la loc cand se trezesc noaptea si sa secrete endorfine. De ce vreti sa luati masuri? Va rog sa nu va suparati pe mine, asta e parerea mea.
Giova si eu astept sa te vad mireasa, de fapt cred ca toate asteptam momentul emotionata ca deh, esti ca si sora noastra!
Florinini parca (scuze daca am confundat) se plangea de chiuturi si tzignale... doamne ce bine va inteleg... Carla da niste chiote de ne-a terminat psihic, iti vine rau nu alta! Soprana mamii!!
Noi suntem bine, crestem, papam ok - am introdus si iaurtul cu banana. Avem program asa: dimineata san, 10 - 100 piure de fructe, 12- 160 formula, 13.30 - 120 piure de legume, 15 - 160 formula, 18- 100 iaurt cu banana, 22 - 210 formula. De dormit dormim de la 22 la 9 dimineata, apoi de la 12 la 13.30 si de la 15.30 la 17. Astept pareri despre acest raport!
In curand o sa pun ceva poze, sper - de facut e usor, de varsat in PC e greu.
Astery pupici multi!

Pup toate fetele pe care nu le-am mentionat!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana Nu merge linkul. PS: Ai primit poza lui Tibi?
No, deci botezul a avut loc in data de 29 aprilie, la Manastirea Suzana, loc. Cheia

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello gagici,mai bag un ochi p-aici inainte de culcare...
Pana acum a fost frateleo pe net...
Si eu de la dentist, am fost plecata pana la Selgros,daca tot avea drum frate-meu!
Am reusit sa vad ultimele filme cu Marco , cu Angelo si cu RAZVAN al Ioanei (doamne ce fain rade!)... ca erau pe ultima pagina... iar pe Razvan l-am cautat special,ca nu am reusit sa il vad atunci cand ai pus filmul si eram tare curioasa. La fel,l-am vazut pe frumosul de Tibi ridicat in picioare si pe nou-venitul Bruno - ce bebe grasutz si frumusel!!!
Cu scuze pentru restantele la restul de poze si filme,ca-s tot in criza de timp,va las acum,nu inainte de a va multumi pentru aprecierile la adresa Dianei.O sa incerc sa mai pun si ceva poze,am facut putine in ultima vreme si nici pe alea nu le-am pus Si o sa trimit si pentru site-ul facut de DANA - e super! Acolo mai apuc sa vad mai repede bebeii cum au crescut! Cum am un pic de timp,mai bag un ochi...sunt suuuuper dragalasi toti!

Si pentru ca e trecut de 24 ...
LA MULTI ANI FLORININI!!!!

SI LA MULTI ANI BEBEILOR CARE AU IMPLINIT NISTE LUNI IERI SI AZI!!! (in special EMMEI - DENISA sper ca esti mai bine!)

Hai ca plec,ca maine iar dorm la birou

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare fetele!!!
MULTE LUNI BB CARE AU SARBATORIT ZILELE ASTEA!!!
Noi am fost la tara la bunici, abia duminica seara ne-am intors...Ioana a fost super incintata de un pui...l-a tras de aripi si cind a vazut ca piuie a inceput sa rida in hohote...Apoi catelusa mea care a stat cu mine cit a fost pui-vreo 6 luni a pazit-o non stop.statea sub carut si am paralizat cind am vazut-o pe pat la picioarele Ioanei-furisata in camera. tati s-a intors din peregrinari...si ioana a fost tare mirata cind la-a vazut iar...a zimbit tare greu...
irina,si Ioana isi baga minuta in gura...cu toate cele 5 degete...da nu-i dependenta nici de suzi nici de deget. cu mincarea...am inceput si eu sa ii dau cereale cu fructe-da i le fac eu rad mar, morcov, nectarina,suc porto si pun faina de orez de la nestle-si ii place. Am incercat si eu cu cereale Kingslac da nu ii plac mi se par cam groase si i se face greata de la ele...asa ca atit cit sunt fructe pe piata nu are sens.plus ca au si capsuni alea prin ele...Azi ii fac supa de legume sa vad cum papa.mor de curiozitate.
mai nou Ioana a descoperit dormitul pe burta si ii place...
a..uitase. Noi la 5 luni avem 6.700 si 66 cm.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Imi cer si eu mii de scuze ca in ultimele zile nu am urat bebelusilor minic.

[LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE PRECEDENTE!

Iar pt. azi:

LA MULTI ANI MARIO,STEFAN, DAVINA si VLAD!

LA MULTI MULTI ANI FLORINA! Sa fi sanatoasa si voioasa, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa va aduca David numai bucurii.

Azi e si ziua lui Alex!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare gagici
irinatunza da e adevarat ca sunt stresata cu suptul degetului,insa am citit acum de curand (nu mai retin in ce carte )despre asta si scria ca majoritatea bebelusilor care sunt alimentati cu biberonul au tendinta de a baga degetelul in gurita dar mai nou la noi nu mai este cazul sa zic numai degetul ci toata manuta sau pumnul sau de ce nu ambele maini(nu imi pot da seama cum ii incap ambele maini in gurita dar isi face si o greata...).Sa speram sa se vor dezvata cat mai repejor de degetel in gurita.
Despre supica iti spun ca si eu la amiaza i-am dat-o asa am crezut eu ca ii mai bine.

miri_mik cum ati dormit azi-noapte? sper ca bine!L-am vazut si eu pe Bruno si e tare scumpic sa iti traiasca si sa fie sanatos.

J G nu e nici o suparare dar eu imi fac griji ca nu cumva sa i se deformeze dintisorii pe cand ii vor creste.

mirela10 insanatosire grabnica

monica70 am vazut si eu filmuletul cu papusica ta si ce scumpica e cum papa ea de pe coaja aia de painica.

Giova ti-am trimis Pm-ul

anasebe pe tine si pe Tiberica

V-am pe toate va las ca s-a trezit galuscutza mea . revin mai tarziu.

la pitici ...
...si la mamici

La multi ani pentru toata lumea!

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la cat mai multe luni frumoase Mario, Stefan, Vlad si Davina !!!

Florina multa sanatate si fericire alaturi de sot si david.
Alex multa sanatate si fericire alaturi de ana si Tiberiu.

Fetelor voi cred ca asteptati mai mult decat mine nunta. nu stiu de ce, dar nu prea am chef de asa ceva. noi asteptam vacanta si mutarea in noul apartament.

Anymony ma bucur ca a fost bine la tzara, ca a avut un bun paznic Ioana si ca s-a intors tati cu bine.
Dana imi place ideea Lilianei, numai ca eu trebuie sa caut invitatia ca nu mai stiu cum s-a numit exact biserica.

Ma duc la treaba, revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mirela, mami eu intru citesc si ... nu pot sa postez doar un rand ... ba da uite ca pot. Deci, postez si eu cand se strang mai multe info.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput