Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 22
monica70 spune:
EIIII!!!!!! Mi-a venit o idee,am pus-o in scaun ,am legat-o si i-am dat o coaja de paine! De atunci e liniste 

Am pus si un filmuletz cu ea facut acum,plus ala de zilele trecute ,in care a deschis sertarul (si s-a si lovit ... dupa aia
)
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Salutare mamicute !!!
Giova 

pe noi ne-ai uitat 

ieri am facut si noi 5 lunutze 

...![]()
![]()
![]()
monica70 am vazut filmuletul e super tare si ce faina ii papusa.
pupici
la pitici si
la mamici
ali
poze IARINA(16.02.2006)
irinatunza spune:
Ali, mai am si eu o problema cu Sabina si am vazut ca si tu te lupti cu probleme de genul asta. SUPTUL DEGETELULUI!!! Ce putem face sa le dezvatam ? O adorm cu suzi si apoi o scuipa afara si baga degetelul. Ziua mai stau pe linga ea si cind vad ca isi baga degetelul in gurita, il scot si bag repede suzeta, insa noaptea ... vai de capul meu, nu pot sta linga patut sa pindesc si sa inlocuiesc degetul cu suzi. Chiar si acu e cu el in gurita. I-am facut baie, a papat , minune 120 cu cereale si a adormit mincind ca de obicei. Pina la ora asta a papat cam 430 , dar ii mai dau si la noapte si sper sa ajunga la 500 si azi.
M-ai intrebat ce cereale ii dau. Pai i-am dat prima data Hero Crema de orez de la Ulker, iar de ieri am inceput sa-i dau de la Kingslac Cereale cu lapte orez si fructe. Astea de la Kingslac mi le-a dat pediatra ei, 9 cutii. A papat la fel ca si pe celelalte, nu i-au placut in mod deosebit. De fapt ce-i place ei in mod deosebit de mincare ? Cred ca deocamdata nika. Ba da , stai ca mint. Azi am luat caise foarte coapte insa erau cam acrisoare si putin amarui. Si mi-am zis sa-i dau si ei sa guste ca prea se uita la mine. Si a papat o caisa intreaga rapid fara sa clipeasca, casca o gura mare... de nu-mi venea sa cred ca papa si ea ceva cu toata pofta.
Miine ii fac supica si sper sa-i placa.
Tu la ce masa i-ai dat supica ? Eu cred c-o sa incerc la prinz, ca oricum dimineata papa numai in somn.
Revin la suptul degetului, am citit ca pina la un an e normal sa-si suga degetelele, dupa aia insa devine problematic, pentru ca isi deformeaza dintisorii , chestii de genul asta. Chiar nu stiu ce sa fac sa o determin sa renunte. E tare dulce cind face asa si ma apuca risul cind o vad , insa... tre sa iau masuri.
Moni, super Dia cum rontaie piine uscata.
Va pupacesc pe toate si pe super bebelusii vostri .
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
maraki spune:
Irinatunza este bine sa-i dai la pranz supica.Cu degetelul nu cred ca ai ce sa faci ca daca asa s-a obisnuit,si-l duce instinctiv in gurita cand doarme.
Giova am vazut pozele de la nunta, ati iesit misto de tot, mi-a placut mult rochita ta!!! Ce sa mai spun si de tort 
Cuscra, la multi ani pt. Emma papusa 
sa creasca mare, sanatosa si norocoasa
La multi ani si pt. sarbatoritii zilei de astazi
sa va bucurati parintii puilor, sa cresteti mari si sa aveti mult noroc in viata 
Diana ce mai face Peter?
Moni am vazut filmulete cu Diana, e dulcica foc cum mananca ea din painica ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
irinatunza spune:
Dragele mele, am pus si eu poze noi la semnatura.
Noapte buna!!
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
miri_mik spune:
dragele mele mamici, ma bucur ca ne primiti printre voi:)
si ca sa avem ce povesti, iata patanie proaspata, din seara asta... eu una, ma gandesc ca am ceva in capul de pe umeri, da e drept ca nu tot ce e acolo e si folositor:)) prin urmare... am facut-o lata. de vreo 2-3 zile asa, observ cu circumspectie ca puiul meu a redus drastic timpul de supt. intai mi-am zis ca a luat cat are nevoie, pe urma m-am muls sa vad daca intr-adevar are suficient. banuiala confirmata... abia de am reusit sa mulg vreo 80 de ml din ambii sani, cica pt o masa... ciudat insa, bruno parea multumit cu cat manca si nu facea scandal ca nu i-ar ajunge. ei, dar ce imi zic eu, in seara asta, poate reusesc sa-l pacalesc s anu se mai trezeasca noaptea de doua ori. o data e ok, de 2 ori ma da peste cap cu totul, asa ca...m-am dus la magazin, am luat cereale pt bebe, 1 etapa si am amestecat cu laptele meu cat am putut mulge. o lingurita in 60 de ml. eu zic ca nu e mult. dar ce mi-am zis eu nu s-a potrivit cu puiul... credeti-ma ca m-au trecut toate apele... a inceput sa urle cand a pus boticul pe biberon, de mi-a stat inima... l-am pus la san - gol de altfel si incercam sa-i picur din biberon... crize cu sanul in gura. acu, e drept ca a fost toata ziua sacait, ca e groaznic de cald, ca baleste excesiv, de unde deduc ca ar veni si niste dintisori, si l-am mai chinuit si eu cu biberonul- care nu ii e strain de altfel - dar pe care azi nu l-a suferit. si acu mi-e inima mica sa nu se mai maraie mult in pat de foame si sa am timp vreo doua ore macar sa se refaca o rezerva infima de lapte. probabil ca ne-am inceput experientele culinare cu stangul, speram sa nu ne reamintim de trauma peste vreo doua saptamani cand incercam din nou:))
in plus am o durere de spate crancena, asa ca vom avea o noapte roz bombon:)))
va pupez pe toate si pe baimareanca mea:)
apropos, aveti niste copii absolut superbi. vi-l arat si eu pe bruno numai sa gasesc linkul:))
o seara frumoasa
miri_mik, fericit mamik
miri_mik spune:
ici shea:))
miri_mik, fericit mamik
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
anasebe spune:
Miri Bine ai venit! Ai un stil tare fain de a povesti! Imi place! Deci asa, tu ai ramas fara lapte, Bruno a ramas nemancat.... misto. Sa ne spui maine cum ati dormit!
Am vazut si pozele cu Bruno. E tare frumusel! Sa va traiasca, sa fie sanatos!
Auzi Giovo, nu mai vreau sa vad poze cu voi la nunta altora!
Vreau sa le vad pe ale voastre! A venit rochia?! Chiar, de abia astept. Nu stiu de ce, dar de abia astept sa te vad mireasa! Hai ca mai e o luna si....petreceti!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Giooooooo Mai tii minte cand fetele de la mirese au facut lista de pariuri pt. cand o sa nasti?!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
mirela10 spune:
buna fete cucuiete si LA MUUUUUUUUUUULTI ANI TUTUROR BEBEILOR PE CARE I-AM SCAPAT IN ZILELE IN CARE NU AM INTRAT,MULTI PUPICI CU LIPICI!!
MIRI bine ai venit in gasca,IMI PLACE STILUL tau de narat,si ai un bebic tare scumpel,si mai vrem poze.dar nu mananca putinel?zic si eu...
SILVI,de mine era vb cu pupatul pe guritza,dar nu era bona ci fata cu care stau...ma bucur ca alain este bine,multa sanatae si te mai asteptam cu vesti
URSOAICA,i-a trecut buba la guritza raisei?si intra mai des,nu numai cand esti nominalizata mai mamica
FECILITARI DINTZOSILOR DE TIBERICA SI EMMA,VREM SI NOI,CA BALE VA DAM DACA VRETI LA SCHIMB![]()
MONI,la felul cum ai descris legatul pe scaun si coaja de paine,pare ca o torturezi
.acolo mai face aerobic?
ASTERY,
ioana,CE FACE RAZACIOSUL MIC?
GIOVA,lasa mai obezitatea,ca arati super.
TEOLINDA,
MARAKI,recupereaza mama zilele in care n-ai intrat...ce mai face fratelo in afara de scufundari?eu ,abea azi am ajuns la medic,dupa ce ieri am avut iar dureri groaznice ,iar seara cand am ajuns acasa am observat ca supureaza destul de mult.mi-a dat antibiotic pt 10zile,iar farmacista mi-a dat doar pt 3 zile,din gresesla
.in rest sunt rupta,franta,depasita de situatie si tot ce vreti.am nevoie de un somn de 15ore neintrerupt si o baie cu spume!!!!!![]()
.cred ca am ajuns pe la 49kg...doua bete infipte-n....
dani e marait,nu prea dorme de caldura,e spuzit de bubite de la caldura...in rest e un scump,rade,gangure,mananca maini picioare si tot ce prinde
FETELOR,NU DATI CU ROSII DAR NICIC NU MAI POT SA MA CONCENTREZ SA MAI SCRIU CEVA...cred ca se cam cunoaste ce incoerenta sunt...va pupic pe toate+
p.s SI MIE MI-E DOR DE CATA SI ALINA,SI DE BEBELINII SCUMPI
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)