Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua de departe,

La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute, sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii scumpilor
Miri-mik bine ati venit la noi, sper sa te simti bine in grupul nostru Mi-a placut mult cum v-ati prezentat
Fetelor am citit la mamicile de noi-dec cum ca daca il mananca des nasul pe bebe, este suspectat de viermisori! Al meu se cam scarpina la nasuc, o sa ma duc la dr. sa vedem ce spune
Astery, sa foloseasca sanatos Razvanel scaunul de masa Este o achizitie buna, s-a obisnuit sa manance il el? Eu astept sa vina socrosenia din Grecia ca sa ne cumpere
Denisa felicitari pt. cabana Este exact ce-i trebuia lui DragosCred ca o sa stea numai pe lac sa pescuiasca
Mamici, revin ca s-a sculat Angelo

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare si de la noi!
De dimineata am fost la doctor. Ne-a facut vaccinele, nu a plans deloc. L-a cantarit si masurat (9,6 kg si 74 cm - deci am fost pe-aproape). Mi-a zis ca pot deja sa-i dau bors de legume, dovlecei umpluti cu branza sau carne (adica pe o felie de dovlecel sa pun branza sau carne si sa bag la cuptor) si supa de rosii. Si sa trec la Nan2. O sa trec cand termin rezerva de Nan1. Deci suntem bine, ca un baiet de 9 luni, cica.
Cam atat despre noi.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

hai ca am recitit din urma, ca de oboseala nu am prea tinut minte.
Silvi pai tu tot in Bistrita stai? noi speram ca la sf. lunii sa venim la Cluj, da-mi nr. tau sa te anunt ca sa vedem cum facem cu hainutele.
Ma bucur ca Alain sta cu ai tai.
Moni asa deci, tot la strand? cum e apa? pe Di nu ai scufundat-o? sambata venim la Arad la neamuri sa dam invitatiile. si sa bantuim prin magazine.
Florinini ma bucur ca a scapat David de febra.
Mira distractie faina pe munte.
Maraki sa foloseasca sanatos Angelo piscina!!!
Ioana la cati mai multi ani fericiti impreuna!!!
Nici Marcoo nu se omoara dupa borcanase. Singurul cu carne e cel cu mazare si pui, care-l mai mananca. Nu stiu ce fac cu el in concediu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai nene, da' ce-aveti? Ca io scaunul l-am cumparat de aproape o luna. Pai si sigur ca papa bine in el, ca sta si-i place mult . Sa traiasca tac'su care a dat banu'!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asteryaro

Mai nene, da' ce-aveti? Ca io scaunul l-am cumparat de aproape o luna. Pai si sigur ca papa bine in el, ca sta si-i place mult . Sa traiasca tac'su care a dat banu'!

Bey Cristina eu am vrut sa zic, ca doar am vazut pozele cu Razvanel in scaun. Dar credeam ca ai luat altul. ce mai conteaza, sa-l foloseasca sanatos.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Pai doar nu eram nebuna sa cumpar alt scaun, cand inca nu l-am rupt pe asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANAS- bravo pt rezultatele de la doctor si sa nu fac febra Tibi!
Astery-pupici la mamica si flacau mare!
Cuscra-pupici la ginerica de la Emam care faceazi 6 luni si asteapta ca ammi s a ii faca tort.
Ali-mersi de felictari!
Revin ca nu ma simt bien sitreb sa fac si treaba!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

sarbatoritilor de ieri: mark, Clara, daniel, Maria si andreea !!!
sarbatoritilor de azi: Emma, Andreea si Alexandre !!!

Poze:
poze nunta
poze din Alba

Denisa spor la munca si felicitari pt. achizitionarea cabanei!!!

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

ati incercat radio itsybitsy.ro? e super!!!!! ascultam noi acum,, live.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare gagici!
MIRI MIK bine ai venit!

Va scriu in fuga,ca azi iar merg la dentist (iar ) sa mai remediez pe acolo,diverse cariutze.
Ieri am facut conta la greu ca nu a fost vreme de strand,nu de alta .Azi sper sa continui cu conta,ca mai am mult si bine

Diana a inceput sa pape din borcanele,de saptamana trecuta,pe la strand.Intai i-am dat fructe si evident ca le-a lins pe toate.
Ieri i-am facut acasa peste cu cartofi piure si nici vorba sa vrea a mieunat intruna "mbbbbaaaaa mbbbbbaaaa mbbbbaaaaa',s-a facut ca se inneaca ("chaaaa chaaaa chaaa") si a stat cu el in gura,abia a inghitit cu chiu cu vai cateva linguri.
Asa ca am scos urgent borcanasul cu ... curcan si mazare .... si surprise....le-a lins in doi timpi si trei miscari
Deci pana acum a facut mofturi doar la ficat de pui si la peste,acum s-ar putea sau de la miros,sau din cauza ca e mai inecacios ???

Azi a venit cineva in vizita si i-a adus niste iaurturi Danonino,i-am dat unul sa vad si...l-a papat iute si pe ala.
Cu tzatza tot asa cand are chef bea,cand nu,nu.

Ultima schema e sa stea in patru labe si sa dea cu capul de marginea patutzului (noroc ca sunt aparatorile acolo)

De stat nu sta nicaieri ca in alte vremuri,nici legata ... Se zbate si plange.Daca e legata mai lejer, coboara pe sub curea...In carucior pe langa ca da din picioare in nestire,se intinde peste tot,trage de prdea (e alaturi) etc.In patutz e dezastru c an-are suficient loc de rostogoliri si se enerveaza si plange.Ramane salteua de pe podea,de unde ajunge tot unde nu trebuie: la rotile caruciorului,la ghiveciul cu flori (le-am salvat in ultimul moment),de sertare nu mai zic,degeaba l-am acoperit pe cel de jos ,ca se intinde la cel de deasupra,sau mai simplu,trage aparatoarea ce am pus-o langa mobila.Nu o poti lasa o secunda nesupravegheata,in concluzie.
Imi place ca acum sta bine in patru labe ,cu capul in sus ... parca e un catzel
GIOVA intrebai daca am bagat-o in apa la strand ... inca nu,ca e apa rece,iar la ala de copii e dezmortzita doar. Si n-am dus nici piscinutza cu noi. In schimb mi-am facut eu plinul.Pe ea nu stiu daca o sa o bag in bazine din astea,poate doar in piscinutza ei.Nici eu n-am facut inca baie sa o bag cu mine,doar dus.Acum vad eu,eventual daca ajungem la Felix,sau pe langa Arad,la bazinele cu apa termala din zona,unde e apa calda si mai curata decat pe strand in oras.

Asa ... de cand am inceput mesajul...m-am intrerupt de vreo 5 ori ...s-o readuc la mijlocul saltelei pe Dia

Nu mai pooooot Si Ghita tocmai a evadat o ora,pana plec la dentist,deci o am in gestiune.Iar e la ghiveciul cu flori....
Va las ca am uitat si ce sa mai zic!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput