Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirelus cu pupicii tai ai labartat pagina.
Maraki si eu il schimb greu ca se intoarce in taote partile, ba sa-mi scoata pampers, ba sa prinda girafa de coada, ca e lipita langa masa de infasat.ma dispera cateodata ca n-are pic de stare.
Eu ii fac doar banana cu furculita. restul inca il dau prin blender. Aseara i-am dat castravete acru, bai ce a supt pe el ceva de groaza. se stramba, dar continua.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Dragele mele mamicutze, intru si eu sa va spun doua vorbe
In primul rand multumiri pt felicitari, Diana, si sa aveti drum bun si sedere placuta in Montreal. La noi se cere pasaport separat pt copil, dar cand am mers in state luna trecuta am avut nevoie doar de certificatul de nastere al lui Andrew, el nu a avut nevoie de viza, fiind cetatean canadian prin nastere...
Pisoi - Bafta multa in Luxemburg!
Mirela - sanatate si sa te faci bine cat mai repede!
Bombonica multa sanatate la Jasmine!
Am reusit sa vad fetele frumoase ale Monicai
Miri l-am vazut si eu pe Bruno cel cu ochi albastri si gurita ca o fraguta. Bine ai venit la noi! Bucuria mea e si mai mare pt ca si eu sunt baimareanca
Florini La Multi Ani si sa ai parte de o viata frumoasa! La mine e inca 18 iulie, asa ca nu consider ca felicitarile sunt cu intarziere
Giova si eu astept sa te vad mireasa cat mai curand
SimO daca e vorba de torticolis si noi am avut o forma usoara; e vorba de muschii de la gat care, din cauza pozitiei bblui in pantec, intr-o parte sunt mai intinsi, iar in partea opusa nu sunt suficient dezvoltati. Se rezolva cu putina gimnastica a gatului, doctorul ar trebui sa iti recomande ce, cat si cum.
Va pup pe toate mamicile si pe bebelusii nazdravani si frumosi, sunt putin cam obosita ca am stat pana spre dimineata sa imi termin o lucrare si cred ca nu sunt prea coerenta.

Dana si Andrew (07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

GAgici am puse poze cu fii-mea si cu tortul si cum merge-sunt pe contul nostru comoun, am creat album Emma andrea.
Multumim de urari la toat lumea si Diana-calatorie placuta la mntreal.
Danast-ce mai zici,cand mai vorbim.
Moni si Ursulina-pupicei dulci!
Cuscra- am luat o piscina, nu-mi place,maine maduc sa o schimb cu ceva mai fain si cred ca din august noi mergem la innot de bebi.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Monica, pana pun un filmulet cu Peter am mai pus niste poze noi din weekend la semnatura. Al meu nu face nimic special, dar cum o face ceva promit sa pun un film.
Giova, peste tot sunt si neprofesionisti, iar pe aici incep sa cred ca sunt din ce in ce mai multi. Si zici ca Marco a papat ceva zeama de castravete murat...Bun trebuie sa fi fost.
Bombon, sanatate multa la printesa Jasmine.
Mirela, job-ul l-am inceput, doar ca vineri "am sarit" basketul. A fost doar colega mea cu vreo 15 copilasi. Vai de capul ei...dar si-a facut incalzirea pentru perioada cand voi fi plecata la Montreal.Cu jobul de dimineta e mai usor ca suntem trei tipe, iar daca lipseste una nu se simte.
Mirela, in Ro nu cred ca mai ajung in urmatorii cinci ani.
Maraki, deci asa Dixi...Acum ia Dixi cate un biscuite, mai tarziu probabil il va "hrani" Angelo cu mancarea care nu ii va placea.

Cu pasatul mancarii eu voi incepe pe la sapte, opt luni. Copilasii chiar daca nu au dinti sunt capabili sa mestece si sa scoata afara bucatile mai mari. Iar de schimbat scutecul nu mai zice...de fiecare data e un chin. Si cand te gandesti ca asta e doar inceputul...
Dana, lasa ca invata Roxana sa pape incet, incet. Si bine ca Oana papa ce ramane, a mea face mofturi si cica ea nu papa mancare de bebelus.
Danast, mare destepti canadienii, americanii si alte natii care fac pasaport separat la copii. Eu in Ro, anul trecut, nu m-am putut intelege cu aia sa ii fac mandrei pasaport separat ca tot imi expirase mie pasaportul. Si culmea e ca in Bucuresti se faceau, dar noi la Buzau eram mai la tara.
Si tocmai d'aia nu ma agit sa ii fac pasaport romanesc lui Peter. De fapt pana la pasaport mai e cetatenia, dar nici de aia nu ma agit.
Denisa, pune si tu la semnatura niste poze cu Emma ca eu nu mai am acces la contul comun si nici nu vreau sa mai am.
Gata, am obosit scriind. Si nici nu mai stiu cui sa raspund.
Sa aveti o noapte linistita si o zi cat mai buna.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor, va multumesc foarte frumos ptr. urari sunteti dragute si atente ca intotdeauna.
Si noi uram multa sanatate si bucurii si sa creasca mari bebelusii sarbatoriti ieri: Mario, Stefan, Davina, Vlad.

La multi ani celor sarbatoriti astazi sa creasca mari si cumintei:
Eduard si Alain Nicolas.

Florinini si David (13.01.2006)
David 4 luni
Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Miri iti spun si eu bun venit cat despre Bruno e un buflei super...imi place poza din cada si aia cu hainutza vernil in care e serios foc. Sa-ti traiasca!!!

Florinini si David (13.01.2006)
David 4 luni
Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi.......Anasebe, chiar ma gandeam ieri ca si sotul tau e rac, v-ati inteles in familia voastra sa fie numai raci?
Bombon, o pup mult pe Jasmina dulcica si sa se faca bine!
Moni, cum esti cu dintarul, te-a mai chinuit?
Miri_mik, esti BESTIALA! Tare-mi place stilul si Bruno e superb.....are niste ochi de te baga-n boala, cand va creste or sa cada gagicile ca mustele cand o sa apara scumpitelul!
Mirelus, cum te mai simti, te pupic si iti doresc multa sanatate!
Anasebe, pai s-a gandit Tiberica sa bage la ghiozdan ca daca face greva de unde muschi sa se ridice in picioare pe fototliu
Giova, ai ratat-o pe Shakira?! Cand vine rochia aia ca abia asteptam pozicile!?
Noi am avut ieri o zi de cosmar, de la 12 pana la 17.30 cand a venit tati am stat tot cu el in brate si a urlat nonstop. Am crezut ca de la dinti ca nici nu a prea vrut sa pape, dar azi vad ca e fresh si vesel. Ieri a si vomitat supica, m-am ingrozit si era sa sun la Salvare, ca a inceput sa vomite ca din tasnitoare si ii iesea si pe nasuc, si se sufoca.........a fost cumplit, am crezut ca inebunesc, mai ales cand am vazut ca incepe sa geama.....abia am reusit sa-i curat nascul ca sa poata respira mai bine!
Din cate am inteles eu de la dinti ii apuca urlatul asa, din senin.....ce ma surprinde e ca azi nu e crizat, dar poate ca ieri pur si simplu s-a simtit rau!
Pup fetele si bebeii, ma duc sa-l pazesc un pic ca mai geme prin somn!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioano Da mai, toti suntem raci. Asa ca azi e ziua lui tata.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai Ana ......"La multi ani!" pentru taticul tau, sa fie sanatos si sa te bucuri de el multi, multi ani de aici inainte!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Merci!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput