Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Lavi, sunt eu prin zona, dar nu prea pot sa scriu doar sa citesc, sunt cu Petra in brate care s-a gandit de sambata sa faca greva foamei, asa ca ne chinuim cu mancatul sa o prind in somn cand vrea sa ia tzitzi. Ce sa zic fetita mea e plina de fitze care ma tin pe mine fresh non stop.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Clau inca nu stim daca Danutz mai are chef sa mai mearga inca 2 ore in afara de drumul de acasa. Nu am fsot niciodata in Arad asa ca eu as vrea sa venim sa ne inatlnim.

Miky super pozele !!! Sa va traiasca fetele si la mai multi copii la fel de reusiti. :-)))) tare Daria, sa aiba parte de bunastare si sanatate.

Lavi si noi ne lupatm cu pampersul. la noi nu a mers faza cu scosul pampersului (daca nu il luma noi din pat face pe el). desi dimineatza daca il sculam un pic mai devreme decat ar fi vrut el face pisu la olitza. si avem pampersul scos ziua de aproape un an!!
Am stat in Halkidiki, Sithonia, Hotel Lagomandra http://www.hotel-lagomandra.gr/. Biletul de 7 nopti cu demipensiune bufet suedez, AC, 4 stele a fsot 425 euro (pentru toti) in camera de 3 paturi.La toti cei cu copii au dat camaree tripla, diferentza fatza de camera dubla (costa 400 euro) fiind mica.

codritzu off tare greu este cu bebe mic, preimele 4 luni mi s-au parut ff grele. Hai ca o sa treaca toate.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Mariana, mai vi in Bucuresti?! Oricum daca apari, fac tot posibilul sa ne vedem, iar daca stai ceva mai mult, te astept si in vizita pe la mine.

Legat de pampersi, malina nu-i mai foloseste noaptea de muuuult, in primele luni am avut vreo 2-3 accidente maxim, insa vad ca de cand ne-am mutat au fost mai dese "scaparile" peste noapte. La un momentdat ma gandeam chiar s-o trec noaptea pe pampers, dar cred ca a fost doar o perioada (posibil sa fi fost si racita si din cauza asta sa n poata sa se controleze). Oricum, exista niste scutece de la Happy (e posibil sa fie si altii care mai au) care pot fi puse sub cearceaf. Au dimensiunile unui scutecel de fient si sunt din acelasi material ca si pampersul, si am vazut de vanzare prin Hypermarketuri. Sunt ideale in prima faza cand incercam sa renuntam la pampersul de noapte.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

buna. Am vazut si eu pozele cu printese. tare dragute.
Si eu l-am lasat fara pampers o perioada si facea pe el, chiar era f agitat noaptea, dar nu cerea. de o sapt am inceput sa-i pun din nou pampers si e mai linistit noaptea. Chiar noaptea trecuta a cerut sa faca pipi (avea scutec pe el). Iar daca nu-i pun pampers avem si noi, tot de la Happy o paturica din material de pampers. Sunt f bune. asa ca, aproape am scapat si noaptea.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Noi ne lăudam demult (de mai bine de 6 luni) cu eliminarea oricărui fel de scutec... dar de vreo săptămână ne-am văzut obligați să reintroducem pampersul de noapte, se scapă aproape în fiecare noapte pe ea. Am observat că mai spre dimineață, în jur de 6, îi vine să facă pipi, dar tot nu mă îndur să o trezesc ca să o pun la oliță. Așteptăm să revină la obiceiurile mai vechi
Mickyyy - te întrebam de mobexpert fiindcă și ei aveau un pătuț suspendat cu o margine ondulată, mi-a plăcut că era combinat cu dulapior, noptieră și birou, dar costa enorm (~ 22-23 de milioane!). Sunt în căutare de meseriș priceput, ca să ne facă și nouă ceva la comandă, dar nu chiar acum, mai tre' să strângem ceva bani.
Lavi - felicitări pentru fetița ta mare! Ce scumpă trebuie să fi fost! Abia aștept să văd poze cu burtica ta.
Andreea - cum mai e marea, se mai face plajă? Alex ce năzdrăvănii mai face?
Mălina - mi-a plăcut locația voastră la greci, chiar frumos, frumos!
Codruța - of, săraca de tine, cred că îți e destul de greu cu așa o fată cu personalitate. Dar sunt convinsă că vei fi cea mai mândră mămică atunci când va mai crește
Simo, Daniela... pe ude-or fi?
Lauraaaa
Aaa, Lavi, cum stai cu emoțiile pentru grădi? Sper să faci poze și să le pui repede să le vedem și noi! Vezi să prinzi ceva și de prin decorul grădiniței
O zi bună, mă întorc la treabă!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Laura va raspunde cu greu peste un teanc de acte ....pur si simplu m-au zapacit azi sefii mei cu tot felul de cerinte urgente...Nu mi-am facut ce mi-am propus ieri pentru azi si poate de aceea sunt si asa intoarsa pe dos. Da' recuperez eu maine.

Si noi avem cateva luni bune de cand am renuntat la pampers total si nu am avut decat unul sau doua accidente.
Aprope de accidente...Ma duc s-o recuperez pe fiicamea din parc ieri (a iesit cu mama ), ne pupam, ne iubim...Ea asezata pe o banca fara spatar bucuroasa nevoie mare ca a invatat sa "suga " o bomboana ( din aceea tare pentru gat cu eucalipt-Golia, pana acum doar le rontaia). Eu vorbeam cu mama , din cand in cand copila imi tot arata ca nu a inghitit bomboana, eu "bravo , esti fetita mare, ai grija sa n-o inghiti, dar sa stii ca nu-i frumos pe strada sa arati ce ai in gurita " ..Deodata POC! Copila cu picioarele in sus si cu capul de ciment cu pocnitura de rigoare evident. Nu stiam la ce sa ma uit mai intai la capul ei sau sa vad daca a inghitit bomboana...A inceput sa planga instantaneu...Are o belitura de toata frumusetea exact in varful capului, dar acum stie ca nu trebuie sa stea pe banci fara spatar si ca nu e frumos sa arati ce ai in gura !

Si mai avem o problema. Din pacate cred ca il mosteneste pe taticul ei la sensibilitatea pielii capului ( eu pot sa ma spal si cu ...sapun de rufe ca nu fac matreata sau alte ..chestii). Face bubitele de la caldura in cap....si de aici ni se trag tot felul de probleme: cojite, acum s-a scarpinat si unele sau infectat si au facut coaja, stiu ca dupa ce trec (asa am patit anul trecut ) urmeaza o luna in care i se curata pielea capului de mi-e frica sa nu ramana fara.. Pe cuvant, nu exagerez de loc.
Anul trecut nu s-a scarpinat si cand au inceput sa se usuce am dat-o cu vitamina A direct pe par vreo luna si i s-a regenerat, acum cu bubel;e astea cu coaja m-am cam speriat...S-o duc la dermatolog ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Salutare si de la noi.
Am vazut poze multe cu copii frumosi si mari! Bravo!

Noi intr-adevar n-am fost bine, de aia n-am scris. Am fost in spital cu Lucas 10 zile. A facut un fel de encefalita virala - "usoara" zic medicii... Dar noua numai usoara nu ni s-a parut. O sa copiez din ceva mesjae ce am trimis la prieteni apropiati, sa vedeti prin ce am trecut si prin ce mai trecem inca. Un cosmar... nici acum nu-mi vine sa cred ca ni s-a intamplat noua...

A avut febra 2 zile, nimic grav, dar marti (in 22 august) dimineata brusc a devenit f. letargic si nu-si mai putea tine nici capul, nu putea sa sada in fund, de stat in picioare/ mers nici vorba. Am crezut ca e deshidratat si dupa ce il vazuse pediatra ne-a sfatuit sa venim cu el la urgenta sa ii puna perfuzie sa-l hidrateze. Dar n-a fost asta... Dupa multe teste, printre care punctie, RMN, EEG, reiese ca are o "usoara" encefalita virala care din fericire nu va lasa sechele - asa ne asigura medicii de aici si toti prietenii nostri medici (printre care si un medic neurolog). Doamne fereste sa fi fost o encefalita bacteriala sau una virala grava (astea virale grave cica se manifesta cu coma si convulsii...). Nu pot sa va spun prin ce am trecut...
Ne-au trecut tot felul de ganduri negre prin cap - copilul brusc
n-a mai vorbit nimic, nu s-a mai miscat, era ca o leguma. Nu mi-am
inchipuit ca un nenorocit de virus poate aduce un copil intr-un
asemenea hal intr-un timp asa scurt si am fost disperati. De fapt
noi eram intr-o mini vacanta la un lac de vineri si urma sa ne
intoarcem marti seara, dar vazand-ul pe Lucas asa ne-am intors de
dimineata si am fugit cu el la medic. Totul a evoluat cu viteza
luminii. A facut un pic de febra duminica dupa masa, dar mica. Am
fost la un parc de ditractii cu ei, deci a fost OK. La fel si luni,
nimic serios, am zis ca e un virus dinasta ce da febra cateva zile (ai mei au mai avut virusi dinastia). Deci luni seara a avut un pic
de febra dar nu mare si ne-am si jucat la nisip pe marginea
lacului, chiar inainte culcare a fost un pic marait si nu si-a baut
laptele - nimci anormal pt. un copil cu un pic de febra, ca pe urma,
dupa o noapte, sa nu mai aiba nici un pic de putere in el, sa nu mai
raspunda la nici o intrebare si sa planga disperat.

Acum a inceput sa faca progrese, in sensul ca vorbeste cu noi perfect, exact ca inainte, face glume chiar, isi misca mainile si picioarele f. bine, dar inca tot nu sta in fund/ picioare.
Am stat in spital 10 zile si acum urmeaza sa facem terapie fizica de 5 ori pe saptamana!!!

Ii multumim la Dumnezeu ca e asa cum e. Putea fi mult mai rau si
nici nu vreau sa ma gandesc. Acum trebuie sa avem putere si rabdare
si sa fim alaturi de el in continuare ca uneori f. frustrat ca nu poate sa faca ce facea inainte. Mai ales cand o vede pe Mia...

Astea au fost peripetiile noastre si de aia nu am mai scris. Am mai citit, m-am uitat la poze, dar n-am avut putere/ chef sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Of Simona

Multa putere itzi doresc si multa sanatate.Ma rog pentru recuperarea lui Lucas. De unde a cules-o? Tzi-au dat ceva indicii? e virus?Doamne fereste sa pareasca si Mia ceva. Ma doare sufletul cand citesc. Te inteleg perfect prin ce treci si Stephie s-a procopsit cu adenovirus de 2 luni jumate si sunt out of control: a facut gastroenterocolita de la el, a stat in spital 5 zile, apoi amigdalita, antibiotic, dupa inca o saptamana otita iar antibiotic si gand credeam ca am scapat a facut pneumonie, am cules-o ca o leguma luni de la gradi, cu manutele reci si respira asa repede ca nici n-am mai avut puterea sa merg la spital, am trecut si pe rosu, eram decurajata total. acum incep sa-mi revin, dar simt de multe ori ca nu mai fac fata...ca sa nu mai zic ca de cand cu bolile astea e tare rasfatata nu-i mai intri in grati, si cand nu are chef de ceva nu te mai intelegi cu ea de nici o culoare

fetelor va salut, vazut toate pozele, Micky mi-a placut tare mult la nisipuri, vreau si eu in vacanta, dar pana nu scapam de virus nu plecam nici unde- dureaza pana la 4 luni pana iese total din organism, mai avem inca o luna de tras oare ce mai urmeaza dupa....., va citesc, mai dau zic una alta, in fiecare zi imi promit ca va scriu, dar sunt cu timpul, e tare greu singura, de cand a plecat mama tre sa ma culc odata cu Stephie ca altfel nu fac fata cu ea si la servici si toate celelte legate de casa: mancare, piata, caine.....

va urmaresc din umbra, si ma rog pt sanatatea BB nostri

Simona multa multa putere itzi doresc incontinuare, asteptam sa ne spui cum se ai simte Lucas. am cat o sa dureze recuperarea? Stiti ceva?

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

O, Doamne Simona, prin ce ati trecut. Sanatate multa si putere lui Lucas si voua putere sa puteti sa treceti peste.Va pupam si sa ne tii la curent. De la ce se face?
Pucku, sanatate lui Steph, sa va faceti bine.
Si Tudor este bolnav. A facut febra acum seara si este bleg si marait. Ma gandeam ca daca maine e mai bine sa il duc la gradi ca i-e tare greu cu amandoi, dar acum ca v-am citit mesajele m-am speriat si am sa-l tin acasa oricat de greu ar fi. O, Doamne numai sanatosi sa fie copiii astia ca restul le rezolvam cumva!

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Simona, nici nu pot sa-mi imaginez ce greu v-a fost. Cata disperare si cate ganduri negre v-ati facut vazandu-l pe Lucas asa....
Ma bucur (daca se poate spune asa) ca a fost doar "o forma usoara". Lucas se va reface si va uita acest episod neplacut. E semn bun ca deja zambeste si vorbeste. Sanatate multa.
V-au spus doctorii cum de a facut asa boala ?

Codruta sanatate multa lui Tudor. Cred ca ai facut bine netrimitandu-l la gradi. Asa il ai sub observatie.

Corina, nu ati scapat de boala ? Eu una la noi n-am auzit pe nimeni spunand ca un virus iese din organism dupa atatea luni. La noi tratamentul (cred) ca se face dupa ureche....
Imi pare tare rau ca te chinui, ca esti singurica...Or sa treaca toate. Veti iesi mai puternice din toate aceste incercari.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput