Copilasi martie-aprilie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 24
Claudelu spune:
Mariana, inca n-a nascut Ioana, mai are putin
A nascut si cea de a doua gravidutza, un baietel - Bogdan, care n-a vrut sa vina natural ci doar prin cezariana...oricum sunt bine amadoi 
EU ii dau 5 ml de ImunoBaby la recomandarea unui medic si n-am avut nici o problema de 2 ani incoace...ii dau de la 6 luni ![]()
Oooo noi cu coltu suntem prieteni vechi
Cand il cert merge singur si sta cu mainile sus, desi nu i-am zis niciodata sa le ridice deasupra capului
e mortal ![]()
Daca-l intrebi pe Raul unde sta iti spune "la colt"
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Mai intai urarile de rigoare....cu muulta muulta intarziere,
La multi ani Simon!!! Mariana, sa-ti traiasca flacai, am reusit sa vad si eu poze, superbi amadoi!
La multi ani Veve
!
malina, ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu, si la tine am reusit sa-mi arunc un ochi pe poze, poate nu m-am mai uitat eu de mult timp, dar tare mult a mai crescut Danut!!!
Si daca tot strigati dupa POZE, am reusit intr-un final sa le pun si eu pe net (nu stiu ce naiba au schimbat astia la webshots ca de dimineata ma chinui si nu-mi iese cum trebuie), sper sa le puteti vedea, sunt de la mare majoritatea, plus 2-3 de la munte si inca 2-3 de pe-acasa.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
LaviB spune:
Neatza fetele!
Am facut si noi ochi azi ceva mai devreme (9
) si deja sunt plina de emotii. POimaine pe vremea asta sunt singura acasa
, cocolina o sa fie la gradi.
Am niste emotii....Stiu ca ei o sa-i placa insa cea mai mare "durere" pt mine va fi trezitul Hannei la 7,30 ea fiind din nastere un copil care doarme mult dimineata (pana pe la 10)
eeeeeeeeeee! o sa trecem si peste asta.
Aaaaaaaaaaa! Ce vroiam sa va mai intreb: sunteti careva care ati scapat cu totul de pampers? Noi am scapat de aproape 3 luni insa doar de cel de peste zi, noáptea, pt siguranta noastra, ii mai pun cate unul desi dimineata de cele mai multe ori este uscat.
De doua nopti insa Hanna chiar ma striga (ieri noapte pe la 5, azi-noapte pe la 3) si se cere la pipi " "mami, hanna chache pipi". Am dus-o la baie, am pus-o pe WC, si apoi a adormit mai departe fara probleme. Credeti ca ar fi bine sa-i dau chilotei pe ea? daca e numa o faza si .... o scapa si in pat?! Credeti ca e pregatita? CAre ati trecut peste asta?
In rest totul ok, burtica mea tot mai mult imi sta in cale
si emotia nasterii ma cuprinde si pe mine (ca tot vorbiti si voi aici
)
Malina te inteleg cand spui ca a fost lung drumu`, noi facem cate 17-18 ore de obicei cand venim acasa (si asta de 2x pe an)si asa cum ai spus si tu suportam si ne facem griji mai multe noi astia mari ca de pe partea celor mici....ne dau lectii la multe.![]()
Pot intreba cat ati stat si cat v-a costat sejurul in Grecia? As face o c0mparare de pretz cu ce e aici si poate la anu´.....
Clau deja va mutati?! supeeeeeeeeeeerrrrrrrr!!!! sa ne arati si noua cand e gata bucataria ta minune, sunt taaaaaaaaareee curioasa cum iese. (stelisti infocati ce sunteti
)
Mariana si noi suntem preteni cu domnu`colt de pe vremea cand cocolina abia mergea. Mai functioneaza si acu insa parca n-o mai deranjéaza asa mult pe dom`soara.
Laura tot nu mi-ai zis cum e cu "aruncatul colacului" la nuntzi
cam atat, ma duc sa fac ceva bun (rapid) ca azi imi vine o pretena in vizita si....trebe o tzra de praji si cafa.
pusilici
Aaaaaaaa! Cat am fost acasa mi-am umplut stomacelul de papanasi cu smantana si am probat si aci dupa o reteta dintr-o carte romaneasca. Am mai primit si de la papa al meu o reteta insa una de genul "faina cat cuprinde", aveti voi o reteta dar incercata cu cantitati mai exacte?! DAti si la Lavi, please?!
pe toate
Lavinia-mama (
32 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)
LaviB spune:
Doamne Mickyyy ce fete mari aaaaaaaaaiiiiiiiiiii!!!!
Doamne numa`cand erai cu burtica Dariei dupa tine si acu.....domnisoare in toata regula.
Sa-ti traiasca printesele si sa va bucurati de ele !!!
de la noi pe voi
Lavinia-mama (
LauraFlo spune:
Sorrry Lavi...Si tocmai cand voiam sa ma laud ca mi s-a imbunatatit memoria..Nu stiu exact ce semnificatie are ruperea colacului, de fapt aruncarea colacului se numeste.
E ceva legat de bunastarea familiei, pentru pantec roditor (asa mi-au spus colegele)![]()
Colacul se face in casa (dar la mine la nunta l-am cumparat), se taie in patru si la iesirea din casa miresei ( la noi in fata blocului, ca nu era sa-l aruncam in scara) nasa il inchina deasupra capului miresei si mireasa il arunca in cele patru puncte cardinale facand o cruce mai intai cu fiecare bucata. Bucatile trebuie aruncate ...bine, adica trebuiesc neaparat prinse...Daca vreo bucata ajunge pe jos e "semn rau" , nu mi-a spus nimeni exact ce anume inseamna acest rau .
Nu te-am lamurit, dar promit sa investighez.![]()
AAAa, promit sa fac ceva si cu memoria mea bolnava.
Mickyyy, am vazut si eu pozele. Sunt superbe. Si papusile tale seamana foarte bine, iar tu esti asa de senina si relaxata...Poza cu ele doua in brate imi place la nebunie.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Mickyyy spune:
Multumim de complimente
, asa e, s-au facut mari fetele mele!
Am uitat sa va povestesc, sambata am reusit si noi sa-i luam motul Dariei, chit ca trecuse anul cu vreo 2 luni. Vreti sa stiti ce-a ales de pe tava?! BANI, BANI si iarasi BANI ![]()
. Ma rog, intai a ales banii, apoi cardul si apoi un inel de aur. Restul chestiilor de acolo n-au interesat-o de nici o culoare! Spre deosebire de malina care a luat peria de smotruit
. Din pacate acasa n-am net deocamdata (intr-o saptamana doua se va rezolva si asta) asa ca mi-e aproape imposibil sa va pun si poze....tre sa stau pe capu' lu' barbata-meu sa mi le puna pe ftp, si de cele mai multe ori ba n-are timp, ba n-are loc, si dureaza o vesnicie pana intru si eu in "posesia" lor.
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ela76 spune:
Salut, salut!
Micky - chiar ca aveti niste fete tare frumoase! Si mie mi-a placut mult poza in care erai in brate cu amandoua. Daria e asa haioasa in poza abia trezita din somn
Ultimele poze erau din casa voastra cea noua? Patutul e de la Mobexpert cumva, ca ma intereseaza.
Mariana - gata, pe 8 ne auzim la un tel.
...promit sa va mai scriu, trebuie sa fug!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Ela, ultimele poze sunt intr-adevar de la noi de acasa, iar mobila a fost facuta toata la comanda, deci n-am nimic de la mobexpert.
La fete in camera am paturi suprapuse, dar in L, nu se vad din pozele astea din pacate (abia saptamana viitoare dupa ce-o sa-mi trag cablu si acasa o sa va pot pune poze si cu apatamentul). Sincer, nu stiu sa-ti spun cat costa (pot sa-ti spun ca toata mobila - bucatarie, hol, living, dormitor fete si dormitor noi ne-a costat 99 milioane, iar daca am retinut bine, la fete dormiotorul cu tot cu dulapioare si polite si ce-am mai vrut noi pe-acolo a fost vreo 17 milioane), pot sa-ti spun doar unde le-am facut noi. Nu stiu daca sa ti-i recomand pe astia cu mobila, la preturi sunt destul de ok, calitatea e buna spre foarte buna, insa NESERIOZITATEA e maxima. Noi am stat o saptamana cu casa vraiste ca nu ne venise mobila toata iar noi trebuisem sa eliberam dincolo (pentru ca altfel mai plateam o luna chirie).
mariana tache spune:
Buna seara!
Fetelor iata-ma-s si pe mine in zona la o ora rezon.
Lavinia, Stefan nu mai are pampers nici noaptea de la 2 ani si 2 luni. Este clar ca Hana e pregatita pt a renunta de tot la pampers! Nu i-l mai pune! Si pt siguranta ta, pune o folie sub cearceaf si o patura ca sa nu scartaie folia. Asa, chiar daca se scapa odata nu-i nici o problema. Stefan a facut de 2 ori pe el noaptea, dar nu imediat dupa ce a renuntat la pampers ci in 2 nopti cand a dormit f profund (cred). Asa a facut si Stefan; nu mai facea noaptea. Iar eu m-am riscat sa i-l scot chiar inainte sa ceara el noaptea; numai ca ii spuneam sa fie atent ca nu are pampers si daca il scapa sa ma strige. Nu am facut dintr-alea cu trezit din 2 in 2 ore ca sa-l pun la pishu. Pur si simplu l-am scos ca nu mai facea pe el; si s-a trezit singurel, a cerut la pishu, iar apoi a adormit la loc fara problema. Asa ca, go for it!
Ceva poze cu burtica mai mare nu primim?
Clau, sa-i spui Ioanei ca ma gandesc la ea si ca ii doresc sa treaca cu bine peste incercarile ce o asteapta.
Mickyyy, sa-ti traiasca minunile; sunt delicioase; si seamana f bine (ti-am mai spus). Din cate am vazut cred ca v-ati facut f frumos apartamentul; abia astept sa vad mai mult.
Oare cu tine ma vad zilele astea cand vin la Bucuresti?
Malina, ce frumos suna si povestile voastre despre Bulgaria! Ma bucur ca ati avut un concediu asa de reusit! Bravo voua.
Ela, 
Fetelor, nu mai intru pe DC pana saptamana viitoare luni sau marti; va doresc un weekend reusit si sa va regasesc numai cu vesti bune!
toata gashca!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LaviB spune:
Serus fetele!
Hai ca acu inchid eu ziua (noaptea) , ca pana acu era Mariana cea fara somn. Nu ca nu mi-ar fi insa....ca tot mi-am terminat treaba prin bucatarie am zis hai o tura si la fete sa le spun un "Noapte buna" si apoi in patuc.
Initital trebuie sa ma si laud cu fi-mea care astazi m-a surprins intr-un mod super placut. La amiaz cand a venit papi acasa sa mancam, ne-am apucat sa punem masa amandoua (facem de mult timp asta).Ca de obicei ii dau fatza de masa (pe care o pune dragutza cum poate pe masa), duc parte din farfurii eu, parte ea, le asezam impreuna iar tacamurile le las dom`soarei ca pana le intinde ea pe toata masa eu mai mestec in mancare. Ca de obicei, ma striga"mami , gata Hanna" , eu cu polonic sau ce apuc ma duc sa ma uit si o laud.Eeeeeeeeeeeeee! nu stiu azi cum s-o fi facut cum nu ca toate, dar absolut toate tacamurile (lingura/furculitza) erau puse corect. Fetele stiti ce e aia corect: adica in dreapta, lingura prima si furculita a- doua- a. am inmarmurit. Nu am contenit cu laudele si nu va spun cum s-a umflat in pene cocolina mea si numa asa zicea " Hanna male, mami, ezi (vezi) !
Ce sa mai zic: s-a dus vremea..
...azi maine ma apuc de facut sau cumparat colaci ca tot imi explicat Laura cum e cu obiceiurile.
![]()

![]()
Ca tot am pomenit de colac, am inteles parte din ce mi-ai spus Laura si multam. Cred ca sunt obiceiuri faine si in partile voastre acolo .Defapt cred ca in fiecare zona din tzara e cate ceva la care daca stii si explicatia ramai ddublu fascinat.
Chiar acu in drum spre ro, pe la Deva pe undeva am prins un post de radio cu muzica banateana. super de super , o muzica ce mi-a trezit o pofta de nuntiiiiiiiiiiiiitttttttttt de numa.Chiar ii spuneam sotzului ca m-as duce la o nunta insa una adevarata. Sa se tina obiceiul asa cum trebe nu cum e acu, mai deh! modernizat. Ce-i drept ca si la mine s-au taiat multe chestii ca, ori n-a vrut soacra, ori nasu`ori etc. (asa e cand iti planuiesc altii nunta si tu vii la cam gata)
Mickyyy da`sunt ceva banutzi la mobilutza voastra. Si noi o sa punem in camera fetelor (pana ne-om muta la 4-5 camere mai dureaza), tot paturi supraetajate, insa momentan Hanna va ramane in perimetrul ei nestingherita, pana o pun si pe piciulina doi pe picioare (adica pan`pe la 8-9 luni)
Mariana multam fain de sfat. Chiar ma povesteam azi cu sotul si am zis ca sa o urmarim sa vedem de ne mai striga si-n noptile ce vor urma si poate de luni ii pun chilotei. Am auzit si eu pe la matusi/vecine acu in ro ca ar fi bine sa scol copila din x in x ore sa o pun pe olita insa am zis ca asta n-o voi face pt nika in lume.De-o veni de la sine bin de bine de nu , eu "nu chinui copchila" si pe semne ca se intampla mai repede decat am sperat. O sa vad ce randament dam.
Aaaaaaaaa! La saltelutza am de cand era pice pice un cercefuletz care sa-mi protejeze salteaua , daca vomita sau pica lapte, ceai una alta.(sper sa reusim)
O sa pun si poze cu burtica-mi mare insa in ultima vreme nu m-am prea mai "tras in chip" Ma uit acu sa vad de am ceva de nu....promit sa fac.
No hai pusi ca iar m-am intins cat o zi de post. Va pupez si somnicuri usoare la toti si toate !!!!
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PS:S-a taiat linia cu cei de peste ocean??? nici o fatuca prin zona? or fi bine?
Lavinia-mama (