Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Nu inteleg ce s-a intamplat. Aseara am scris un mesaj si acum am vazut ca a aparut doar pe sfert. Am zis sa-i dau edit si cand sa-i dau edit a aparut tot mesajul. Suntem in triunghiul bermudelor si nu-mi dau eu seama?

Laura, multumesc pt aprecieri; vezi ca in mesajul anterior ti-am scris ceva; sper ca acum se vede.

si o zi minunata tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Salutare ! ne-am intors !!Scriu doar putin astazi ca terbuie sa ma mai apuc si de lucru :-)))

A fost superb, hotelul frumos, exotic, camera imensa, 3 paturi mari, mancarea f buna si f variata, curatenie (zilnic curatenie, schimabat prosoape si asternuturi), piscina mare, mica + doua jacuzzi, 3 locuri de joaca, apa limpede si calda, vremea ff buna.

Singura chestie naspa a fost dumul. Copii s-au comportat ff bine in ciuda drumului ff llung. Si avand in vedere ca ne-am antrenat mai facem un drum pana langa Arad :-))) ca acum e joaca la pitici :-))))

filmuletze http://www.dropshots.com/malina
poze http://family.webshots.com/album/553813072VghQqL

Sper ca toata lumea e bine sanatoasa.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Si eu am inceput sa-i dau Imuno Baby de azi (cate 3 ml de 3 ori pe zi, nu Mariana?). I-am mai luat si vit C pastile (cate 1-2 pe zi).
De calciu ce mai stiti? le mai dati copiilor? Stiu ca ar trebui sa intreb dr, dar sunt sigura ca el zice sa-i dau. El bea destul lapte (cel putin 500 ml pe zi) si iaurturi.
pe mine ma doare in gat, am o amigdala inflamata. Sper sa nu i-a si Alexandru ca e virala. Atat mi-ar mai trebui.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mariana, superbi baieti mai ai! ptiuuu ptiuu pe ei, parca-s pictati! si scuze, mii de scuze...LA MULTI ANI, Simon!

Malina, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu! Ce zici, veniti la Varadia?? Uauuu, nu trageti o fuga si pana in Arad??

Andreea si eu am sa incep sa-i dau Imuno Baby, dar cred ca abia de luna viitoare! EU ii dau cate 5 ml de 2 ori pe zi!
Multa sanatate iti doresc!

Prietena mea a nascut o fetitza superbaaaaa, sunt bine sanatoase! Acum alta e in spital sa-i faca cezariana si inca doua sunt pe punctu sa-i scoata Nu stiu daca ati vazut subiectul nostru dar suntem in sarbatoare, avem ma rog am avut, 4 gravide si toate luna asta, una dupa alta, de zici ca s-au vorbit

Am si eu o intrebare...le-ati facut vaccinu ala de la 2 ani jumate?? ca mie mi-e groaza, cica fac temperatura mare

Cu intarziere ,
Mamica frumoasa de animalute frumoase sa ne traiesti LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

servus fetele!

acu chiar sper sa fie unu `scurt si sa urez si eu micutzului Simon toate bune si sanatate multa.
Am vizionat pozele si ai intradevar niste splendori de baietei, blondutzi ca niste ingeri.Sa-ti traiasca comorile Mariana si....felicitari pt alergat.

Laura si hanna e la fel, cu copii mai mari e cea mai buna prietena pe bbelusi ii papa nu alta din priviri iar cu cei mai mici.....ii cam dam la o parte, desi acu ca ne-am reluat activiatea la grupul de mamici-bebici, i-a iubit taaaaaaaaare pe toti cu care ne-am revazut. (pe semne ca i-a fost dor de ei)

Am vazut ca vorbeati de imunitate. eu una nici nu mi-am facut ganduri in directia asta, probabil dupa ce o sa-mi aduca cativa "virushei" de la gradi voi reactiona.Aici cica cea mai buna imunitate e lasatul corpului sa lupte pt asta.Ce i-am luat din ro a fsot vitamina C ca le papa ca pe bobo si....nici nu-i fac rau.

va pup si va doresc o zi faina

aaaaaaaaaaa! Malina super poze, super concediu sunteti o super-familie.

Lavinia-mama (30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

E ziua lui VEVE !!!!!! La multi ani ! Sa ne moderezi multi ani de-acu' in colo sanatoasa si fericita !
Mariana, promit sa citesc cu atentie prospectul Biopraoxului si maine dau detalii. De desfundat nasul o face, se dau trei pufuri pe zi in nas si gat iar ca supliment eu folosesc Nazomer(picaturi pt nasuc) cu apa de mare, iarasi foarte bun. Eu nu i-am dat Dariei nimic pt imunizare, la noi fetele vorbesc de sirop de echinaceea. Eu i-am facut anul trecut vaccinul antigripal si nu am avut probleme tot anul.
Andreea, fii tare atenta, la noi s-au plimbay bolile de la anul la celalalt...prin tot neamul: bunici, matusi, parinti
Malina, superbe poze. Colorate, vesele...Sa va fie de bine concediul si la cat mai multe !
Clau, chiar ca aveti motive de petrecere ! Sa va fie bebelusii sanatosi si mamicile sa se refaca repede !Am vazut un tort special pentru stelisti...O minune. Il fac (surpriza) sotului de ziua lui ( sau ma rog a noastra ca tot sunt una dupa alta )

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Clau felicitari pt apartament! Si ce mare este !!! Banuiesc ca este si frumoas ca am avazut si la noi o gasoniera si arata ff bine! Plus chiria este modica!!!!! Asteptam acum si vesti despre surioara.
Venim si noi la Varadia in ultimul weekend din septembrie, poate facem cumva sa ne intalnim.

Laura super pozele de la nunta. Rochitza Dariei e superba.

Andreea lasa cupilu in pace cu culorile. mai stii ce te agiati cu pampersii? si ati scapat inaintea noastra de tot de ei. :-)))

Miky arata super hotelul!!!! Multumim pt informatiile despte Nisipuri. Poate le folosim la anul.. cine stie... Pozeeeeeeeeeeeee!!!!

Lavi ce bine arata mancarurile facute de tine :-)))

Codtrutza sper ca Petra e mai putin plangaciasa.

Mariana La Multi Ani lui Simon. Aveti o familie ff frumoasa, sa fiti sanatosi !!! Felicitari pentru alergat esti super tare. Trebuie sa ma concentrez sa fac si eu ceva miscare.

pupici

Mergi la inceput

Acum sa va povestesc despre concediu. Drumul a fost criminal la dus... am crezut ca nu mai ajungem, am facut 21 de ore pe drum. Am stat cate 3-4 ore in vama romaneasca si 3 ore la intrarea in grecia. La intoarcere a fsot ok desi am stat iar 3 ore la intrare la bulgari, am facut in total 15 ore. Copii au fost ff cuminti pe drum (au fost 5 copii de la 1 an jumatate pana la 13). Mai greu au suportat cei mari. Oricum la drum asa de lung nu mai plecam dintr-o bucata.

Dar de iesit in din tzara clar iesim fara probleme cu el. Este incomparabil mai frumos si mai bine decat la noi. Drumurile la bulgari sunt super. Nu am avut probleme cu politzia, desi erau radare peste tot).

Acolo a fost super. A fost un complex cu doua hoteluri, plaja era ff intima. La fel si parcurile din jurul hotelului. A fsot un hotel jos cu 2-3 etaje, fiecare camera avea intarre separata, f drgautz. Apa limpede, erau pestisori in apa. In complex erau 500 de persoane dintre care 150 de copii. Peste tot am avut scaune de masa pt copii. Camera a fost de 3 locuri (asa au dat la toti cei care aveau copii). am avut masa de dim si de seara bufet suerdez, mancarea a fost ff buna, totusi Danutz a preferat painea

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura, am vazut si eu tortul ala si chiar ma gandeam ca atunci cand ne vom muta sa-l fac pentru Clau...si inca ceva, ghici cum vreau sa-mi fac mobila de bucatarie, ce culori?? Exact rosu-albastru

Malina, daca veniti la sfarsitul lui septembrie ma cam indoiesc sa pot veni la Savarsin ca suntem in focu mutarii Dar poate veniti si voi pe la Arad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, vreau sa fiu f scurta ca ma cheama patul (intr-un final apoteotic)!

Andreea, eu ii dau 3 ml de 2 ori/zi; m-am gandit ca-i suficient de 2 ori ca nu am avut probleme cu el.

Laura, Imuno Baby are si echinaceea; asa se zice ca asta e f buna pt imunitate.

Malina, bine ati revenit! Am tras un ochi in poze (nu am apucat sa ma uit chiar la toate; recuperez maine); fff frumoase; ma bucur ca ati avut asa concediu reusit; sunteti tare frumosi toti 3!

Veve, la multi ani!

clau, super fain la voi la Arad cu atatea nasteri! pufymic a nascut???

Saptamana viitoare am si eu emotii de nascari; o finutza de-a mea vine la Cj ca sa nasca. O sa fiu si eu prin zona (poate chiar o sa filmez, daca o sa fie cezariana), o nasica fff emotionata!
Fetelor, am o victorie in educatia lui Stefan: am reusit sa-l fac sa stea la colt cand e pedepsit! De 2 zile ne merge figura asta.

Gata, fug la somn.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput