Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Dulcetica, printre copilasii nostri sunt cativa care deja merg la gradi...al meu cel putin nu merge pana anu viitor pentru ca sta cu mama si sta foarte bine
Scuze, bine ai venit in grupul nostru!
Cum il cheama pe baietelul tau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Sara buna!

Iara-s rupta, iara-s ruptaaaaaaaaaaaaaaa. Azi am avut o zi supera (meteorologic) si m-a pus "gaia" sa-i promit Hannei ca o sa iesim cu bicicleta (initial vroiam cu a ei pe 3 roti) insa ti-ai gast-o sa mai scapi de scaiutz:"melgem cheta, melgem cheta. Nu aia mica, aia male" . Si uite asa ne-am suit pe bici si ne-am dus la niste pretene de unde nu va spun cum am adus-o pe fi-mea acasa. Din cap pana-n picioare plina de creta. S-au pus pe colorat (cu niste fetitze din curte de acolo) si.....lumea ei.
Chestia e ca eu sunt o "biciclista" inraita insa se pare ca micutza din burtica imi mananca energie destul de multa si.....m-a cam toropit.
Oricum sunt implinita ca i-am mai facut o zi faina Hannei. (nu stiu cum va e voua insa daca trece o zi in care sa nu o duc sau sa aduc pe cineva la Hanna ma simt destul de vinovata. O vad cat radiaza in prezenta copiilor sau pur si simplu cand plecam de acasa si asta ma face sa nupot sa o tin in casa fie vremea sau starea mea cat de rea. Aveti si voi astfel de reactii/ganduri?!)

Ca tot se vorbea de gradi. Hanna mea va merge sapt viitoare , desi aici se iau copii la gradi doar de la 3 ani, am norocul ca in cartier la mine sa mai fie locuri si atunci sunt dispusi sa ia si puiutzi mai mici. Asta cred ca v-am mai spus-o voua aici insa pt ca tot intreba Dulcetzica.
Va sta pt inceput 4 ore si.....sper sa fie bine pt ca e un copil fff sociabil si la ziua de proba la care am fost n-a mai vrut sa vina acasa.(asa se face aici, mergi la o zi de proba inainte sa inceapa gradi initial, probabil sa se lamureasca si educatoarele si tu ca parinte ca din partea copilului reactia e aceasi indiferrent de ce vrei tu)

Ela frumusica foc copilutza ta. Mie-mi spun multi ca fi-mea arata mult mai matura decat este insa si Cristinutza, pare domnisorica in toata regula. S-a dus cu , trecem la

Laura un week-end fain si spor la copt vinete. (noroc ca mie mi-au facut mamicutzele cat am fost acasa si le-am adus gata coapte/curatate numa`bune de pus la congelator)
Vezi ca tot nu mi-ai spus cum e faza aia cu colacul la voi la nuntzi.

Mickyyy da`ai curaj nu gluma cand zici ca te gandessti la 3 bebici. La drept vorbind daca si mie mi-ar garanta cineva ca as face si un baiat, m-as pune pe treaba (cand gat cu asta) si de nr.3 insa......plus ca la zilele actuale.....

Clau cum fu?! A nascut pretenutza ta? Ce are?

Andreea ce a fost cu Alex?

Gata va pup pe toate. Va doresc un week-end super si....pe curand!!!!(avem vreme faina si cica si noi plecam de acasa)

Lavinia-mama (30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, iar sunt nevoita sa ma scuz pt absente; de cand au venit copilasii din MM sint super ocupata si f obosita; recunosc , am mai intrat pe DC, dar nu am mai apucat sa trec si pe aici.
Copilasii sunt relativ ok; Simon e un pic bolnavior; chiar de ziua lui (pe 30 a facut un anisor ) l-am dus la vaccin, iar dupa vaccin l-am tinut afara (mama denaturata!) si s-a racit; are muculeti (fara febra), stranuta; de la nasul infundat doarme f rau noaptea si ma trezeste de "n" ori.

Ela, ajung in Bucuresti pe 8 sept; abia astept sa ne vedem!

Clau, mii de felicitari pt apartament; sa-l folositi sanatosi! A nascut prietena ta? sunt ok?

Mickyyy, ati avut un super concediu; si eu va admir pt curaj; sunteti de dat ca exemplu!

Andreea, nici Stefan nu sta prea grozav la capitolul culori; stie clar rosu si verde; restul le nimereste; dar nu ma stresez pe tema asta; are altele pe care le stie f bine; capitolul culori cred ca nu ii place.

O chestie despre Stefan: a prins gustul cantatului; e un scump; toata ziua fredoneaza cate ceva; si e total cand canta de la biserica (il mai si imita pe preot cand umbla cu cadelnita ).

toata gashca; trebuie sa plec la culcare ca nu mai pot!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Scuze ca nu mi-am adus aminte. LA MULTI ANI SIMON.Sa cresti mare si sa aduci bucurii parintilor alaturi de fratiorul tau.
Alexandru a fost mai putin crizat noaptea trecuta, dar azi la pranz nu a vrut sa doarma. Cred ca-i e frica de ceva, a inceput perioada temerilor la noi. Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mariana, La multi ani pentru Simon! Ce repede atrecut un an, mi-e groaza de cum trece timpul.
Clau, felicitari pentru apartament, acum trebuie sa faceti un fratior lui Raul.
Mickyy, chiar ca esti curajoasa sa te mai gandesti la un bb. Adevarul ca sunt asa de draguti si cresc asa de repede ca nu apuci sa te bucuri indeajuns de ei, sau cel putin asa simt eu, plus ca mai mai stresez si cu colicile Petrei.
Ela, foarte frumoasa printesa ta si cu talent de pozaras, ce poza faina va facut.
Lavi, misto ca te poti misca pe bicicleta si esti asa spintara la 30 de saptamani, eu a trebuit sa stau in pat de la 30 de saptamani ca aveam crampe si doctorita nu m-a lasat sa ma mai duc la servici, si uite ca Petra face deja 2 luni, uuuh.
Laura, spor la treaba, termini repede daca te ajuta si Daria. Eu il mai chem pe Tudor sa ma ajute la bucatarie si tare ii place daca e bagat in seama.
Petra a inceput sa rada si sa gangureasca, imi vine sa o mananc de drag, asta cand nu are colici.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Dulcetica - bine ai venit la noi, sa traiasca Rares si sa ne arati poze cu el. Cristina mea merge la gradi de la 1 an, 6 luni si 2 saptamani, deci tema "gradinita" o pot dezbate destul, deja suntem cu experienta Spune ce anume te-ar interesa?

Mariana - cam asa sunt eu cu memoria , uit de la mana pana la gura: deci LA MULTI ANI, SIMON!!! si multa, multa sanatate!

Lavi - ce energica esti, auzi tu, bicicleta la "varsta" asta! Dar ai dreptate, cand ii vedem pe cei mici asa de fericiti, ne trec toate. Mult succes la gradi, abia astept sa ne povestesti in amanunt.
Codruta - credeam ca numai eu am senzatia ca nu tin pasul cu timpul. Chiar, Petra face deja 2 luni, la multe-multe inainte, cu sanatate! Trece ea si burtica aia si sa vezi ce ai sa uiti de noptile dormite prost si de oboseala.
Andreea - si Cristina vad ca a inceput sa fie mai fricoasa, uneori nu vrea sa intre intr-o camera in care e mai intuneric, desi inainte nu avea probleme. Vine fuga inapoi si zice "ma e fica, hai, mami, cu mine". Eu ii tot tin teorii ca la noi in casa nu exista nici bau-bau, nici mos (asta a cules-o de la alti copii), nici alte chestii, ca astia stau la ei acasa, nu la noi.
Clau - cred ca tot intr-un chef o tineti week-end-ul asta, in cinstea apartamentului
Mariana - ca ziceai de cantat, asa e si Cristina, imita tot, prefera cantecele pentru copii sau pe cele ritmate.
Am ras odata de ne-am stricat ca ii povesteam lui Virgil ca am auzit la radio, la emisiunea lui Buzdugan, melodia aia studenteasca cu "eu nu merg la Carolina, nu ma duc, ma duc la ea..." si o seara intreaga apoi Cristina m-a pus sa-i cant cu calolina si incerca sa invete cuvintele
A, si ii place sa danseze... chiar si cand aude ca bat snitelele - era o mare harmalaie, va dati seama, dar ea batzaia din fund pe ritm. Tare simpatica mai e varsta asta!

Va pup, weekend placut in continuare, fug sa profit de 'pauza de pranz'

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Ela, o sa ai o dansatoare daca danseasa pe ritmurile de batut snitele. Tare mi-a placut.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani SIMON! Sa fii sanatos si norocos, pui mic.

Eu iarasi voi avea putin timp pentru Dc, sunt singurica la birou.
Mickyyy, multumesc de oferta, daca ma "hotaraste " sotul vorbim !
Clau, sa va mutati cat mai repede!
Lavi, ce bine de tine ca esti asa sportiva...Eu nici acum nu stiu sa merg pe bicicleta. Si Daria e innebunita dupa creta colorata, dar din pacate acum e intro faza rautacioasa. La tara a acceptat langa ea doar copii mai mari, pe cei mici ii respingea, nu voia sa le dea jucariile.... Cu bebelusii (in carut) e tare dragastoasa si protectiva...Poate ii trece.
Ela, si Daria are perioade de frici...Noi i-am cumparat un catel mare de plus care e pus s-o pazeasca si care bineinteles ne pazeste casa...plus muschii lu' tata, eu o trimit la usa sa verifice daca e inchisa. "Tu poti sa intri daca e inchisa usa ?NU! Pai nici hotii nu pot" si se linisteste.
Mariana, si Daria a avut cativa mucisori. Noi i-am tratat cu nurofen si Bioparox. E un spray cu aerosoli(sper sa nu ma insel, am sa citesc din nou diseara ce scrie pe el) si am scapat de ei repede si fara antibiotic.
Codruta, chiar ca mai aveti un pic si scapati de colici. Pupici micutei pentru cele doua luni implinite.

Pe maine iubitelor ! Sa aveti o saptamana excelenta.
Ce le dati copiilor pentru imunizare ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Iar eu la ore mici! Parca nu-mi mai ajunge timpul; ma intreb cat mai rezist sa ma culc tot pe la 1 noaptea.

Fetelor, multumesc pt urarile facute lui Simon; sunteti tare dragute! Si nu va stresati ca ati uitat; e normal! Si eu uitam daca eram in locul vostru.
Duminica l-am sarbatorit; uitati aici dovada .
Si mai am poze noi cu picasso

Ela, pe 8 ajung la Bucuresti. Nu stiu exact la ce ora; o sa te sun, ok?
Traiasca marea dansatoare! Super faza cu snitelele! Stefan nu se prea dantuieste; in schimb Simon e mereu pe faza cand aude muzica.

Laura, si lui Simon i-a trecut fara antibiotic; i-am dat 2 zile nurofen (si pt vaccin) si i-am pus vibrocil in nas. Acum suntem bine. Dar zii si de chestia aia cu aerosoli, desfunda bine nasul? ca nu-s tare multumita de vibrocil.
Cu imunizarea: eu fac treaba asta pt prima daca cu Stefan; sper sa nu gresesc avand in vedere ca nu merge la gradi si ca nu se imbolnaveste des. I-am luat imuno baby (parca asa se scrie); e numai din plante si am zis ca-n zicala "daca nu tomneshte (repara ), nici nu strica". Tu o imunizeri pe DAria? cu ce?

Codruta, la mai multe luni pt Petra!

Fetelor, oare v-am spus ca-s tare vrednica si alerg seara de seara? asta de 1 luna si o saptamana. Am inceput cu 7 min, iar acum alerg 40 min. Inca nu am slabit decat 2 kg (mananc cam mult si bun )

Gata, fug la somnic.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mariana, sunt absolut superbi baietii tai ! Si seamana foarte bine unul cu celalalt...si bineinteles ca seamana cu tine ! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca doar bucurii !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput