Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata. Sa aveti o toamna frumoasa.
Felicitari Clau pt apartament. Chiar ca e f mare. Si cu Raul cine o sa stea dupa ce va mutati?
mickyyy, bravo pt concediul reusit.
Eu abia vad tastele. Sunt f obosita. alexandru a inceput iar sa se trezeasca noaptea. Aseara am facut mancare pana la 1.30 noaptea, apoi somn cica. El se trezea marait sau ma impingea cu picioarele, sau vroia lapte sau pipi. Ma trezea cam la jumatate de ora. Pana la 5 cand s-a linistit. Iar eu m-am trezit la 7 sa plec la serv.
Cam atat acum. Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Clau, chiar ca e mare apartamentul vostru. Noi la doua camere avem 60 de m patrati si e un apartament mare.....poate gasiti vreo modalitate sa-l transformati cele doua camere in trei...asat dupa ce-l veti cumpara . Inca o data sa-l stapaniti sanatosi !
Mickyyy, ai gasit carnetul ?
Ela, ca de obicei, zulufii iubitei tale ma termina! E superba, are un zambet senin...ii stralucesc sai ochii.
Codruta, rabdare iubito, acusica trec si colicii astia...
Mariana, tu ???? Cand ai examenul ? Baietii ce fac ?
Andreea, imi pare tare rau ca nici tu nu prea dormi noaptea, stiu ce inseamana sa vii la serviciu dupa o noapte cu 4-5 treziri (noroc ca nu sunt prea dese astfel de nopti)...Poate il durea ceva pe micutul tau...

Eu am fost super stresata saptamana asta, contabilul sef iarasi pleaca in concediu si o sa raman singura cu toate pe cap, dar bine ca vine mama acasa ca sa nu mai planga Daria dupa mine.(doar mama si dadaca reusesc sa ma "compenseze" ).
Astazi dupa 5 (adica eu direct de la serviciu) plecam la tara: s-o aducem pe mama, sa umplem congelatorul cu niste oratanii, si bineinteles sa coacem vreo 20-30 de kg de vinete si ardei. Anul trecut n-am avut si mi-am promis sa umplu congelatorul numai cu vinete. Noroc ca Marius al meu scapa mai repede si se duce el sa faca cumparaturile (bagajele le-am pregatit de ieri).....
Dar nu vine si 20 septembrie....asa de bine am sa ma relaxez la Sinaia.....Poate am sa si schiez, ca am auzit ca deja ninge la munte

Va pup si vorbim pe luni. Sa aveti un weekend placut.(poate ne mai si inmultim ca tare putintele am ramas)

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
ioiii ce lene mi-e si un somn e zile mari si maine mergem la nunta si n-am nici un chef, dar e prietena mea si deci musai sa participam

Andreea, offffff cred ca ti-e greu!

Laura, week-end placut si tie! Si da ai mare dreptate, tare putine am ramas...asta e, pacat, aici ma simteam ca intr-o mare familie! De fpat chiar si asa ma simt!

Da Ela, Cristinuta e creata ca tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi, chit ca-i cam trecut de pranz.

LAURA, N-AM GASIT CARNETUL...DAR NICI NU L-AM CAUTAT
CLAUDELU, DIN CATE STIU EU APARTAMENTELE ASTEA NOI CONSIDERATE CU 2 CAMERE AU DE FAPT 3, ADICA AU 2 DORMITOARE SI UN LIVING.

sorry pt. caps , acum l-am observat....mi-e lene sa rescriu mesajele.

Ia dati-mi si mie o idee....avem un post liber, si azi au fost 2 fete la interviu, ambele recomandate de colege din firma. Una din ele mi-a placut destul de mult, dar e supracalificata pentru postul pe care-l avem noi acum liber. Cealalta e ok pentru post, dar nu prea m-a incantat din alte puncte de vedere (fiind o cunostinta a cuiva, stiu mai multe amanunte despre ea ca persoana, care nu's tocmai in favoarea ei si ma gandesc ca's sanse foarte mari ca sa ii influenteze activitatea). Ma cam trage ata sa o iau pe cea supracalificata, dar e si mai "scumpa" decat a doua si nici n-am certitudinea ca ar sta prea mult pe acel post, ori va trebui sa-i oferim noi o posibilitate de promovare, ori va pleca ea dupa ceva timp undeva mai sus. Sanse de promovare exista, nimic de zis, dar ce naiba fac, dupa cateva luni iar incep sa caut om pentru postul pe care abia il ocup acum?

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy, mai bine unu supracalificat decat unu pe care sa nu-l intereseze munca! Eu as lua pe aia supraclificata mai ales daca are si sanse de promovare!

Si referitor la apart. Da in Bucuresti asa sunt, 2 camere si un living care se uneste cu bucataria, dar la noi nu, 2 camere, un hol in forma de L, o baie, o bucatarie si 2 camari, din care va fi pentru haine si una pentru altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, sunt singurele care au venit la interviu ? Poate te ajuta daca vezi si alte persoane....daca nu, eu tot pe cea super calificata as alege-o, chiar cu riscul de a pleca peste cateva luni...Sau ma astepti pe mine glumesc evident; ma tot baraie sotul sa ne mutam la Bucuresti. La el schimbarea serviciului nu este o problema, dar la mine....ma rog am termen pana in ianuarie, apoi voi vedea ce vom face.
Clau, l-ati vazut ? Poze nu ai facut ? Cnad va mutati ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laurici, nu l-am vazut pe asta, am vazut unu care s-a dat in 2003 si sunt la fel! Poze?? cand ma mut Ii fac poze si virgin si imbracat
Cand ne mutam?? eu sper ca pana prin 1 oct sa primi cheile...Doamne ca nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, haide...te-asteptam cu bratele deschise la noi la firma . Mai ales ca la inceputul anului viitor e posibil sa avem chiar nevoie de un om bun pe contabilitate, colega care e acum si-a pus in cap sa faca un bebe, tot facem misto de ea de vreo saptamana ca-i e rau, are greturi, stari de somnolenta, dar inca nu si-a facut testul de sarcina. Asa ca daca ea-i , chit ca n-o sa stea o vesnicie in concediu, tot vom avea nevoie de om. Si iti garantez ca daca cel care va veni, va ramane si dupa ce revine tipa din concediu, ca treaba e suficienta pe-aici!

Cat despre angajat, am vorbit cu sefu mai devreme si tot la cea supercalificata il bate gandul.....a ramas ca o mai chemam luni odata sa vedem daca ajungem la o intelegere. Si da, au fost singurele chemate la interviu deocamdata (pentru ca la noi ca peste tot se da zvon intai in firma daca cunoaste cineva pe cineva pentru postul X si abia dupa, daca nu gasim asa nimic scoatem postul la "liber"), doar daca nu reusim sa alegem din ele vom mai chema si altele.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

[hi]
Laura - esti sigura ca vreti sa veniti in Bucuresti? Fara niciun ajutor din partea mamei, surorii...
Mickyyy - votez pentru supracalificata, cu conditia sa o promovati ulterior si ea sa stie ca are aceasta posibilitate, altfel, cum spuneai, riscati sa fie nemultumita si sa plece repede. Oricum, daca e dispusa sa lucreze pe o pozitie inferioara pregatirii ei, sunt convinsa ca va face o treaba buna. (n-o cunosc, imi dau si eu cu parerea )
Andreea - chiar ma gandeam la voi, cu frigul asta, daca mai e cineva la plaja. Cum e Alex, il supara ceva de s-a trezit asa de des azi-noapte?

Pupici tuturor, ma bipaie sosu´ ca ma asteapta jos. Week-end placut!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu stiu daca s-a discutat :da cineva copilul la gradinita?Rares e nascut pe 12 martie 2004.Nu am mai intrat pina acum si nu stiu daca se dezbate aici?

Mergi la inceput