Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare!
(hehe, azi va salut de acasa, m-am pricopsit cu o zi libera, care a picat la fix pt a-mi termina ceva treburi personale)
Clau - felicitari si ma bucur nespus ca ati primit apartamentul. Hai, da-ne detalii, cate camera, ce suprafata, cand va mutati etc. Gata, data viitoare cand vin in Arad ma opresc direct la voi
Mickyyy - bine ati revenit! Vorba Laurei, imi place de voi ca sunteti destul de relaxati si va aventurati cu doi copii mici dupa voi. Super hotelul, auzi tu, 8 piscine! Sa stii ca si eu am mai auzit ca la Nisipurile de Aur e mai frumos ca la Albena. Cat despre permisul de conducere, eu zic sa il mai cauti prin casa, ca nici eu nu-l mai gaseam anul trecut, l-am cautat peste tot timp de 2 saptamani, apoi mi-am facut unul nou si la 2 zile dupa ce l-am ridicat, l-am gasit si pe cel vechi. Murfy in toata regula
Lavi - acra rau mancarea aia din poze , de invidiat. Da' sa vezi tu ce varza am eu pe foc acum... miroase toata casa, da' ce conteaza, e buna, buna!

pup pe toata lumea, am inceput mesajul asta acum 1000 de ani si intre timp s-au anuntat musafiri! ma duc sa fac ordine prin casa

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mickyyy, ce bine suna tot ceea ce ne povestesti tu Se simte pe tine ca ti-a priit concediul asta! ma bucur pentru voi

Ela, apartamentul e cu 2 camere (la noi doar cu 1 sau 2 camere s-au facut), suprafata e de 100 mp, deci e mare, iar chiria pe luna e modica, 200.000 lei. Au fost 890 de dosare si doar 48 de apart, iar noi am avut norocul de a fi printre primii 10 norocosi, nu-mi vine nici acum sa cred Marele nostru noroc a fost ca s-a luat in considerare si faptul ca am mai avut depus dosar pentru ANL si acum 3 ani cand s-au mai repartizat 96 de apart. Deja ne facem planuri ce avem nevoie, cum sa impartim banii sa ne ajunga

Laura, ti-am zis oare?? am vazut pozele si toate, fara exceptie, sunteti sperbe! Casa de piatra surorii tale si o sarcina usoara

Lavi, da am facut renovari dar in apart parintilor mei, pentru noi stam (deocamdata) la ei si cu ei

Americancele noastre oare pe unde umbla?? Ne e dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Salutare!

Ela draga mi-ai dat ceva de lucru mie si papilelor gustative, da`te iert cu varza ta, nu de alta da`mi-ai dat chiar o idee. Mi-am adus vreo 5 verze din ro (sa nu ma razi da`ai de aici e tare ca piatra-gen aia de toamna de Covasna de la noi) si maine sa vezi tu ce miroase la Ingolstadt a varza de se va intalni cu ai ddin Bucuresti , cred ca pe undeva pe la Viena si.....woaaaaaaaauuuuu ce va iesi

Fetele sunt rupta de rupta. M-a plimbat azi fi-mea de m-a dat gata. I-am promis de cateva zile ca o duce mami cu autobuzul ( e innebunita) si zis si facut. Ne-am dus intr-un centru mare comercial (ca la frigu de aci nu-ti permiti plimbatul prea mult in natura), unde ne-am intalnit cu o cunostinta mai veche cu o cocolina de 9 luni si inca o prietena de a ei cu o fetita de varsta Hannei.
Nu va spun ce explozie de bucurie a avut Hanna, mai ales ca a avut voie sa tina biberonul celei mici sa bea ceai si cu cealalta mai mare a avut voie sa se fandoseasca intr-un magazin cu tot felul de cordelutze, agrafutze, inelutze (normal ca n-am plecat fara cate un exemplar)
Ce m-a uimit Hanna a fost sa vad cata gingasie are vis a vis de copii mai mici (cei care nu merg ca ai de merg si-s mai mici nu-i prea baga in seama). Atata a strans-o pe micutza Chiara (fetitza de 9 luni) si a mangaiat-o si nu va spun ca in mangaierile ei ma imita ffff mult pe mine. Ii punea mana pe fatza si spunea duios :" oooo Puppe, Puppe" (oooo! papusa, papusa)= asa o mai alint eu cand am terminat lantul dulcegarailor in romana
Ce-i drept ca am mai observat-o de cateva ori cum in preajma unui copil, adopta asa un aer de mamica ( o fi instinctul?!) Oricum asta ma face sa cred ca nu o sa fie geloasa pe surioara ei.
Deja de acum imi tot pupa burta, mangaie si daca vede vreo alunitza pe burta zice: "mami Thea (nume intiparit in capsorul ei de ceva vreme si la care nu renuntza indiferent de ce alte nume ii spunem noi) ale buba, dä pupe Hanna!!"
Ioooooooooooooiiiiiiiiiii ca-mi vine sa o mananc si pe ea si toti copilasii nostri frumosi si isteti.

Gata ca iar bat campii si cica vroiam tot unu `scurt.

Da`nu pot pleca pana nu intreb ce-i cu linistea asta pe aci?!Fetele de peste mari si tari pe unde mai sunt (simo, nedda - ele ce mai scriau in ultima vreme)?
Cuscra mea oricum m-a parasit (Kata) iar restu`.....no fiecare cu treburi.
PUsi ca de mai stau mai scriu o gramada ; pe semne ca fi-mea mi-a obosit doar picioarele si spatele azi nu si "deshtele"

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama (30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

no ca si Clau e pe acilea.

No servus Clau si.....mare de mare apartamentul. 100 mČ?! eu am trei camere la 86 m Č deci imi inchipui ce-i la tine.
Felicitari cum ti-am mai zis. Ati avut chiar bafta de bafta. Sa va aranjati si sa va simtiti in el asa cum va doriti.

pusilici

Lavinia-mama (30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput

Buna dimineata! Desteptareaaaaaaaaaa!!

Asa, Lavi, ia-le si tu la intrebari pe fete, sa se prezinte urgent la apel! Fa-le o varza nemtilor, sa stie cum e mancarea adevarata, sa afle si vienezii chiar Ce scumpă trebuie să fie Hanna când o face pe mămica. Și Cristina își varsă dragostea pe Nani-Nani al ei, renul de care rar se desparte. Odată chiar ne certa pe noi că vorbim prea tare și îl trezim pe Nani.
Clau - uau, ce suprafață mare aveți, super!
Mariana - merge învățatul? Hai că acușica ne vedem prin București
Laura - cum mai e la biroul tău "feng-șui"
Codruța - ei, mai spune-ne de Petra cea mică și de Tudorel, ce părere are el de surioara lui.

O zi buna și astept SUA și Canada să mai dea câte un semn de viață (Simona, Daniela, Anca, Veve...)

Albumele noastre

Mergi la inceput

Ceau,

Io-s tare stresata...o mamica de Arad e la spital sa nasca -prima din grupul de 4 care s-au programat sa nasca una dupa alta ...tocmai mi-a trimis mesaj ca i-au dat injectie de dilatare...offfff ce emotii am
Pana nasc toate cred ca slabesc 10 kg Maternitatea va fi plina cu copilasi DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Am intrat sa va salut, ca vad ca a inceput sa se strige catalogul pe-aici .
Clau, super fain apartamentul de la ANL, bravo voua, sa-l locuiti cu placere, ca de stapanit am inteles ca inca nu-i al vostru. Am impresia ca dupa nu stiu cati ani apartamentele de la anl se pot cumpara, si tot la preturi modice.
Si nastere usoara aradencelor tale.

La noi in firma s-a pus lumea pa facut bebei.....ma rog, inca nu le-a iesit dar am 3 colege care s-au pus pe treaba (2 din ele de luna asta)!! Ce-as rade sa ramana toate 3 in acelasi timp . Am zis ca le las pe ele, si dupa ce se reintorc la birou poate ma mai abonez si eu la un bebe, ca tot mi s-a pus pata sa fac 3.
Hai ca am fugit....mai povestim. Poze inca n-am, de fapt am dar nu pot face nimic cu ele, ca mi le-a pus barbatu pe DVD iar eu la birou n-am cum sa le vad (n-avem decat cd). SI acasa n-am net, degeaba am DVD. Asa ca mai asteptati......

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

ceva pozne
Clau - nastere usoara si bebei sanatosi pentru aradencele voastre!
Micky - deci iar se goleste firma la voi, toata lumea intra-n CIC

Albumele noastre

Mergi la inceput

Doamne Ela ce cretolina e Cristina si ce par lung are! Scumpa foc Cristinuta noastra

Mergi la inceput

Clau, e creata ca maica-sa, hihi!

Albumele noastre

Mergi la inceput