Copilasi martie-aprilie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
Ela76 spune:
Salutare!
(hehe, azi va salut de acasa, m-am pricopsit cu o zi libera, care a picat la fix pt a-mi termina ceva treburi personale)
Clau -
felicitari si ma bucur nespus ca ati primit apartamentul. Hai, da-ne detalii, cate camera, ce suprafata, cand va mutati etc. Gata, data viitoare cand vin in Arad ma opresc direct la voi ![]()
Mickyyy - bine ati revenit! Vorba Laurei, imi place de voi ca sunteti destul de relaxati si va aventurati cu doi copii mici dupa voi. Super hotelul, auzi tu, 8 piscine! Sa stii ca si eu am mai auzit ca la Nisipurile de Aur e mai frumos ca la Albena. Cat despre permisul de conducere, eu zic sa il mai cauti prin casa, ca nici eu nu-l mai gaseam anul trecut, l-am cautat peste tot timp de 2 saptamani, apoi mi-am facut unul nou si la 2 zile dupa ce l-am ridicat, l-am gasit si pe cel vechi. Murfy in toata regula ![]()
Lavi - acra rau mancarea aia din poze
, de invidiat. Da' sa vezi tu ce varza am eu pe foc acum... miroase toata casa, da' ce conteaza, e buna, buna!
pup pe toata lumea, am inceput mesajul asta acum 1000 de ani si intre timp s-au anuntat musafiri! ma duc sa fac ordine prin casa
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Mickyyy, ce bine suna tot ceea ce ne povestesti tu
Se simte pe tine ca ti-a priit concediul asta! ma bucur pentru voi 
Ela, apartamentul e cu 2 camere (la noi doar cu 1 sau 2 camere s-au facut), suprafata e de 100 mp, deci e mare, iar chiria pe luna e modica, 200.000 lei. Au fost 890 de dosare si doar 48 de apart, iar noi am avut norocul de a fi printre primii 10 norocosi, nu-mi vine nici acum sa cred
Marele nostru noroc a fost ca s-a luat in considerare si faptul ca am mai avut depus dosar pentru ANL si acum 3 ani cand s-au mai repartizat 96 de apart. Deja ne facem planuri ce avem nevoie, cum sa impartim banii sa ne ajunga 
Laura, ti-am zis oare?? am vazut pozele si toate, fara exceptie, sunteti sperbe! Casa de piatra surorii tale
si o sarcina usoara 
Lavi, da am facut renovari dar in apart parintilor mei, pentru noi stam (deocamdata) la ei si cu ei ![]()
Americancele noastre oare pe unde umbla?? Ne e dor de voi 
LaviB spune:
Salutare!
Ela draga mi-ai dat ceva de lucru mie si papilelor gustative, da`te iert cu varza ta, nu de alta da`mi-ai dat chiar o idee.
Mi-am adus vreo 5 verze din ro (sa nu ma razi da`ai de aici e tare ca piatra-gen aia de toamna de Covasna de la noi) si maine sa vezi tu ce miroase la Ingolstadt a varza de se va intalni cu ai ddin Bucuresti , cred ca pe undeva pe la Viena si.....woaaaaaaaauuuuu ce va iesi ![]()
![]()
Fetele sunt rupta de rupta. M-a plimbat azi fi-mea de m-a dat gata. I-am promis de cateva zile ca o duce mami cu autobuzul ( e innebunita) si zis si facut. Ne-am dus intr-un centru mare comercial (ca la frigu de aci nu-ti permiti plimbatul prea mult in natura), unde ne-am intalnit cu o cunostinta mai veche cu o cocolina de 9 luni si inca o prietena de a ei cu o fetita de varsta Hannei.
Nu va spun ce explozie de bucurie a avut Hanna, mai ales ca a avut voie sa tina biberonul celei mici sa bea ceai si cu cealalta mai mare a avut voie sa se fandoseasca intr-un magazin cu tot felul de cordelutze, agrafutze, inelutze (normal ca n-am plecat fara cate un exemplar)
Ce m-a uimit Hanna a fost sa vad cata gingasie are vis a vis de copii mai mici (cei care nu merg ca ai de merg si-s mai mici nu-i prea baga in seama). Atata a strans-o pe micutza Chiara (fetitza de 9 luni) si a mangaiat-o si nu va spun ca in mangaierile ei ma imita ffff mult pe mine. Ii punea mana pe fatza si spunea duios :" oooo Puppe, Puppe" (oooo! papusa, papusa)= asa o mai alint eu cand am terminat lantul dulcegarailor in romana![]()
Ce-i drept ca am mai observat-o de cateva ori cum in preajma unui copil, adopta asa un aer de mamica ( o fi instinctul?!) Oricum asta ma face sa cred ca nu o sa fie geloasa pe surioara ei.
Deja de acum imi tot pupa burta, mangaie si daca vede vreo alunitza pe burta zice: "mami Thea (nume intiparit in capsorul ei de ceva vreme si la care nu renuntza indiferent de ce alte nume ii spunem noi) ale buba, dä pupe Hanna!!"
Ioooooooooooooiiiiiiiiiii ca-mi vine sa o mananc si pe ea si toti copilasii nostri frumosi si isteti.
Gata ca iar bat campii si cica vroiam tot unu `scurt.
Da`nu pot pleca pana nu intreb ce-i cu linistea asta pe aci?!Fetele de peste mari si tari pe unde mai sunt (simo, nedda - ele ce mai scriau in ultima vreme)?
Cuscra mea oricum m-a parasit (Kata) iar restu`.....no fiecare cu treburi.
PUsi ca de mai stau mai scriu o gramada ; pe semne ca fi-mea mi-a obosit doar picioarele si spatele azi nu si "deshtele"
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

Lavinia-mama (
30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)
LaviB spune:
no ca si Clau e pe acilea.
No servus Clau si.....mare de mare apartamentul. 100 mČ?! eu am trei camere la 86 m Č deci imi inchipui ce-i la tine.
Felicitari cum ti-am mai zis. Ati avut chiar bafta de bafta. Sa va aranjati si sa va simtiti in el asa cum va doriti.
pusilici
Lavinia-mama (
30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)
Ela76 spune:
Buna dimineata! Desteptareaaaaaaaaaa!!
Asa, Lavi, ia-le si tu la intrebari pe fete, sa se prezinte urgent la apel! Fa-le o varza nemtilor, sa stie cum e mancarea adevarata, sa afle si vienezii chiar
Ce scumpă trebuie să fie Hanna când o face pe mămica. Și Cristina își varsă dragostea pe Nani-Nani al ei, renul de care rar se desparte. Odată chiar ne certa pe noi că vorbim prea tare și îl trezim pe Nani.
Clau - uau, ce suprafață mare aveți, super!
Mariana - merge învățatul? Hai că acușica ne vedem prin București
Laura - cum mai e la biroul tău "feng-șui" ![]()
Codruța - ei, mai spune-ne de Petra cea mică și de Tudorel, ce părere are el de surioara lui.
O zi buna și astept SUA și Canada să mai dea câte un semn de viață (Simona, Daniela, Anca, Veve...)
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Ceau,
Io-s tare stresata...o mamica de Arad e la spital sa nasca -prima din grupul de 4 care s-au programat sa nasca una dupa alta
...tocmai mi-a trimis mesaj ca i-au dat injectie de dilatare...offfff ce emotii am 
Pana nasc toate cred ca slabesc 10 kg
Maternitatea va fi plina cu copilasi DC ![]()
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Am intrat sa va salut, ca vad ca a inceput sa se strige catalogul pe-aici
.
Clau, super fain apartamentul de la ANL, bravo voua, sa-l locuiti cu placere, ca de stapanit am inteles ca inca nu-i al vostru. Am impresia ca dupa nu stiu cati ani apartamentele de la anl se pot cumpara, si tot la preturi modice.
Si nastere usoara aradencelor tale.
La noi in firma s-a pus lumea pa facut bebei.....ma rog, inca nu le-a iesit dar am 3 colege care s-au pus pe treaba (2 din ele de luna asta)!! Ce-as rade sa ramana toate 3 in acelasi timp
. Am zis ca le las pe ele, si dupa ce se reintorc la birou poate ma mai abonez si eu la un bebe, ca tot mi s-a pus pata sa fac 3.
Hai ca am fugit....mai povestim. Poze inca n-am, de fapt am dar nu pot face nimic cu ele, ca mi le-a pus barbatu pe DVD iar eu la birou n-am cum sa le vad (n-avem decat cd). SI acasa n-am net, degeaba am DVD. Asa ca mai asteptati......
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ela76 spune:
ceva pozne
Clau - nastere usoara si bebei sanatosi pentru aradencele voastre!
Micky - deci iar se goleste firma la voi, toata lumea intra-n CIC ![]()
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Doamne Ela ce cretolina e Cristina si ce par lung are! Scumpa foc Cristinuta noastra