Copilasi martie-aprilie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
codritu spune:
Laura, toate trei sunteti frumoase, Daria e super.
Casa de piatra surioarei tale!
Ela, foarte frumos vis ai avut si ar fi bine daca am putea sa gandim tot timpul asa.
Mariana, eu asa zic ca sunt colici ca am fost la medic si ne-a spus ca e sanatoasa. M-a trimis sa-i fac si niste analize si azi merg iar la control sa vad ce rezultate are, sper sa fie ok.Cu Tudor nu am avut asa circ, trebuie sa trecem si prin asta, doar sa ne tina rabdarea si puterile.
Tudorel
LaviB spune:
Serus feteleeee!
Cica vreau sa scriu unu scurt (o merge la mine?!
), ca azi cica tre sa-mi fac repede ordine prin casa si sa pregatesc tot ce trebe pt un "ceaun de miel" si bulz ciobonesc. Hmmmmmmmm! ca-mi fac pofta singura (de bulz ca ceaun nu pap).
Ca tot veniram din ro cu tot felul de bunataturi, azi ne-am invitat niste preteni la mancare romaneasca
si.....va dati seama ca se lasa cu chefuiala.Yamiyamiyam!!!!!
Codrutza nu-ti fa griji de Tudor ca ar fi slabutz. si Hanna mea nu are mai mult de 13 kg si cand am fost la doctor la controlul de doi anisori a fost taaaaaaare multumit de ea. Mi-a spus ca ar da mult sa aibe mai multi copii pe care sa-i categoriseasca spre usurei decat ce ii vine zilnic(supraponderatzi).
La ro iti dai seama ca toti care au vazut-o pe cocolina cat mananca (adica ca nu mananca) imi spuneau ca tre sa fac ceva ca-i slabutzica etc. Lasa dom´le mai bine slabutza ca de ingrasat se poate fff repede.cica copilul isi ia cat ii trebuie deci....nu te ingrijora.
cu micutza Petra ma cam sperii, insa incearca sa o tii si ziua mai mult treaza cu zgomotele tipice zilei si poate seara la lasatul "taceri" adoarme. Zic si eu! POate peste doua luni o sa-ti vin alaturi 
Cu mersul acasa in ro, ai dreptate ca la noi e mai rapid ca la voi (avem doar 1 400 km). Pana acu ne-am tot dus de 2 ori pe an insa cica anu asta in iarna o sa stam pe aici (deja turbez ca-n opt ani vor fi primele sarbatori pe care le vom face aici

) insa cu un bb chiar de nici 2 luni nu m-as prea pune pe drum. suntem noi plimbaretzi da`nici chiar asa.....
un
peste "baltutza"
Ela "fuga un WE la mare"??? Cati km aveti?? sau mai bine zic cat faceti ca si noi de la Arad la Fagaras nu avem mai mult de 400 (rotunjit) si faceeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm 6 ore canimic.
Mariana super si bafta in hotararea luata. Nici eu nu mai vreau sa le reiau(tigarile) insa....imi las tot timpul o portitza nu care cumva sa ma impinga necuratu`si atunci sa m-i le aud "ai vazut, ai vazut! ti-am zis noi ca nu rezisti!!"
PUsi si....sa dea Domnu`sa mai shedem peste 50 anisori pe net. Sau atunci ne vb si vedem direct prin telefon....eeeeeeeeee cine stie!!!![]()
Laura fffff frumoase . Mireasa a fost cum a fost, tu la fel insa Daria va intrecut pe toate
. ce rochitza frumoasa draga si ce tinuta la eaaa maaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii. tu ce fete mari avem. Numa`cand abia se tineau pe picioare si acu.....

Raman la ideea mea ca in Ro sunt mult mai elegante damele decat oriunde in lume (mai ales fatza de cele de aci)
Si eu ma duceam aici la nuntzi, deh! cu ce are omu`mai bun, nu?! si crede-ma ca-mi era jena ca eu si mireasa ce eram mai aparte, restul......deci.....tot noi fete faine!!! hi hi hi
Hai pa ca cica s-a vrut unu`scurt si iar m-am intins.
Va doresc un we placut si ....pe luni (fug sa-mi scot cashul framantat din frigi ca am uitat si vine sotul care azi e
sef, eu asistent si nu-i pregatit nika)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama (
30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)
LaviB spune:
Aaaaaaaaaaaa!!! Laura ce e aia "aruncatul colacului?" La noi asa ceva....nu exista. Pare ceva interesant, spui si mie please?!?!?!
paaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama (
30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)
mariana tache spune:

Sunt in graba caci trebuie sa ma apuc de smotru (pana acum m-am englezit), asa ca am sa fiu si eu scurta, dar nu ca Lavi
.
Lavinia, imi plac tare mesajele tale "scurte"; sunt f recomfortante (vorba Elei, parca); dar ce mancare sofisticata aveti azi in meniu... super; eu nu sunt chiar asa experta in bucatarie; + sotu` e reticent la chestii noi.
Asa ca noi suntem traditionali: ceafa la gratar
; tocanita de purce
; gratar piept de pui sau vita (mai suntem si cuminti din cand in cand); snitele, chestii dintr-astea cu garnitura de cartofi (oricum ar fi gatiti) (mie imi place varza, la Adi nu; lui ii place fasolea, mie nu; orezul mie, lui nu; mazarea lui, mie nu ... asa ca ne raman cartofii
)
Codruta, e o veste buna ca ati fost la medica si Petra e sanatoasa! Ma bucur tare! Va tin pumnii sa iasa bine si analizele.
Apropo de crize si trecutul lor, imi spune maica-mea le tel (s-a scapat!) ca Stefan e mai rau decat a fost cand a plecat de-acasa; impinge copiii intr-o veselie (si pe Simon la fel; cica kk cum se apropie de el, cum il impinge
), ii loveste pe bunici
; imi vine sa mor! Ce ma fac cu el fetelor??? Dati-mi o idee cum sa fac fata situatiei, ca eu mor! Nu vreau sa-l bat, dar nu stiu cum o sa ma abtin; cand il vad ca-l impinge pe Simon mi se intuneca vederea, nu mai rationez! E f periculos; cum piticu e la inceputul umblatului cum il impinge, cum cade; si mi-e frica sa nu dea cu capul de ceva, Doamne fereste!
Sunt f suparata cand ma gandesc la problema asta.
mi-a iesit si mie "f scurt"
; Lavi ai pereche
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Buna searaaaaa 
Shhhh, vorbesc incet, ca dorm copiii, sa nu-i trezesc ![]()
Scurt, da' scurt
:
- WE acasa, ma rog, cu parc inclus la pachet, ceva cumparaturi. Ca m-ai intrebat, Lavi - pana la mare ~300 km, dar avem portiune de autostrada si merge mai repede. Am scos-o din plan caci baietelul celor cu care voiam sa mergem are februta, mititelul, reactie la un vaccin si e tare marait. Mmmm, ce bunataturi gatiti voi, dar sunt sigura ca nu-s bune, sunt acre si ingrasa rau
![]()
- Laura, vazut pozele, placut de Daria, mamica ei si de mireasa, desigur, reclamatie: prea putine, dar inteleg si am rabdare
Ce ti se pare tie rau la tine in poze, hm?
- Maria, hello, dear, don't worry (ca tot erai la engleza), Stefan testeaza si el putina agresivitate, probabil. Chiar citeam azi pe undeva ca varsta asta este a "rebeliunii", sa faca de-a-ndoaselea, sa nu asculte, sa testeze diverse atitudini. Cred ca e mai greu pentru noi sa ne mentinem calmul, recunosc ca uneori imi sare si mie mustarul, dar incerc sa ma controlez.
- Codruta, ma povesteste-ne de Petra, sunt convinsa ca e deja mai bine. 
- Gata 'scurtul'. Astept sa mai vad mesaje si de la restul fetelor, ca de-acum gata cu vacantele, treceti la 'datorie', aici!
pt toata lumea!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
codritu spune:
Mariana, si Tudor are iesiri din astea cand e foarte brutal, el nu impinge ci loveste si cand da doare. Degeaba ii spun Tudor nu e voie ca el imi replica mami nu e voie. La noi au mai fost momente cand i-am mai dat la fund, dar nu tine parca mai rau se intarata. Sper sa fie trecator cum zice Ela.
Lavi, miam miam ce bunatati faci tu. Nu te speria ca daca nu te lasa bb sa dormi mai ai pe mine sa-ti tin noptile de urat. Nu am ce sa o tin ziua treaza ca sta ea singura, nu prea doarme nici ziua doar iepureste. Azi a cam dormit ca ploua si e urat, o fi lovit-o ploaia si pe ea, asa ca ma ingrozesc ce va face la noapte. Cu Tudor nu am ce face ca nu mananca si pace, sta cu imbucatura in gura ca hamsterii.
Ela, Petra creste, dar vad ca nu termina cu colicile astea o data. Vineri avea 5800kg la aproape 8 saptamani, dar oricum in ultima luna a luat mai putin ca de cand cu colicile si de mancat mananca foarte prost. In prima luna a luat cate 60-70gr pe zi, acum cam 25gr. A inceput sa gangureasca cand e in toane mai bune si sa-mi rada asa ca uit de toate colicile in momentele alea.
Tudorel
Ela76 spune:
Buna dimineata! 
Codruta - multi pupici pentru Petra si la cat mai multe zambete din partea ei! Io nu mai stiu cate kg avea Cristina cand era asa de mica
, neuronul, bata-l vina!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Neata si de la noi
Ne-am reintors din concediu sambata noaptea, iar azi sunt la serviciu, fara nici un fel de chef de munca. De dimineata pierd vremea pe-aici, nu reusesc sa ma apuc de nimic, nu-mi iese nimic
.
Pe scurt, a fost super fain in vacanta, am stat 7 zile in Bulgaria, la Nisipurile de aur, apoi am mers 2 zile la braila la socrii si inca 3 la munte, in Moldova, Agapia (dar n-am vazut decat o manastire, am stat ca trantorii cu burta la soare).
Asta pe scurt....poate-mi fac timp mai tarziu sa va povestesc in amanunt cum a fost. Oricum, mult peste asteptari, cel putin Bulgaria a fost incomparabila fata de litoralul romansesc, si mai ieftina, si mai curata, si mai frumoasa si servicii cu muuult peste nivelul celor de aici.
Avem o tona de poze (peste 1000) dar le-am descarcat la braila ca nu mai puteam de curiozitate, si-am uitat cablul usb acolo 
, asa ca n-o sa va pot delecta prea curand cu ele.
Fetele au fost in forma maxima (cu exceptia unei singure zi, cand malina afacut indigestie), vremea superba, ce mai, una peste alta a fost un concediu aproape perfect, pacat ca s-a terminat atat de repede.
Pe-aici n-am apucat decat sa arunc un ochi pe diagonala, felicitari si casa de piatra sorei Laurei (sorry da' n-am retinut cum o cheama).
Hai ca am fugit la munci....poate poate reusesc sa imi fac timp mai tarziu sa va povestesc mai multe, pupici is-o zi buna tuturor
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
bebe2004 spune:
Buna. Bine ai venit Mickyyy. Te mai asteptam si cu pove.
Am si eu o mare nelamurire: copiii vostri au invatat culorile? al meu inca nu si ma cam ingrijoreaza asta.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Ela76 spune:
Mickyyy - bine ati revenit sanatosi, voiosi! Abia astept sa aud detalii despre bulgari, inclusiv preturi, mancare, cazare etc.
Andreea - Cristina stie mai toate culorile, chiar a inceput sa spuna "verde inchis" sau "verde deschis", insa nu m-am straduit in mod deosebit sa o invat. Poate de la desen, ca ii place sa mazgaleasca. Oricum, aprofundarea a facut-o la gradinita, clar.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre