Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si noi avem vecini draguti ca-l suporta pe Clau Atata poate sa urle de parca el e Olaroiu Si eu ma bucur ca au batut ca trebuia sa pregatesc hainele negre 3 zile umbla in negru cand pierde Steaua vreun meci important

Semneaza
o STELISTA pana la moarte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Serus fetele!

mamaaaaaaaaaaaaaaaaa, da`se pare ca a fost meci mare aseara, nu gluma!!! Sa-mi fie rusine ca n-am stiut nika. Ce-i drept ca in vremurile mai tinere tineam cu Craiova , insa acu.....ma perpelesc toata cand joaca nationala pe undeva si atat.

Bravo Stelei, pe semne ca a castigat si succes pe mai departe!!!!

Mariana cu fumatul nici eu nu am de gand sa o iau de la capat (din februarie 2003 si pana acu am fumat doar cele 4 luni de care-ti ziceam ieri) dar...... Eu zic ca un fumator ramane un fumator si reinceperea viciului se poate intampla si dupa 20 de ani.
Oricum si eu sunt mandra sa spun ca am fumat 14 ani si le-am lasat destul de usor.
Chestia misto e ca nici sotul nu mai fumeaza,(doar din cand in cand la chef vreun trabuc) si deci sansele sunt minimale sa reincep ceva.
Cu rontaitul ai dreptate,da`trece si asta.

Clau imi pare rau sa aud ca la tine au fost probleme cu Raul (pana sa-l ai)Chiar o minune, insa ma bucur enorm ca esti asa optimista si nu ai pierdut speranta. (initial doar asta ne tine in viata, nu-i asa?!)
minunatiei tale mici

Laura ai dreptate ca sunteti niste rasfatzate cu bunicii langa voi; m-as lasa si eu astfel "tratata" dar.....oricum nevoia te invata si sunt convinsa ca daca rolurile s-ar schimba am face la fel fatza (eu rasfatata de bunici si tu descurcandu-te fara )
tie si Dariei

Ce sa va mai zic de noi?! Aaaaaaaaa!!! Hanna mea a inceput sa de din gura ca o moara stricata. si inainte de concediu vorbea multe insa destul de amestecat. Acu a inceput, destul de rar, sa -mi spuna mie ceva in maghiara sau sotului in romana. Surpriza mare a fost ca in ro (rudele sotului vb toate germana, cu Hanna)atunci cand veneau nepotii si se jucau cu ea nu am auzit o data sa le spuna "vino" sau "te rog" pe romana. Era clar pt ea ca lor trebuia sa se adreseze cu "komm" si "bitte".
Avem copii destepti. cred ca noi suntem cei care ne inhibam mai tare.

Va pupez ca plecam la joaca (s-a mai incalzit vremea si la nemtzalaii astia ca cica imediat dupa plecarea noastra in Ro s-ar fi stricat vremea pana azi ) (hi hi hi am luat noi soarele cu noi si l-am adus acu iara)

o zi fainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama (30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetelor. Ai dreptate Lavi. Eu nu stiu ce m-as face fara mama si soacra, mai ales ca il am si pe sotu' plecat. Oare as face eu fata singura la cresterea copilului, treburi casnice, piata, timp si pt mine? Acum zic ca nu, dar viata te invata de toate. felicitari fetelor care se descurca singure, dar si mamelor si soacrelor.
hai va pup.
P.S. Nu sunt stelista, dar sunt mandra ca o echipa a Rom a ajuns acolo. Bravo lor.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nu am mai scris de mult pe aici, am mai intrat la mamici de iulie -august cu ceva intrebari, dar nu m-au prea bagat in seama.
Petra e tot plangacioasa si eu zombi, nu mai stiu ce sa-i fac, doarme cate 5 minute si iar e sus cu scanceli pe ea. Noaptea fac ture prin casa, iar ziua ca sa doarma ies afara asa ca nu prea mai am cand sa dorm si ma cam lasa nervii. Acum e treaza si scanceste de la 7, dupa ce azi noapte a adormit la 1.30 si s-a trezit sa manance la 5. Acum chiar daca atipeste eu va trebui sa-l trezesc pe Tudor si sa il ducem la gradi. Vad ca nu e singurul slanabog pe aici, noi am avut acum o saptamana 13.5kg imbracat. Nu mananca, tine mancarea in gura ca hamsterii asa ca nu pot nici sa-l indop, singur ce sa mai nici nu se uita la ea. La gradi se plang tot timpul de el ca nu mananca si acum a inceput sa nici nu doarma.
Lavi, bine ai revenit. Te invidiez ca ai ajuns acasa, totusi esti mai aproape si ajungi mai usor sa-i vezi pe bunici, noi mai rarut si nici ei nu vor sa vina, a fost maica-mea vara asta si am vazut ce bine e cu ajutor si ce i-a placut la Tudor.
Ela, foarte draguta printesa ta. Noi nu stiu cum si cand scapam de colici, avem deja aproape 8 saptamani si nimic.
Clau, spor la facut printesa. Chiar daca vi se aproba creditul va descurcati voi si cu bb mic.
Mariana, si Tudor ii fura suzeta la Petra si o suge, iar el nu avrut suzeta la vremea lui. O cam bruscheaza si trage de ea, la un moment dat ea era in scaunelul de masina si eu m-am aplecat sa ma incalt, intre timp Tudor ii zicea ca trebuie sa faca somnic si i-a bagat degetele in ochi sa-i inchida ochii.
Laura, multa sanatate tuturor si mai ales Dariei.
Malina, merci de site. Tudor inca nu stie sa coloreze, dar ii place daca deseneaza cineva cu el.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Am intrat sa va pup, ca azi am avut treaba multa la birou.
Lavi, ce-mi plac mesajele tale, sunt 'tonice' Zic si eu ca tine, copiii nostri-s tare destepti, habar nu avem noi cate stiu ei probabil.
Asta imi aminteste de un vis pe care l-am avut in ultimul an de facultate: parca intrasem intr-un fel de maternitate, era o camera cu patuturi cu nou-nascuti si aveam nu stiu ce treaba cu moasa. Unul dintre bebelusi striga de zor ca vrea jucariile, lucru care m-a mirat tare, dar moasa mi-a raspuns calma, relaxata:"Copiii cand se nasc stiu tot, numai ca uita si apoi trebuie sa isi aminteasca iar". Va spun ca replica asta nu am putut sa o mai uit vreodata.
Codruta, fii tare, inca putin si gata colicii. M-am uitat din nou la cele cateva poze pe care le-ai pus: frumosi copii aveti, sa va traiasca! Fii convinsa ca stie Petra cand si cat sa doarma, pacat ca nu stie si cat somn iti trebuie tie
Laura, unde-s pozele de la nunta, ei?
Mariana,
Clau, (fara sa ma 'auda sotu' meu dinamovist), felicitari Stelei, buna treaba a facut, la mai mare! Ah, ce mi-ar placea sa aud ca esti cu burtica iar. Daca reusiti, promit sa ma pun si eu pe 'treaba, ca sa mai chatuim pana la 1-2 noaptea, ca odinioara.
Andreea, ati mai fost la plaja de cand cu otita? Ah, daca n-ar fi aglomeratia asta pe sosele, mai ca as veni in weekend.
Gata, fug, a venit sotul sa mergem dupa Cristina!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

In sfarsit am cateva poze de la nunta. Ca de obicei nu am iesit bine in ele, dar asta e. Poate asa sunt si in realitate si nu ma vad eu.

Bravo Dinamo si Rapid ! Ela si eu sunt dinamovista da' nu ma manifest prea mult ca sotul e stelist convins si ar iesi cu scantei

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Codruta, ce rau imi pare ca treceti prin momente dificile; oricum e greu cu 2 prichindei; dar cand bebe mic nici nu doarme... cred ca trebuie sa fie cumplit! Esti sigura ca Petra are doar colici? (intreb si eu, sa nu te superi!)

Laura, la ora aia nu invat ca nu ma pot concentra (pe vremuri invatam numai noaptea, dar s-au dus cainii cu colaci in coada); ori am treaba (poze/filmare), ori stau pe net; nu imi place sa dorm, asa ca aman momentul cat mai mult

Lavinia, sunt convinsa 100% ca n-am sa mai fumez niciodata; sa de-a D-zeu ca peste 50 ani sa stam tot aici la taclale, iar atunci vom vedea care a avut dreptate .

Ela, voi ma distrati tare cum mergeti impreuna dupa Cristina la gradinita; asa faceti in fiecare zi?
Ai avut un vis tare dragut!

Clau, Andreea

Sa aveti o zi minunata!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Laura m-am uitat la pozele mult asteptate; sora ta a fost o mireasa su-per-ba! Pe cuvand, mi-a placut la nebunie ce rochita a avut si cum s-a aranjat! Nota 10! Iar tu si DAria primiti ***10 ; imi place tare ca v-ati asortat! Ati fost f frumoase!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Laura, ce vorbesti domne' acolo ca n-ati iesit bine?! Super frumoase toate 3. Si toaletele mi-au placut. dar mai vreau.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumim iubitelor. Din pacate deocamdata doar atatea au ajuns la mine. Trebuie sa stam la rand: mama, soacra, nasii....

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput