Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Malina, super link-urile date; multumesc si eu. M-am distrat o tura colorand pe net ; re-invat engeleza.

Fetelor, piticii vostrii coloreaza? Eu i-am dat lui Stefan ceva carioci si creioane si hartie, i-am aratat ce si cum, dar nu-i prea inspirat ; doar mazgaleste; ma indoiesc ca ar reusi el sa coloreze intre linii. Ar trebui sa incerc?
I-am luat si plastelina; am nimerit una buna; ii place sa ne jucam cu ea; avem si plansa; e super.

Clau, cred ca e vorba de uter retrovers, nu? cred ca ai fost terminata cand ti-au spus despre sansele tale de a avea copii; intr-adevar, Raul e o minune; sunt sigura ca va veni si a doua minune; doar sa nu va stresati! si astept cuminte vestea cea mare!
Am vizionat filmuletul si pozele; super!

Ela, m-am distrat copios de Cristina-cruela! Cred ca era haioasa rau; si Stefan fumeaza ... ca tati

A! Fetelor, apropo de fumat, pe 30 luna asta (cand s-a nascur Simon) am un an de cand nu mai fumez

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Servus fetele!

Iata-ne si pe noi prin zona. Am ajuns de pe meleagurile natale deja de duminica insa cum am fost franti n-am apucat decat azi sa intru scurt pe net.(zicea cineva ceva de odihna in concediu. din aia putem uita, venim mai obo decat am plecat dar impliniti)

N_am apucat decat din loc in loc sa va citesc deci,... voi incerca de acu incolo sa fiu mai prezenta.

Mariana intrebai de colorat. Eu una zic ca sunt putin cam mititei bb-ii nostri sa-i putem pune la colorat. Ceea ce fac eu cu Hanna si e mandra tare: luam culori de tot felul si desenem impreuna cate ceva. Chiar ieri i-am luat niste culori mai groase si am incercat sa-i arat cum ar trebui colorat cu ele, insa nu are inca notiunea de limitare in desen. Oricum ma imita foarte mult in desene si cand o las singura chiar poti descinde din mazgaleala ei, o floare, un soare, o luna. E mandra tare de ce face.
Si plastelina o manuieste de minune si e fericita, astea doua indeletniciri (desenatul si plastelina) fiind singurele activitati care o tin in camera ei, in rest e tot dupa kuru`lu`mama.
Abia astept sa mergem la gradi, asa voi avea de unde "fura" idei in a-i da Hannei "de lucru" pe masura varstei ei.
Chiar , voi cum le mai ocupati timpul piticilor??

Fetele in concediu nostru a fost super, mai ales ca am fost acasa. Am lasat-o pe cocolina pt prima oara in viata ei si a noastra, singura vreo patru zile la bunici. Am fost plecati la niste prieteni la Herculane (preteni stabiliti tot aici) si am dat o tura de sud-vestul Romaniei. In prima noapte fara Hanna desi am dormit doar 5 ore, am fost atat de odihnita de nu va puteti inchipui.
Nu zic ca Hanna ma mai trezeste noaptea (doarme de la 9 luni in camera ei si ea mi-a dormit de mica aproape toata noaptea) insa stiti cum e, cand te pui seara in pat ai totusi grija aia, sa auzi copila, sa te mai duci la ea sa vezi s-a descoperit sau nu,etc.....nu e ca atunci cand pui "cornu`-n perna" si....in afara de a dormi nu ai nika in gand.
A fost super si i-a prins si ei fff bine. Am incercat pe cat posibil sa nu stresez bunicii cu telefoane si....ne-a prins bine la toti (bunici, parinti, cocolina)

Ne-a priit din toate punctele de vedere, mai ales ca fiind luna august ne-au venit acasa si o gramada de prieteni ce-s plecati in lumea larga. La un moment dat n-am mai facut fatza la atatea intalniri, chefuieli, povestiri. Super super super si ce a fost si mai super ca nu m-a mai interesat ce gatesc, cand spal, cand calc , cand ma duc cu Hanna la locul de joaca; chiar "invidiez" perechile care au macar o pereche de bunici langa ei, e un lucru mare

Gata ca ma apuca nostalgia prea repede, abia am venit din tzara.
O sa pun si poze cand am vreme si....o sa va "vizionez" si pe voi ca am auzit ca aveti poze faine si multe.

pusi si.....pe curand.

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaaaa! Mariana felicitari pt lasatul de fumat. si eu m-am lasat inainte de Hanna. Am avut insa o tentativa de 4 luni anul trecut in urma unui concediu super reustit in Croatia insa acu le-am lasat iara. Nu pot garanta ca nu ma mai apuc insa atata timp cat o sa alaptez pe cocolina doi (pe hanna am alaptat-o 9 luni) sigur nu le pun in gura.

A propos! Te-ai ingrasat sau cel putin te gandesti ca daca ai fi reinceput fumatul ai fi slabit mai mult decat acu??

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Cica mi-am schimbat ceva la semnatura, hai sa vad daca a mers

Lavinia-mama (30 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Lavi, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu

Mariana, da da da uter retrovers i se spune [emoticon-batutaincap] si nu ma stresez, sunt convinsa ca atunci cand va fi momentul va aparea si fetitza mult dorita!
Sa stii ca Raul face fel si fel mazgaleli si vine sa-mi spuna ca a desenat un avion, masina, te miri ce-i mai debiteaza mintiutza Oricum eu nu inteleg nimic din desenele lui

Mergi la inceput

... Pe aici miroase a fericire?

Clau, pe unde umblii? ai vazut meciul? Fetele mele de la Cj sunt in "extaz mistic"; tu cum esti?
Eu sunt f fericita; sunt Stelista de cand m-a facut mama, numai ca nu ma mai manifest ca-n vremurile tineretii revolutionare.
Stefan face asa cu plastelina; o framanta o tura apoi vine si imi spune ca mi-a facut "un covig", de exemplu.

Lavinia, bine ai revenit! Ma bucur tare pt voi ca v-a priit concediul, ca v-ati dstrat si ca Hana a stat cu bunicii. Excelent; si intr-adevar, cand ai bunici aproape e mult mai usor; dupa ce nasti nu iti aduci mama la tine ca sa te ajute? te-am mai intrebat oare? ce planuri ai in privinta asta?
Nu stiu ce sa-ti zic legat de fumat si slabit; in principiu nu au nici o legatura, dar undeva tot se cunoaste; de ex cand merg la o nunta, in pauzele cand nu am ce poza ma plictisesc de mor; acum un an fumam cate un pachet la o nunta, deci aveam cu ce sa-mi ocup timpul; acum ... rontai tot ce prind. Am norocul ca acasa nu ma plictisesc; cred ca asta e problema; se inlocuieste gestul reflex de a fuma cu un alt gest.. de a rontai.
Te rog frumos sa nu te mai apuci! E extraordinar fara tigara; jur ca nu simt deloc nevoia sa fumez si sunt f mandra de reusita mea. O sa vezi; iti da o satisfactie imensa ideea ca "am fumat dar m-am lasat; sunt puternica"
Astept poze din concediu.

Gata cu logoreea pe seara asta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, aici sunt, ma uit la Pro Sport, arata din Piata Universitatii! Si eu sunt stelista din tata in fiica

Mergi la inceput

Hihihi, Clau, te-am mirosit ca esti prin zona; stiam ca esti stelista; tocmai de aia am strigat dupa tine. E multa lume in piata?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Neata!
Mariana, a fost destul de multa lume in Piata! A venit chiar si echipa sa le multumeasca suporterilor! Au fost adevarati!
Acum 2 saptamani au fost stelistii la Arad, au jucat cu UTA si bineteles n-am lipsit in ciuda faptului ca ploua torential. Ce vroiam de fapt sa-ti spun? aaaa ce mi-a placut, impresionat a fost galeria Stelei care de la inceput pana la sfarsit au cantat. L-au aplaudat pe Lacatus (care acum e antrenorul nostru, al Utei) ba aveau si un portret al lui! Au fost geniali stelistii si uite de aia ii iubesc eu asa de mult!
Semnat,
o stelista pana la moartea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lavi, bine ai revenit. Ma bucur ca v-a placut concediul in Romania. Nu stiu cum ar fi fara mama, fara jutorul ei, e foarte recomfortant sa ai la cine apela la orice ora din zi si din noapte.
Suntem niste alintate, noi cele cu bunicii alaturi/aproape, dar tu meriti toatele laudele pentru ca te descurci fara nici un ajutor.
Mariana, iubita mea dar tu esti mereu treaza la ore inaintate ? Inveti ?
Cla, bravo Stelei. Era sotul sa faca infarct la meciul de ieri. Iar nu manca trei zile daca nu se calificau. Vecinii au foarte draguti si au tras cu pocnitori si artificii...parca era revelion.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput