Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Mariana nu, nu mai facut ca nu vad dar somnolenta nu e de la sarcina Vad ca printesa mea se lasa asteptata
De fapt ce sa zic, sutnem cam suci-cur...acum ne gandim ca daca cumva reusim sa primim un apartament ANL ne trebuiesc bani si nu e momentul pentru inca un bebe, pe de alta parte ne-am risca! Vedem noi cum va fi, oricum de protejat nu ma mai protejez de mult, dar tot nimic Si cand am ramas cu Raul a fost o minune, pentur ca eu in mod normal n-aveam cum sa fac copii!

Ela, aseara am fost la terasa hotelului Arad dar am fost cam dezamagita pentru ca aveam acolo un fel de bazin in care era apa si multe jucarioare aruncate acolo...s-au cam udat copilasii nostri! Dar in rest totul a fost frumos, cand ajung acasa va arat si pozele, de la servici n-am acces pe photobucket unde am eu pozele

Vreti sa va povestesc de Raul?? ce sa spun? ca s-a facut un smecher si jumate, ca ma duce cu zaharelu? Raul vorbeste foarte foarte bine, ma itneleg cu el ca si cu unu mare, numai ca e ffff incapatanat si n-ar lasa de la el pentru nimic in lume! Mai nou s-a facut si cam rau, bate copiii si scuipa Duminica l-am luat in brate sa ma joc cu el si m-a scuipat in fata...va dati seama ca mi-a sarit mustaru si i-am dat la fund...acum e pedepsit, n-are voie la calculator...cea mai mare pedeapsa...aseara plangea cu lacrimi de crocodil sa-l las macar 2 minute "mama, numa 2 minute, te log" N-am cedat si drept urmare a adormit plangand! Nu mai are voie nici dulce, iar afara cum face vreo prostie e dus sus imediat, fara nici un comentariu!
Am impresia ca toate prostiile astea i se trag de la desene, pentru ca a inceput sa foloseasca si cuvinte pe care la noi in casa nu le aude ci doar la desene!

In rest suntem bine, ma rog baietii sunt bine, eu sunt cobza de racita! Asteptam sa vina odata data de 28 august sa vedem daca primim sau nu ANL!
Hai ca m-am cam lungit si mai am si de lucru
Mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata iubitelor. Va multumesc pentru grija si pentru urarile de bine.
Ieri am stat acasa si de aceea nu am intrat pe Dc. La nunta a fost foarte frumos ( foarte obositor si foarte cald in schimb ). Daria a fost extrem de cuminte si cooperanta, dar din pacate nu a rezistat decat pana pe la 11. Era mult prea slabita probabil dupa o saptamana de boala.
Nu am poze ( am luat aparatul, dar n-am verificat acumulatorii si bineinteles ca erau descarcati ), dar astazi vor veni pozele facute de fotograf si le voi scana in una din zilele urmatoare.
Ma duc sa recuperez (am vazut doar filmultul cu frumoasa Cristina), am sa citesc pe indelete ce ati scris.
Va pup.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura, ma bucur ca a fost bine la nunta! Te asteptam cu poze
Sa stii ca si eu am patit la fel cu aparatu cand am fost la meci la UTA cu STEAUA...am luat aparatu, cu gandu ca a bagat Clau acumulatorii...la meci iau aparatu si fug sa le fac poze stelistilor, mi se parea ca e cam usor, dau sa-l deschid si nu se deschide...normal, n-avea acumulatorii bagati Am zis ca-l strang de gat pe Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Laura, ce ma bucur ca sora ta a avut o nunta frumoasa! Abia astept poze ca sa o vedem si sa va vedem si pe voi elegantiti. Auzi, sunt un pic nedumerita: de ce trebuie sa scanezi pozele de la nunta? nu au fost facute pe suport digital? sora ta nu primeste toate pozele si pe un CD?

Clau, m-am distrat de nazbatiile lui Raul, dar stiu ca tie nu-ti vine deloc sa razi; e super nasol ca a inceput sa-i bata pe copii; iar cu scuipatul ... imi si imaginez ce figura poate sa aiba in acele momente; Stefan nu a avut-o pe asta cu scuipatul, dar a trecut de la bataie la muscat, apoi iar la bataie, apoi la ciupit, iar acum e la impins . Sper ca aici se incheie seria neagra de violente, ca deja sunt terminata.
Imi pare rau ca surioara se lasa asteptata; sincer, deabia asteptam sa ne dai vestea cea mare; dar nu-ti pierde speranta !
Si daca nu te superi, imi pove si mie in mare de ce Raul a fost o mare minune? de ce zici ca tu, imi mod normal, nu puteai sa ai copii?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ps. Sunt in pauza de la invatat si vroiam sa vad ce-i in zona.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salut!
Multumesc pentru aprecierile la adresa Cristinei!
Clau - zici de fantana aceea arteziana de la terasa Arad ori de un bazin anume pentru copii? Cand am fost noi nu era niciun bazinas. Piticii Cristinei mai erau acolo?
Eu incerc sa nu o las prea mult pe fii-mea la desene animate, tocmai pentru ca invata si lucruri mai putin bune, fiind la o varsta in care nu poate discerne foarte clar intre bine si rau.
Cartoon Network nu am de gand sa i-l arat prea curand, mi se pare ca difuzeaza multe desene urate.
Iata de exemplu, nevitovatul "101 Dalmatieni": m-am trezit ca fii-mea "fuma" de zor, tragand cu gesturi clare dintr-un pix sau un băț, in conditiile in care la noi nu fumeaza nimeni si nici nu vede des lume fumand. Dupa 'investigatii' a reiesit ca face precum Cruela din film.
De la Alba ca Zapada o face pe vrajitoarea, desi singura declara ca nu ii place.
Mai impinge si ea copiii, dar o cert de fiecare data si o pun sa-si ceara scuze. La fel procedeaza si la gradi, am vazut.
Se mai smiorcaie cateodata cand vrea ceva, varsa siruri de lacrimi, dar nu prea are succes cu mine.
Laura - abia astept sa vad pozele. Mi-a placut cum ai zis ca Daria nu a rezistat decat pana la 11 noaptea. E mare lucru, avand in vedere toata agitatia din ziua unei nunti.
Mariana - Opatija, Croatia Treci la invatat, abia astept sa ne vedem! Ce-ti fac baietii?
Malina - sa stii ca m-am gandit la voi cu incendiul asta din Halkidiki, chiar daca stiu ca nu mergeti chiar acolo. Din cate am vazut din poze, peisajul e putin diferit de cel de la Paralia Katerini. Cred ca va fi foarte frumos.

O zi buna, gata, am terminat programul, fug sa-mi iau copila

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Buna seara!

Ela, nu de fantana aia ziceam...la locul de joaca era ceva ca un bazin gomflabil care pe fund avea apa
Raul nu se uita la Cartoon ci doar la Minimax,la Chicken little si Tom &Jerry, ultimele doua le avem pe calculator! Oricum la minimax sunt desene mai potrivite pentru varsta lor dar totusi mai scapa si astia cate un cuvant nepotrivit
Chicken Little si Tom&Jerry le avem doar in engleza ceea ce vad ca e foarte bine, a invatat multe cuvinte si cateva cantecele in engleza
De doua zile nu a mai avut voie la calculator si vad ca deja e mai cuminte, mai linistit
Afara si eu il pun sa-si ceara iertare de la copilasi si binenteles il cert, dar uneori nici asta n-are efect, ma ignora

Mariana, eu am probleme cu ovarele (nu prea circula sangele) plus un uter mic, foarte mic si culcat pe spate (nu stiu cum i se spune in termeni medicali), plus un ciclu foarte neregulat. inainte de a-l avea pe raul am fost la 3 ginecologi si toti mi-au zis ca probabilitatea de a avea vreodata un copil e foarte mica si totusi dupa 6 luni de la intreruperea pastilelor am ramas

V-am promis poze de ieri... aici si in filmulet tot de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Clau sunt sigura ca se va intampla si a doua minune . Abia astept sa ne dai vestile bune si cu apartamentul si cu fetitza .

Mariana asa este. deja mi-au trecut nervii... eu sunt ca focul de paie, ma enervez repede si apoi ma calmez.
La ce inveti? Bafta daca ai vreun examen.

Ela merci pt incurajari. Abia astept sa ne vedem ajunsi. Sper sa fie fumos... arata bine in poze, nasii au fsot anul trecut cam in aceeasi zona si le=a placut mult.

Laura pozeeeeeeeeeeeee!!!!!! CASA DE PIATRA sorei tale si multa sanatate.

Si noi ne uitam numai pe Minimax... nici nu se compara cu desenele de pe Cartoon. Si uneori la desenele de la Disney pe CD, dar preferam cartile.
Pe siteul de la disney puteti gasi
planse de colorat sau sa colorati online (personajele de la disney)
calendare cu personajul preferat (eu i-am facut ca sa vada cand mergem la greci si ca sa inteleaga succesiunea zilelor)
sau chiar povesti personalizate

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Uauuuu Malina ce faine sunt plansele de colorat. I-am scos si eu la imprimanta! Si calendar am sa-i fac, dar mai incolo ca acum am ceva de lucru Imi plac si povestile personalizate! Multumim frumos de site
Fetelor cu ANL inca nu e nimic sigur, asteptam data de 28 aug cand se vor afisa listele provizorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Malina, super dragut site-ul...acum ii scot si eu Dariei catva planse cu personajele preferate. Am sa incerc si eu un calendar.
Clau, si sora mea are cam aceleasi probleme si iata ca si la ea minunea s-a produs, sper sa fie si la tine cat mai curand. Succes cu ANL-ul !
Mariana, inca nu au ajuns pozele si la mine. Cat despre suportul digital..habar n-am, am s-o intreb pe sora mea. Succes la examen.
Ela, am vazut filmuletul cu Cristinuca aseara cu Daria. A fost super incantata, ca de obicei de altfel. Si-a rebotezat papusa Cristina. Ma duc sa vad pozele din concediu.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput