Copilasi martie-aprilie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
bebe2004 spune:
Mariana, pai nu prea as vrea sa-l duc la plaja pt ca el ar sta numai in apa si mi-e frica sa nu-i intre apa in urechi. Si chiar daca as vrea sa-l duc, afara e f cald si ar trebui sa-l duc dupa amiaza la plaja, iar el doarme pana la ora 18-19 uneori. Adoarme pe la 14-15. Complicat, nu? Sau asa-mi complic eu existenta, ca nu am ce face.
Bravo Ela ca ati scapat de griji cu analizele.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
mariana tache spune:
Andreea, bine ca m-am luminat si eu
; ai dreptate la faza cu otita si intratul apei in urechi! Ce mult doarme Alexandru la amiaza! La ce ora se culca apoi seara? Stefan se trezeste pe la 17 si mai repede de 10.30 nu pot sa-l pun la culcare.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Am pus un www.dropshots.com/day.php?userid=83280&cdate=20060724" target="_blank">filmulet cu Cristina la Arad, cand a aliniat toti piticii hotelului la care am stat.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
bebe2004 spune:
Ce mai bucleee. Cum descurcati parul, Ela? Frumusica foc.
Mariana, Alexandru doarme si cate 4-5 ore la pranz daca merge la plaja. In rest se culca pe la 14 (in general) pana la 17 si peste. Dar cand e treaz.... e un fel de copil atomic.
noi
bebe2004 spune:
Ce mai bucleee. Cum descurcati parul, Ela? Frumusica foc.
Mariana, Alexandru doarme si cate 4-5 ore la pranz daca merge la plaja. In rest se culca pe la 14 (in general) pana la 17 si peste. Dar cand e treaz.... e un fel de copil atomic.
noi
Claudelu spune:
Ela
pune filmulet de la Arad ca sa mor de ciuda ca nu ne-am vazut
Cristinuta e o domnisoara in toata regula si frumoasa foc! 
La hotel Arad merg azi sa ma intalnesc cu fetele din Arad...ne place mult acolo, ca putem sta linistite la masa in timp de piticotii se joaca 
Trebuie sa fug ...va pupppppppp 
malina_mircu spune:
salutare... si eu pe aici ff nervosa, trebuia sa fim in concediu, venim la servciu ca sa mai recuperam pentru ca suntem cam in urma. si aici cel de care depind eu nu face nimic. 

am niste nervi de nu se poate.
sanatate multa copilasilor bolnaviori. sper ca pana ca pana acum au scapat.
Laura cum a fost la nunta? Sarcina usoara sorei tale.
Andreea gata otita?
Mariana pupici. Cred ca afsot cu atat mai neplacut contrastul la mireasa aceea
Clau ce se mai aude cu surioara?
Ela bine ca toate analilzele au iesit bune. Da plecam la Greci vineri spre sambata - pe bratul din mijloc Sitonia - http://www.hotel-lagomandra.gr/eng/ . Sper sa fim ok cu drumul mai ales ca Danutz se tot irita de la caldura, dermatita atopica 
. A fost bine Cristinutza in calatoria voastra? ca am nevoie de incurajari.
Noi avem 14,750 la ultima cantarire la dispensar. Oricum am lasat-o mai moale cu mancatul (cat mai multe fructe) ca in primavara facuse niste falcutze cam mari.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Ela76 spune:
Andreea -
ce sa zic, le descurcam cum si cand putem. Are parul destul de moale si inca nu e greu de pieptanat. Mai dificil e la spalat, ca dureaza mai mult clatitul, de unde nervisorii Cristinei.
Laura pe unde-o fi, ca n-am vazut-o azi.
Clau, ce faci, ai adormit la birou?
io tot mai astept niste povesti despre Raul.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Retrag "adormitul" Claudiei
, cred ca m-a simtit si a postat inaintea mea. Petrecere placuta cu fetele acolo, mi-a placut terasa hotelului, mai ales ca fac si mancare buna.
Malina - eu eram convinsa ca sunteti deja in concediu. Drum bun va urez, ai sa vezi ca Danut se va comporta foarte bine. Cristina nu a avut absolut nicio problema. Mai ametiti eram noi decat ea. Daca anul trecut am facut doar 7-800 km pana la greci, in vara asta a avut de suportat aproape dublu, fara sa arate vreun semn de disconfort. Foarte frumos pare a fi locul pe care l-ati ales, sa aveti vreme buna, abia astept sa vad poze cu voi.
Si ca veni vorba, am reusit sa pun cateva poze in albumul cu concediul 2006, vedeti voi. Urmeaza sa mai adaug cate ceva.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Ela, ce m-am bucurat sa vad filmuletul cu Cristinuca! Deabia astept sa o vad pe printzesa live! M-am uitat si la poze; are Cristina un slip delicios (ala cu pestisori); e f sexi gagica
; si tu arati f bine.
Auzi, dar unde ati fost, ca am uitat
.
Clau, te faci ca nu vezi? Te-am intrebat daca somnolenta e de la sarcina! ![]()
Malina, o
ca sa treaca nervii; lasa, ca pana la urma tot plecati; sa aveti drum bun si distractie!
Laura ?! Esti in convalescenta dupa nunta
?
si o zi minunata tuturor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!