Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ela, ma bucur tare ca ai revenit; inca nu aveti rezultatul analizei?
Mai, eu ma trezesc de la 7; mi-e f ciuda pe mine dar nu pot sa dorm mai mult.

Laura, jur ca mi-au dat lacrimile cand am citit de saracuta Daria; doamne cat de chinuita a fost! mama, dar ce virus urat ati colectat! va tin pumnii sa treaca repede peste toti ca sa puteti, totusi, sa va simtiti bine la nunta. Saracuta, Daria, cum are ea cosmaruri! Ii trimit telepatic ganduri bune de la noi; sper sa ajute.
Multumesc pt urare.
Auzi, tu ne-ai spus ca sora ta e insarcinata? Ce veste minunata! Sa aiba un bebe sanatos si o sarcina usoara!

Azi m-a sunat Stefan ca sa-mi cante "mi-am pierdut o batistuta"; am crezut ca fac pe mine de ras si de fericire; a fost adorabil; mi-a venit sa-l mananc prin tel.

cu drag pe toate!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc pentru gandurile bune, Mariana. Si-au facut efectul sa stii. Suntem cam daramate ce-i drept, dar suntem bine. Am fost la pediatra si nu ne-a mai dat injectii, acum ramane sa ne luptam cu lipsa poftei de mancare. daria asociaza mancatul cu vomitatul si nu mananca nimic. Cu doua exceptii: banane si iaurt, dar nu va inchipuiti ca sunt cantitati industriale, nuuuuu: jumatate de iaurtel si o banana pe zi. dar ne revenim noi, pediatra mi-a spus sa n-o fortez ca are de unde slabi ( am cantarit-o: 17 kg are) sa-i dam doar la cerere si orice ii doreste inimioara.
Imi inchipui ce mult te-ai bucurat cand l-ai auzit pe Stefan. Sa-i pupi dulce si din partea noastra.
Clau, te-ai intalnit cu Rayuela ? M-ai este in tara (parca asa retin eu, daca ma insel sorry)? Ceva poze cu cei doi promisi mititei?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
Eu inca dormmm Am o stare de somnolenta de nu-i adevarat...daca ar fi dupa mine as pune capu pe birou si as dormi macar jumate de ora

Laura, multa sanatate!
Anu asta , din pacate nu ne-am intalnit La noi a aparut marea si a trebuit sa renuntam la munte si deci la intalnirea cu Rayu&co. Ei n-au avut masina si s-au trambalit cu trenu...nu ni s-a aratat sa ne facem program impreuna ... oricum ei deja sunt in Goteborg

Mi-e somn, stati ca totusi 15 min inchid ochii, asa ca nu faceti galagie....stttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Somn usor Clau. Si eu as dormi la greu, mai ales ca de 2 nopti nu prea am liniste. Alexandru are otita. Acum 2 seri a plans la greu si nu puteam sa-l opresc din plans. N-am stiut de ce, iar ieri mi s-a parut ca are febra si cand sa-i pun termometrul in ureche a inceput sa zbiere. L-am dus repede la orl si , dupa cum ma asteptam are otita. Mi-a dat augumentin, nurofen si picaturi in nas. Pic in urechi nu mi-a dat. Voi ati trecut prin asta? Ce parere aveti?
Laura, sanatate multa si casa de piatra surioarei tale. Sa aiba un bebe sanatos.
mariana, frumos cadou ai primit de la Stefan. Al meu imi tot zice poezia cu Tica, Tica, m-a batut mamica. Bineinteles si cu putin ajutor, dar e tare dragalas.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata!
Laura - multa, multa sanatate si de la noi, sa fiti gata de petrecere si sa uitati repede prin ce ati trecut. Dar stiu ca Daria are ceva kg, pe Cristina pot sa o declar slabanoaga: 12,5 kg, of, of. Felicitari pentru burtica surioarei tale!!
Codruta - ce mai face Petra, i-au trecut colicii?
Andreea - cum e Alex, mai are scaune moi?
Malina - parca am citit ca v-ati hotarat sa plecati in Grecia? Unde, la hotelul Eva?
Mariana - spor la invatat! Dragul de Stefan, ti-a cantat la telefon...
Mickyyy - in concediu? Cum snt fetele?
Clau - lasa lenea si mai zi-ne de Raul. Pacat ca te-ai intalnit cu cuscrii.
Pupici, trec la treaba!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ah, abia acum am citit ultima ta postare, Andreea. Imi pare rau de bietul Alex. Si Cristina a inceput sa urle intr-o seara ca o doare urechea, am fost repede la urgenta, avea otita. Tot asa, ne-a dat antibiotic si picaturi calmante pentru ureche, Otocalm. Piaturile i le-am pus de 2 ori si nu a mai fost nevoie, ca nu a mai avut dureri. A trecut cu bine. Oricum, ne-au chemat la un nou control la finalul tratamentului. Si ne-au mai zis ca otita fusese facuta din cauza gatului.
Sanatate multa!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Sunt f bine dispusa; am fost la cosmetica si mani+pedi; ma simt mai frumoasa .

Laura, ma bucur tare ca sunteti mai bine; m-am socat cate kg are Daria; Stefan e tot la 13 kg . Dar surioara ta cum se simte mai ales ca nu are voie la medicamente?

Clau! Somnolenta? E de la sarcina???

Andreea, dragii de voi! Iar bolnaviori! Pupici lui Alexandru ca sa-i treaca repede.

Ela, cred ca ai nostrii sunt codasi la nr de kg; Stefan are 13 si pot sa cant la acordeon la costitele lui.

Fetelor, daca tot veni vorba de kg si mancare; Stefan e tot asa: mananca f rau; suntem tot cu pacalitul si cu nervii ca mananca asa putin (nervii mei!). Ai mei ma tot bat la cap sa-i fac analize ca nu cumva sa aibe paraziti; dar nu are nici un alt simtom; nu se scarpina, nu e agitat noaptea etc. Voi ce ziceti? Pot sa fie paraziti fara alte manifestari, doar cu lipsa poftei de mancare?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata. Ce ati mai facut in we? Laura cum a fost la nunta?
Noi suntem bine, Alexandru parca nici n-a avut otita, l-a durut doar in primele 2 zile (cica asa-i la otita), dar facem tratam in continuare, l-am scos si afara ca cerea mereu. Pacat ca nu ne putem duce la plaja. Cred ca nu mai prindem anul asta, ca dupa otita mi-e frica sa-l duc prea curand. In rest am murit de cald afara, am iesit aseara si era cumplit de cald.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Buna dimineata! Desteptareaaaaa!
Acusica se face si cafeluta mea, asa ca sunt pregatita pentru o noua saptamana. Cica.
Mariana, si eu ma simt bine pentru ca si eu am fost la coafor, mani si pedi, hmmm, ce bine e, chiar daca nu am facut schimbari majore. Pentru Stefan nu prea stiu ce sfat sa-ti dau (ca daca stiam, aplicam si
Weekend-ul acesta mi s-a parut cumplit cu temperaturile, noroc cu aerul conditionat de acasa. Nici prin parc nu am prea iesit. Sambata seara am fost prin Herastrau si desi era 9 seara, tot nu aveam aer sa respiram.
Am uitat sa va spun ca sunt fricita pentru ca analizele Cristinei au iesit ok si la urocultura, si la coproparazitologic.
Pupici si o saptamana frumoasa!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela, ma bucur tare ca v-au iesit bine analizele! Bravo!
Noi nu avem aer conditionat in casa, dar fiind parter avem doar 23.5 grade si ne simtim minunat; ieri am fost in vizita la finutii nostrii care stau la et 4 din 4; aveau in casa 28 grade; am crezut ca lesin de cald; sauna curata! cumplit.

Andreea, de ce nu il duci pe Alexandru la plaja? nu cred ca i se poate intampla ceva rau ca doar e cald; sa nu te superi ca te intreb ; sunt curioasa, caci eu l-am scos mereu pe Stefan afara chiar daca avea febra, indiferent de anotimp (pediatrul mi-a spus ca pot sa-l scot daca starea generala e buna si febra nu depaseste 38 grade). Ma bucur ca Alexandru se simte bine!

Laura te asteptam cu impresii si poze!

Noi am fost sambata la o nunta de noapte; am plecat sambata la amiaz de acasa si am ajuns duminica la 8 dimineata ; a fost tare obositor.
Vreau sa va spun o barfa de la nunta, din seria "asa ceva nu am mai vazut": am pozat o mireasa f frumoasa, care si-a ales o rochie draguta si un buchet la fel de dragut; m-am uitai la ea cu mult drag... asta pana in momentul cand si-a deschis gura... am crezut ca pic pe spate; avea asa ceva: dinte-gaura-lipsa-pauza; iar la dintii inca prezenti avea si carii oribile! Efectiv am crezut ca lesin cand am vazut-o! Nu-mi reveneam din soc; imi venea sa ma duc sa-i dau un pumn si sa o intreb "femeie! de stomatologi ai auzit?". N-o sa inteleg niciodata astfel de "fenomene"... mireasa plina de carii si fara dinti... un peisaj greu de descris in cuvinte... ; brusc a devenit cea mai urata mireasa pe care am pozat-o in 3 ani si jum de meserie!

si o saptamana minunata!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput