Copilasi martie-aprilie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
codritu spune:
Buna fetele.
La noi ca si cand nu ar fi fost destule, Tudor tusetse rau de tot, i-a curs sange din nas si face scaune destul de moi si verzi, imi vine sa imi iau campii.
Petra peste ale ei plansete nu mai vrea sanul si mananca tare prost, plange de se invineteste cand o pun la san. Maica-mea zice ca laptele mau nu e bun.
Nu mai stiu ce sa fac.
Mariana, cand ati scapat de circ, cand s-au mai calmat spiritele la voi dupa ce s-a nascut Simon?
Laura, sanatate Dariei, te inteleg ca esti disperata.
Andreea, va invidiez ca sunteti aproape de mare si plaja, vai ce dor imi e. Si aici se picteaza copiii pe fata, de fiecare sarbatoare asta e una din distractii, l-am adus si eu pe Tudor iepuras de la gradi.
Va pup.
Tudorel
SimoV spune:
Va salut pe scurt. Nu v-am citit decat pe diagonala.
Micky - am inteles ca te-ai mutat. Sa fie intr-un ceas bun - sa fiti fericiti in casa noua!
Mariana - tu esti fara baieti. lasa ca trec 2 saptamani - eu fac pe eroul, dar n-am lipsit de langa ei decat o data 2 zile si 2 nopti - asta daca nu numar zilele si noptile petrecute la biblioteca :)
Andreea, am inteles ca a fost bolnavior Alexandru. Sper ca ati scapat cu totul.
Ela, parca esti in concediu?
Daniela, toate bune? Cum merge treaba la gradi?
Codruta - din cate scrii tu, Petra pare ca are reflux. Ai vorbit cu pediatru? Lucas nu vroia la san deloc si nici din sticluta nu papa bine. Cica bebelusii cu reflux se prind rapid ca dupa ce papa le vine inapoi si ii arde si de multe ori refuza sa pape, desi le e f. foame si atunci plang de foame, dar le e groaza sa pape. Asta mi-a spus-o un gastroenterolog pediatru care mi-a prescris pt. Lucas Pepcid (la inceput Zantac, dar ala era f. rau la gust si atunci am schimbat). Se d ausor cu o siringa, ei cand usnt mici, nu opun rezistenta si e f. simplu. De obicei refluxul dispare la cateva luni. Sau sa nu cumva sa aiba "lactose intolerance" si atunci intr-adevar e problema de la laptele tau. Deci ar fi bine ori sa incerci formula care nu contine lactoza, ori soy formula, ori sa incerci cu Pepcid - pt. asta trebuie reteta. Mi-e mila de tine si de ea, ca va chinuiti asa. Vorbeste cu pediatrul si vezi ce e de facut, ca asa va chinuiti amandoua degeaba.
Va pup si nu stiu cand mai apuc sa scriu, ca o sa ne vina tot felul de neamuri in vizita pe rand, unii dupa altii, si unii chiar se nimeresc o periada deodata. Si in curand incep iar sa predau, dei nu stiu can mai apuc sa scriu. NU ca pana acum as fi avut mai mult timp... toata ziua dupa fundul lor la parc, hai acasa, da-le papa, culca-i, in timp ce ei dorm mama gatea, eu fugeam sa cumpar ce trebuie in casa sau sa rezolv una alta, dupa ce se trezeau fuga iar la parc, iar papa, baie si culcare. Toata ziua tot asa. Cel mai mult timp pierdem cu mancarea, ca ne tot mocaim si facem mofturi si la culcare, za Mia tare se opune somnului si eu ma incapatanez si nu o las pana nu adoarme. Sunt zile in care stau cu ea si 1.5-2 ore si ii spun povesti si ii cant si iar le luam de la capat, pe urma o trece pisu si vrea olita, si vrea apa, etc. Banuiesc ca si voi cunoasteti stilul... dar sunt multumita ca doarme totusi in fiecare zi fiindca nu ma las. Am norocul ca ii am pe ai mei aici si ca imi pot permite sa pierd atat timp cu ea. Tata il culca pe Lucas de obicei, eu pe Mia si de aia imi pot permite sa stau atata dupa fundul ei, ca latfel ce m-as face cu amandoi. Unele prietene mi-au zis s-o las in pace ca nu mai vrea sa doarma si sa o las sa isi elimine somnul de amiaza, dar ce ma fac eu cu amandoi, ca Lucas nu rezista fara somn si ce fac cu unul dormind si unul treaz. As amacar daca amandoi dorm, ne putem face treaba cat de cat in timp ce dorm. Daca Mia nu mai doarme de amiaza seara pica lata de oboseala, Lucas e mai odihnit ca a dormit... si sa ii culc la ore diferite... nu e asa simplu cand sunt doi deodata daca nu au aelasi program, cat de cat...
Gata, ca incepem programul se deara. Baia si culcarea.
Va pupam pe toti.
malina_mircu spune:
LA MULTI ANI MARIILOR !!!!! 
Sanatate multa la toata lumea!!!!
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
bebe2004 spune:
La multi ani Mariilor. Sa traiti cu numele si sa fiti sanatoase.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
mariana tache spune:

Avand in vedere ca mama m-a botezat Mariana, va multumesc pt urarile de ieri
.
Hai sa va spun cine m-a sunat ieri ca sa imi spuna la multi ani... Ela! A fost de departe telefonul zilei! M-am bucurat enorm. A promis ca revine in curand pe topic si va
cu drag pe toate.
Codruta, nu mai stiu exact cand s-au terminat problemele cauzate de gelozia lui Stefan, dar au durat ceva! Si nu a trecut totul de-odata; mai intai a incetat ca sa-l mai bata pe Simon ( dupa cateva luni bune
); apoi a renuntat ca sa-l mai piste de mana; apoi a uitat de biberon; nu de mult a renuntat sa-i mai fure suzeta si sa o suga; Doamne, de multe ori era liniste in zona si imi era clar ca Stefan face vreo prostie; ma duceam sa-l caut si-l gaseam stand pe pat linistit molfaid suzeta lui Simon; era asa haios! Acum o ia doar ca sa i-o dea fratiorului.
Au trecut toate; acum il mai impinge din cand in cand (f rar); in rest se iubesc la nebunie!
Voi cum mai sunteti? Petra mai refuza sanul? Daca te mulgi si-i dai lapte cu bibe il vrea? (mai sunt copii care nu vor san)
Simona, ma bucur tare ca nu ne-ai uitat; pacat ca si pe viitor nu ne fericesti cu prezenta ta constant!
Sa ai succes la predare (in ce domniu?)!
Mia e mare santajista! Eu nu am probleme cu Stefan cu somnul; dar sunt zile cand il culc pe la 12 ca sa doarma deodata cu Simon; atunci el nu prea ar vrea, dar il pacalesc cu un masaj la spate si adoarme imediat; nu ai incercat metoda asta?
Restul trupei? Pe unde umblati?
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Heloooooooooooo!
Unde ati disparut toate?
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Hei, hei, salutareee! 
In sfârșit, se pare ca ziua de azi e mai liniștită, așa ca nu ratez ocazia și vă scriu.
Eu am scăpat de un exemen cam stresant la serviciu, dupa care am "plonjat" direct in renovari/reparații prin casă. Am izolat pereții din dormitoare, iar azi sper să termine nenea cu parchetul din sufragerie - l-am inlocuit, căci ajunsese să scarțâie îngrozitor. Urmează curățenia, remontarea bibliotecii din sufragerie, înlocuirea frigiderului, oricum chestii mai ușoare (sper) ![]()
Sper că niciun copilaș de-al nostru nu mai este bolnăvior, uitați niște
dulci de la noi!
Imediat ce voi putea reinstala calculatorul acasă, vă voi arăta niște poze de prin concediu. Așa zice Cristina: am fost în cocediu, în Coația, la male și apoi la bunica, la Odobești. Acum e "ocupată" cu grădinița.
Aseară ne-a făcut ceva surprize, în sensul că a vomitat rău de tot în mașină, ea care 3000 de km în vacanță nici nu s-a sinchisit. Se pare că i-a picat greu ce mâncase ieri, sper să nu mai repete, așa milă îmi era de ea că cerea să-i dăm aer și ne spunea că o doare la gât și că varsă.
Pupici pentru toată lumea, vacanță frumoasă celor care sunt în concediu și de-acum promit să vă scriu des.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
P.S. Mariana, ce matinală ești! Eu așa aș dormi până la 10 dacă n-aș avea copii acasă ![]()
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Buna ziua.
Ela, Bine ai revenit ! Asteptam poze. Felicitari pentru examen si mult succes cu amenajarea apartamentului.
Mariana, La multi ani ! Sper ca ai sarbatorit bine. ( cu scuzele de rigoare pt intarziere )
Simona, veti avea ceva activitate cu atatia musafiri ! Sa va distrati.
Noi acum suntem mai bine. Daria a terminat prima serie (sper din tot sufletul sa nu-i mai dea injectii ca tare urat a mai facut.) de ampicilina cu gentamicina(12 buc). Diseara mergem la pediatra sa vedem cum stam.
Din pacate virusul ne-a lovit pe toti: ieri noapte si miercuri am bolit eu (da' rau de tot, daca nu era Daria bolnava cred ca ma duceam la spital), apoi aseara soramea si mama, iar de azi dimineata dadaca(mi-a lesinat azi dimineata cand a ajuns la mine).
Manifestari: dureri abdominale groaznice ( eu am crezut ca fac o criza de ulcer), greata, voma, diareee.
Sora mea saracuta e terminata: de luni si pana miercuri a stat la noi si i-a facut injectiile Dariei( plangea de mila ei de trebuia sa le consolez pe amandoua) deci n- a reusit sa doarma prea mult , insarcinata in trei luni si de abia scapase de greturi si voma...si acum din nou. Iar sambata are nunta; e numai buna de stat in picioare 24 de ore. O sa fie toata familia pleostita, asta in cazul in care ne mai trece..ca altfel vom face carare la buda.![]()
Acum ne luptam cu Daria sa manance: cum ii dau ceva de mancare cum il respinge: "nu pot mami, vomit" Ca sa nu mai sp[un ca toata noaptea viseaza ca i se fac injectii si ma roaga sa nu-i mai fac.
Ma intorc la munci ca am de recuperat ...Va pup. sanatate multa !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004