Copilasi martie-aprilie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

O mica pauza....

Ela, succes la examene. Cam greu cu evaluarile , mai ales la varsta noastra. Nu m-ai facem fata la fel de bine emotiilor de acest gen. Asteptam poze cu frumosii de voi .
Mariana, daria plange dupa mamaia cand e cu noi si dupa noi cand e cu mamaia. Probabil mai ales in aceasta perioada cand am alternat plecarile la tara cu statul acasa. Poate le trece cu varsta.
Clau, noi am conceput-o pe daria in concediu, asa ca lasa stresul acasa si plecati cateva zile la munte singurei, ca sa va puteti concentra mai bine.
Mickyyy, de acum putin mai este. Din pacate pana acum ati avut doar de supravegheat muncitorii si de alergat dupa materiale, mai greu mi se pare despachetatul...Ei, dar cine are casa noua ! Sa va distrati bine in concediu !
Andreea, felicitari lui Alexandru pentru progrese. Cat despre boli...Oare cum vom face fata cand vor fi la gradinita ? Imbolnavirile vor fi mai dese, noi la serviciu...
Codruta, rabdare iubito. Imi inchipui ca nu este usor cu doi copilasi. Or sa treaca si colicile astea. Tudor cum reactioneaza la surioara lui ?
Corina, sper ca sunteti mai bine. I-ai spus tatalui ? Cum a reactionat ? Stef ti-a dus dorul cat a stat in spital ?

Eu deocamdata fac fata cu succes la noile indatoriri..L-am lasat masca pe sefu azi cu cateva analize. Sper sa am inspiratie si pe viitor.
Daria s-a intors acasa luni dupa amiaza...Revederea cu tatal ei a fost ..ca in filme: Noi eram langa masina si cand l-a vazut pe tatal ei iesind din bloc, a alergat spre el repede si cand a luat-o in brate s-a lipit de piepul lui. S-a topit al meu barbat.
Cand a ajuns in casa bineinteles ca s-a dus direct la dormitor sa va adaca am terminat "vaiuiala " ( varuiala ). eram curioasa sa vad daca o sa observe ca am schimbat culoarea. Bineinteles ca a observat: " Uau ! E gamben !" ( galbenul e culoarea ei preferata ).
Stii inca o sumedenie de poezii si cantece noi, a invatat sa coloreze in contur ( mai scapa si peste ) dar e si mult mai alintata ... Asa ca suntem in proces de reeducare .
Aseara eram in pat, ne uitam la televizor, iar ea tot recita din diverse poezii. Noi nu eram atenti suta la suta, dar ne ajuns la urechi un "al dracului ". Bineinteles ca am luat-o la intrebari: Cum? Nu e frumos. Pe cine ai auzit tu spunand asa. e urat sa spui asa....Ea, rusinata (stia ca nu are voie sa spuna ) dar sigura pe ea ne spune : " Asa spune in poezia cu 'deantza" ( Zdreanta )

In rest toate bune si frumoase: a mai slabit copila putin ( a dat din burta jos ), e plina de zgarieturi si de ciupituri, dar vesela nevoie mare. Am fost la croitoreasa ieri, ii facem rochita pentru nunta soramii, i-am cumaparat pantofiorii, acum trebuie sa cautam ceva de pus pa cap, nu de alta dar iar am tuns-o marimea 2 si sa-i mai acoperim "chelia "

Va pup. Sper sa pot intra mai des, mai ales ca acum pot povesti din boroboatele fiicamii. Chiar( era sa uit ), fiica mea iubita inca mai bea un litru de lapte pe zi( cu biberonul evident, am incercat sa-l scot dar n-am putut s-o conving sa bea lapte in nici o combinatie,asa ca am revenit).
Oare e prea mult ? Il bea seara la culcare, apoi pe la 6-7 inca un biberon. Ce spuneti ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/album?.dir=/20dbre2
Buna dimineata. Sper sa va distreze.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Am intrat doar sa va salut, ca timp de altceva nu mai am.

Luni plecam in concediu, casa inca-i dezastru, la serviciu cred ca o sa vin si-n week-end sa-mi termin treburile....am un listoi cat casa cu probleme de rezolvat pana luni, si nu stiu de unde sa le incep!
Am si poze de la noua casa, dar cum acolo inca n-am net, va trebui sa mai asteptati pana o sa le pot posta, ca n-am cum sa le "transport" momentan la serviciu.
bebe, vazut poze , nu prea m-am prins eu cu ce seamana pictura , da sunt sigura ca el s-a distrat de minune!
laura, Malina nu prea bea aproape deloc lapte, iar Daria bea maxim 500ml pe seara, asa ca 1l mie mi se pare enorm. Insa depinde si de copil, oricum sunt sigura ca rau n-are cum sa-i faca.

Gata, pupici, am fugit, ne auzim peste 2 saptamani

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Andreea, super pisicutul tau ! A stat la pictat Alexandru ?
Mickyyy, week-end scurt si concediu cat mai luuuug ! Ce bine suna doua saptamani !

Simona, Nedda, Veve, ...nu ati mai dat pe la noi de un car de ani ! Ce e cu voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am intrat sa va salut ca mi-a fost dor de voi.
Laura, si Tudor e rasfatat de cand cu bunica si se plangaceste din orice. Acum o vede si pe Petra ca plange si i se da atentie si a inceput si el, ce mai casa de nebuni e la noi cand incep amandoi. Ii trebuie suzeta el care nu a vrut-o niciodata si a vrut lapte din tzitzili lui mami asa ca l-am pus la tzitzi sa nu se frustreze, a stat si s-a facut ca suge ca Petra, dar cu gura langa tzitzi.
Mickyy, concediu placut si vreme buma sa aveti. Se pare ca toata lumea e in vacanta.
Trebuie sa va las. Va pup.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Uuu ce liniste pe aici, eu centrez eu dau cu capul.
Va pup.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sunt si eu pe aici dar n-am chef de nimic...nu stiu de ce dar mi-a cam pierit chefu de forum Il deshcid, citesc da greu imi vine chefu sa scriu una alta Am mai avut perioade de astea, trec ele si reapar

Asa ca pana vine chefu de scris va pup si va atentionez ca-s cu ochii pe voi

Mergi la inceput

Fiicamea a vomat dis de dimineata ...pe la noua am sunat-o pe dadaca sa vad cum se simte ( ma gandeam/ speram sa fie doar un accident)...vomase din nou, asa ca le-am trimis pe ea si pe mama la pediatra. Verdict: gatul plin de puroi si injectabil ampicilina. Fara alte simptome: febra sau tuse. Ne-am tot dus in parc saptamana asta si probabil s-a lipit de virus de la vreun copil.
Ma gandesc cu groaza la saptamana asta: croitoreasa, nunta soramii si acum si boala fiicamii. Iar infectii iar plansete. Mititica de ea si de curuletul ei !
Va pup. Aveti mare grija de bebelusii vostri, cica e plin Galatiul de copilasi bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, si eu sunt intr-o stare ca si Clau; citesc dar mi-e greu sa scriu. Sper sa treaca repede.

Laura, sanatate printzesei! Sa va treaca repede puroii! Legat de lapte: avand in vedere ca Stefan, de cand e el, a facut figur la supt, iar acum bea max 300 ml/zi, si mie mi se pare enorm 1 l; dar vorba lui Mickyyy, fiecare copil cu felul lui; daca mananca si altceva atunci nu cred ca e vreo problema.

Codruta, imi vine sa rad; parca imi vad familia mea acum un an; asa era si Stefan; si lui i-a trebuit suzeta (desi scapasem de ea de mai bine de un jum de an) si el a vrut lapte cu biberonul (in acea per a baut mai mult ca niciodata); vroia in brate non stop, vroia in carucior etc.

Andreea, e simpatic tare Alexandru vopsit (pisicuta, nu?); cred ca a fost f incantat.

Ultimele vesti:
- iar sunt fara copilasi; i-am lasat in MM la bunici pt 2 saptamani (de ieri); iar am un ochi care si altul care !
- alerg de 2 saptamani in fiecare seara; am inceput cu 7 min; acum sunt la 18 min; am slabit 2,5 kg in 2 sapt; sunt tare incantata si mandra de mine; am sa alerg pana slabesc cat vreau!
- invat .

Va pe toate; sa aveti o saptamana minunata!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Salutare de la mare. Pt fetele care n-au descoperit animalul pictat pe mutrita copilului: cica trebuia sa fie un iepuras. nu stiu ce a iesit, dar noua ne-a placut. Am mai vazut si la alti copii tigru sau catel.
Eu sunt tot mai derutata cu copilul, ca inca mai are scaune moi uneori. Am luat lapte Hummana Hn. Nu stiu daca s-o rezolva. face unul tare, apoi 1-2 moi pe zi. Mi-a zis pediatra ca se intampla ca dupa o enterocolita cum a avut el, sa prezinte o intoleranta la lactoza si 2-3 luni. La lapte nu se poate renunta ca ar fi un dezastru pt el. Laura, Alexandru bea la pranz si seara la culcare cate 250 ml, uneori mai cere. uneori mai cere un bibe si dimineata pe la 6. Deci ar fi in anumite zile si 750 ml de lapte. Saracuta Daria, prin ce trebuie sa treaca ea. Cu branula n-ar fi mai usor? Intreb si eu.
Am fost ieri la plaja si ne-a aflat toata plaja cand trebuia sa iesim din apa.
va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput