Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

BEATRICE

Sa ai parte de iubire, bucurii si sanatate multa.

Eu ma simt rau. Nu stiu ce am. Ma doare capul si sunt ametita. Nu am chef de nimik.

Nelia sanatate multa Tudorei. Tare ciudate simptomele. Sper sa aflati ce are.

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
abia m-am trezit, ma doare rau burta si ma rod niste gretzuri, sper sa nu fi luat ceva virus intestinal ca nu-i momentul!
va scriu pe scurt ca ma apuc de treaba...a lasat tati usa deschisa la camera lui pitik azi noapte si cum iar a fost furtuna a batut ploaia inauntru si a udat perdeaua, are niste pete urate asa ca e musai s-o spal. si daca tot am dat-o jos o sa-i trag si o scurtare ca sa nu mai frece pe jos.
azi voiam sa ne jucam de-a turistii si sa mergem la Padova...da' mi-a cam pierit cheful...vedem, daca iar sunt nehotarata cred c-o sa ma aleg cu o excursie la socri.

Nelia - plange-te mama draga daca asa simtzi, de aia suntem aici sa ne ascultam, sfatuim, incurajam! faza cu (ne)mancatul e generala...sigur e din cauza caldurii, plus dintzii. daca un copil mic e bolnav refuza toata mancarea, inclusiv laptele. faptul ca mananca doar anumite chestii e semn ca are doar indispozitii trecatoare. verifica-i gura (daca poti), e posibil sa aiba ceva bubite care-o deranjeaza si nu poate manca desi ii e foame. cat despre variatiile de greutate, sunt normale la varsta asta. fa-i analizele ca sa fii sigura ca nu are nimic si linisteste-te...o sa vezi ca trece si asta. eu cu Alyssa trag de aproape 2 luni, gatesc si arunc ca-si pune mainile bariera in fatza si nu-i chip sa bag ceva in ea. laptele, iaurul si uneori fructe mananca fara comentarii, bea si foarte bine ceai si suc, mai roade paine sau biscuiti dar papa adevarata doar uneori. si daca a mancat la pranz pot sa-mi iau adio de la cina ca nici nu vrea sa guste.
Elisor - am uitat sa-ti spun ca am testat personal uleiul de catina, cu rezultate spectaculoase pot sa zic.
Beatrice - LA MULTI ANI!!!
Gabitza, Lucas si Loreen - felicitari pentru kg si cm pierduti! pentru vointza!
voiam sa va mai zic ceva dar s-a intors sotzu'...
si week-end placut!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi ani BEATRICE!!!!!!

Mai fetelor eu cred ca o sa cedez nervos....ma dispera Aidan pana la D-zeu si inapoi.Acum nu mai mananca decat paine cu pateu si paine cu somon afumat, toata ziua!!!!
Nimic altceva!!!CE naiba sa mai incerc?Pana acum manca din mancarea noastra si adora carnatii nemtesti, acum insa a trecut doar pe astea doua, macar somonul e extrem de sanatos, bogat in omega 3 si grasimi bune dar nu vrea si altceva plus ca nu vrea lapte cum bine stiti....am incercat toate gusturile de lapte, vanilie, ciocolata, banane, zmeura, portocale...nimic nu merge
Eu va spun sincer ca nu mai fac copii pana nu am si eu un ajutor sau pana nu merg lucrurile mai bine ca in ritmul in care merg acum Aidan nu va avea un fratior prea curand.
Ma simt super aiurea, simt ca am ajuns la capatul nervilor...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Beatrice

Sanatate la copiii bolnaviori

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia asta sa fie toata problema ca te plangi tu aici ca nu mananca Tudora...insa este ciudat ca are si preferinte culinare daca tot nu mananca...eu ma gandeam acuma ce inseamna ca mananca ceva si altceva nu...
Ti-as fi sugerat sa incerci o infometare fortata pentru a o face sa depaseasca stadiu asta de anorexie somatica,dar spui ca vrea sa manance...ai incercat sa-i dai numai ceea ce doreste ea toata ziua ,chiar daca nu-ti este ti-e pe plac?!Si iar ma gandesc in mintea mea,eu una asa as fi facut,chiar daca analizele sunt bune sa-i iei totusi vitaminele acelea date de prima oara de doctorita...

Elisor am retinut pur si simplu...iar laptele a aparut si la noi,dar pe shestache Astept sa apara si in magazine...abia acum am gasit vestitii biscuiti de la Nestle,care fie vorba intre noi sunt mai buni decat cei de la Hero,la noul magazin deschis Real(pentru fetele din bucuresti... seamana cu Cora,dar dimensiunile difera)...
Da ai luat ceva pentru sold?!

Tdi viroza sau cu ochi?!

Monu da tu iei ceva suport vitaminic?!Gen Materna sau Prenatale?!

Si ca sa fiu si eu in ton cu Adriana si Nelia sa va zic ca nici Delia nu mananca mai deloc...azi mi-a dat retur la mancare la pranz,lapte pauza,dimineata pauza iar acuma seara am zis ca nu-i mai dau nimic de draci ce-mi face...Am gasit si permazole pentru paraziti si ii voi da trei zile doza recomadata de dr sa vad ce facem si asa si oricum saptamana viitoare sunt la ea la vaccin si o sa vad(oare?!)care-i situatia...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Salutare
LamultiAni Beatriced,

Loreen, ma bucur ca Deliei i-a placut laptele, Matei inca studiaza. daca ai avut 1000 aslo, durerile tale de cap nu pot fi de la spondiloza?
Elisor , laptele a aparut in tara, dar in magazine va fi cred de sapt. viitoaare. la metro.
Adina, super bune rezultatele cu HONEY, eu nu am terminat sedintele inca.gradinita se numeste MAmi si Tati.

Monicica sar´mina mult, e super aparatul, dar nu stiu cum ar putea ajunge in Romania. Amazon trimite si in Romania?

Adriana,Nelia, ,am ajuns la concluzia ca este o etapa sa nu manince, Matei mi-a scos peri albi, numai stiu ce sa-i mai fac de mincare.aSTEPT SA-I TREACA!!!

TDI, las mama ca am eu parte de vizita la soacra.

sanatate multa la bebeii bolnaviori si mamici bolnaviore
va pupam.

p.s. Olga a venit masina noua???????? am un cos de rufe, dar vezi ca vreau sa fie spalate numai la masina cu buton nou!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

LA MULTI ANI, BEATRICE!!!!

SA FII FERICITA, IUBITA SI SANATOASA, ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!!!

Adriana, cuscra, nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu mincarea, dar pe partea cu disperarea si fara nici un ajutor, sintem la fel. Ca doar de-asta ne si incuscrim.

Elisor, mami, tu ai nascut-o pe Biencuta anul asta, pe 13 iunie? Ca asa ai la semnatura si m-a dus putin in eroare, ma gindeam ca mai ai un bebe mic

Loreen, si fiica-mea are grija ca nu cumva sa intirzii la Stirile de la ora 7 dimineata Parca are ceasul in ea.

Si eu am incercat sa ii dau lapte de vaca (organic/bio) zilele trecute. Daca ii dau cu lingurita, il bea, daca ii dau din canita cu cioc (sippy cup) nu mai vrea.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

dragele mele, am trimis un mesaj zilele trecute dar vad ca nu a intrat. nu mai reiau ca deja raspunsurile pentru voi nu mai sunt de actualitate. am sa trimit insa o pentru mamicile care ne-au felicitat pentru primii nostri pasi.

asta mica a luat un streptococ de la cresa si a avut diaree, febra, a si vomitat. am facut si noi la fel, dar o forma mai usoara. am fost cu ea la pediatru si i-a administrat o doza de antibiotic si acum e mai fasneata. 4 zile f dificile, mai ales ca si eu eram atacata de mizerabil.

pediatrul ne-a zis sa vedem partea buna. in momentul in care un copil ajunge in colectivitate, si oricum ajunge la gradi sau la scoala, intra in contact cu microbi pe care nu i-a intalnit pana atunci si poate sa faca ceva: ori gripa, ori o alta bolesnita. odata ce sistemul lui imunitar a invatat sa fabrice anticorpii o sa reactioneze data viitoare cand ii intalneste, e ca un vaccin. iar acum cand sunt mici trec mai usor prin asta.

partea buna cu cresa a fost ca dupa ca e vazut copii mergand, s-a ambitionat si ea si de luni seara se desprinde de mobile si face cativa pasi fara sa se tina.

va pup si ma duc sa bolesc in liniste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

asta mica doarme de aproape 2 ore de la 10 dimineata, din cauza bolii... nelia, tu ma intrebai de casa... ca m-am apucat sa citesc din urma. pai inchipuie-ti ca ieri am fost sa semnam actele, toti trei bolnaviori, cu diaree, asta mica voma tot ce prindea, plangea dupa biberon cu apa, si la cateva minute dupa arunca tot afara... grija mea era sa nu vomite pe canapeaua din piele a notarului si sa nu ma apuce vizitatul toaletelor... poate cand ne-am simti mai bine o sa ne bucuram si noi de casa. da!!!!!!!!!!!! ieri ni s-a aprobat imprumutul si a fost ff dificil de obtinut ca nu aveam historical credit care e f important aici. multa alergatura dar ieri in sfarsit s-a aprobat un imprumut cu taux evolutif, ca nu stiu cum sa spune si nu-mi vine in minte, atat sunt de moale, adica timp de 5 ani platim fix 1043 S pe luna, apoi cu 150 mai mult inca 20 de ani. nu a fost acceptat decat asa. mai vedem noi peste 5 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Loreen, nelia macar stiti ca e temporara chestia cu nemancatul. Al meu nu mananca de luni de zile fara nici o schimbare. El nu mananca nici o leguma in afara de rosie, nici o carne iar fructele uneori. In sensul ca mananca si el cate ceva 2 zile si apoi iar o saptamana doua nimic. Cat despre slabit... A dat jos 500 gr in o luna jos. ca dovada ca chiar tre sa mergem sa vedem ce se intampla. La sugestiile doctoritei i-am luat pediasure, un milkshake cu multe vitamine si special pentru copii care nu mananca.

Lucas e momentul sa-mi trimiti hainele. E buna rau si tare-mi place cum presteaza.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput