Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Vero, eu te cred ca doar n-am de ce sa nu te cred...
Probabil graficele de crestere ar trebui actualizate totusi, cine stie pe ce date s-or baza....la fel ca si cu graficele de greutate, conform carora bebeii hraniti artificial ar trebui sa fie mai grasuni decat cei hraniti la san...iar realitatea e cu totul alta...asa ca....
Pana una alta, felicitari pt dimensiuni....si la mai mare...
Sa creasca toti voinici si sanatosi!!

Ioana, la mine in grafic este 56 cm la nastere, nu e dincolo de grafic...

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bun weekend la fete !
Ioana, hai ca ne alergam la luna cu soarele...am facut altceva, tocmai ´uploadez´ filmuletele unde scris ´video´mai jos, cand sunt gata iti spun si te uiti.
L-am masurat si eu pe Fabiano aseara (mi-ati facut pofta), are 76 cm. Greutatea n-o stiu.
Azi am shoppinguit, am facut provizia de borcanase, gris, servetele umede si pampers. Copilu´a shutit un pachet de servetele de pe raft si nu vroia sa se mai dezlipeasca de el. Macar de lua vreo jucarie..
Ah ! Mi-am luat si eu ´kitul´de musuroi, maine efectuez. Salivez de pe-acum...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

SEARA BUNA

meme raceala este are niste muci lipiciosi si galbeni,ei o sa ne treaca ,ce face burticuta?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Am intrat pe fuga sa va salut si sa va doresc weekend placut.
Sper ca sunteti toate bine - nu am timp sa va citesc acum...

Deeapui, Am vazut pozele si filmuletele voastre!
Ce bine mai seamana Alex la ras cu Jessica noastra!
Ce mai, ai o scuuumpete de baiat!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Cam atat ca, trebuie sa ma grabesc sa mergem sa le cumparam fetelor trambulina,etc.
Va

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Dana, pupici lui Antoine sa se faca bine cat mai repede. Vecina mea stiu ca punea tablete de Karvol in camera ca sa poata bebe sa respire mai usor cand avea nasucul infundat....Dar ar trebui sa nu il tina prea mult si sa ii treaca maine poimaine...

Burticuta face bine, multumim de intrebare...Joaca bebe doi tontoroiul de nu se poate, mai ales seara..iar Andrei in timpul zilei cred ca si-a gasit suport pt fundic pe burta mea...ca tare-i mai place sa topaie si el..saracul bebic din burtica..ce-o zice oare...fratiorul meu e cam saltaret...

La noi e o vreme....bate un vant si ploua...demult n=a mai fost asa vreme urata..

Pupici si weekend placut in continuare,
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, le poti vedea.
Noapte buna la fete !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buhuhu....

Nanadana, sanatate lui Antoine! Cand aud de muci, ma ia cu rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi avem 9.350, 76 cm, la fix 11 luni.
Eu pun metrul pe jos si o pun pe petra deasupra si ii intind piciorusele. De acum pot sa o masor la usa (ca stam in picioare-dar asa mi-a dat 73 cm...:)))
La mama nu mai am internet.
In Grecia plecam, doar daca gasesc cine sa stea cu Petra 7 zile (o bunica respunsabila ). De fapt ambele bunici trebuie sa se ajute una pe alta, ca o singura bunica va fi taaaare greu pentru ea.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata

La noi situatia este aceias ,muci la greu ,lipiciosi si galbeni

Tonnia,Meme mersi

La multi ani sarbatoritilor de azi cu dedicatie speciala pt Petra,Radu si Darius
Codruta felicitari pt dimensiuni

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi azi. Felicitam copilasii care azi mai implinesc o lunita cu o mentiune speciala pentru Petra cea cu ochi frumosi! "La multi ani!"

In rest, totul foarte OK (mai putin infringerea Portugaliei..) cu noi ceea ce va dorim cu drag si voua!

Duminica placuta si toate bune,

Dana Lucia si Alberto

Edit: am ajuns si eu la 250 de mesaje dar ce folos ca tocmai s-a schimbat regulamentul DC...

Mergi la inceput