Piticodromul de sept-oct 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 27
cristell spune:
Buna mamicilor.
La multi ani celor care sarbatoresc azi lunita.
La noi e caldura mare.
Mutumim mamicilor care ne-au felicitat de ziua noastra.
L-am admirat pe Alberto in piscina si e foarte bronzat.
Ioana Stefania ii da un
Mirunei ca sa-i treaca buba.
Dana Lucia multumim de intrebare,in general suntem bine daca nu punem ochisorul cel curgator.Vom merge saptamana urmatoare la un medic homeopat sa vedem daca ne poate ajuta cu ceva.
Ioana75 spune:
Salutare fetelor! Iar mi-a plecat sotul in jermanica; in momentele astea nu-mi mai doresc 3 copii
. Si colac peste pupaza, s-a dus intr-un orasel mic, si nu stiu daca gaseste TCM-uri
.
Ruxandra, si eu sint "dresata" , ma setez pe o ora si apoi ma trezesc la ora aia indiferent de ce se intimpla. M-am gindit, ai dreptate, eu nu vreau sa emigrez, sotul vrea. Hihi, cind ai povestit de ziua vineri, parca ai redat o zi normala din viata Mirunei, cu toata gashca de vinatai si zgiriieturi aferente
.
Dana lui Antoine, multumim, si sanatate multa piticului
.
Meme, dupa ce se trezeste copilul caut in CC (ca si asa n-am mai dat citate de mult din ea
) si iti zic valorile normale la inaltime scrise acolo.
Carmi, am primit offline-ul tau, ti-am mai dat un offline, apoi am vazut si filmuletul uploadat (care nu are sunet si pe care nu pot sa-l downloadez ca nu esti user instelat
), si am ajuns la concluzia clara ca e o conspiratie cosmica ca eu sa nu fac sport dupa filmuletele tale
. Abandonam proiectul, si il vom relua la o data ulterioara, dupa ce iesim din zodia asta neagra pentru sport
. Multumesc mult pentru tot
.
Antonia, unde iti faci triplul test? Care mai e moda la gravidutele din zilele astea?![]()
Cristell, multumi, un pupic pentru Stefania
.
Codruta, petrecere frumoasa azi
.
Referitor la lungime, eu cred ca generatiile noi sint din ce in ce mai inalte, iar graficele astea din carti sint de cel putin 20 de ani.
Am fost sa-mi caut rochie pt o nunta, si iar am patit-o: eram cu blugi vechi, cu tricou TCM, si vinzatoarea de la Irina Schrotter ma pazea sa nu pun mina pe rochii, cu replici politicoase gen: aia nu va vine, nici aia nu va vine, etc
. Iar unei babete grase imediat i-a adus nushce rochie marimea 52 (deci aveau si rochii mari, nu doar 40). Oare o sa prind si eu vremurile in care haina n-o sa-l mai faca pe om in Romania?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cristell spune:
Cge bine ai venit din vacanta.Cred ca ati avut o vacanta reusita.
b irina c super poza in care Vladut roade porumbul.Se vede ce satisfacut e.Felicitari pentru sot ca semneaza cu IBM.
Cristina_m l-am admirat pe Matei in poze,mi-a placut tare poza"stati o clipa",e tare haioasa .
Si daca tot am facut ieri 10 luni am pus si noi poza la albumul comun .Cine vrea sa se uite si la noi ne poate vedea in albumul de 10 luni.
deeapui spune:
Gina, multumim mult pentru laude!
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
Carmi spune:
Ioana, cred ca asa ´se arata´, sa nu poti face tu Pilates![]()
![]()
. Mai bag un
si pt. intamplarea cu straiul de nunta.
La noi e naspa, ploua, desi e soare. Am facut ´musuroiul´, a iesit ca in poza de pe cutie, dar gustul nu-mi place deloc. O sa ma reprofilez pe d-alea pe baza de iaurt, fara coacere.
Pup fetele, ma duc la sotzu´care si-a si atarnat tricolorul Italiei la gat![]()
Forza, Italia !

Carmi
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Ioana, Dana, Nanadana
.
Ioana, nu cred ca prindem noi vremuri din astea in Romania. Asa e la noi. Haina il face pe om.....Stai linistita ca nu esti singura patita...
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Am uitat sa va zic, ca Petra se da jos singura din pat
. Se pune pe burta si se invarte si se impinge din manute pana ajunge cu picioarele pe marginea patului si apoi isi pune un picior jos si apoi pe celalalt. Se urca si singura, doar daca are o perna, ca nu ajunge cand ridica gnunchiul.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
ancadm spune:
Salutare!
Mai trec si eu sa mai citesc cite un rind :0) Am pus o poza cu Monicutza la albumul de 9 luni. Daca vreti sa va uitati si la noi am fi tare bucuroase si multumiri anticipate pentru cine ne lauda :0)Din pacate eu nu prea reusesc sa citesc tot ce scrieti voi asa ca sa nu va suparati daca ne laudati si noi nu zicem nimic inapoi.
Ultima realizare e ca Monica incearca sa se ridice singura in piciorutze, fara sa se tina de nimic si e tare fericita cind reuseste.
Diana sa stii ca si Monica da afara mai mult atunci cind ii dau iaurt, desi in rest nu scoate nimic afara. Cred ca nu le priieste prea bine iaurtul. Eu il limitez la 1-2 pe saptamana. Ii dau Stonefield Baby, organic.
In rest tot fara dinti si tot o slabatura.
Va doresc o duminica placuta!
Anca, Andreea (5 ani) si Monica (8 luni)
Ioana75 spune:
Am verificat in CC, si la nastere curba de 100% pleaca de sub 55 cm.
Carmi, lasa ca te faci tu experta in Pilates si imi faci filmulet cu tine
.
Codruta, felicitari pentru progrese! Mai grav a fost ca asa am patit si cind cautam rochia de mireasa; la Philip nush-care am cerut detalii despre o rochie, la care vinzatoarea: "rochia aia e 8 mil! pentru dumneavoastra avem asa ceva (si imi arata o rochie de 3 mil
)".
Cristell, tare frumusica mai e Stefania in roz
.
La Miruna urcatul si coboritul din pat/fotoliu/poang/masa/etc a fost adus la rang de arta: se urca si coboara imediat pe partea cealalta, si tot asa; mai nou a facut obsesie cu scarile: oriunde vede scari, trebuie sa urce (noi cind iesim in oras mergem deseori de mina, caruciorul nu-i mai place
). Ieri m-a facut cu nervii, m-a pus sa urc si sa cobor un etaj de la Mobexpert de 3 ori, iar cind am luat-o de acolo plingea de rasuna magazinul. Cred ca se vad "mugurasii" fitzelor de la un an
. V-am zis ca de pe poang se suie pe rafturi mai sus in biblioteca? E de neoprit
, spre bucuria lui taica-su care vede in ea o viitoare cataratoare.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)